- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Scholes9 #46649 üzenetére
4GBal lassabban töltött, és alt+tab után kifagyott.Sőt, olyan is volt, hogy map váltáskor lefagytam.Meg mint mondtam, megeszi a 4.4GBot.Gondolom FullHDban többet is.A w7 alapon is 1GBal többet eszik.Highon átlag 60+fps, azzal nincs gond.
SSD persze hogy a legjobb dologDe a 8GB ramot 6800 forintért vettem.A webshop elírta az árát, én lecsaptam rá.Kénytelenek voltak ennyiért adni
Azóta már felvitték az árát, 12k.
-
kutkut
addikt
válasz
Scholes9 #44882 üzenetére
Erről jut eszembe, a múltkor lekapcsoltam 2 magot az i5-ön (2400), és megnéztem, mit tud 2 maggal és a 6870-nel... Mert miért ne?!
Hát, az fps stabilan 40-50-en, de ennek ellenére is voltak durva lagok. Fél mp-ekre megállt a játék. Ami fura volt, hogy alacsonyabb felbontáson is. Még minimumon is, 640*480-ban, low grafon. Kikapcsoltam a vsyncet, százakárhány fps mellett lagolt. Szinte jobban, mint fullhd-ban...
-
bul07
nagyúr
válasz
Scholes9 #44757 üzenetére
Magyarisztán is Európa része lenne
, de lehet hogy egy fekete lyuk a térképen
Én se szoktam magyar szerverekre járni, igaz én azért mert utálom a normál szervereket a spot-ot ami szerintem legális WH meg főleg utálom
De ez most is kiderült számomra, repkedtem a helivel nem láttam a gyalogost de elég volt nyomkodni a Q és a legális WH már meg is jelölte , igaz nem egy kockával hanem piros pöttyel de egyre megy és le is vadásztam
Nekem ilyen (bocs azoktól akik szerint ez jó) "láma" segítségre nincs szükségem -
Mythsardan
aktív tag
válasz
Scholes9 #44517 üzenetére
Szerintem nem azzal van a legnagyobb gond, hogy nem tudják megvenni a felhasználók a drágább alkatrészeket, hanem inkább azzal, hogy fenntartani nem tudnák, így inkább bele sem vágnak, mert egy komolyabb rendszer 1kW/h fogyasztással elég sokat fogyaszt (napi 500-1000 Ft-ot is akár) és ezt hosszú távon fenntartani nem olyan egyszerű mindenki számára így inkább ésszerűen építenek konfigot
szerk.: Most találtam egy nagyon "érdekes" tesztet, amiben WOW-al hasonlítják össze a GTX580 SLI-t és a HD7970 CF-t, nem értem hogy lehet egy MMORPG-vel tesztet/összehasonlítást készíteni, eddigi legrosszabb videó, amit életemben láttam...(persze kínai karakterekkel volt tele a képernyő, így nem is csodálkozom)
-
SVLaller
senior tag
válasz
Scholes9 #37395 üzenetére
Párszor én is elgondolkoztam hogy eladom a negatív szériák után, de ilyenkor biztos bánnám. Ha nem lenne ennyi csaló, nagyon nagyon jó játék lenne. Amúgy a videóban mekkora poén lett volna amikor az elején a jettel "elüti" az ernyős, akkor az ernyő feltekeredett volna a szélvédőre
-
BandiHUN
veterán
válasz
Scholes9 #21690 üzenetére
Hát énnekem nem is a ledobás,hanem hogy egyszer lövök össze egy 11ezres kört,millió ribbon,MVP,ilyenek,és erre a battlelogban nincs meg
Lehet másnak mindennapos az ilyen,nekem még csak 2 MVP-m van eddig,pontra is jó volt,mert a 11ezerben nem volt ilyen csillag vagy hasonló,csak a ribbonok,stb,voltam mind a 4 kaszttal a kör alatt...még jó,hogy megmaradt legalább a pont és a ribbonok. -
-
-
boogie84
veterán
válasz
Scholes9 #11827 üzenetére
Első időszakban nekem sem ment fényesen. H mit csináltak vele nemtom, de jobb lett ez tény. High v ultra beállítások tökmind1. Legalábbis ez volt a tapasztalatom a végére..
Kíváncsi leszek h milyenek lesznek az első tapasztalatok a végleges változattal.Mit gondoltok ez is úgy fog menni mint az előző Frostbite motorok, hogy gigás peccsek jönnek majd hozzá?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest