- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
-
Neoteric
addikt
Végre én is ki tudtam próbálni a játékot, sajna a Caspianról lecsúsztam.. DE nekem k*rvára bejön még ezzel a kaki pályával is.
Fegyverek rúgása fura volt először, BC2-ben kicsit más volt.. de megszokható. A látvány meg.. eszméletlen. Minden opció highon, csak az ilyen hbaot meg anti aliasingot offoltam és így fullhd-ban megvolt a 30-40-50fps az adatlapomon szereplő konfiggal.. szal lehet nem is kell konfigot újítanom a játék miatt. Igaz majd a rendes tesztelés a 64fős cq pályákon lesz..
Tuti vétel lesz nekem a játék. -
válasz
Cybertrone #8595 üzenetére
Most jutott eszembe mit felejtettem el tegnap kérdezni: az 5870es ismerősöd felrakta ezt az AMD csoda hotfixet?
-
tombar
senior tag
csalók ellen nincs valami admin secure? mármint bejelnetni meg bannoltatni a hulladékokat? remélem lesz vmi ipban.
-
Ventur@
senior tag
pohár: Valaki itt írta, hogy ha a grafikai beállítást custom-ra állítod, akkor lehet a bill. beállítást is variálni
. Talán neki annyi nem sikerült, hogy egérgombra tegyen késelést meg gránát dobást. Nem próbáltam, hogy működi-e, de egy próbát megér
.
Nekem bejön ez a beta. Tény, hogy vannak benne néha egetrengető hibák, de a látvány, hangok és a feeling nekem nagyon tetszik. Nincs egy erőmű vga-m és csak low-ba nyomom (1280x1204-ben, 11.9-es CCC-vel), de még így is nagyon szép nekem
.
Várom a teljest és előrendelést nem mondom vissza. Kell nekem
.
Csalók témához: Találkoztam ma én is érdekessel: lvl2-es az arc és 38/2-vel végzett védőként. Volt egy pár érdekesség még, hogy szikla mögött hasalok, erre a sziklán át!!! kiszednek. Na itt kiszaladt egy pár b*d*sk*rvaanyádat belőlem
.
-
a sok gusztustalan ragyás kocka p.csöt... hogy lehet valaki máris 33as?
-
pohár
félisten
gyerekek, kipróbálná nekem valaki, hogy lehet-e a kurzornyilakkal mozogni? nem ismeri fel a nyíl billentyűket, vagy nem tudom mi a baja, de nem jó vele
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam minden high élsimítások levéve jobban és 60-70 fps körül van 1280x1024es felbontásban. Ez jó lehet?
-
Xaels
félisten
válasz
megint én #8581 üzenetére
Én az ilyenek miatt sem WAR-ozok már. Volt anno COD4-ben egy klán, legalább 1 tucatszor bealáztuk őket, aztán összeszedtek valahonnan 1 embert aki lehozta egyedül ellenünk a WAR-t nekik aztán meg mindenhol ezzel dicsekedtek.
Mostanság már csak a saját szórakoztatásom a cél ha multizok és arra jó a PUB is. Ott ha van 1 csaló mehetek minden gond nélkül másik szerverre.
-
cellpeti
nagyúr
kiléptem mielőtt összetörök valamit. Újraéledek és leszednek rögtön ez ment 15x és kiléptem! Remélem ezt megoldják valahogy
-
megint én
őstag
válasz
ch003067 #8575 üzenetére
Amúgy szánalmas. Tegnap pont warozunk párat CSben és 5-0ra vezettünk, és hírtelen az egyik gyerek elkezdte nagyon osztani az ívet, de úgy képzeld el, hogy USPvel kiszedte az AWP-st, és még a maradék 4et is, megnéztük az adatlapját, és a VAC status: banned.....
Na monduk BB.
-
Mrdevil
addikt
Véget ért a Caspian Border bétatesztje.
[link] -
F_Zolee
nagyúr
Most felmentem egy jó pingű szerverre de egyszerűen játszhatatlan volt.
-
Xaels
félisten
válasz
ch003067 #8566 üzenetére
"Az, meg hog a negyede nincs benne, kit érdekel? A teljes játék se lesz jobb mint a béta, max annyival, hogy az már fullos lesz, nem csak egy része a teljesnek...." - Ajánlom figyelmedbe a BETA és a DEMO fogalmak közötti különbséget értelmezésre. Ez még mindig nem DEMO, hanem BETA...
-
F_Zolee
nagyúr
Na én is kipróbáltam a játékot. Kicsit furcsa BC2 után. De már itt is voltak olyan szituk, hogy én kezdtem el lőni és mégis az ellen röhögött a képembe a végén 51% hp-val.
Fegyvereken még csiszolni kell.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cybertrone #8562 üzenetére
Kicsit nyers vagy, de igazad van!
Ez egy béta, a játék minimális része van benne.Nem értem ezt a sok elhamarkodott, negatív véleményeket. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
m416 grip niv(thermalscope1x) heavy barrel legyőzhetetlen kombó.
-
ch003067
addikt
válasz
Nem hinném, hogy olyan nagyon sokat fognak változtatni a dolgokon. Azt hogy a normális verzió milyen lesz, valszeg nem tudni, mert a béta után már biztos, hogy nem fogom megvenni a játékot.
Az, meg hog a negyede nincs benne, kit érdekel? A teljes játék se lesz jobb mint a béta, max annyival, hogy az már fullos lesz, nem csak egy része a teljesnek....
-
cellpeti
nagyúr
válasz
1 nap alatt 9es, de én béna vagyok
-
Cybertrone
veterán
2 nap alatt 22-es lettem( kedves barátom is tolta míg zárt volt, nem hagyok ki senkit a jóbol
)... megjártam a kezdő rangokat
Scopot nem használok mert nem szeretem, kivéve reacon nyilt irányzék a tuti, és azzal is lelövök bárkit, csak gripp kell a fegyverrekre... Ak74 M16 ez mind alap fegyver, és ezekkel tolom most is
ch003067:
Beta alapján mondassz te is véleméynt mint a többi agytröszt... a negyede nincs ebben benne mint amit a full tartalamzni fog, de azért többet vártál tőle... OMG!!!
Többek közt ezért is várom hogy letisztuljon a topik, és tényleg csak azok maradjanak akik értelmesen is tudnak a gameről beszélni, nem csak a szőrszálhasogatásból állnak ki! -
cellpeti
nagyúr
válasz
ProEvoFan #8558 üzenetére
mert ő már hyperkocka
Én is sokat nyomtam a BC2-vel, néha megy néha nem!
Van amikor 34-12 meg ilyenek de van amikor fordítva van, sajnos
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na de azért 50-10-es arányt sem hiszem hogy csinál a délutáni srác, bármilyen segítség nélkül...
-
zack
nagyúr
válasz
Cybertrone #8549 üzenetére
Hanyas ranggal?
Nem hinném hogy 8-as ranngal scope nélkül.
-
ch003067
addikt
Hali mindenki !
Letöltöttem, játszok, de kifagy a játék... Mitől lehet ez?
Amúgy meg annyira nem tetszik, mer nem lehet látni az ellenséget :S
Grafra viszont nagyot üt. Meg tetszik, hogy részben rombolhat a környezet.
-
ETOM
addikt
Arra is jó lenne rájönni mé nem megy a vsync.
-
Malachi
addikt
arra jöttem rá, hogy ha az options (settings? nem emlékszem és már uninstall volt) résznél
a grafikai beállításokat CUSTOM-ra állítod, akkor meg lehet változtatni a billentyűzet kiosztást is
egyből ment a ctrl-ra a hasalás, olyanokat vetődtem és csúsztam mint egy hokikapus
a statomnak is használt.
-
McCartman
őstag
na jó ez fos.
nem tudok élesíteni / hatástalanítani mcomot , hiába nyomom az 'e'-t állanóan randomszerűen újraindul a számláló. -
zack
nagyúr
Nah..Sztem volt már fent csaló is. 33-3 és hasonló statokkal, amikor mindenki másnak 1/1 nem volt jobb. Ráadásul 8 ranggal.
Furán mozgott, ő mindenkit eltalált, őt meg szinte senki, egy teli szerveren.
Szép kilátások. -
janihunk
senior tag
Van már megoldás arra hogy ne dobjon ki a szeró? Már vagy 10x megcsinálta pár órán belül hogy megölök vagy 10 embert és kidob azzal hogy disconned szerver login vagy mi ***. Most komolyan ha ezt akarják ránk sózni én nem fogom megvenni.
-
válasz
- = Zk = - #8517 üzenetére
Máshogy nem is megy.
-
válasz
BF_ÚrIsten #8536 üzenetére
igen, persze...
v!ct0y:
-
v!ct0y
veterán
válasz
BF_ÚrIsten #8536 üzenetére
Persze komoly
-
válasz
medvezsolt #8531 üzenetére
Egyébként ezen a mapon a campelés nem a játékosok hibája. Olyan szarul van megtervezve a map, hogy egyszerűen adja magát, hogy campelni kell, különben nincs más esélyed. 1-2 helyen bent a metroban még el lehet kerülni, de kint a parkos részen esélytelen más taktikával menni.
-
q13579
senior tag
Nektek sikerül a késelés? Egyszerűen 3szor hibázta el az ipse úgy, hogy simán találat kellett volna, hogy legyen. Nem akarok egy BC2 szinten, mert ott már tényleg nevetséges volt néha, de azért, ha ár szúrok, akkor haljon is meg
-
medvezsolt
senior tag
válasz
Cybertrone #8523 üzenetére
azért rakhattak volna bele valami izgalmasabb mapot is, tényleg. Mondjuk miért nem a caspiant rakták? ..
Meg egyébként is, 1 hónap a megjelenés és még nem láttunk semmit a többi mapból
-
-
bul07
nagyúr
M18 Claymore-t használta már valaki , ha igen hogy működik
Ha le van rakva és esetleg megölnek, akkor aktív marad vagy eltűnik vagy olyan mint a BC2-be az akna( amíg fel nem robban a pályán marad, vagy máshova újra le nem rakja az ember) amúgy én hiányoltam a BC2-ből
Rush-ba m-com élesítés után lerakni és azzal is védeni jó lesz -
Góliát
őstag
1920 X 1080 felbontásnál, full minden és 80 körül az fps.
A mai nap jóvolt. 2-ből úgrottam 5-be. Ez már nagy szám, nálam. -
-
L4D1K
őstag
Eh, de kár hogy mindig akkor hajít ki, amikor jó köröket megyek.. most is kaptam volna valami jutalmat... [link]
Na majd a teljes biztos tökéletes lesz
-
cellpeti
nagyúr
amúgy meddig tart a BETA időszak?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #8513 üzenetére
jah, DX11-ben
-
Gergosz2
veterán
hát berszarás
nem lehet battlelogos jelszóba speciális karakter
::
most ezért jelszót kell cserélnem
LOL
-
- = Zk = -
félisten
engem meggyőzött
...
játaszottam vele 7 percet össz, de meggyőzött. amúgyis kerestem vmi onlány modern stílusú lövöldözős megoldást
... BF 3 lesz az, az az érzésem
jah, gép a konfigomnál. fullhd élsimitások és egyéb oda nem illő dolgok kilövésével 25-45fps között vagyok. de játszható!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valaki leírná a perk-et mit csinálnak? Sprint-et vágom,de mi a többi?
-
cellpeti
nagyúr
és nem is lesz! A jó előbb írtam ki éppen, hogy NEM lesz Caspian a nyitott bétában!
-
Zohan
senior tag
természetesen a resit követően caspian még mindig nincs
-
Zohan
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8504 üzenetére
öcsémnek sem engedi megnézni
viszont én meg azt nemnéztem meg h lehet e modositani
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #8504 üzenetére
Meglehet nézni, csak nem lehet megváltoztatni.
-
Wizard of Oz
aktív tag
WTF, az mitől van, hogy nem engedi megnézni a billentyűkiosztást?
-
Zohan
senior tag
NOTICE PC back-end restart completed. Happy fragging!
Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest