- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Aktív témák
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Laraxior #8383 üzenetére
Megoldás a session problémára
Your game session has expired, please log out and then logi in again
Töröljétek a böngészőtökben a sütiket, vagy csak azt amelyiket a battlelog használja. Ekkor újra be kell majd jelentkeznetek és működni fog a gáme. Valamiért a sütikkel is szarakodik. Hiába logolsz ki meg be a süti ezek szerint ugyan úgy használhatatlan marad. Az egyetlen megoldás ha törlitek a sütit, és ezáltal teljesen újat kaptok a következő belépésnél.
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #8390 üzenetére
attól még nekem nem megy...
bár most igen -
ForexGuru
aktív tag
grafikát hol lehet beálítani?
-
Jarlaxle
senior tag
Hat reszemrol ennyi volt a beta igy hogy kiszedtek caspian bordert, idom 95%at BC2ben is conquesttel toltottem, kifejezettem utalom a rush jatekmodot, es sajna ezt a jatekmodot nem a metro palya fogja megszerettetni velem.
-
Laraxior
titán
válasz
Illusion1010 #8386 üzenetére
hol van a settings mappa?
ennyi lenne a beta? egy nap?szerk: most meg jó
mégse, mert tök fekete a képernyő
-
Gergosz2
veterán
válasz
Neil Watts #8376 üzenetére
ő írta hogy fleshlight
kíváncsiságból googleztam egy kicsit
-
Laraxior
titán
két kis okosság. Legalább letakarítom originestől mindenestől
Pedig többet fejlődtem ebben mint a BC2ben. Azzal 4 órát játszottam összesen, ezzel egyet
-
Mukorka
addikt
Írják egyébként infóban hogy kikapcsolták a föld rombolhatóságát hogy ne essünk bele a pályába... azt is írták hogy már megcsinálták de csak a véglegesben lesz újra jó.
-
medvezsolt
senior tag
-
Laraxior
titán
nekem már el sem indul
-
quasarus
tag
Nálam fél perc után megakad, és csak újraindítás működik.
Asus p8p67 le +2500k(Arctic Freezer 13 Pro) 2x4gb ddr 1333 kingsone hyperX gigabite ATI HD 5870 ultra durable 1Gb.
A kép teljes felülete szürke csíkos, driver 11.10
Mi a túró lehet vele?
-
rankesz
veterán
válasz
Cybertrone #8369 üzenetére
Majd akkor lesz fullos ha a platina van meg (10x gold)
-
-
FuRiONight
addikt
Nah kipróbáltam ezt a bétát. Grafikája jobb, talán az irányítás, de ez egy az egyben egy bf: bc2, még azok az mcom hangok is ugyan azok.
Akinek pedig tetszik azoknak jó játékot!
-
Cyberbeni
addikt
van egy pár láma, aki nem tudja hogy kell kikapcsolni a fleshlightot, az egyik kapott is a játék elején egy rakétát az arcába
-
Winne
nagyúr
Jól veszem észre, hogy alig van különbség az ultra és a medium között teljesítményben? Kb ugyanazt az 50 körüli fps-t hozza.
-
cellpeti
nagyúr
amit itt elérünk rangokat az megmarad a sima BF3-ba is?
-
Mukorka
addikt
Most toltam egyet High beállításokon és 1800 főlé nem ment a vram usage. Ki érti ezt...Viszont nagyon jól tartja a 150-200 fps-t így Highon kint és bent is.
-
Gergosz2
veterán
válasz
danilla #8354 üzenetére
Az adatlapodon említett konfiggal futtattad?
Mondjuk egy hete megjelent cikk a DICE megígérte hogy csökkentenek a gépigényen .
Én kivárok október 28-ig vagy azt akkor veszek videókártyát.
-
q13579
senior tag
-
Gergosz2
veterán
azért a bc2 is evett elég sok vramot.
Mondjuk remélem a DICE sme gondolta komolyan hogy full hdban több minr 1,5 g VRAMot eszik meg a játék.
-
Cybertrone
veterán
Látom megy a vram számolgatás meg teszt... fasza hogy atiknál megeszi a 2 gb-ot nálam 1500mb fölé nem ment a kimonitorozás szerint, és 90-120fps mindíg megvan... metróban lent 130-is... nem venném észre hogy akadozna a game vagy esne az fps a vram miatt
Voltam capian boarderen is... ott elment 1500-ig, és akkor is megvolt a 90 fps-em, és ugyancsak nem laggolst a game, és fps drop sem volt! -
Gergosz2
veterán
7000 -es széria még idén ősz vége felé befut.most olcasom áttolják következő évre mert sikeres 6000-es széria.
Amúgy most tervezek vga újítást , méf okt 28-ig eldöntöm melyik lesz a befutó.
(#8347) danilla
akkor nem olyan vészes az optimalizálatlanság?
Még nem szedtem le a betat nem jutott rá időm.Hétvégén se lesz sok de azért kipróbálom.
-
zack
nagyúr
Jó kérdés. Ha tudnám hogy várni érdemesebb, vagy venni még egy 6950-et...Én lennék Nostredamus.
A 7xxx széria azért még odébb van. A 6950 CF pedig akkor is baromi erős lesz, ha kint lesznek az új kártyák. Ráadásul qurva drágák is lesznek az első pár hónapban.
Én azt mondanám, vedd meg a másik 6950-et, aztán nyugodtan hátradőlve tudsz játszani BF3-mat a megjelenés napjától ultra részletességgel.
De egyébként nem kell sokat várni az új 7xxx szériától. Annyival nem lesz jobb. -
Remélem a végleges verzióra visszafogják a játék VRAM éhségét. Elég durva, hogy minden low-on is megkajál 700Mb-ot.
-
Asszem' ez se lesz az én játékom (bár ki tudja...). Lelőtték az egyetlen értelmes pályát ami volt.
-
vlaho
aktív tag
válasz
Illusion1010 #8321 üzenetére
Nekem akkor írja ezt,ha megy a vírus kereső (avast).
-
feka007
veterán
Most minek lőtték le a Caspiant? Még jó, hogy ki se próbáltam
-
M^xx
aktív tag
Most nézem lesz Claymore a játékban jeje még crysis egyben volt nagyon szerettem. Ha már itt tartunk crysis egy után BC2 is kicsit bénácska volt nagyonsokmindenben, amit én nagyon hiányolok az a valós idejű kiegészítők cseréje a fegyveren mint crysisben azt még most sem valósították meg BF3ban, pedig nagyon jó lenne egy cq pályán.
-
Mukorka
addikt
Elvileg lesz Common Rose és van squad leader , de csak a véglegesben lesznek ezek is benne teljesen. Értem én hogy téged a csalódásként ér a játék de nézd az élő példát: Cod4-et is a mai napig tolják 10 ezrek pc-n mert kiváló esport játék mint a bf2 is. Azonban azóta egy értelmes része se jött ebből a szempontból ahogy a bf-nek se mivel már kevesebben mennek rá erre. "Elkezsuálosodott" a világ, sok a pisti aki csak lőni akar és élvezkedni és ahogy mások is írták , a legtöbb embert tényleg kutyául nem érdekelni ha valaki parancsokat osztogatna neki.
-
danilla
őstag
Akkor bocsi
Szerintem ezt a drivert érdemes használni: Catalyst 11.10 PreviewÉn azt mondom, hogy inkább várd meg a hetes szériát, egy 6950 bőven elég ehhez a játékhoz, persze csak akkor ha van mellé egy jó kis négymagosod. (Nekem 5850-el ultraán fullhd-ba élsimítás nélkül gyönöyrűen fut.)
-
F34R
nagyúr
-
Mukorka
addikt
Nem értem a kérdést. hml fájl képet linkeltem, ott a táblázatban az utolsó számoszlop a memory usage , simán afterben meg a legalsó csík mutatja abból meg csak egy van.
Egyébként nekem is 200-at eszik alapjáraton de mikor indítom a bétát kikapcsolódik az aero és így csak valami 100 körül van szóval ezzel is segítve a többletkihasználás lehetőségét de ugyanúgy 1950-70 re megy fel highon.
-
q13579
senior tag
válasz
medvezsolt #8285 üzenetére
Vissza térve a parancsok kiadására. Én személy szerint tuti nem figyelnék arra, hogy egy vadidegen játékos társam egy pub szerón mit parancsolgat nekem. Had döntsem már el én önállóan.
Hát látod, pont ezaz, ami nem így ment BF2-ben szerény véleményem szerint. Ott igenis vártam, vártuk azt, hogy ha valaki látja a csatateret egészében, akkor adjon is utasítást. Jó parancsnokkal ritkált fordult az elő, hogy úgy húzzanak be zászlót a csapat MÖGÖTT, hogy nem vegyék észre, hogy egyáltalán ott vannak és hányan vannak....
Odadobott egy UAV-t, vagy ha nem volt, csak simán spottolta. Te már nagyjából vágtad, hogy az most egy tank, vagy ember... És úgy mentél oda. Úgy választottál kasztot, ha netán meghaltál. Az egész játék apróbb taktikai elemekből állt.
Ha vannak még rajtam kívül nagy BF2 fanok emlékeznek, hogy abszolút érezhető volt, mikor volt commander a csapatban.. Főleg ha az enemy-nél nem volt. Bőven felért egy squaddal.
Imádtam, mikor zászlót foglaltam felnéztem és megláttam, hogy ott az UAV. Ezután már csak a háttérből kiszűrődő űgyúdörgésre figyeltem, mert tudtam hogy én kapom...
Ezekszerint ezeket az apró finomságokat, amikkel a BF BF tudott lenni, el lehet felejteni.
Apropo. Írta valaki, hogy BC2-ben is van lehetőség támadást és védekezést kiadni. Igenám, de mennyivel látványosabb és érzékelhetőbb, ha még a mapon is megjelöli a hadműveletet...
Szóval maradjunk annyiban, hogy beigazolódott amitől tartottam, és a BF3 messze nem éri el taktikai repertoárban a BF2-t. Ahhoz elképesztően sok újdonságnak kellene a végleges verzióban megjelennie, és kétlem, hogy azokat direkt hagyták volna ki...
Nekem ez idági ez CSAK egy sima BC3...
-
Locutus
veterán
válasz
Mukorka #8308 üzenetére
Nem csak egy globális utlra van, hanem többféle beállítás külön.
Teljesen logikus: Ultra textúra meg shadow, ilyenek nincsenek benne, ezért lehet a beta jóval kisebb méretű.
Viszont pl egy AA szűrőnél, vagy effekteknél simán ott az ultra, mert méretben nem kér enni, és lazán meg is felezi az fps-edet -
Föcsök
aktív tag
Hát egy gyors értékelés! A játék nagyon szép, és jó, de a gépem nem bírja. E6750, 2gb ram, hd4850 512mb. 1024x768-ban, minden low, amit meg ki lehet kapcsolni az ki van, és így is néha tudok csak lejátszani egy kört, mert egyszerűen ha túl sok minden történik körülöttem, vagy néha csak szaladok, és akkor is beakad és bezárja magát. Mi lehet a kevés a memóriám, vagy a procim, mit kéne venni? Vagy már akkor inkább egy új konfig?
-
M^xx
aktív tag
Akinek van CF rendszere az kérem írjon, hogyan szuperál a két kártya.
-
Mukorka
addikt
Neked meg a felbontásod is nagyobb ugye. Az afterburner mutatja hogy 2048 mb a max tehát tud róla hogy ennyi van és abból mutatja hogy 1950 van használva. Nem értem miért kéne ezt megfelezni
(#8310) polonic : De az a vicc hogy volt hogy kipróbáltam egy kártyával és vitte akadás nélkül percekig a játékot ultrán. Aztán egyszer csak elfárad, történik valami és egyre szarabbul megy a végére.
(#8313) M^xx: Épp fent írtam a tesztemet de azóta is kb még ketten írtak róla véleményt
-
polonic
félisten
válasz
Locutus #8307 üzenetére
Mivel highon eléri a szinte max szintet, ezért ultrán már nem tud többet enni.
És amint láthattad is, Mukorka írta, hogy ultrán be szokott akadni néha-néha.
Ez mégis kizárja azt, hogy fals.(#8309) F34R
Értem.
Ne haragudj meg, hogy ezt írom. De nem lehetne egy kicsit helyesebben írni? -
Mukorka
addikt
válasz
Locutus #8298 üzenetére
Lehet hogy nincs de beállítani belehet valamint az fps-t is felezi a highoz képest. Persze lehet csak egy szűrő amit ha bekapcsolsz direkt szarul futtatja a játékot ...
SzlobiG: Ezt nem értem igazán, mért kéne megfeleznem azt az értéket?akkor lenne mondjuk 1000 ami meg kevésnek tűnik a többiek adatához képest, vagy 1 gpu esetén is felezni kell ?
-
sittes79
addikt
Lekapcsolták Caspian szervereket...azért sikerült röpűni néhányat.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #8292 üzenetére
ati vs nv ennyi a magyarázat.
Amúgy egyik seron atom lagg volt és metro külső részénél elején beestünk a map alá a lagg berántott.
Az más hogy vagy 10 embert úgy öltem meg vicces volt, de amit láttam egy teljes város van a map alatt, 2 repcsi meg ejtőernyősök is vagy 20db, amit nem látni amúgy érdekes...
Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest