- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
Góliát
őstag
Először azt hittem rosszul látok...........de nem
-
boogie84
veterán
-
polonic
félisten
Ha mégis lenne Steamen BF3, akkor már hány klienst kéne futtatni. Ugye az origin is kell a játéknak. De ha steames valamelyik játék, akkor a steamnek is futnia kell. Vajon hogy lenne ez?
-
Gergosz2
veterán
no meg a plussz 3 mapmert aki előrendelte az szreintem az le-t rendelte meg.
bf3+steam:
Most nem tudom hogy meglépi-e az EA . Bf3 beta alatt különösebb baj nem volt vele. Mondjuk ez nagyban köszönhető annak hogy a battlelog rendesen tehermentesítette a játékot.
MNondjuk így jobban átgondolva szerintem nem is az a kérdés , hogy meglépik -e hanem az hogy mikor.
-
Def26
félisten
Még valami 6870 cf -e van valakinek?
-
LamaCube
addikt
válasz
Cybertrone #11972 üzenetére
Az UO-multijában voltak járművek.
"codba nem tudnak beletenni egy épkézláb irányítható apc-t"
Hála az égnek. Nekem speciel nem hiányzik
és nem rontja a játék élményét sem.
Az előbbi hozzászólásom ez irányban lett volna célzás, hogy olyan felesleges a 2 játékot összehasonlítani ilyen szempontból is. Mivel a bf a kezdetektől járműre építkezett a cod meg nem.
Az rc autóról meg ne is beszéljünk, mert az ugyebár a "tréjarcos" verzió. Kb., mint a Waw-ban a kutyák
-
Xaels
félisten
válasz
keIdor #11977 üzenetére
Én is kételkedem, hogy meg fognak tudni ebben egyezni. Szvsz nincs bajom az Origin-nel amennyit a Steam-et használom arra az Origin is megfelel.
Viszont a BattleLog-ot remélem jól gatyába rázzák, mert a rendszer amúgy szerintem elég gyors és használható, de 1-2 dolgot azért nem árt ha változtatnak benne.
-
rasoio
csendes tag
Elbúcsúztattam a BETAT
[Video] -
Neró
őstag
Na elkészült a honlapunk is: [link] - PH -s emberékből alakultunk. Még töltődünk. Aki akarja az látogassa meg.
-
Źşë'
addikt
válasz
Cybertrone #11957 üzenetére
milyen első alkalom?! meg milyen ezt a dolgot?! te miről beszélsz??
Te játszottál mostanában ea/dice játékkal?! arról híresek hogy vip map pak néven átdolgoznak már meglévő pályákra modokat satöbbi... meg csesznek kijavítani a hibákat... nem látom kivételét bf3nak sem ez alól a közel jövőben (kutyából nem lesz szalonna).. vagy csak annyira játszol bfel hogy 7 éve csak a 2. partot tolod, akkora fan vagy, hogy már nyomban elharapod annak a torkát aki mer egy *rva rossz szót is szólni erről a játékról...
azzal van megölve a map support ahogy a játékot elkészítik.. nem moddolható, itt húzzák meg a határt, mivel az egész megvalósítás alkalmatlan a moddolhatóságra.. a pályák mennyisége csak tőlük függ, mennyire supportálják a progit - és utóbbi időben nem erről híresek
szoktál olvasni híreket? illetve játszottál medallal és bc2vel eleget? nem úgy érzem..
-
nanorambo
őstag
Nekünk pont 28-án kezdődik az őszi szünet. Egy hétig csak BF3
Szerintem edzésre sem fogok lemenni -
nanorambo
őstag
-
Góliát
őstag
Kell a BF3 most, mert már elvonási tüneteim vannak.
Vissza akarjuk................... -
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #11952 üzenetére
Nem tudom mennyi map volt benne, sose játszottam még BC2-vel, se az egyel... Mondhatni, hogy ez az első BF játékom ( az 1942 után.)
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Én a BF2-es mapokra leszek kíváncsi de marhára. Gulf of Oman nagy kedvencem volt
-
Źşë'
addikt
válasz
kb az első fél évben valóban elég, aztán a többi hónap, év? legyen halott a játék?! no supportal?!
-
Winne
nagyúr
válasz
whiteman0524 #11933 üzenetére
Nem robotok vagytok, hanem droidok...
-
nanorambo
őstag
válasz
Cybertrone #11948 üzenetére
Csak mondta, hogy hiányzik neki. Gondoltam így enyhülhet a fájdalma
-
Cybertrone
veterán
Nem vagyok vak... láttam... viszont nem értem hogy miért most linkelted be... már nagyon nem kell ide
-
nanorambo
őstag
válasz
Cybertrone #11944 üzenetére
Kb 2 hetes a videó
(#11945) Xaels:
-
Roxbury
őstag
válasz
Cybertrone #11944 üzenetére
"töltötte fel ezen a napon: 2011.10.01".........
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #11938 üzenetére
Nana. Asszimilálva leszel
Na de visszatérve a BF3-hoz. Baromira hiányzik a BETA a hibái ellenére is. Úgy darálnék az M249-el.
-
ciry
őstag
Értem uraim
Kicsit jo-jozott a szemem mikor megláttam 3 ugyanolyan avatart egymást alatt, de túlélem valahogy
Ha majd nagy leszek és megtanulok olvasni könnyebb lesz -
Cybertrone
veterán
válasz
whiteman0524 #11933 üzenetére
Őstag rangtól lehet kérni... tehát még van időd jónak lenni!
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Cybertrone #11931 üzenetére
Én is robot vagyok
Én nem is tudtam amúgy hogy így lehet kérvényezni saját avatart. De asszem én is lecsúsztam amúgy róla mert a múlt hónapban én is sikeresen szereztem egy figyelmeztetést így 3 év után
-
ciry
őstag
Hogy mindegyikőtöknek ilyen avatar kell bakker
-
madgie
titán
válasz
BandiHUN #11921 üzenetére
Vagy megtanulni helit vezetni: le lett már írva, hogy úgy van, ahogy a valóságban: ha földközelben, a domborzati adottságokat lekövetve vezet a pilóta relatív nagy sebességgel, gyors betámadásokkal, majd a támadás után gyors domborzati fedezéket keresve elillan, mindemellett van egy jó szemű lövésze, aki kiszedi a stingerest, meg a akár a jeep-ek gunnerjét, akkor semmi gond. Az, hogy nem megy majd boldog-boldogtalannak, mint a BC2-ben? Szerintem előny
Egy hátránya van a helinek: lassú lett. Szerintem a jetek miatt, ha már azokat lassították a pálya mérete és a kezelhetőség miatt, akkor ciki lenne, ha a szitakötő majdnem olyan gyors lenne, mint egy sugárhajtású sas.
-
Qbász
aktív tag
-
Góliát
őstag
Azt írja ki az origin, hogy Szervereink leálltak, ezért offline módba kapcsolt.
Volt valakinél ilyen jelenség? -
BandiHUN
veterán
nekem ami nem tetszik,hogy a helik rakétája irtó gyenge lett,még egy embert is alig csinál ki.
Ha már ilyen sebezhetőek a légicuccok,jó lenne azokkal is irtani szépen...
Sajna így viszont a heli nemigen lesz jó harcolni,mert lassú,hamar kilövik,és gyík a sebzés,tutira veszem,hogy ugrani járnak majd vele.
Mondjuk remélem lesz majd a véglegesben csapatszállító is.A BC2-ben viszont egész jól adták a támadó helik,itt is ez lenne a minimum.Ráadásul minden vacakkal,még a dzsip géppuskájával is le lehet könnyen szedni a helit,ami azért elég vicc.Főleghogy ott a hőkövetős rakéta is...
Én szeretem a járműves harcot,de félő,hogy ez a része nem lesz jó,a repülők nem rosszak,de az jármű ellen(tank) inkább+egymást irtani,a heliket meg mindig leszedik,amint felszáll,mert egyszerű lesz valakinek rádobni egy rakétát és kész.
A földi járművek elég jók lettek,de a repülő helyett 50x jobb lenne normálisabban kidolgozott helizés. -
L4D1K
őstag
-
Torry
addikt
válasz
whiteman0524 #11917 üzenetére
Jaja és az érzés, amikor követed, követed AT4-el, a végén meg berobban a gecibe.
Háhh, BF nah -
whiteman0524
aktív tag
Nincs az a heli amit nem szednék le BC2-ben maximum 2-3 rakettából. Én marhára szeretem irtani a tankokat meg a heliket ezért is vagyok mindig Engineer. Helinél csak meg kell várni a jó pillanatot és nyilván elé kell célozni a sebességének megfelelően még az AT4-el is. Ha egy jobb pilóta van, akkor én általában vagy 1 percig csak figyelem hogy hogan mozog, de bármilyen jó pilóta legyen is valaki vannak berögzött "mozdulatai" és technikája ahogy irányítja a helit. Még annak is van egy fajta minta a mozgásában aki elsőre úgy tűnik hogy tökre elkaphatatlan mert össze vissza mozog. Meg kell figyelni ügyesen. Utánna könnyű leszedni még a legprofibb játékosokat is
Én pontosan az ilyen tapasztalt pilótákat szeretem, de abból a 4 rakétából amit kapsz általában még így is kijön két heli
-
Xaels
félisten
válasz
BalaNce87 #11914 üzenetére
Na igen én is így gondolom. BC2-ben ha volt egy jó helis akkor az egész körben a levegőben tudott maradni. A tracer-rel szenvedés volt, lőszer bele alig, aztán ha füstje volt berakva baszhattad mert mire újra sikerült belőni megint volt neki füstje. AT4-el sem olyan könnyű egy gyorsan mozgó célpontot leszedni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Cybertrone #11913 üzenetére
Jó is hogy belerakták a célkövetőt és könnyebb kiszedni a repülő járműveket, nemrég linkelt videóbal lehet is látni mennyire erős, és ha ezek az előbb említett állatok kezébe kerülnek annak meg kb semmi értelme lenne, talán ő lenne az egyetlen aki élvezné a játékot. Abba a videóba nem is értettem miért nem 2 személyes repcsiket raktak be, egyik vezet és gépágyúzik a másik meg rakétát irányítja, de így hogy egyedül csinálhatsz mindent, előbbibe több logikát látnék, valami összedolgozás is lenne, így meg sok lesz a magányos szimulátor mester, akik majd szépen baserapelnek.
-
jokeman
aktív tag
Várható átvétel: 2011.10.27----------végre megjött nekem is a visszaigazolás, viszont pont megyek vissza dolgozni, de ha hazaérek 4 hét múlva, legalább már kiforrnak a hibák, azért majd megpróbálom nyomon követni a fórumot, ne egyben kelljen 4 hét hozzászólásait elolvasni, megmondom őszintén nem sokat tudtam játszani a BETA-val de valamiért megfogott, pedig megígértem magamnak hogy legközelebb csak a DIABLO3 ra fogok rákattanni, de ahogy ismerem magam a BF3 is meg fog érni egy "kockulást"
-
zozz12
tag
Sziasztok!
Mivel sikeresen lemaradtam a bétáról, szeretnék kérni tőletek hosszabb-rövidebb összefoglalókat a tapasztaltakról, mi jó, mi nem, ha valakinek van kedve hozzá, megköszönném! -
McCartman
őstag
-
Z10N
veterán
megoldva
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- HP szerverek áron alul
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest