Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
Cybertrone #11396 üzenetére
Ebben egyetértek
Most mértem 11.9-el, ez se lett túl jó driver, még 11.10a volt a legjobb eddig. Most AVG 65-70 min meg lemegy 30-40 re is simán. Metrón azért jobb a helyzet.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Mukorka #11386 üzenetére
En nem hasznalok szurest... Minek, az en febontasomban a kutya nem mondja meg menny AA van belove... Igy caspianon 80-90fps megvan... Metron kint ugyan annyi, lent 100-120fps... Amugy nem minden az Nv ez igaz, de sokan valtottak arra mert eleguk lett a driverekbol... Mig atim volt nekem sem volt bajom driverilag, de ez azon nem segit akinek vannak gondjai
-
BMWFan
senior tag
válasz
Neil Watts #11387 üzenetére
Na,ez megnyugtató.
-
JSaN
addikt
Hogyan kell a kiegeszitoket (holo, grip, stb) felrakni a fegyverre? Napok ota ugy jatszok hogy nem jovok ra hogyan kell fel tenni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Neil Watts #11387 üzenetére
Hány fps-el? Csak mert nálam a GTX465 van tuningolva, 1440x900-ban játszok, HIgh beállításon és caspian-on az erdős részeknél 35-40fps-re esik le. Nyílt terepen 70-90 megvan.
-
v!ct0y
veterán
válasz
whiteman0524 #11389 üzenetére
Ne csalj
-
whiteman0524
aktív tag
Nektek szokott olyan lenni, hogy kidob a játék azzal az üzenettel hogy kirúgott az adminisztrátor? Nekem 10-ből 7-szer ez van. 10-15 másodpercig fent vagyok aztán ledob ezzel az üzenettel.
-
-
Mukorka
addikt
válasz
Cybertrone #11384 üzenetére
Ezt azért írtam hogy lássák az emberek hogy nem minden az Nv meg a szuperkártya. Okosan is lehet vásárolni... Evidens hogy a tiéd lenyomja az enyémet bár a te felbontásodon jóval kevesebb FPS-ed lehet mint nekem Ultrán de mindegy, nem azért írtam hogy felvágjak vele... Az ár/érték igenis nagyon fontos még akkor is ha nekem 400+ volt az egész gép újonnan. Minek vettem volna egy jóval gyengébb kártyát jóval drágábban mikor kettőt vehettem olcsóbban és nem kis különbség van a kettő között így.
(#11385) v!ct0y: nem mértem, még visszarakom a 11.10 A drivert mert ez az új 2-es verzió egy fos, de kb 75 Avg FPS-em volt még első napon rajta a jelszavas szerókon.
-
Cybertrone
veterán
-
Mukorka
addikt
Ez itt a kulcsszó: Drágábban... Én vettem két 6870 Toxic-ot 100 ezerért míg egy 580 GTX 130 ezer volt és kb rommáveri a két kártya együtt... Ezek a bugok amikrő sokan beszélnek nekem valahogy nem jöttek ki, a legzavaróbb még a 11.7-es driverrel volt mikor is kék halált dobott a HDMI kábellel való összekötés miatt
(#11381) Cybertrone : Persze, ez a teszt egyáltalán nem mérvadó. Még FPS értékek sincsenek, csak annyi hogy "játszható". Ki tudja nekik az mit jelent.. Meg ilyet írnak hogy egy 6870 viszi szinte maxon Full HD-ban... nekem akkor kettővel miért nincs 100FPS+-om?
Véglegest meg kell várni, a hozzá kiadott drivereket és akkor lehet számolni
-
Malachi
addikt
más - csak szerintem idióta a heli irányítása? mostanra sikerült kitapasztalnom, de egészen valószínűtlen, hogy ha hátra mozdítom az egeret, akkor indul meg előre. nagyon vicces légibaletteket nyomok néha, ha megzavar pár stinger.
-
madgie
titán
Én akkor se vennék most AMD vga-t, hogy ha ugyanannyiért dupla fps-t hozna. Egyszerűen tele lett a hócipőm a sok hülye bug-gal az évek során (minimum öt évig csak ATI-m volt).
Mondjuk nekem újabban a videóvágáshoz sem árt a CUDA, így egyértelműen nV marad.
#11380: beleugrottam én is anno az olcsó Xtreme 5850-be, de egy hétig nem bírtam a bugos DisplayPort-ot, a jobb felső sarkos egérszaggatást, meg azt, hogy állandóan kivágott az asztalra, hogy ő lekapcsolná az aero-t, meg lejjebb venné a színösszeállítást. Persze mindezt BC2 akció közben, kikapcsolhatatlanul. El is adtam a fenébe, egyébként is max 10%-kal volt jobb BC2-ben, mint a kis 768-as GTX 460. Most kicsit cidrizve cseréltem el egy Zotac egy gigásra, mert ezen is DisplayPort van, de ezzel nulla bug van, megy oszt kész
-
Mukorka
addikt
válasz
Cybertrone #11350 üzenetére
Elolvastam a teszt alatti részt és oda van írva hogy a 6970-en nem kellett levenni a Shadow-t mint az 580-on ahhoz hogy játszható legyen. A táblázatba nincs beírva hogy Max mint Nv-nél a Medium
"With the HD 6970, we did not have to lower the shadow quality setting."
-
BMWFan
senior tag
Van olyan aki Radeon 5770-nel vagy 6770-nel tolja?
-
madgie
titán
Jut eszembe, azt nem tudja valaki, hogy éli túl a heli a stingert? Mert az első lövést lerázza a flares-szel, de a második betalál, mutatja is, mégis túléli
Ma már többször előfordul, harmadik lövésre meg már hatótávon kívülre spriccol.
orichalcos: nincs disabled. simán találatot jelez, de tovább megy.
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #11366 üzenetére
Tökéletesen egyetértek.
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #11362 üzenetére
"Lmgs meg kell ammo miatt"
Meg a C4 miatt
Leglábbis én amiatt álltam rá a support-ra
#11367: hogy érted? Mondjuk a toronyból le a tankra? Még nem próbáltam, főleg járművekre pakolom, nagy' néha az egyik zászló közelébe, hátha kifogom, hogy ott sétáljanak keresztül
Amúgy itt elég rendesen hátrányban van a csipa, szinte világít a scope-ja. Caspain-on meg csak pár hely van, ahonnan elcsipulhat magának, de mindenhonnan kiszedhető. Kedvencem, mikor egy egész squad van fent a tévétoronyban (vagy mia'), oszt tankkal odapörkölök egyet
És a borjak még az oda tett mobil izére élednek, hadd' gyűljön a kill
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #11357 üzenetére
-
-
madgie
titán
válasz
A normális szeró utópia
(admin sincs ébren 24/7, Murphy szerint rendszerint pont akkor nincs ott, amikor játszom)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Nagyon remélem hogy tényleg így lesz. Néha már a hócipőm teli van a csipáktól.
Főleg amikor olyan squadba tesz be a gép, hogy 4en vagyunk, abból 3 csipa, én meg bukálhatok a bokrokba...
-
bul07
nagyúr
SCAR-H nagyon adja közelről egyszerűen verhetetlen igaz távolra kicsit pontatlan
Bent az alagútba sikerült az ellenség közepébe éledni, egy tárral(21golyó, elég csekély) leszedtem 5embert, meg pisztolyra váltva még egyetTegnap sikerült egy embert megölnöm Repair Tool-al elég sokáig kelet égetni az oldalát
-
madgie
titán
-
-
Z10N
veterán
BF3 Beta Performance and IQ Test
Ezek alapjan a DICE, modosithatna a gepigenyeket, bar igaz meg nem a vegleges koddal futott a frostbite2.
IMHO ajanlott konfig:
6850 vs gtx460
6870 vs gtx560
6950 vs gtx560tiui: ugy nez ki az ATI-t jobban kedveli az eddigi driver alapjan (11.10pre)
-
Bazzzs
senior tag
Nem értem ezekben a kidobálásokban a logikát. Délután próbáltam felmenni Caspianra, de mind a hat a próbálkozásnál kb. 10 másodperc játék után az asztalon találtam maga. Most meg simán lement három kör egymás után és nem volt semmi probléma. Mindenesetre nagyon tetszik ez a map
Malachi: Nálam a Buggy gépágyúja csinálta ezt. Csapattárs vezetett, én álltam a gépágyúnál, velünk szemben meg ácsorgott az úton egy ellenséges terepjáró. Megálltunk mi is úgy öt méterre az ellenféltől és el kezdtem lőni a hátul álló emberkét. Olyan 3-4 másodpercig pumpálnom kellett bele a golyót, hogy elfeküdjön.
-
Malachi
addikt
hm, csak azt magyarázza meg valaki, hogy miért kell a tank gépágyújából másodpercekig sorozni egy gyalogost, hogy elessen végre. nagyon fura.
-
Roxbury
őstag
Nekem a Grand Bazarr pálya tetszik a legjobban eddig. Kiváncsi leszek jövő héten a többi 5 pályára.
-
xavix13
őstag
Toltam most egyet Metron.
Sniper kasztal nagyon adta...
Taktika: Rush + MK11 nyílt irányzék...
Csak ugy adta a HS-eketRobbantottam 2 Mcomot meg 27/2 lett a K/D és kb. 3500 pontom lett.
Jó kör volt.
Azelőtt meg Metron összeszedtem kb. 7000 pontot egy kör alatt...Sok Mcom robbantás meg mintha kicsit mintha erős volna az UMP-45Potyogtak mint a legyek...
-
Mukorka
addikt
Jobb lesz az talán ha a népek megunják a jetbohóckodást és az erdőkempet. Néztem az Operation Firestorm pályát... na az igazi BF map lesz. Caspian is jó lenne de kőkeményen kell rá a sniper limit meg a rendes squad rendszer. Meg még van jópár botrány dolog de valamihez hozzá kell szokni, a többit meg javítják
Jó volt együtt játszani
-
Winne
nagyúr
Köszönöm az esti hentet az Uraknak!
Ez a járműves 50 km-es pályán játszódó map nem az én módom. Unalmas, mindenki megy csak össze-vissza, elfoglalok egy pontot és visszaszedik, mire újraéledek a kilövésem után, bugos járművek, béna repülő alkalmatosságok, szarkemper emberek. A pontosságom 2%-ot esett, a kd-m 2 tizedet, mióta ezen tolom és még csak nem is tetszik, nem is élvezem. Ez a legnagyobb bajom.
Holnap még szerintem tolok pár Metro-t, ha lesz valaki és lesz kedve jönni, akkor sikítson.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sikerült ma kétszer is tankkal kilőnöm a heli-t úgy hogy pálya túloldalán repültek..
-
nanorambo
őstag
Nekem is nagyon bejön a Battlefield 3. Tolom a bétát ezerrel. Elő is van rendelve pont a születésnapomon jön
De az tény, hogy a BF2-vel (ezek szerint) megismételhetetlent alkottak. -
Bazzzs
senior tag
Annyi ilyen negatív véleményt olvastam már volt BF 2-es játékosoktól, hogy már-már az az érzésem, hogy alapból úgy álltak neki, hogy ez biztos gagyi lesz. Mivel nem játszottam a BF 2-vel, így jobban nem mennék bele, de azért ennyire nem hiszem, hogy rossz lett ez a BF3.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Cybertrone #11326 üzenetére
Nekem marhára tetszik ez a BF3 már a beta alapján is. A BF2 is jó volt, az is marhára tetszett, de az akkor volt most meg most van. Kell néha egy kis változatosság. Ugyan úgy lehet tovább tolni a BF2-t szóval nincs itt semmiféle gond. Ha kijön a teljes játék én szvsz elő nem veszem többet a régi darabokat, de hát nem vagyunk egyformák.
-
ETOM
addikt
Én mostanában így nyomom: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Mukorka #11304 üzenetére
Itt vagyok! Nem a legjobb, de amit felsoroltál az már megvan.
-
L4D1K
őstag
Látszik hogy nem játszottam BF2 vel, én a BC2 ben megszokott egész pályás térkép nélkül elveszek teljesen Caspian Border en.
-
Xaels
félisten
válasz
nanorambo #11310 üzenetére
Bill+egér kombóval vagy gamepad-dal játszol?
(#11317) Cybertrone: azok a gamepad mutatóujjnál levő gombjait jelentik. De nem kell begyulladni, elvileg mivel PC-n is lehet gamepaddal játszani, tartalmaznia kell ezeket is szvsz.
(#11319) nanorambo: Ezt mondom én is. Minden bizonnyal az X360 kontroller támogatása miatt vannak ezek ilyen formában benne a PC-s verzióban is.
-
Gergosz2
veterán
konzolpotrot kapunk megint ?!?!?
-
nanorambo
őstag
Az előbb ilyen képernyőt rakott be.
(PC VERZIÓ)
[link] -
Winne
nagyúr
Valaki jöjjön, egyedül unom magam.
-
cellpeti
nagyúr
tudnátok nekem abban segíteni, hogy miért nem tudok egyszerre silencert és pl lézert feltenni, nekem még külön van. Hányas szinttől illetve hány ponttól lehet megkapni azt, hogy mind2-t fel tudjam tenni?
Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest