- A Clearwater Forest hozhatja az Intel 3D-s gyorsítótárát
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBence0606
újonc
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem bányászattal foglalkozni (Megépítettem az első bányászgépemet: 1db 580 8gb, 2db XFX 470 8gb, 1db Sapphire 470 8gb,1 db 1060 6gb). Sorban el is kezdtem rákapcsolni a videókártyákat, harmadiknak az egyik XFX 470 8gb-osat kötöttem be. Amíg csak három videókártya volt a gépben szépen működött is, viszont amikor rákapcsoltam a hátralevő 2 darab videókártyát, majd újra elindítottam a bányászgépet az 5-ből csak 4 kártya működött, és valamiért az előbb említett XFX 470-es nem indult el. El is kezdtem próbálkozni, hogy mi van, ha más kábeleket vagy risert használok, de továbbra sem akart elindulni, ekkor elkezdtem a Bios beállításokban keresgélni de semmit sem találtam az ügy érdekében.
Ezért kérem a segítségeteket, van esetleg valami ötletetek amit megpróbálhatnék? Azon is gondolkoztam, hogy esetleg a videókártya Bios-át kéne reset-elni fizikailag. Mivel a kártya nem indul el, így gépen keresztül nem tudunk hozzáférni.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítségét! -
KBence0606
újonc
válasz jokeph #82057 üzenetére
Igen, a bedugtam a saját számítógépembe (amiben nem is volt másik kártya) és ugyanúgy nem indult el, mint a bányász gépben.
Viszont amit elfelejtettem legelőször leírni: A Risernél és ahol a 6-pines kábel csatlakozik a videókártyához a fény világított, tehát azok kapnak áramot. -
KBence0606
újonc
válasz MasterDeeJay #82061 üzenetére
Szia pcie bifurcation-t hogy tudom manuálisan beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest