- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie #22825 üzenetére
"A leírtak alapján ez lehet akár táp probléma is, hogy teljes terhelésen nem kap a kártya elég erőt, vagy esetleg túl van húzva."
De, ha eddig nem volt vele probléma, akkor most hirtelen nem juthat eszébe, hogy hoppá én meg amúgy nem is kapok elég erőt teljes terhelésen. Arról nem beszélve, hogy eddig vígan ment minden játék, tehát ezt helyből kizárhatjuk. Amúgy coolermaster real power m520 tápom van, kb. be se kéne kapcsolnom és úgyis elég lenne ennek a gépnek
(még egy optikai sincs benne és hdd is csak egy van)
Egy aida reporttal miben lennék előrébb? A helyemben ti mivel próbálnátok meg leszűkíteni a kört? Közben mondom, hogy hardverváltozás nem volt már hónapok óta, és minden előzmény nélkül magától jött elő ez a hülyeség. Furcsállottam, hogy a far cry 3 40-50 fps ellenére is ilyen szarul megy, aztán láttam, hogy a hitman ugyan ilyen(csak az 70-80 fps-sel megy) és megnéztem pár régebbi játékomat, amik eddig tuti, hogy gond nélkül futottak és azoknál is látom. Ja meg az talán fontos lehet, hogy a grafikai opciók variálása semmit nem segít a dolgonm, tehát full minimumban sem jobb semmivel.(csak értelemszerűen kicsit még gyorsabban mennek, de a hiba marad)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen monitort vegyek?
- Macska topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest