Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Ezt eredetileg másik topikba írtam, de nem hiszem, hogy ott kapok választ, szóval...
Üdvözlet. Lenne egy Gigabyte GTX 660Ti kártya (konkrétan ez: [link] ), ami valamiért 43-as hibakódot dob az eszközkezelőben, a tulajdonságokra kattintva. Fogalmam sincs miért. A kártya nem az enyém. Elvileg a tulajnál a gép is újra lett telepítve és ez sem oldotta meg a problémát. Olvastam róla pár dolgot neten, egy-kettőt kipróbáltam, de nem sok sikerrel jártam.
Hibajelenség: „A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Hibakód: 43)”
Próbáltam régebbi és újabb drivert. Mindkettőnél csináltam olyat, hogy külön az egyik .inf fájlt töltöttem be. A frissebb driver-nél csinált olyat, hogy elment a kép, csippant egyet (a windows hangra gondolok), majd kidobta, hogy talált illesztőprogramot, de nem tudja telepíteni és oda is kiírta a 43-s hibakódot. Eszközkezelőbe is volt, hogy eltávolítottam az illesztőprogramot, de tiszta telepítést is csináltam, semmi.
Esetleg valakinek van ilyen problémával tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest