Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBence0606
újonc
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem bányászattal foglalkozni (Megépítettem az első bányászgépemet: 1db 580 8gb, 2db XFX 470 8gb, 1db Sapphire 470 8gb,1 db 1060 6gb). Sorban el is kezdtem rákapcsolni a videókártyákat, harmadiknak az egyik XFX 470 8gb-osat kötöttem be. Amíg csak három videókártya volt a gépben szépen működött is, viszont amikor rákapcsoltam a hátralevő 2 darab videókártyát, majd újra elindítottam a bányászgépet az 5-ből csak 4 kártya működött, és valamiért az előbb említett XFX 470-es nem indult el. El is kezdtem próbálkozni, hogy mi van, ha más kábeleket vagy risert használok, de továbbra sem akart elindulni, ekkor elkezdtem a Bios beállításokban keresgélni de semmit sem találtam az ügy érdekében.
Ezért kérem a segítségeteket, van esetleg valami ötletetek amit megpróbálhatnék? Azon is gondolkoztam, hogy esetleg a videókártya Bios-át kéne reset-elni fizikailag. Mivel a kártya nem indul el, így gépen keresztül nem tudunk hozzáférni.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest