- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
#21346560 #10699 üzenetére
Single szerintem menni fog... bár a mai gamekhez már a minimum az internet!
Nálunk egyszer volt UPC karbantartás... kb fél óráig beszélgettem az ügyintézővel, és lőn viszjöttNálunk 3 gép van... Lakótárs erőmüve, az enyém és Párom laptopja... El lehet képzelni hogy mekkora sávszélt bonyolítunk le... a 2 asztali aktívan részt vesz a hazai virágboltok felvirágoztatásában
-
v!ct0y
veterán
Quick match ez működik nektek ? Matchmaking et ír és semmi mást. Állandóan filterezni kell
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Föcsök #10680 üzenetére
Bár csak belenéztem a bétába, mert nem akarom, hogy elvesszen az újdonság varázsa, illetve a vidikarim is elég gyengécske, de nálam is többször csinált ilyet, hogy gondolt egyet a játék, és az asztalon találtam magam. Szerintem ez a béta velejárója, és nem a gépeddel kapcsolatos.
-
törölt tag
Ezt az origines szutykot le kell tölteni a bétához? Nah, nem bétázunk
Steamet is rühellem -
Mukorka
addikt
válasz
megint én #10667 üzenetére
Szerintem az az élvezetes ha az elejétől szopok a játékkal. Én jobban érzem magam hogy elsők között kezdtem el a multiplayert és totál letojom hogy mennyire lesz bugos. Egyszer csak javítva lesznek a hibák és így legalább minden patchnél láthatom hogy mennyi minden javításra került és milyen jó hogy ápolják a játékot a megvétel után is. Úgy beszélsz te is és sokan mások is ezekről a hibákról mintha csak 2 hétig akarnál a játékkal játszani. Akkor megérteném hogy nem veszed meg , vagy csak megjelenés után hónapokkal de én hónapokra tervezek ezzel így nem sírok a hibák miatt. Lesz mit játszani mellette ha netán játszhatatlan lenne egy javítás után.
-
EczkE
veterán
(#10678) ADAM1337, (#10679) Lorenzo9
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok srácok? Szerintetek jobban fog futni a játék majd a végleges verzióban? Mert nekem kifagy, meg bezárja magát sokszor, kevés a gépem, pedig megvan a minimum, kicsit jobb is. Mert ha ez így marad akkor lehet visszamondom, mert tényleg nagyon élvezhetetlen, mert kifagyok szinte minden második körben.
-
BandiHUN
veterán
a hitbox az az a "keret" ami a katonád körül van,és azon belül érzékeli a találatot.
Mintha egy négyzetekből álló keret lenne a palid körül,a végtagja,feje körül,ez alapján nézi azt is,hol sebesültél,így sokkal egyszerűbb,mint egy teljes testes ütközésvizsgálat minden golyóra.
Ideális esetben a hitboxod veled együtt mozog,ha nagy a pinged,akkoris,csak "késtek",ennél a gémnél és a bc2-nél viszont hozzád képest késik a hitboxod,és emiatt van az,hogy te láthatóan fedezékbe mentél,de a hitboxod még "kint van",lelőnek úgy,hogy a valóságban sem látnak amúgy,mert a látható éned már elbújt. -
Roxbury
őstag
válasz
BandiHUN #10660 üzenetére
Ezt írja az Origines cucchoz: "3. És ez legális?
Igen. Az Origin Store-ban NINCS régiós megkötés az aktiválásnál (mintha Magyarországon vetted volna)! Azaz a világ bármely pontján megvett dobozos játék bárhol aktiválható!!!"Szóval akkor ahogy megjött a kulcs, azonnal tudom én aktiválni itthon, nem kell semmmi VPN, meg kinti aktiválás meg ilyesmi, nem?
-
madgie
titán
válasz
medvezsolt #10675 üzenetére
A BC2-ben másfél év alatt sem tudtak normális hitboxot összehozni ergo ezekből bármit kinézek
No, majd meglátjuk.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Neoteric #10669 üzenetére
az egy dolog, hogy ez a béta pár hónapos, a visszajelzéseinket akkor is csak most kapják meg. Egyáltalán, gondolj bele, kell nekik a mi vissza jelzésünk? Önállóan nem tudják, hogy szar a hitbox meg hogy szar a sebzés, meg hogy beleesünk a falba stb.? Ezt már vissza jelzés nélkül is tudniuk kéne. A Bétára már csak nagyon apró simításoknak kéne maradnia.
Ezt nem értik meg itt sokan. Na mind1
-
EczkE
veterán
Mi az a hitbox?
-
RockHaRD
addikt
válasz
ez a béta kb 2 hónappal ezelőtti build, (írták is a blogon), a hibák nagyrésze már réges rég ki van javítva. A hitboxról pedig annyti, hogy mikor kijött a béta, az első 3 napban rohadt jó volt minden, utána kezdett szar lenni, és most még mindig elég gagyi. A teljesben valszeg végig jó lesz...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Tippem szerint már kész a gém,a Battlelogot heggesztik még+Karkandot esetleg...
Nem is logikus mostmár a fegyóbalanszon kívül mást bántani.
Simán csak fogtak egy korai verziót és kész,egyáltalán nem is lenne logikus kiadás előtt egy olyan béta,ami ilyen és enny általános,minden gépen ugyanúgy kijövő hibától hemzseg,gondolok itt a hitboxra,az instant halálokra,pörgő tankokra,bugokba leesésekre,stb...
Ez kábé olyan,mint a játék legelső,már némi élvezetet is adó bemutipéldánya,amit már lehet vinni a kiadónak,hogy "már van valamink",de semmi több.Meghát morognak-morognak,de akkoris túl nagy a csend,és javítás se jött a betához semmi,nyakamat rá,nem is fog,még egy nyamvadt fegyóbalansz se.Ez arra jó,hogy etessen+éles teszt,hogy hogyan bírja a battlelog és a szerók a rohamot.Updatelni ne is nagyon érdemes,mert akkor meg másért sírnak az userek...ha nem akad,akkor lagg,ha az sem,akkor hitbox,graf,ha az is jó,akkor majd jön a fegyóbalansz-rinya,stb....elégedett sose lenne senki,ha ugranának.
Így még kapóra is jön nekik pl.az akadozás,brutkó gépigény,mert jól bevásárolnak a népekMint pl.én is
Hitboxon meg 1 dolgot kell javítani,a többi nem vészes:ne haljon az ember a fedezékben.Mert ez hiba,codban,cry2-ben 800as pinggel is ha lehasalok,megúsztami,tt meg 50es pinggel halok a fedezék mögött 2m-r,vagy kinézek,rövid sorozat,1mp-re rá kamó úgy,hogy amúgy a fedezék előtte remekül bírta a golyózáport...
-
RockHaRD
addikt
nem nehéz kitalálni, h melyik fórumtárs csinálja, mivel ott virít az aláírásában
-
polonic
félisten
válasz
Nyilvánvaló, hogy nem most javítják a bétát. És az is, hogy a béta nem akkorra lett kész, amikorra a kiadása eljött. Már jóval hamarabb kész volt. A belső DICE QA teszterek már rég nem a bétával játszottak, amikor mi megkaptuk. Most meg már biztos, hogy a végleges kódon dolgoznak, de az is lehet, hogy kész van a játék és jön a hír, hogy aranyra került.
-
BandiHUN
veterán
-
megint én
őstag
válasz
Roxbury #10639 üzenetére
Nem csak neked írom válaszképpen, hanem MINDEN FÓRUMTÁRSNAK!
Szerintetek tényleg egy-másfél max 2 hét alatt kijavítják? Mert Okt 28ra már a boltokban kell lennije a lemezeknek, és annyi javítani való lenne, mint égen a csillag. És miért nem javítják ki itt a szemünk előtt a BÉTÁNAK ez a lényege, bugraprot--->javítás--->update--->újabb bugreport és így tovább. A Hitbox szarabb mint valaha. A TaploTominak nagyjából igaza van abban, hogy minden fegyónak ugyan az a sebzése ami szintén nagyon demoralizáló. És még ha a BC2t nézitek azt sem voltak képesek jól balanszolni. A fegyvereknek a fele 14.3at sebez. Lásd a táblázatban Ráadásul a kiszámolása a sebzésnek is olyan szar. Vegyük példának az XM8at. Sebez 16,7-et 20 méterig, aztán gyengül, és 65 métertől meg 14,3. Mibe tartana minden fegyvernek megadni egy saját sebzést, és megírni, hogy folyamatosan csökkenjen a sebzése. PL lenne egy M249 aminek 5.56os a tölténye ezért aránylag nagy a kinetikus energiája, sebez mondjuk 29.4-et, és 1000 méternél érné el a minimum sebzését ami mondjuk 15.9. Míg egy snipernek még nagyobb a tölténye, és ezáltal a kinetikus energia így az kezdetben 110et sebezne, és 5000 méternél érné el a minimumát ami 50. Míg egy pisztolya aminek a kalibere is kicsi, és a rövid cső miatt a torkolati sebessége is elenyésző. Sebezne PL 30at közelre, és 100 méteren már elérné a minimumot ami 10HP. Ennyire bonyolult lenne? A 3 nagy játékfejlesztőt egybe kéne gyúrni, és akkor talán kiadnának egy olyan játékot amire azt mondhatja mindenki még aki verseny szinten akar játszani az is, hogy na le a kalappal, minden rendben. A három cég pedig az EA(dice) a VALVE(cs sorozat) és a Blizzard, ami a tökéletes kaszt, és fegyverbalanszairól híres.
Mindent összevetve a játékot megveszem, de kétségeim támadtak, hogy mennyire lesz tökéletes, mert 2 hét alatt nem fognak 100 bugot kijavítani, de én már a jó hitboxnak is tudnék örülni. -
Mukorka
addikt
válasz
BandiHUN #10660 üzenetére
Én is kételkedem a mai napig de egyelőre nincs olyan cím amit itt akarnék megvenni. Amúgy továbbra is él az hogy originen nincs régiózár így ez a dolog nem gond mivel BF3 topic és az emberek ahhoz juthatnak hozzá olcsón. Jómagam bizonyos játékok esetében ( Sokat játszom vele online, jobb az account biztonság miatt a dobozos ) dobozost veszek mindenképp, pl itt egyrészt mert BF3 másrészt mert a dlc-ket is megkapom hozzá.
(#10664) polonic : Yes sir
-
Roxbury
őstag
válasz
Giggles #10659 üzenetére
És azt a dvd-t utána kidobják aminek a képét elküldték, vagy hogy van ez? Csak attól félek, hogy később eladják másnak ugyanazt a dvd-t esetleg fizikálisan, vagy ugyanúgy kép formájában, aztán letiltják az originen a kulcsot.
Egyébként tetszik így a dolog.
(#10660) Lorenzo9 : Meg is válaszoltad a kérdésemet a végén, bár pont nem láttam.
Szóval az onnantól csak az én accountomhoz köthető és senki nem veheti el.Akkor így fogom rendelni, mert 4-et mindenképpen megér, ráadásul akkor legalább a cd-nek sem kell állandóan a meghajtóban lennie.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Mukorka #10651 üzenetére
Igen,de a VPN egy IP-t használ...
Mint az átlag ember otthoni nete,továbbadva.
Ha nem csinálnak minden user után modemrestartot,akkor ha aznap 10 ember VPN-ezik,akkor az a 10 ugyanarról az ukrán/orosz ip-ről regizik,aztán furamód 5 perc múlva "már haza is ért" az indulás után
Nem hülyék ezek,csak még nem harapózott el eléggé ez a dolog,de idő kérdése,mert már most is annyi cdkeyshop van(már magyar is...),hogy hajjaj.
És ha ez tényleg így megy csak(mostmég igen),akkor eléggé meg fog szaporodni az így gémet szerzők száma...és ezt a Steam a saját árait látva nem fogja hagyni...Kulcsot tuti nem használhat más,ha te sikeres voltál,mert csak 1x lehet,ma már minden gém netes aktivációs,és vagy Steam,vagy Origin acchoz,vagy a játékban kötelezően csinálandó acchoz rögzül a kód,utána semmit nem ér,sőt a játék se kéri többet,mert az accoddal megy utána.
Pl.ezértis van,hogy a BC2-ben errort kap az ember,ha újratelepíti,és írná a kódot,mert másodszorra már nem kell,csak az acc. -
Giggles
tag
válasz
Roxbury #10653 üzenetére
pontosan, én még márciusban vettem BC2-t http://www.cdkeyhouse.com/ -ról 3500Ftnyi dollárért, ami ugyan az csak nagyobb volumenü, kb 13:00kor fizettem kártyával, 15:00kor már jött is az email egy képpel a kinyitott dvd tokban lévő cd kulcsal és egy linkel az ea oldalára ahonnan letöltöttem a játékot
gondolom ez a magyar oldal is ugyanígy működik csak egy kicsit lassabban
-
Mukorka
addikt
válasz
Roxbury #10653 üzenetére
Nem. 1. vagy megengeded annak aki itt árulja hogy belépjen az accountodra és regelje a gamet ami után ha te belépsz már ott lesz a játékaid között, vagy
2. Elkéred a CD kulcsot és te magad VPN-en keresztül aktiválod ( Originen nem kell mivel nincs régiózár ). A játék birtoklása minden esetben letöltésként történik meg steam/origin által. -
Roxbury
őstag
válasz
Mukorka #10648 üzenetére
Az oké, hogy megkapom a kódot, de utánna honnan szerzem meg a játékot? Vagy ez úgy működik, hogy bemegyek Originbe, megkeresem a BF3-at, rákattintok a letöltésre, beírom a kódot, és mint egy digitális kiadásként használom legálisan?
Nem vagyok otthon a témában, ezért elnézéseteket kérem.
Meg hogyan aktiválom orosz IP-ről itthon Magyarországon?
-
BandiHUN
veterán
válasz
RockHaRD #10647 üzenetére
Igen,de ha ezt ottani otthonból teszed,az nem olyan,mint amikor neked az ipse(+ x db másnak) 1 IP-ről regizi a játékokat,és ezt a VPN avagy az írt házi megoldás sem garantálja,hogy ne legyen így.Épp elég lehet,hogy 1 ip-ről mondjuk 10 acc regizik a világ minden tájáról,ez mindenképp trükközés.
-
ETOM
addikt
-
Mukorka
addikt
Elég parás vagyok és megfelelő körültekintés után döntöttem a vásárlás mellett. Tudom ki űzi az oldalt és sokat beszéltem vele erről a megoldásról. Annyi az egész hogy orosz a játék, dobozos, aktiválni kell orosz ip-vel és kész, utána már nincs régió zár. Ezzel a steam semmit nem tesz, mivel kimehetek, vehetek, aktiválhatom és haza is jöhetek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Mukorka #10638 üzenetére
Nekem a Brink és a Homefront van így szerezve,bár ott még szó sem volt régiókorlátokról annó...
De én úgy nézem,ez mostmár divattá válik,bagóért van a Rage is pl.,erősen gondolkodom egy "párhuzamos" accon,amin az ilyenek vannak,ez végülis félmegoldás lenne,de legalább védi a rendes accot.
Mondjuk ha valamit kitalálnak,azt már esetleg ezután és akkor is max a régiókorlátos gémre tudják,hisz a többit akár vehette az ember dobozosan külföldön,de ez utóbbiaknál kell a külföldi ip.Mondjuk ahhoz meg senkinek semmi köze,ki mikor utazik Ukrajnába,és akkor ugye már miért ne vegyen dolgokat ott is.
Ami buktató lehet,az az,hogy ki tudja,milyen ip-ről megy az egész,azt nyilván nem fogják elhinni,hogy egy ukrn ip-ről adott nap,mégha dinamikus is,x db Steam profilon aktiválnak...Törököknél nem olcsóbb...én már összesen kint töltöttem több mint 1 hónapot,7x voltam(céges),néztem játékokat is persze,nem olcsóbb.Angol verzióik vannak amúgy.
-
Xaels
félisten
"Battlefield
Hey Battlefield fans - make sure you tune in to SPIKE TV tonight for an exclusive behind-the-scenes look at Battlefield 3 including some killer never before seen footage! http://www.gametrailers.com/video/episode-501-gt-tv/721711" -
Xaels
félisten
válasz
Mukorka #10638 üzenetére
Olyan helyre(Steam, Origin stb..) én nem vennék ilyen helyről játékot ahonnan akár bannolhatják is a felhasználói fiókomat még akkor sem ha olcsó. Persze lehet új felhasználót csinálni akár játékonként, de én nem szívesen teszek így... Jó ott a Steam-en meg az Originen egyben minden amit eddig vettem.
-
Roxbury
őstag
válasz
megint én #10631 üzenetére
Én letöröltem a bétát, pont ezen megfontolások miatt. Hitbox valami iszonyat felb@szott agyilag. Van amikor tök jól működik, van amikor hihetetlen.
Megvárom a megjelenést, aztán figyelem a fórumot, és, majd amikor pozitív tapasztalatokról számolnak be az emberek, akkor valószínűleg megveszem. Mert nagyon tetszik. Csakhát ugyebár pont ezek a dolgok lennének a legfontosabbak, amik jelenleg ugyebár enyhén problémás állapotban vannak...
-
boogie84
veterán
válasz
Dantenero72 #10494 üzenetére
Ez mekkora!!!!
-
fulton
addikt
válasz
Cybertrone #10598 üzenetére
Anno emlékszem imádtam a BF2 ben a repülést(vadászgép), mondhatni szinte csak repültem ott voltam igazán jó, fent...
Ám jött a mmmm.. talán 1.21 patch, ami módosította a repülők sebzését, vagyis korábban ha ügyes voltál élethű manőverekkel le tudtad rázni a rakétákat, de ügyesnek kellett hozzá lenned, és nem kellett semilyen elhárító kütyü, csak jó manőver. Azonban a patch után hiába kalimpálóztál akármit csináltál, betalált, és poty:S Remélem a BF3 ban nem ilyen szigorú lesz.
Esetleg aki játszott a Caspian ..részén irhatna pár szót. -
megint én
őstag
Jó, hát emberek, szerintem a bétának ennyi... Kész, nincs értelme. Annyira bugos, hogy csak az agyamat krja föl. Most konkrétan öcsémmel játszottunk és mondja TSen, hogy 15 golyóból (sv98) nem tud ellőni egy olyan 30 méterre álló embert. Na mondom, nehogy már. Úgyis pont meghaltam rádéledek... Jöttem M40- sniperral, és lőttem rá egy tárat, de be sem jelzett...
és nem ő az egyetlen. Tegnap még 75%os volt a találati arányom ma meg már csak 65% És nem lowulhattam el ennyire 1 nap alatt. Szóval itt valamit egyszerüen elbasztak de kúrvára. Eredeti megjelenik, és akkor játszok egint, de addig nem mert csak kiábrándulok a játékból -_-'
-
ETOM
addikt
válasz
Cybertrone #10628 üzenetére
láttunk már itt zsiráf nyakat mé ne lehetne 3 keze?
-
nanorambo
őstag
Lol pont elkaptam a pillanatot.
Szerintetek engem késelnek, vagy én késelek?
A helyes megfejtést beküldők között egy levegővételt sorsolok ki.
[link] -
EczkE
veterán
Amúgy rendelt már valaki a cdkulcsok.info-ról?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
BandiHUN #10613 üzenetére
Ja igen, ezt a részt kifelejtettem, pedig erre is kaptam tőlük választ. Ha az előrendelési akció előtt (azaz a végén nem tudtál választani) rendelted, akkor alapból az ingyenes házhozszállítást kapod. Viszont, ha írsz nekik egy mailt, hogy inkább pólót szeretnél (mérettel együtt), akkor azt küldik. A Karkand minden LE verzióban benne lesz, bolttól függetlenül
Más: Nagyon nem szeretnék belefolyni a spawn pointon ölős vitába, viszont azzal én is egyetértek, hogy a fair play nagyon is kell a játékhoz. BC 2-ben történt, hogy teljesen beszorítottuk az ellenséget a bázisukra, egy pont se volt az övék, kijönni se tudtak. Ekkor valaki beírta, hogy engedjük nekik, hogy elfogaljanak egy pontot. Így is történt, és onnantól nagyon élvezetes meccset játszottunk a kör végéig. Tudom, hogy erre van, aki azt mondja, hogy ők tehetnek róla, hogy beszorultak, de az ilyen fair megmozdulások igenis sokat tudnak dobni a játékélményen.
-
EczkE
veterán
Elbizonytalanodtam a játékkal kapcsolatban. Megéri majd a 9000-et?
A BC2-vel is olyan jól elvagyok.
Bocs, hangosan gondolkodom.
-
Winne
nagyúr
"Azért azt te is elismered, hogy a spawn/deploy helyen egyből lelőni azokat akik akkor élednek nem éppen a Fairplay-nek megfelelő viselkedés."
Én elismerem persze, de abba is képzeljük bele magunkat, hogy ha eléd éled egy pali és ráspawnol még kettő, akkor otthagyod-e őket, hogy elindulhassanak, vagy lelövöd őket? Erre mindenki válaszolhat, kíváncsi vagyok.
Ebből a szempontból Gergővel értek egyet, hogy ahol még nem írja ki, hogy takarodj innen, vagy 10 másodperc múlva alulról szagolod az ibolyát, ott azért had legyen az embernek egy kis alkotói szabadsága.
Szabályok kellenek, de túlzásba sem szabad esni.
-
BandiHUN
veterán
a konzolokszervize-ről mit lehet tudni?énnekem ugyan küldték a mailt,hogy előrendelve,annó,a megrendeléskor,de azóta semmi
-
Bazzzs
senior tag
válasz
gergo0328 #10603 üzenetére
Nekem is ezt írták, hogy csak akkor teszik bele a visszaigazoló mail felsorolásába az extrákat, ha ténylegesen jár is nekünk
Cybertrone: Az igaz, amit írsz, de ha így igazolták vissza, akkor a többi 3 kieg. is jár.
Termék típusa: Egyéb
Termék neve: Battlefield 3 DLC kódok PC
Sorozatbeliség:
Termék ára: 0 FtTermék típusa: Egyéb
Termék neve: Battlefield 3 Steelbook (fémdoboz)
Sorozatbeliség:
Termék ára: 0 Ft -
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #10601 üzenetére
ez nem így van. Tegnap írtam egy levelet a CD galaxisnak és a válaszban benne volt h azt kapod ami a visszaigazoló e-mailben benne van. Nekem benne volt a DLCk (Physical Warfare Pack, Physical Warfare Pack, Specact Kit Upgrade DLC) a fémdoboz és ugye a LE miatt a Karkand is
-
megint én
őstag
Elnézést emberek, hogy megint rinyálok, de ez eszméletlen. 4 szerverből 3on cheatet, 1en pedig ha bespotolnak, nincs menekülés. a szó azoros értelmében a középső folyosó kellős közepén voltam, és egy mertószerelvényből kaptam 1hites pisztolylövést, én szt hittem szétverem a monitorom!!! -_-'
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Spotify
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest