Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Valamire nagyon ráflashelt a srác
-
BalaNce87
addikt
Azt nem igazán értem hogy azért, mert ruszkiknál veszel játékot miért lenne csak ruszki nyelv benne...ez sose régiótól függöt, a játékok többsége főleg EA keze által, tele van s..rva mindenféle nyelvvel. Angolnak kéne lennie az alapnak, én nem sírok hogy pl a silencert miért nem olvashatom a saját nyelvemen, kutyát nem érdekli. Van más nyelv is oroszon kivül benne, csak angol nincs? persze ha így lenne azt meg végképp nem érteném.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Cybertrone #11913 üzenetére
Jó is hogy belerakták a célkövetőt és könnyebb kiszedni a repülő járműveket, nemrég linkelt videóbal lehet is látni mennyire erős, és ha ezek az előbb említett állatok kezébe kerülnek annak meg kb semmi értelme lenne, talán ő lenne az egyetlen aki élvezné a játékot. Abba a videóba nem is értettem miért nem 2 személyes repcsiket raktak be, egyik vezet és gépágyúzik a másik meg rakétát irányítja, de így hogy egyedül csinálhatsz mindent, előbbibe több logikát látnék, valami összedolgozás is lenne, így meg sok lesz a magányos szimulátor mester, akik majd szépen baserapelnek.
-
BalaNce87
addikt
Igazából rohadt egyszerű lenne a megoldás max a map feléig mehetnek védők vagy addig se onnantól jönne a visszaszámlálás, a legtöbbjük úgyis szarik az mcomra pláne ha élesítik, így lazán visszaszoríthatóak lennének, vagy amikor lerombolják mind2 mcomot kap 20mp-et hogy visszatakarodjon a saját részére. Bc2-be is sok volt a határ, durván már csak a spawnpontra nem lehetett bemenni, vagy egy bizonyos terülten/ideig sebezhetetlenek a támadók, vagy csak addig amíg kiérnek a kritikus részből.
CQ-ba mire leesett hogy nem számít a zászlófoglalás hát enyhén kiábrándultam, persze azóta ki lett javítva de most se tökéletes, de előtte nem számított hogy kié a volt a zászló csak hogy ki öl többet. Régen azthittem hogy akié mind a 3 vagy 4 zászló az fog nyerni mindenképp, aztán láttam hogy miénk 3 zászló és vesztettünk, én nem ticketektől tenném függővé ki nyer. Itt csak találnak valami jobb megoldás, bf2-be hogy ment tudja valaki?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Illusion1010 #8616 üzenetére
Ez a normális szerintem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Gergosz2 #8430 üzenetére
Igen de codhoz minek beta mind ugyanolyan tudod mire számíthatsz (semmire), itt más a helyzet. A beta lehet kedvcsináló is persze lehetséges azt a fejlesztők pont le..arják, de el is veheti a kedvet, a metrot már most unja mindenki ahogy olvasom itt, bc2-be is így volt port valdez-el.
-
BalaNce87
addikt
válasz
ADAM1337 #8257 üzenetére
Miért az hogy ő előbb kezd oldalba lőni még jó hogy te neked kéne meghalni, és nem fordulni egyet és te ölöd meg, épp ez a hülyeség, bc2-be sajnos még gyakoribb mint codokba. Reflex játéknak szerintem maradjon meg a cod oda már jobban passzol, én nem szeretem ezeket a 360 ugra bugra killeket, k..va gáz.
A játékkal kapcsolatban meg az hogy nincs parancskiosztás, lehet bf2-ben figyeltek rá az emberek de azt is kétlem, max kis hányada a játékosoknak. Bc2-be is meglehet adni hogy foglaljátok már pl B zászlót, de kb ott is nem azért mennek oda mert te adtad meg hanem mert ő oda akar menni, azt látja helyesnek vagy csak oda tévedt.
Egy játék lehet alapjaiban jó, de azt az emberek alakítják jobbá illetve rosszá. -
BalaNce87
addikt
Azt nem igazán értem miért ennyire hasonlóak a fegyverek hangjai, majdhogynem ugyanaz mind.
Cyber: Inkább hagyjuk... amúgy nincs gáz a fülemmel de az automata fegyverek hangjai igen hasonlóak, ez elég hamar feltűnt. -
BalaNce87
addikt
Anélkül el se indíthatom a játékot hogy belépnék egy szerverre? csak mert megnézném a beállításokat, játék közbe nehezen lehet állítgatni, mert ha jön killcam akkor bezárja.
Az kicsit zavar hogy a célzáshoz tartani kell a jobb klikket, de megszokható. -
BalaNce87
addikt
Hát mit mondjak egyenlőre ez a battlelog csak egy felesleges hülyeségnek tűnik, origin még ok, de minek origin ha mindent battlelogon kell csinálni? Soldier nevet nem lehet megadni az lesz ami az origines neved, túlságosan kötött a játék.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Kephamos #7162 üzenetére
Igen ez így szokott lenni, 2-3 évig szükségtelen volt cserélni aztán jön egy nagy játék új technológia nagy igény stb, de utána minden visszakerül a régi kerékvágásba. Crysis2 miatt is fejlesztettek rengetegen ez miatt is fognak, csak előbbire besírtak hogy milyen jól fut a 2 éves gépeken is, de most ezek az emberek elégedettek lehetnek.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Cybertrone #7151 üzenetére
Ki panaszkodott amiatt hogy nem fut a gépemen? tisztába vagyok vele de ez hogy jött ide?
A két játék nem ugyanaz, de a fejlesztő és a motor igen (továbbfejlesztett).
Én egy szóval se mondtam hogy fut nálam a bc2, csak hogy dx11 ide vagy oda nem lesz sokkal szebb egy játék, de valakinek ez nagyon sokat számít.. -
BalaNce87
addikt
válasz
Cybertrone #7142 üzenetére
Köszönöm a napi oktatást, én azt mondtam hogy nem lesz jelentősen szebb, nem azt hogy semmi különbség, az nem dx-re vonatkozott. Amúgy meg biztos van különbség csak nem annyi hogy megérje azon játszani átlag gépeken, mert ezek szerint 11 jobban eszi gépet, pedig nem erről volt szó anno, bár valószínűleg az is marketing volt. Semmit nem veszít a játékos abból mert 10-be játszik, de hát ezt is meglehet magyarázni/cáfolni ha valaki nagyon akarja. Nálam pl bc2 dx9-ben semmit nem számít fps szempontjából hogy hbao on vagy offon van, pedig arra hogy mondta mindenki hogy 20 fps-eket nyerhetsz ha kinyomod, egy effekt miatt amit amúgy is alíg lát/vesz észre az ember, alap hogy kinyomom, de nem is nyersz vele annyit amennyit emlegettek. A különbség ne pár effektet jelentsen, összképileg ugyanaz marad egy effekt nem teszi az egész játékot szebbé, a tesszelállás igen, de az meg nem effekt. HBAO elméletileg a fény/árnyékokat teszi szebbé, mondjuk bc2-be elég fura hogy csak egy katt és high-ról low-ra átlehet állítani nem is tölt, talán ezért se érződik a hbao jelenléte.
Mukorka: Jah de ettől még furán mutat ott, gyalogoksként ezt nem lehet nagyon kiszúrni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Petya2900XT #7123 üzenetére
Ne sajnáltasd magad.... (én akkor mit mondjak). Az hogy bf3 alá nem elég maxon full hd-ba ez van nem kell maxon tolni, bc2-be is med high között 0 különbség van, dx11 meg a másik dolog, nem kötelező és nem is lesz tőle sokkal szebb (elviekben 11-ben épp hogy jobban kéne mennie). 2 évig megint nem fog jönni semmi korszakalkotó grafikailag, de leginkább gépigényileg.
Mukorka: 2D-s füst az kemény. Ilyenkor nem is a játékra figyel az ember, zászló megtartás stb, hanem csak repül, sok időt ellehet így verni.
-
BalaNce87
addikt
Oké, de most azt egyáltalán nemtudom sajnálni aki moh-ot vett ezért a kihagyhatatlan ajánlatért, butus. Ha pedig ígérnek egy dátumot azt ne "csak" próbálják betartani, persze ez van nem kell belőle nagy ügyet csinálni, de amit itt egyesek leműveltek gépigénnyel és beta kulccsal kapcsolatban, készen vannak. De nehogy már én legyek megtisztelve mert bétát adnak, az meg a másik hogy milyen bétát.. bc2-nél csúsztattak 2 hónapot, aztán rengeteg hiba volt, ami a véglegesbe vagy romlott vagy javult. Lehet mire korrektül meglesz oldva a beta már vége is lesz, emlékszem bc2-höz is jött egy patch elég sokat javított az optimalizáláson és akkor 1-2 nap maradt a bétából. Persze nem mehet tökéletesen azonnal, de legalább felkészülnének, és tanulnának a bc2-es hibákból. Egyébként ahogy nézem ez inkább európai probléma, szoktam nézni pár bc2-es arc csatornáját és már mind1ik bétázik tegnap óta, többségük amerikai, de lehet ez nem így van.
-
BalaNce87
addikt
És most az early acces emberkék miatt lesz elcsúsztatva az open beta szétsírták/panaszkodták a fórumokat, durván türelmetlenek ezért lehet megkapják az "elveszett" napjukat. Nem értem egy nap ide vagy oda nem oszt nem szoroz a dolgon az open-el kapcsolatban, nem fog semmi változni, nem lesz jobb a helyzet.
Els...rták az early acces dolgot ez van, ezért nem kéne elcsúsztatni az opent, márha ez az indok, de más indokot meg nem látok, egy karbantartást nem lehet megoldani 1 nap alatt. -
BalaNce87
addikt
Más a környezete mint bc2-nek, ezért nem lesz akkora szintű rombolhatóság, bc2 ehhez képest jóval egyszerűbben van kivitelezve (ház utca ház fák megint ház), itt egy részletesen kidolgozott városba rohangálsz, kicsit érdekes lenne ha egy város részletet lerombolhatnál, akkor kb ki foglalkozna a játékkal?
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #5071 üzenetére
Az ajánlottba az az érdekes hogy a 6950 az egy csöppet jobb mint a sima 560, 460=560 kis eltéréssel. Amúgy meg ez nem meglepő igény, az emberek crysis 2 után úgyis azt akarják hogy ne fusson el gyengébb gépeken...
Persze jó dolog hogy akinek erős gépe van az ki is használhatja, igaz ez csak 1 db játék, kevés játék lesz ami ilyen gépet igényelne a jövőben. -
BalaNce87
addikt
Az, de manapság már minden ilyen montage-hoz ezt a "féreg" zenét rakják be, persze bevallom van egy két jobb/jó ami passzol is. A videó meg inkább hasonlít egy cod-ra mint bf-re, ezekkel a 360 forgásokkal ugrás közben/alatt szednek le sniperrel, valahogy sose tartottam komolynak, elég viccesek ezek a killek. A srácot meg vágom és jól játszik van pár jó videója, de ez most annyira nem.. valahogy többre értékelem azokat a killeket amiket nem sniperrel csinál, talán azért mert a bc2-es videók 90%-a abból áll, és az már unalmas.
-
BalaNce87
addikt
Igazából elismerem aki jól nyomja a helivel vagy gépekkel (de ezek az emberek se épp az átlagba tartoznak, állatok) viszont azt már nem hogy ezáltal képtelenség leszedni és ahogy spawnolsz nincs fedezék se, és már kapod is.. legjobb példa erre a bc2-es valparaiso map 3. része, amit könnyedén pusztává lehet varázsolni, így védőként semmi esélyed nincs.
-
BalaNce87
addikt
Egy olyan infót hallottam hogy rushba nem lesznek vadászgépek, ez persze nem biztos, de jó döntés lenne, így elkerülhető lenne az hogy a spawn-t bombázzák folyamatosan a szimulátor mesterek akik ott/így élik ki magukat, mert már most érzem hogy lesznek ilyenek.
-
BalaNce87
addikt
válasz
whiteman0524 #4300 üzenetére
Nem lehet benne mellészúrni mivel a kés úgy működik mint egy mágnes, még csak nem is fontos az ellen felé nézned, nekem volt olyan hogy tudtam hol fog jönni aztán bekéselte ajtót én ajtótól 3 méterre álltam lekéselt, ő meg azt se tudta mit hogy...
Cod4-be hozták be ezt a fajta mágneses odavonzzom magam az ellenfélhez típusú kést, de bc2-be még annál is rosszabb lett. Bc első részébe ami only konzol játék ott külön volt választható a kés, aztán a 2. rész ami pc-re is jön lebutítják, elrontják. Bf3-ba is az lesz de ahogy nézem a mágnesesség néha beficcen. -
BalaNce87
addikt
válasz
Cybertrone #4265 üzenetére
Ha játszol/játszottál bc2-vel tudod miről beszélek, bedobja ablakon és tesz egy szép ívet, valamikor meg is fordul. Jó engine de vannak gyermekbetegségei, remélem csiszolnak rajta még, mert ez így nem állapot. Bc2-be is sokmindent ígértek, remélem megváltozott a hozzáállásuk, ha csak egy kicsit is.
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest