- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Hogy kell avatárt csinálni battlelogra? Írja ezt a Gavatar dolgot, regeltem , csináltam avatart is de semmi nem változik...
-
Góliát
őstag
Most már bekapcsolhatnák végre.
-
whiteman0524
aktív tag
Ember nem tom neked mi bajod van. Ezen most konkrétan mi volt olyan vicces magyarázd már el nekünk. Könnyel elképzelhető a dolog, mert ha valamit javítottak akkor lehet hogy kváncsiak az új reakciókra. Nem ? De igen. Nyilván valóan nem egy 2 gigás patch-re gondoltam hanem apróságokra...
-
Laraxior
titán
beta + patch = october 28
vagy hányadikán jelenik meg..
-
oriic
HÁZIGAZDA
So Ladies and Gentlemen!
For your playing experience we are going to restart the servers to improve stability and connectivity to the game servers.
Downtime for each platform will be 5 minutes but may take slightly longer.We are restarting the Xbox 360 Servers first, following PlayStation 3 and also PC to follow.
We´re terribly sorry for the inconvenience -
Zohan
senior tag
lol a resi a batlelogot is érintette.. és az eddig nem mentettek is mentve lettek ! wtf !
-
Góliát
őstag
válasz
whiteman0524 #8480 üzenetére
Úgy legyen.
-
ETOM
addikt
túl sok az fps-m fixálni kéne ilyen se volt még
vsync-t valahogy nem lehet összehozni?
-
Zohan
senior tag
válasz
whiteman0524 #8480 üzenetére
ördögöt a falra BETA patch xD
Másnak is Rank 0-át ír vagy csak nekem?
konkrét
-
Viper26
nagyúr
NOTICE Be advised: Game launching is currently disabled due to restart of the Battlefield 3 PC back-end.
-
madgie
titán
válasz
Cybertrone #8471 üzenetére
Én se raktam még rá semmit, BC2-ben is majdnem mindig nyílt irányzékkal toltam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most meg nem kapcsolódik sehova.
Lol..
-
Xaels
félisten
Ennél a motornál kicsit másképp működik a dolog. Itt, hogy folyamatos, teleportálás és helyben szaladgálás nélküli legyen a játék kiegyenlíti a játékosok laggját. Ha fellép 1-2 400-500-as pinggel rendelkező akkor, hogy azok is tudjanak folyamatosan játszani és ti is lássátok őket rendesen ne csak teleportálgatást ezért kiegyenlíti a játék.
(#8463) q13579: mi az a sok seb? Ezzel baromira nem tudunk itt mit kezdeni, fejtsd ki mik a hibái hátha tudunk segíteni, ha valamit félre néztél.
-
-
q13579
senior tag
Ezekszerint elköszönhetünk a rendes játékba integrált szerverkeresőktől?
Ez a battlelog rendesen számos sebből vérzik.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem nagy játék.Vannak benne hibák, de ez csak egy béta.Örüljünk hogy van!!!!
Biztosak lehettek benne hogy a megjelenés utáni 1-2 hétben minden működni fogNem értem miért kell mindig a CODhoz hasonlítani a játékot...semmi köze hozzá!
-
ETOM
addikt
Nem működik a vsync nálam nektek megy? Így elégé csíkozik..
-
madgie
titán
válasz
Mukorka #8457 üzenetére
Nekem most egy kör alatt kétszer is. Idegesítő, mint ahogy a fegyverek random sebzése is. Persze lehet nálam sz*r a net, nem lenne meglepő.
BalaNce87: Port Valdez-t a mai napig bírom, de ez a Metro-izé egy borzalom... agyatlan kemp megy rajta, semmi más (mondjuk másra nem is való, tiszta CoD-os helyszín, elrendezés, tereptárgyak). Caspian-t vissza, ezt meg hadd nyomja a sok ötéves.
-
Xaels
félisten
válasz
Mukorka #8448 üzenetére
Na igen nagyon gyors a cucc. Nem kell órákat várni, hogy bejöjjön ha betöltött.
Én élsimítás nélkül játszom. MSAA nem kell majd meglesem MLAA vagy FXAA-val, hogy fog menni a teljes. Ha kellően gyors marad akkor maradhat.
Amúgy tök jó "Szakasz"-t is lehet csinálni. Mi haverral csináltunk is egyet a régi COD4-es klánunk emlékére. [link]
(#8453) madgie: Szerintem a HitBox jó, csak néha vannak ilyen laggok 1-2 ember miatt. De az az 1-2 eset egy körben belefér szerintem.
-
warcat
veterán
Bemásolom ide is:
"Bejutásról: az is müködik,hogy a 2x pinges europai szerverekre nyomogatod a joint,amint kifogsz egyet,ahol azt írja,hogy pályát vált épp,azt elkezded spamelni,jó eséllyel be lehet kerülni"Más:
Amúgy az összes bétán ahol voltam(mmotol kezdve fps stb),a készítök jó pár builddel a tényleges tesztelö közönségnek kiadott verzió elött jártak.
Ha komolyan gondolják a megjelenést,ez akár 1-2 hónappal ezelötti,stabilnak kikiáltott verzió lehet,amivel mi játszunk.A szerver-kliens késésen meg dolgozni kell,masszív elönyben van aki lendületböl jön be egy folyosóra.A fedezék meg vicc,egyrész az elözö miatt meghalsz már takarásban is, na meg nem minden véd aminek kéne,meghaltam a sziklán,ahol takar a kö elvileg, következö körben már támadóként ismertem ezt és irtottam lefelé aki ott kuporgott,a kövön keresztül
-
aAron_
őstag
Van valakinek bármi tippje, hogy lehet bejutni serverre? Annyian vannak, hogy egyszerűen normális módon felesleges próbálkozni.
-
Mukorka
addikt
Na igen ,a közvetlen join gombot hiányolom én is , vagy legalább duplaklikkre menne a szerver nevén. Ami ezeken a stat dolgokon kívül tetszik nekem hogy a fegyverekhez is ad leírást, mindenféle adatot. Folyamatosan frissül és mindent el lehet érni egy helyen. A legjobb meg hogy elindítok egy játékot és mikor már betölti a mapot kiírja hogy a játék kész és már mehetsz is egyből , addig meg lehet még netezni meg minden
Egyébként ajánlom mindenkinek hogy 4x-ről 2x-re vegyétek le az AA-t. Én levettem és ugyanúgy ultrán 20-30 fps-t nyertem
(#8449) aAron_: Quick match?
-
Gergosz2
veterán
Amúg ynem tudom mit vártok a BEATtól.
Mindeki tudta előre hogy bugos lesz nagyon meg az is 1 max 2 map lesz játszható.
-
Xaels
félisten
Márpedig úgy tűnik nem érted. Fele ennyire sem lesz bugos a végleges produktum. A BETA célja pont az, hogy ezek a felszínre kerüljenek. Amolyan bevesszük a játékosokat, mert több 100.000 szempár többet lát és így sokkal több hardverkörnyezetben tudnak tesztelni.
De nem kell megvenni, legalább 1-el kevesebb síró embert kell majd hallgatni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
BalaNce87 #8432 üzenetére
jó értem és megértem is.
De minek lőjék le a fő poént megjelenés előtt 1 hónappal? Mindenki a kész játékot várja(én is). Mondjuk a Betat még nem próbáltam idő hiányába , majd holnap vagy hétfőn feltolom azt hadd szóljon.
Amúgy szerintem port valdez jó map
Zohan
Szerintem te is tuti megveszed megjelenéskor . Átmeneti idegesség -
Xaels
félisten
Kezdek egyre jobban belejönni. Jó lesz ez csak rázzák gatyába a BattleLOG-ot is kezdésre. Tetszik a rendszer. Tényleg minden itt van egy helyen, bár a "voice chat"-et még nem próbáltam, a statisztikák áttekinthetők és imádom, hogy frissen elérhető, nem kell külön stat oldalakkal szórakozni. A szerver kereső rész is egész jó, de igazán lehetne a listán közvetlenül "join" gomb minden sorban a szerverekhez.
Na igen: BETA =/= DEMO. Az előbbi megjelenés előtt jön, a játék optimalizálása/tesztelése céljából míg az utóbbi a végleges játékból kiszedett bemutató jellegű próbalehetőség.
-
Egy elég vicc dologra bukkantam. M4A1-re feloldottam a Gripet, felrakom rá, erre ugyanott fogja a fegyót, csak rajta van egy grip is, azért ez elég nevetséges, elvégre a grip azért grip hogy ott kell megfogni. (COD4-ben már ott fogta ha rajta volt)
-
BalaNce87
addikt
válasz
Gergosz2 #8430 üzenetére
Igen de codhoz minek beta mind ugyanolyan tudod mire számíthatsz (semmire), itt más a helyzet. A beta lehet kedvcsináló is persze lehetséges azt a fejlesztők pont le..arják, de el is veheti a kedvet, a metrot már most unja mindenki ahogy olvasom itt, bc2-be is így volt port valdez-el.
-
Jarlaxle
senior tag
Konzolon egyebkent sokkal jobb a rush mint PC-n, ott nem lonek el egy pixelt a palya masik vegebol, jobban lehet haladni, talan nincs ekkora kempfeszt. Lehet duplan kell megvennem, konzolra rusht tolni, PC-re meg conquestet.
-
Gergosz2
veterán
nem tudom , nekem bc2 ben jobban bejött a rush mint a conquest.
Jó pesrsze volt sok igen noob szerver , de volt pár jó ahova rendszeresen visszajártam az ismerős játékosok miatt. Conquestet is játszotam sokat , de néha igen felbosszantottak a noobok akik csak a tankra vagy a heli vártak.
mondjuk szép számmal volt belőlük rushban is.
Nekem hangulat függő volt melyiket játszom, de azt kell ondja egyik sem volt rossz.
Kíváncsi vagyok már milyen lehet 64-es destroy.Amúgy a milyen a rombolhatóság BETA-ban?
Ugyan olyan minr bc2 ben , hogy nem minden fal megy szét , és csak bizonyos típusú épületek omlanak össze(ha jól számolom bc2 ben kb 10 fajta sablon épület azt azt csak azok omlottak össze)(#8423) Zohan
Ha nem tetszik el lehet tolni a biciklit
Cod ba még bétátse kapsz , ha kapnál is fizetned kéne érte. Problem?
Beta=/= demo értsétek meg.Demo reklám céllal jön ki Beta meg bug hunt és optimalizálás miatt.
-
Zohan
senior tag
EZ EGY MEKKORA SZÉGYEN JÁTÉK.. dcVEL KIDOB A SZERVER ÉS nem mentett el semmit se az uj szintet amit map közepén elértem se a fegyvereket kiegeket.. :S
-
Malachi
addikt
válasz
cellpeti #8415 üzenetére
ez nagyszerű, csakhogy éppen az ellenkezője annak, amit belengettek. nagy meglepetés a PC-seknek, hú meg há. szerintem ezt a metro-t én befejeztem, túl kicsi a map ennyi emberre, meg unalmas is már. szerintem jó lesz a játék, ha sikerül kivenni a bugokat, de az tuti, erre a mapra az életben többet nem megyek.
majd a megjelenés táján visszajövök, addig meg RAGE.
-
cellpeti
nagyúr
A poszt szerint a Caspian Border térkép tesztje befejeződött. A zárt - jelszóval védett - teszt szervereket eddig csak szűk körben tették elérhetővé, mindezek ellenére a jelszó pillanatok alatt közkincsé lett mindhárom napon. Sajnos ennek vége, ugyanis lekapcsolják a Caspian Border pályát futtató szervereket.
-
Locutus
veterán
-
whiteman0524
aktív tag
Nekem eddig mindig bejött.. hát nem tudom.. Próbáld ki több böngészővel is. Én például Chrome alól nem tudok egyszerűen játszani mindig error code 1 -et kaptam. Gyanítom a bővítményel van valkami baja amit fölrakott... Kipróbáltam és FF alatt nekem működik..
Ez a böngészős játékindítás nem nyerte eddig el a tetszésemet....
-
Zin
őstag
xp-n megy a cucc?
-
zack
nagyúr
Nem értem ezeket a 30-as szintű työtyöket.
Egész du. játszottam, még csak nem is voltam béna, körönként 2000p átlag meg volt, általában mindig az első 3 vagyok, és még csak a 7-es vagy 8-as szinten vagyok.
Mióta játszik, aki a 30-as környékén van? -
madgie
titán
válasz
whiteman0524 #8400 üzenetére
Nem megy így sem, legalábbis nekem.
zack: ráérnek egész nap, gondolom nincs életük
-
Gergosz2
veterán
válasz
Illusion1010 #8402 üzenetére
már az is szar szerintemhogy böngészős.
Origin kereti közt nem lehettett volna megoldani?
-
Mukorka
addikt
válasz
Illusion1010 #8402 üzenetére
Szerintem remek ötlet, jól átlátható és sok jó dolgot lehet csinálni egyszerre. Béta még szegénykém, majd megjavul
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Ez a battlelog egy kicseszett nagy sz@rság
Hányok tőle
-
Laraxior
titán
válasz
Én uninstallal oldottam meg a problémát
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Óvodások homokozója
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest