Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
Nincs az a heli amit nem szednék le BC2-ben maximum 2-3 rakettából. Én marhára szeretem irtani a tankokat meg a heliket ezért is vagyok mindig Engineer. Helinél csak meg kell várni a jó pillanatot és nyilván elé kell célozni a sebességének megfelelően még az AT4-el is. Ha egy jobb pilóta van, akkor én általában vagy 1 percig csak figyelem hogy hogan mozog, de bármilyen jó pilóta legyen is valaki vannak berögzött "mozdulatai" és technikája ahogy irányítja a helit. Még annak is van egy fajta minta a mozgásában aki elsőre úgy tűnik hogy tökre elkaphatatlan mert össze vissza mozog. Meg kell figyelni ügyesen. Utánna könnyű leszedni még a legprofibb játékosokat is
Én pontosan az ilyen tapasztalt pilótákat szeretem, de abból a 4 rakétából amit kapsz általában még így is kijön két heli
Aktív témák
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest