Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nekem ami nem tetszik,hogy a helik rakétája irtó gyenge lett,még egy embert is alig csinál ki.
Ha már ilyen sebezhetőek a légicuccok,jó lenne azokkal is irtani szépen...
Sajna így viszont a heli nemigen lesz jó harcolni,mert lassú,hamar kilövik,és gyík a sebzés,tutira veszem,hogy ugrani járnak majd vele.
Mondjuk remélem lesz majd a véglegesben csapatszállító is.A BC2-ben viszont egész jól adták a támadó helik,itt is ez lenne a minimum.Ráadásul minden vacakkal,még a dzsip géppuskájával is le lehet könnyen szedni a helit,ami azért elég vicc.Főleghogy ott a hőkövetős rakéta is...
Én szeretem a járműves harcot,de félő,hogy ez a része nem lesz jó,a repülők nem rosszak,de az jármű ellen(tank) inkább+egymást irtani,a heliket meg mindig leszedik,amint felszáll,mert egyszerű lesz valakinek rádobni egy rakétát és kész.
A földi járművek elég jók lettek,de a repülő helyett 50x jobb lenne normálisabban kidolgozott helizés.
Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest