- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Meglett a Claymore de szinte semmire nem jó
Lerakom, ha van lőszeres láda még egyet le lehet rakni
Viszont olyan lassan reagál hogy át lehet úgy előtte futni és nem robban fel, így csak mondjuk az m-com közelébe jó de ott meg dobálják a gránátokat és az viszi magával, így csak a kúszó emberekre veszélyes a pályán lerakva valaholVolt hogy leraktam elém, majd a fegyvert elővettem akkor előttem termet egy ellenség lőttük egymás közelről én meghaltam ő elkezdet tárazni és csak akkor pukkant a Clay majdnem szétvertem a billentyűzetet hogy nem reagált
Most hogy meglett a célom kipróbáltam milyen MK11 -el rohangálni levetem a távcsövet róla és úgy mentem vele , egy bajom van vele egy bizonyos távolság felet három lövés kell , nem is lenne ez baj csak relatíve túl kicsi ez a távolság
Most még rámegyek a EOD Bot-ra hátha még az is ki tudom próbálni
-
Bazzzs
senior tag
Jut eszembe... ping. Én úgy szoktam kiválasztani a megfelelő szervert, hogy a szűrőben beállítom, hogy legyen 1-5 szabad hely. A kapott listában, ha ráklikkelsz egy szerver nevére, akkor teljesen jobb oldalt a képe alatt kiírja, hogy mennyi is a valós ping rajta. Van egy csomó 300-350 közti értékű, de könnyen lehet találni 35-45 közöttit is. Igaz, hogy sokszor egy pillanat alatt betelik a hely, de folyamatos frissítgetéssel pár perc alatt lehet találni megfelelő szervert.
-
L4D1K
őstag
Jahogy ilyen az élet az MG másik oldalán?
[link]
-
Bazzzs
senior tag
Huhh, az előző körben Caspain Borderen valami oknál fogva egyszer csak felrepült az egész csapatunk az égbe... egészen a vadászgépek fölé
Nem semmi látvány, ahogy 20-25 játékos ejtőernyőzik le egy pontra (a többi nem tudta kinyitni
), az ellenség lövedékei pedig cikáznak körülöttünk. Kár, hogy a printscreen fekete képet csinált
-
Dtomka
veterán
válasz
Dtomka #11090 üzenetére
BF3 cheater készítettem, videot is
!
-
Winne
nagyúr
válasz
ForRedGlory #11094 üzenetére
Engem egyről sem dobott ki két és fél óra alatt.
A Frankfurtosak sza*ok, a többi német és holland egész jó. Osztrák megint béna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vannak már punkbuster-es szerók, oda kell menni.
-
janihunk
senior tag
Meddig lesz béta? Úgy értem órába?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem rossz játék,csak sztem krvára bezabálta a memóriámat,mert néha beakadt kb. 5 mp-re
Grafika: 1920*1080 auto beállítás = minden high AA off 16x AF 20-60 fps között átlag 30-35 fps
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pf, dejó kidob egyfolytában Caspian-ról amikor vége a körnek. Pedig milyen jó kört toltunk.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Cybertrone #11080 üzenetére
Persze már elő rendeltem a limiteded galaxisból, BC2-be is van 360 órám remélem ebbe is lesz annyi (vagy is jó lesz a gém).
-
SzlobiG
félisten
Most voltam caspianon még jobban bejövős lett a gém, ez a map nagyon szép és hatalmas eszi is a gépet rendesen.
-
nanorambo
őstag
Nah most volt időm hosszabb ideig caspianozni. Hát még nagyon érződik, hogy béta. A hangok állandóan beakadnak, eltorzulnak, a kerítés még elég bugos=szétvágom de nem tudok átmenni. Remélem buzgólkodnak a dice-os bácsik és javítják a híbákat.
-
ch003067
addikt
Jah igen:
És hogy lehet átülni mondjuk a géppuskához a kocsiban? Ha mondjuk egyedül vagyok benne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Advanced Dog Tag-ot mikor kap az ember? Lassan 40es vagyok de még egy sincs.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
cskamacska #11050 üzenetére
nekem már az is elég lenne, ha simán menne fullHD-ban low grafon akadás nélkül
meg ha a 64 emberes mapon nem lenne akkora a lagg. 32-n is van néha, de az nagyon ritka, -
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #11068 üzenetére
áááh, kiráály mód !
Köszi szépen.
-
creedszl
senior tag
válasz
nanorambo #11065 üzenetére
én is úgy érzem hogy ezen a mapon eléggé hullámzó a motor teljesítménye.bizonyos területeken feleződik az fps mint ahogy említetted a határátkelőn pl.Ugyan azokon a beállításokon kezdtem mint metron de itt az kicsit sok szóval még visszább kellett vennem...remélem a végleges kód jobb lesz és elhagyhatom azt a pár kompromisszumot.
-
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #11061 üzenetére
Véglis igen, igaz.
Azt esetleg tudod, hogy hogy lehet kiejtőernyőzni a kopterból ?
-
nanorambo
őstag
válasz
Én meg vagyok elégedve vele. Highon átlag 60 FPS-t hoz caspianon is. Bár azt nem értem, hogy néha ha látószögbe kerül a határátkelős szakasz akkor feleződik az FPS, de nem mindig. Nem tudom mitől teszi függővé. Remélem csak a béta hibája. Szerintem a vram túlcsordul. De repi írta twitteren, hogy egész nap a gpu memóriát defragmentálták, finomítottak a frostbite 2 kódolásán ergó "optimalizáltak". Tehát biztos, hogy fog valamit javulni az optimalizáció. + a végleges kód az apikat is jól fogja kezelni.
-
apollo12
veterán
válasz
jokeman #11045 üzenetére
hát phenom 2 x4 ami 3ghz, vagy egy intel q9550 es vagy core i5 760
vga-ból dx10 high nál 4890 1gb os, vagy egy gtx 275 1gb os
dx11 mediumnal elég egy 5770 1gb, vagy egy gts 450 1gb os
dx11 high gtx 560 1gb os, vagy egy 5850 1gb os, vagy 6870es 1gb
dx 11 ultra beállítás mellet proci phenom 2 x4 4ghz vagy q 9550 4ghz
vga gtx 560 ti 2gb os vagy gtx 480 as, ati ból 6950 vagy 6970 2gb osultra beállítás mellet képes már 1300mbramnál többet is bekajolni
ajánlott a 4gb ram
remélem segítettem
sajnálatos módon a core i3 2100-at megeszi reggelire high beállítás mellet, azaz csak 4magos procik jöhetnek szóba
-
cellpeti
nagyúr
Ez a map óriási
és rohadtul nem is megy még!
De majd segítünk rajta. Jó lesz ez a game! Várom már nagyon!
-
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #11059 üzenetére
De úgy értem, hogy azt is mi kezelhetnék. az 1942-ben úgy volt hogy a tankon mi kezelhettük a géppuskát is meg az ágyút is. + 1 volt fent.
You were kicked from the server by an administrator.
WTF? mióta vannak adminok a bétában ?
-
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #11057 üzenetére
Háth, gyorsan el lehet lőni nagyon
Valami gépágyú kéne még rá és tényleg j is volna
-
ch003067
addikt
Gyerekek
Repültem helikopterrel
Háth ez ISTEN KIRÁLY volt !!!!! Nem is volt olyan volt nehéz iránytani, bár kevés rakétája van. Úgy érzem ez lesz a kedvenc játékom
-
mcwolf79
veterán
Stat reset volt?Mert megint 1-es szintű lettem
Hmm... Érdekes,mert a battlelog-ban írja rendesen az eredeti statomat. Sógorral összeröffentünk egy pár party-ra,és ott megint elejéről kezdtem a gyűjtögetést.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Persze... Sokat ker a nep, es sok kez log bilibe...
valamennyit csiszolnak meg rajta az fix, de hozzateszem a laggon es a kor vegi szervercrashen kivul tobb bugot nem leltem... Se texturabajnokok nem voltak, se zsirafok!
-
cskamacska
addikt
válasz
Cybertrone #11047 üzenetére
-
cskamacska
addikt
válasz
Cybertrone #11047 üzenetére
"Optimalizálás" alatt az szokták érteni a népek, hogy fusson HáDé felbontású full grafikán Pénégyesen
, de az van tudomásom szerint ígérve, hogy a jelenlegi vasakon is valamivel gyorsabb lesz majd a program kiadáskor, kvázi "optimalizálnak" még rajta.
-
madgie
titán
Hm, Caspian map, fél órája minden kör végén kidob. Se pont ,se ribbon-ok ,se semmi. Jóvana
-
Cybertrone
veterán
válasz
cskamacska #11044 üzenetére
Jol van optimalizalva... Multi gpu peldaerteku, 6 magot 60%ban terhel, nem csak 2-4 magot... Kisebb rendszereken a szuk ketesztmetszet a proci lesz... Vagy a vga de egy 6870, vagy 5850 eleg fpst tol ki magabol nem fullon...
-
jokeman
aktív tag
válasz
Cybertrone #11043 üzenetére
Na, de annyihoz milyen gép kell? Gondolom alap a 4 mag, meg egy GTX
-
cskamacska
addikt
válasz
apollo12 #11026 üzenetére
Hogy ne tetszene, _ez_ a Battlefield, nem a CoD édesgető Rush mód.
Cserébe zabálja is a gépet rendesen, a konfigommal le se merem írni milyen beállításokon játszok, hogy egyátalán zötyögjön.Némi optimalizálás biztos lesz, de csodát nem szabad várni, a nagy és gyönyörű térképeknek(+ a 64 játékos, + a rombolhatóság) bezony ez az ára.
Mondjuk PII965 és GTX480 mellett fura az ugrálás, de szvsz az ultra beállítást a pofátlanul erős konfigoknak rakták be(no meg single játékhoz), 64 fős nagy pályán azért mások a viszonyok.
-
jokeman
aktív tag
Persze, minden low-on, de holnap még próbálkozom, mert most átvette a gép irányítása felett a hatalmat a lányom, és mesét néz
Azét 5 perc után azt mondom gyönyörű eheh, már amit láttam belőle, kell egy burát gép és szuper lesssszz
Kb. mennyi kellene a folyamatos játékhoz? 35-45 fps? -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Honnan is lehet 1 ezressel olcsóbban megrendelni, mint pl cdgalaxis? Keveset leszek gépközelben, de azért csak megrendelem.
-
EczkE
veterán
Nevetséges volt...
-
Dtomka
veterán
sziasztok!nektek is eltünik a célkereszt?az elsődleges fegyvereknél szokta csinálni, (bc2ben is gyakran) megnyomom a 2-est majd az 1-est és megjelenik....nem értem 5830 1 gb 10.11 drivert raktam fel.
-
Cybertrone
veterán
válasz
BandiHUN #11031 üzenetére
Mas a hudja a tankoknak, es most meg serulekenyebbek is... Nem kell bele 10raketa csak 3 es mozgaskeptelen lesz... Helivel gepagyuval is lehet sebezni... A repcsirol alant irtam... Kis magassagon nem megy gyorsan, utanegetovel gyorsul! Fentebb 1machot atlepi, ha azt nezzuk ez igy jo. Heli szerintem kicsit lomha, de eros egy jo gunnerrel! Az apck nagyon jok, az anti air lav brutal gyalogsag ellen, a jeep, meg a bugy jo poen, gyorsan elvisz oda ahova kell es van rajta 50es!
-
BandiHUN
veterán
válasz
apollo12 #11026 üzenetére
Tuti az új map...mondjuk én nem értem,hogy az én ócska gépemen miért is megy jobban,mint a Metro...pedig vastagon procilimitem van,itt méginkább ki kéne jönnie.
Mégis több nyűgöm,akadozások,fagyások vannak azon.Itt csak repülni kéne megtanulniDurva a repülő,bedönti az ember,erre megy tovább egyenesen
ennyire nem kéne szimulálni,ráadásul azt bill-ről lehet vezetni,a helit meg egérrel.
A tank és a földi cuccosok viszont tiszta bc2,mondjuk szerintem mintha itt gyorsabbak lennének... -
válasz
medvezsolt #10848 üzenetére
Totál kezdőknek jó az, hogy begyakorolják pl. a repülőgépek irányítását (és ne az onlájn ütközet közepén zúgjanak bele a szövetséges csapatszállító járműbe...), vagy hogy felfedezzék a pályákat.
Én díjaznám ezt az apróságot - amúgy is eléggé fejlett AI-t ígértek a fejlesztők... -
apollo12
veterán
na kinek hogy tetszik az új map?
nekem bejön, de kegyetlenül gyilkolja a gépet, és ha pl sokan vannak és minden robbant akkor képes le ugrani 32fps re
1-2másodpercre, ilyenkor a gpu pont csak 80%on van,
máshol meg 45fps alá nem is megy, inkább olyan 50fps között ugrál most ultra beállítás mellet, a másik pályán ott 60fps alá nem is megyremélem jobban fogják optimalizálni
-
ch003067
addikt
Nahh, szerintem én is megyek játszani. Kire kell csatlakozni ? Leírnátok a nevet légyszives ?
-
jokeman
aktív tag
20fps
-
EczkE
veterán
Egy noob kérdés még a meccs előtt. Hogy tudok emberre csatlakozni?
-
Bazzzs
senior tag
Valamiért Caspian folyton kidobál
A pálya nagyon tetszik, nagyon élvezetes lenne a csata is, de 10 percnél többet nem tudok eltölteni a játékban, mert szó nélkül egyszerűen kirak az asztalra
-
Dtomka
veterán
sziasztok!
a caspian pálya nagyon szép, és rengeteg lehetőséget nyujt a jó játékra. elöbb tankoztam pár ember simán kiszedtem, 64 ből az első 5ben benne voltam
!a heli nagyon furcs, lehet, hogy nem fogom megszeretni, repcsizni még nem tudtam, de kiváncsi lennék , hogy milyen
!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Origin ilyen néven találtok meg: MonSteR-En3rGy
Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest