- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Azoknak üzenném akik a miatt nyafogtak hogy lassúak a repcsik... Földközelben nem fognak mach2-vel repeszteni... kicsit irreális lenne... 300-400km/h néztem föld fölött... viszont utánégetővel(SHIFT) gyorsul dinamikusan...
Nagyobb magasságokban viszont a hangot is átlépik frankón, tehát 1200km/h utánégetővel még több...
Röviden ennyi -
EczkE
veterán
Amúgy melyik pályát akarjátok? Ln a metróra szavazok azt ismerem legalább.
A CB-en csak 10 percet voltam.
-
-
BandiHUN
veterán
engem érdekel a dolog,VÉÉÉGRE sikerült jó kis 2 kört lezavari veletek
Meg is látszott az eredményemen,hogy ha nem fagynék ki és épp elkerülnének a pár másodpercenkénti lagok,még jó is lehetne...
9:2 védőben top 2.hely,ELLENETEK
24:13 támadóban(szívtunk,de nem is elejétől voltam)Nem nagy szám,tudom,de nekem...ennyi játékidővel és cumival...csak legyen meg a jó kis Sandy-m
Frankó,hogy szinte senki nem spottol,bezzeg a farok lámpával játszanak....szerencsére az ellen is,én meg kíméletlenül bespottolom azt is,akire épp lőni készülök,hogy ne ússza meg,ha nem jön össze -
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor akit érdekel. Ma este 9 órakor felmegyek egy üres szeróra. Aki akar joinoljon rám, ha fennt vagyok neki battlelogon, és játszunk egyet egymás ellen.
Akinek nem vagyok fenn, felvehet:orichalcos1986 a nevem originben is meg battlelogon is.
Anyázás ne legyen senki részéről még akkor sem ha visszalőnek, campelnek, lehalsz, cikcakkban jön a golyó, terminátor az enemy.
Metro lesz a pálya, Caspian rohadt laggos.
-
megint én
őstag
Ja, meg ami még zavar, az hogy a helinek az élettartama az KB annyira elég, hogy szállítóhelinek használd. egyszerre bemér 2 stinder és már BB. Ráadásul az olyan low nonskill fegyver, hogy a nagymamám bldogulna vele. Mi az, hogy csak nagyjából rátartod, és beméri...
Ez egyszerűen vérlázító, hogy nagy nehezen bekerülsz egy repcsibe, és NULLA skillel leszednek.
Dupla... :S
Ja, M kihozza kissé nagyobbra, de az nem az igazi
Ugy gondolom, hogy megnyomom az M betűt és előhoz egy ilyet:
És ne csak a körvonalakat.
-
siriq
őstag
Mar rendesen kezd tele lenni a t@kom, hogy eltunik a fegyverem parperc utan. Ilyen betat..........
-
megint én
őstag
Emberek, nem lehet a térképet belőni? A pájának úgy a 10 %át látod be, és totál nem tudom, hogy pl hova spawnolok, mwert nincs odaírva, hogy ez az a kibaszott "E" éledő, csak annyi, hogy antenna. Jó, így is be lehet lőni mire éledek, de egy nagy mindent ábrázoló térképet nem lehet behozni?
Ja, meg ami még zavar, az hogy a helinek az élettartama az KB annyira elég, hogy szállítóhelinek használd. egyszerre bemér 2 stinder és már BB. Ráadásul az olyan low nonskill fegyver, hogy a nagymamám bldogulna vele. Mi az, hogy csak nagyjából rátartod, és beméri...Ez egyszerűen vérlázító, hogy nagy nehezen bekerülsz egy repcsibe, és NULLA skillel leszednek.
-
jokeman
aktív tag
Hogy kell elindítani?????????????????????????
-
Mrdevil
addikt
válasz
Mukorka #10938 üzenetére
Igen, igazad van neked is, természetesen én is szeretem a szépet. Sőt, épp eleget játszottam én is életemben még kezdetleges ronda játékkal, (bár akkor az tűnt szépnek)
épp ezért nem nagyon akarok engedni az ultra beállításokból, még ha ettől kevesebb is az fps-em. (nem is kevéssel)
Csak az én csipás szemem valahogy nem lát sok különbséget az említett dolgokkal/nélkül. (mozgó képen)
És persze, ha mindent bekapcsolnék meg sem moccanna a játék, természetesen ha tehetném, azért biztos nem tenném offra. Ha lenne vagy 70-100 fps-em. -
ETOM
addikt
benne vagyok én is brikly is jönne meg még1 embert tok lehet
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, kicsit megkésve, de most telepítem a BETA-t.
Annyi jót olvastam, muszáj kipróbálnom, egyelőre csak laptopról, de később lesz gép is.
Ez a origin-es dolog ugye nem hagyható ki, remélem nem feleslegesen regisztráltam be -
F_Zolee
nagyúr
válasz
nanorambo #10954 üzenetére
High minden, szűrők nélkül ha jól emlékszem. Kihasználtságot nem néztem még, amúgy olyan 50-60fps között szokott lenni csak hát nem érek vele semmit az állandó lagg miatt.
(#10955) v!ct0y: nekem is olyankor jön elő épp ezért, mert nincsen menü de mégis ott vannak a "gombok".
-
Hell
tag
Fél napig nem nézek a fórumra és lemaradok a lényegről! Sajnáltam, hogy nem tudtam a gépemet letesztelni a Caspian Border pályán. De most sikerült.
Gépcsere
. Számítottam rá, de csak most tudatosult számokban (elég sokszor 20 fps alá esik). A metro még elment, de ez... Nagyon ott van a pálya. Lagol, de úgyis javítják majd.
Lehet, hogy volt már. Én csak most jöttem rá, hogy hogyan lehet egyszerűen elindítani. Eddig minden helyre külön kellett belépnem a felhnév és jelszó megadásával. Ez nagyon zavart.
Most már az origin/Battlefield Beta/ bf.exe-t kimásoltam parancsikonba, az origin jelszavamat elmentettem. Így elegendő csak a parancsikonnal indítani. Katt és indul minden.
-
Bazzzs
senior tag
Valami elképesztően gyönyörű és hangulatos ez a Caspian Border pálya
Sajnos eléggé laggolnak a szerverek, de amennyit sikerült látnom eddig belőle, azzal megvettek kilóra.
Egyébként mikor bezárták a Caspian szerókat, kérdezte valaki, hogy vajon lesznek-e még. Erre a kérdésre, akkor a következőt írtam:
9782. hsz.: "Nem tartom kizártnak. Az biztos, hogy a végén, ha 2-3 napig elérhető lenne, akkor nagyot húznának vele. Mivel a járművek és a nagy térképek adják a Battlefieldek sava borsát, így elég nagy hype-ot tudnának kiváltani vele, feltéve ha addig még a bugok mennyiségét is redukálják."
Öntömjénezés off
Lesz közös játék akkor ma este?
-
JSaN
addikt
Hello
A jatekban van vallami normalis map, ami hasznalhato is?
Nem az M betusre gondolok ami a bal also kis mapot nagyitja kicsit. Hanem amivel teljes mapot latom, esetleg mindenfele dolgok jelolve vannak rajta. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Dantenero72 #10940 üzenetére
Igen, ezt tudom, de azért azt nem hiszem hogy ezek csak mediumnek felelnek meg bétában (ahhoz túl szép), inkább akkor tényleg high. Ha csak medium, akkor kártya legyen a talpán, ami elviszik ultrán (már ha nem kétmagos kártya).
-
ciry
őstag
Jó ez a cq map.
Laggos volt mint a disznó, de legalább tudtam tankozni/helizni cseppet -
Dantenero72
aktív tag
válasz
ForRedGlory #10928 üzenetére
Irták valahol hogy a 4xAA csak Ultra beállitásoknal lép érvénybe és allitolag a betaban nincsenek is ezek a max beallitások,hiaba rakod at maxra szerintem a legtöbb beallitas olyan high-medium-ot tükrözik,mint anno BC2ben hogy hiaba volt minden maxon nem volt olyan szép mivel csak kis felbontásu texturakat raktak a BETAba.
-
Def26
félisten
Nem tudja valaki, hogy lehet invertedbe tenni amikor helit vezeted? bc2 -ben, ez ment, itt meg a gameplay -ben hiába rakom invertedbe, a heliben nem akarja a dolgot.
-
pohár
félisten
na bejutottam egy Caspian szeróra, repcsibe spawnoltam, de még vártunk emberekre, elfordítom a fejem, megfőtt a gépem, kivágott a picsába
szóval nekem erősen felejtős míg nem tudok egy új gépet szuperálnina mindjárt kezdődik a finn - svéd, gyerünk finnek
-
janihunk
senior tag
Sziasztok a Caspian-titeket nem dob ki kékhalállal? Vagy a 11.10 lehet ennyire szar?
-
Mrdevil
addikt
válasz
ForRedGlory #10928 üzenetére
Igen, teljesen felesleges a mindenféle élsimítások multira. Iszonyat sokat lassít, csak úgy mint a SSAO/HBAO/Motion Blur. Ezeket én mind off-ra rakom, a többit meg ultrára és had szóljon. Ilyen baromságok, hogy árnyék mélység élesség, ki nézi ezeket egy nagy csata közben, meg nem is kell. Ha a többi ultrán van, úgy is nagyon szép a játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mukorka #10927 üzenetére
Ti is meg tudjátok nézni. Szerver keresőben pipáljátok ki az empty-t minden más pipát vegyetek ki. És lám ott van egy rahedli üres szeró. A gond az hogy hamar megtelnek, de ezért kellene az adott időpontban mindenkinek rácsatiznia.
Pro kérdés:
Engine score-t hogy lehet szerezni? Elég ha csak enginer kaszt-al megyek? Vagy mondjuk rakétáznom is kell hozzá? Mert nem tudom hogy mitől függ hogy mennyit kapok. Egyszerűen csak a killektől. Csak mert a tegnapi 60+ killemnél sem kaptam olyan sok pontot.
-
ForRedGlory
félisten
-
madgie
titán
válasz
Laraxior #10919 üzenetére
Ja, ne egy C4-et pakolj rá, már a BC2-ben is minimum kettő kellett a tanknak, mivel nem mindig tudsz pontosan belemenni, így érdemes ráhagyni kicsit. Három általában elég, ha nagyon biztodra akarsz menni ,mehet több is, úgy is support class használ itt C4-et, ráülsz a lőszeresládra, míg megpakolod a dzsipet. Ja, és mindig úgy indulj neki, hogy vagy kettő maradjon nálad pluszban, ha két tank van egymás mellett, akkor az egyiknek nekirongyolsz a dzsippel, a másikat meg hátha gyalog el tudod intézni a maradék C4-gyel
10921: van üres szerver?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval akkor. Egy ötlet. Ki lenne benne egy olyan mókában hogy az összes ph-s arc aki itt van topicban és tolja beta-t pc-n feljönne egy üres szerverre, és tolnánk egymás ellen a játékot. Egy időpontot kellene megdumálni, amikor felmegyünk egy üres szeróra, és csatlakozik mindenki a másikra. Vagy rám, úgyis van innen vagy 60 ismerősöm.
Vélemények?
-
madgie
titán
válasz
philoxenia #10915 üzenetére
Frissíts a driverén
Caspian-on is sok a móka, végre repcsihez jutok, felszállok, a teljesen tiszta légtérben fordulok jobbra, erre a semmiben szétrobban és suicide. Próbálnék a stingerre pontot gyűjteni, de annyira nagy a lag néha, hogy az emberek méternyit ugrálnak. Még a jól bevált BC2 módszer jön be a legjobban ezen a pályán a lag miatt: support, C4 a dzsipre, bepattanok, megkerülöm a tankokat és szépen leugrom róla, az meg nekimegy a tanknak és már nyomom is a jobb gombot és volt tank, nincs tank
csak hát support-használattal nem lesz soha stingerem.
Laraxior: jaja, elég mocskos, de hatékony. Volt olyan kör a bc2-ben, hogy egy kör alatt vagy húsz tankot küldtem így a másvilágra. Az nem béta, nem volt agynélküli rohanás, így majdnem mindig volt lövész is a tankban, így dupla kill, meg jó sok pont. Igaz, 1000 ticketes CQ-ban bőven volt idő ezzel foglalkozni
-
ForRedGlory
félisten
Mondjuk ha valakik arra használják a B3-at, hogy gombát szedjenek a fűben, akkor fontos lehet, hogy a fű recéje ne hatoljon át a gombán
Mindegy, túl van tárgyalvaForexGuru: akkor most sírjak, hogy 50 alá nem megy? Most már érdekel az érvelésed... Mi a gond azzal, amit beírtam itt?
-
Laraxior
titán
erőteljesen kidobál Caspian szerverről...
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
ForRedGlory #10908 üzenetére
csak tudod az a baj hogy a géped kb 220 ezer jó magyar forint(proci ram alap vidkari- nem is a komplett gép) aztán örülsz az 50 fpsnek
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedésre semmi szükség !
-
Mukorka
addikt
válasz
ForRedGlory #10896 üzenetére
Jaaa azt nem is láttam, mekkora tévedés hogy elírtad.... na mindegy, kisfiú még , felnő majd.
Nyilván nem akkor nézem mikor 4 oldalról lőnek de ha teszem azt kempelek a pálya szélén akkor milyen jó dolog hogy nem recés semmi
-
F_Zolee
nagyúr
Na most én is toltam kicsit az új pályán. 50fps körül produkált átlagban, játszható volt. 8/2nél léptem le, mert csak felugrottam.
Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- AM 5 lapok
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest