Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Chris78 #40693 üzenetére
Kövezzen meg bárki,de én egy olyanra gondoltam,hogy klánfüggetlenül kellene összehozni valamit...hirtelen analógiára a teremfocis városi bajnokságok jutnak eszembe az "igazi" focihoz képest..
Vagyis csak annyit csinálni,hogy lefektetni pár alapszabályt és választható játékmódokat,DE nem szigorúan klánoknak,hanem 2-3-4-x fős,fantomnéven,mondjuk Sörivók klubja,stb.nevezett csapatokkal.
És nem feltétlen időpontkiírásokkal,hanem úgy,hogy kialakul mondjuk 6 db 3 fős TDM funcsapat,és feldobós rendszerben,hogy mi vagyunk a Jóskapisták,és ki jönne játszni egyet..
És vezetni mondjuk,akár az örökkévalóságig egy ranglistát,pl.blogouton,akárhol,hogy melyik csapat mennyit nyert és készaki akar/tud,játszik többet,aki nem,az csak ritkábban...DE nem feltétlen úgy nézve,hogy jajj,50% nyeréssel is Istenek vagyunk,mert mi 2x annyit játszottunk,mint a második,aki meg 95%-os,merthogy darab-darab...
Szóval valami ilyesmin filóztam,álom,édes álom.De mivel azért vannak jópáran,akik minden este többedmagukkal mennek pubolni,lehet összejönne pár csapat,ezértis gondolkodtam kisebb létszámú csapatokban,de termésetesen ha lenne nagyobbra is igény...
Én pl.személy szerint szívesen játsznék 2v2,3v3 TDM-eket is.Pont azokat lehetne kiszolgálni,akik nem tudnak összehozni egy 20fős klánt,hogy legyen esténként 6-8 aktív ember egy "normál" warra.Ráadásul ottvan a squad rush is,ami szintén csak 1 mcom,kevés emberre,kis pályán,stb..
De ez csak 1 ötlet.Bár egy sikeresebb start után lehetnének külsősebb ilyen kis csapatok is,más fórumról,stb...
Szerintem hiánypótló lenne,mert pont ezért,hogy naponta látom az embereket 2-3 fős "csapatban" pubolni,vagy még akár Metrózni is,úgymond ez sem olyan más,de mégsem a warok kötöttségeivel.És akár meg lehetne egyezni akár abban is,hogy a 3 fősben legyen pl.egy beugró lehetőség,és akkor már idegenebbek is belekóstolhatnának kicsit komolyabb játékba,akiknek akár sosem adatott meg TS3-al,rendesen játszani,mégha egy ilyen izé játékban is,nem "igazi" nagy warban,de hát valahol el kell kezdeni.Szerintem sok a "kallódó" tehetség is,aki talán csatlakozna klánhoz is,de vagy nem tud erről sokat,vagy nincs kapcsolata és nincs hová...nomeg megismerhetnénk jobban egymást is. -
BandiHUN
veterán
válasz
chabeee #40688 üzenetére
Biztosan össze lehet hozni,sőt a ph-soknak van szerója is,úgyhogy(amúgyis IDEJE LENNE) lehet összeröffenést szervezni.
Meg bedobom ötletnek,hogy lehetne tdm vagy squad rush,vagy akármi házibajnokságot is csinálni...ilyen max mondjuk 3 fős teamekkel például.Ott a szeró,nincs kihasználva...
-
Xaels
félisten
válasz
HollyBoni #40682 üzenetére
Nekem sem nagyon fekszik és némelyiktől megfájdul a fejem amiket a videók alá raknak az nálam ügyesebbek. Vagy megtanulok rendesen videót szerkeszteni és akkor trendmentes aláfestés lesz néha 1-2 videó alá vagy beletörődöm XD
(#40684) Eagl3: a videó lett ilyen sötét. Hogy pontosan hányadik konvertálás után azt nem tudom megmondani, de még a YT is rátett egy lapáttal. Megpróbálok rajta világosítani meg variálni a hangokkal, de mondom kezdő vagyok Vegas-ban.
-
BandiHUN
veterán
válasz
chabeee #40677 üzenetére
Nem fognak legyalulni,vagyis ritkán...hiába a sok ember,ott a járgányok és a kasztok,nem csapatostul járnak az emberek,hanem jobbára 3-4 fő max/csoport.És elosonni sem lehet,ne úgy képzeld a nagy mapot,hogy feltűnés nélkül el lehet sunnyogni..inkább úgy,mint egy sok folyosós cod2-t,itt is megvannak az útvonalak,határolnak az épületek,tereptárgyak,ahol meg nem,ott elmésen pont a nyílt tér csinál utakat,mert ugye nem ildomos az út közepén sétálni.
De vásárlás előtt nézzetek meg azért pár videót...az új cod-hoz képest előny,hogy itt sincs semmiféle hülye killstreak reward,nem kapsz semmi pluszt ponton kívül 100kill után sem(az újabb codokban egészen atom dobásáig fajulhatsz,nevetséges...),viszont sok a cucc,sokféle felszerelés,a kasztod választása eleve határolja,mit tudsz csinálni,és el kell fogadni,hogy sok jármű van,amikkel akár semmit nem tudsz kezdeni,ha rossz a kasztod épp.Nomeg itt ha meghaltál,a doki fel tud éleszteni,squadrendszer van,ha mégis kinyiffannál,a squadod(max.4 fő lehet) élő tagjaira tudsz újászületni.Mondjuk sok a változás,de én mégiscsak azt mondom,hogy inkább ez,mint az újkeletű codok mindenféle nyavajái...És TDM itt is van,az egy kicsit nagyobb mapon,de cod-szerű hangulatban zajlik,és sokféle szerver is van,olyan is,ahol nem kell járművezni,ha épp az kell.
A B2K asszem' 3500ft a cdgalaxisban,de szerintem nagyon megéri,10 plusz fegyver,amit ráadásul nem csak megkapsz,hanem kisebb feladatokat kell érte teljesíteni,és az új mapokat én pl.jobban szeretem,mint a gém eredetijeit... -
chabeee
aktív tag
válasz
HollyBoni #40676 üzenetére
hát igazából nem tudom, 4-en akarunk cod2-ből átjönni, és cod2 ből kiindulva ott csak waroztunk + már szerintem 3 éve nem puboltam. és nem igen tudom elképzelni hogy nézhet ki még egy pub mert 50 ember egy szerveren az rohadt sok, és nem akarok idegbajt kapni azzal hogy állandóan a nobrainerek hátbalőnek. tehát a wart preferáljuk
b2k mennyibe fáj ?
-
BandiHUN
veterán
válasz
kely1988 #40672 üzenetére
Énnekem 28 perc volt
Pedig minden cod megvan(igaz a bf-ek is...)
Mégegyszer játszottam olyan 1 órát ph-sokkal,az tűrhető volt,de mégsem annyira,hogy a ph-s,ts3-as Mw3-at válasszam akár a random szerveren hótegyedül BF3 ellenében...és ez jelent valamit.Nem fikázni akarom,de egyszerűen sz@r lett az egész.A cry2 se lett valami jó,de azt legalább szerettem,és játszottam is elég sokat,még a Brinkre is több időt szántam,a Homefrontról,vagy a MOH-ról nem is beszélve.A nénéinek azért én is tanítanék pár dolgot...persze nem feltétlen bf3-ban
Mondjuk érdekes dolog,hogy állítólag sok csaj játszik,ilyennel is.Namármost én a cod4 óta nem találkoztam női játékossal,itt meg főleg nyomuk sincs...
de még ilyen gyűjtőtopikban sem,mint pl.a Steamé,ahol logikusan mindenféle gémer felbukkan.Hát,nehéz elhinni,hogy majdnem annyi játszik,mint pasi...
Cod4-ben volt szerencsém NŐI klánhoz,még honlapot csinálni és szerót konfigolni is segítettem,egész jól is toltákDe azóta semmi hasonló.Még pl.ilyen kaland-fpsben sem,mint pl.a Borderlands.
-
kely1988
aktív tag
válasz
chabeee #40667 üzenetére
Warozni csak az alap mapokon szoktak, mivel nem lehet azt feltételezni, hogy megvan mindenkinek a B2K.
Pl. nekem sem volt meg megjelenéskor csak később vettem meg.MW3-ról meg csak annyit, hogy kipróbáltam BF3 után, és hát kb 15 perc után azt mondtam, hogy elég is volt belőle... pedig régen sokat MW2-ztem a BC2 előtt, de már nem tudnék megint codozni...
-
Xaels
félisten
[link] Ha szarul megy a BF3
-
SipiBcs
őstag
Egy kis trollkodás!
Megvan, hogy kik játszanak BF3-at konzolon! Egy csikós lehet belepirulna!
HollyBoni: lehet, de nem azonos időpontban.
-
HollyBoni
veterán
Két gépen egyszerre lehet használni ugyanazt a kulcsot?
-
LLD
aktív tag
válasz
redingitell #40661 üzenetére
Na [ez a ganyé] se semmi!Volt hozzá szerencsém egy pályán ilyen 190/5 kd éje volt a kreténnek!!
Jelentettem is de úgy látszik nem csalónak ítélték meg!! -
HollyBoni
veterán
Ez a KH2002 nagyon jó!!!
Ráraktam ACOG-ot,alig rángat és brutális sebzése van. Két sorozatból bárkit leszedek.
-
Gonz0
tag
válasz
chabeee #40658 üzenetére
"van most valami olyan oldal ahol összegyűlik a nagy battlefield scene, ahol kupák kerülnek megrendezésre + "klánnyilvántartás" is van vagy valami ilyesmi?"
Van..
-
redingitell
senior tag
Azon már túljutottam, hogy idegeskedjek a csalókon. Na de ez a parittya nem kicsit nevettetett meg.
[link]
És a legjobb az egészben, hogy tudja magáról hogy egy jó játékos. -
-
BandiHUN
veterán
válasz
chabeee #40650 üzenetére
MW3-at szerintem hanyagold,csíter és hackerhegyek,zsebkendőnyi mapon noobok zavarásszák egymást pár überfegyóval,stb...
Ez sokkal jobb,rengetegféle megoldási lehetőség,nagy mapok,a tdm hozza a cod-ok hangulatát,de itt lehet komolyabb dolgokat is csinálni...
Klánmeccsekre nincs mod,de persze vannak szabályok... -
chabeee
aktív tag
sziasztok,
felmerült bennem hogy megveszem ezt a játékot, eddig cod2-ztem 6 évig és már váltani szeretnék, mennyire érdemes megvenni?
klánozás téren warokat (pl cb, kupákat) mennyire oldották meg? gondolok itt valami modra ami szabályozza a játékot?+ játszható lenne a konfigurációmmal amit az adatlapomon megtaláltok?
bf3 és mw3 között vacilálok, ezért kérdeztem,
csabi
-
kutkut
addikt
Lenne egy hülye kérdésem... A soflammal direkt csak lassan lehet forogni/nézelődni?
-
execute93
őstag
Hellotok.
B2K-t hol kell aktiválni? -
killer095
őstag
Kész az új Videóm
Lehet Likeolni -
törölt tag
válasz
HollyBoni #40633 üzenetére
No igen, meg a TANK területi sebzését is meg kéne növelni úgy 2000%-al.... áll a csóka hátal a tanknak, picit mellé lövök és minden tereptárgy szanaszét repül, a csávó megfordul és látom a képén hogy röhög... ha konkrétan nem találom el a gyalogost hanem mellé lövök, akkor kibír 3-4 lövést is....
-
bul07
nagyúr
válasz
Gyula84 #40630 üzenetére
(#40630) G4ula84
Még jó(#40631) sith7
biztos ő is ezt gondoltaAmúgy tényleg vannak olyan körök mintha a szerver csak nekem dolgozna , én lövöm le előbb, hiába ő kezdet el hamarabb lőni, vagy csak elmennek mellettem mintha láthatatlan lennék
Kérdés nem lehetne megnézni valahol az összes saját Battle Reports-ot?
-
Xaels
félisten
válasz
boogie84 #40628 üzenetére
BC2-ben csak SquadDM van. Ez csak amolyan nesztek még egy csont játékmód. Igazából nekem meg nagyon sokaknak egyáltalán nem hiányzik. Most sem hiányzott, de mondom jó a szerver, nekem is jó köröm van most. Hát hamar fel is kúrta az agyam az első kör TDM. A másodikban széjjel kaptam a spawnpontokat
(#40630) G4ula84: sajnos olyan fegyver volt nálam amit sokszor kell újratölteni így nem maradt sok esélyem. Extended magos PKP-t kellett volna vinnem.
-
bul07
nagyúr
válasz
kapeti07 #40625 üzenetére
Én simán falon keresztül lőttem le valakit , futott az épület mögé és tüzeltem rá és nem csak őt hanem egy társát is lelőttem akit nem is láttam a faltól
De ugyanez megvolt nekem is már, kifordultam megy sarkon, sok ellenséges játékost megláttam visszafordultam a fal mögé, ők elkezdtek rám lőni és sebeződtem majd ki is nyiffantamMásik kedvencem vadászok valami páncélos járműre, és megyek a hang után(ugye HC-n nincs legális WH), ekkor szembe találom magam valakivel , nálam RPG van nem tehetek mást elé lövöm, az meg simán átjön rajta és lelő
-
boogie84
veterán
Spawnrendszer ugyan olyan f.o.s. mint az MW2-ben, BO-ban. Azt hittem egy ilyen csapat alapú játék komolyabbra lesz készítve.
Tévedtem. BC2-ben vagy MoH-ban jobb?
(#40629) bul07: Az h a 2. embert is lelőtted az azért lehetett mert a spawn-olás megint csak szar. Havert lövik, én még csak fel sem eszmélek h lőnek, de már hulla vagyok. Az is el van cseszve de rendesen.
Lehet h nagy baromság amit írok, de sztem az ember teste előbb kerül a pályára mint maga a kép. Amint megéledek egy tank vagy valami mellett már halott vagyok. Voltam a tankos helyzetében is, de a pén...z másik oldalán is.
Van valami realitás alapja h valamivel előbb spawnol a testünk mint h a képet megkapnánk? Vagy ezt is a laggnak tudhatjuk be? -
Xaels
félisten
TDM = hulladék... Már megint olyan szervert sikerült kifogni ahol vegyes játékmód volt. Kharg-on lelőttem valakit és közben másik 3 született a hátamba
-
kapeti07
senior tag
válasz
Muerte #40610 üzenetére
Igen ez a sarkon-befordulok és meghalok nekem is ismerős. Csak azt remélem, hogy akit én is leszedek még a fedezék előtt az is meghal a fedezékben. A szabályok nagyjából egyenlően vonatkoznak mindenkire szerintem a játékban. Így ami neked is rossz az az ellenfélnek is rossz. Szerintem nincs miért bosszankodni ezen.
Ez olyan mint egy-egy foci meccs végén nyilatkoznak a játékosok miután jól kikaptak, hogy nem volt jó a pálya talaja vagy nem volt jó az időjárás. Könyörgöm... A másik csapat is azon a pályán játszott vagy nem?
-
-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
1000 Bocsi, hogy itt írok, de már más ötletem nincs (és Nem tudok angolul sem)
Kérdésem lenne:
a service stars-oknak van valami előnyük a játékban?
Ez alatt a fegyverek service stars-ra gondolok nem a kasztra.
Meg hogy lehet az, hogy egy 10 szintű játékos kettő lövéssel (RPG) szemből kiszed egy olyan tankot amiben űl egy 8-as és egy 3 szintű SAS?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
ProEvoFan
nagyúr
Nekem is vannak kedvenc szervereim, de azok is megbolondultak.
(#40610) Muerte75
Nálam jobban hozzáértő emberek szerint, újra kellene írni az egész net kódot.Ebből kiindulva ez ilyen marad.(#40614) boogie84
Kb az, ahogy (#40613) Loha leírta.(#40615) Paul119
Konténer, tégla ház mögött is meghalok, kb úgy 5 méret fedezékbe futás után.Tudom hogy át lehet lőni elég sok mindent, na de ezeket még a játékban sem.A hitbox probléma legjobban a TDM pörgés alatt jön ki.(#40617) Matthisa
Én még mindig azt mondom; cpu a kevés. -
Doki-HUN1978
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre több cheaterrel találkozom?!
Szombat óta 3x voltam játszani, minden napra jutott egy szarházi, aki elrontotta a többiek játékát.Előzőleg egyik szériában sem találkoztam ennyi gyökérrel.
Rohadt mérges vagyok az ilyen gyíkokra.
-
Matthisa
tag
(#40608) ProEvoFan Csak még low szinten is szaggat 1024x768 ban! Létezik h ennyire gyenge lenne a proci?Nézem Utube-on a videókat ott szépen fut a 260as athlonnal!
-
Matthisa
tag
(#40608) ProEvoFan Köszönöm!
-
Loha
veterán
válasz
madgie #40611 üzenetére
Ha szinte mindent a játékosok PC-i számolnak, akkor ezen ha akarnának sem tudnának már segíteni, nyilván nem fogják már az egész engine-t újraírni. Nem megoldható, hogy a 100-as pinggel és 20FPS-el játszó csávó ugyan azt lássa, mint aki 20-as pinggel meg 60FPS-el tolja.
Ez akkor fog javulni, ha majd nem számít magasnak a BF3 gépigénye és a többségnek meglesz a 30-60FPS. Ha úgy írták volna meg az engine-t, hogy a szerveren fusson szinte minden kivéve a grafika, akkor meg egy csomó más probléma merült volna fel.
Az viszont nekem feltűnt, hogy a B2K-s patch előtt nem tűnt ilyen rossznak a szinkronizáció, sőt én úgy emlékszem, hogy nem volt semmi gond a "hitboxszal" ... -
Xaels
félisten
válasz
BandiHUN #40588 üzenetére
Hát vannak helyek, jellemzően ilyenek Seine-n az épületek lépcsőfordulói és az ajtók ahol esélyed nincs észre venni őket, mert sötétek és takarásban vannak. Ezek azok a helyek ahol képesek végigkempelni egyesek egy-egy kört.
Általában dupla "frag" van beállítva nálam és ezekre a helyekre mindig előre dobok 1-1 gránátot és rendszerint 1-2 claymore/c4 elpukkan, de amikor 2-3an rakják tele az épületet akkor ez sem segít mindig és arról nem is beszélve, hogy a robbanást észlelve már rád is készülnek így nehéz életben maradni.
Van egy Infantry Only szerver ahova rendszerint már komolyabb képességű ellenfelek járnak fel, elég durva körök szoktak menni, de tegnap Seine-n meguntam a sok kempert a házban és előkerült az USAS alap lőszerrel. Meg is kaptam, hogy USAS Noob vagyok amire válaszoltam, hogy nem kéne kempelni. 31-35 lett a KD-m, de a többszöri pucolás hatására emellett 3 Nemesis Ribbon-t kaptam.
(#40608) ProEvoFan: Sajnos szerver és játékos függő a dolog. Van 1-2 kedvenc szerverem amire már azért nem megyek mert hihetetlenül késik hiába kicsi a pingem, de este felmentünk 2-3 körre még máshova és ott meg nagyon jól adta. Jó lenne, ha sikerülne egy szintet átlagban hozni, de ez sajnos nem biztos, hogy valaha is megvalósul de meg kell tanulni alkalmazkodni, meg kell találni azokat a szervereket ahol jól megy.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BandiHUN #40591 üzenetére
"A hitbox maga nem annyira rossz"
Igen, nem rossz, hanem botrányosan, borzalmasan szar!"országokban,ahol van szerver,szerintem ezt nem különösebben érzékelik...Mi irtó nagy hátránnyal indulunk és kés"
Sajnos ez így nem igaz.London mellett lakik az egyik steam haver.Tehát Anglia.A kaki hitbox miatt hagyta abba a játékot.Megunta hogy fedezékbe lelövik.Megunta hogy nem a szerver számolja ki a lövéseket/találatokat.Az győz, akinek überszar gépe van.Mert Ő még ott lát, ahol Te a gépeden már rég nem vagy ott.Szerinte ilyen nem volt a BC2-ben.Megpróbálta magát hozzászoktatni a BF3-hoz, de a sok bug/hitbox...stb miatt, sírás helyett visszament BC2-vel játszani.(#40597) Matthisa
Talán ha 4 magos cpu-d lenne, akkor nem szaggatna.Vga az kb 4850 szint, de 1GB-os, ezért low-medium, és szűrök lekapcsolásával el kellene hogy menjen.Processzorod gyenge a BF3-hoz. -
boogie84
veterán
-
XP NINJA
őstag
Hello valaki le írná a jet és a helikopterek fejlesztéseinek jelentését? meg magyarázatot mert nem tudom a felét hogy mire jó.
-
Viper26
nagyúr
válasz
planbmokus #40604 üzenetére
-
kutkut
addikt
válasz
- = Zk = - #40589 üzenetére
Most meg kezdek romlani... Asszem, visszakapcsolom a csítet!
RAM rémára: Sikerült rendelnem abból a 8gigás ramból, amit kb. egy hete linkelt valaki. Még mindig olcsó, de a raktárfigyelő e-mail megérkezése után 10 perccel már el is fogyott. Szóval, a lényeg, hogy most egy pillanat alatt lép ki a játékból. Eddig ha sokat játszottam, utána kellett legalább fél perc, mire úgy helyrerázódik a rendszer/böngésző. 4-ről váltottam 2*4-re.
Persze előtte is elvoltam, de ramból sosem elég.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Asus VivoBook s14 Flip /i3-1315u/16/512ssd/14/FHD/IPS/Touch/HUv
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 27% Számla! HP Transcend 2,8K OLED laptop! Ultra 155H / RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest