- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idiotique
csendes tag
Sziasztok,
VIVO-s videokártyát szeretnék vásárolni, VHS digitalizálásához.
Milyen kártyát javasoltok?üdv,
Roland -
Monyos
aktív tag
válasz Löncsi #18998 üzenetére
Az órajeleket bírta: 3 óra játék + 3x lefuttattam a Heaven-t. Nem volt semmi jele stabilitási gondoknak. (Tegnap egész nap esett az eső, volt időm nyúzni a kártyát. )
(#18999) csucsbicep:
12.8 van fenn, az új kártyához alapból ezt tettem fel amikor meglett.
A régi kártyámmal még 12.4-et használtam én is, ott hibátlan volt a Trixx, lehet megér 1 próbát.
Most is az AB-t használom amíg nem találok megoldást a Trixxre.
Csak ugye itt 840/1325 limit van.
Feloldani pedig nem engedte: [link]BIOS cserén gondolkodom, mert amikor jött a kártya már mododlva volt, de alap órajeleken.
ITT viszont láttam ,hogy moddolás után az órajelek is megváltoznak. Gondolom az enyémre egy másik BIOS került, ami alap órajelekkel megy. -
varmi2
nagyúr
Erre valaki?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
János000
csendes tag
válasz csucsbicep #18995 üzenetére
Köszi a választ.
A grafikus mag halt meg vagy esetleg a ramok a kártyán?
Amikor kiveszem az s3 trio karit és csak simán a 4770-el indítom a gépet akkor is elindul a gép viszont semmi csippanás. Sem a rövid sem az 1 hosszú 3 rövid nem hallható.
Ja és melegszik a kártya. Mint ha működne. -
noaa
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy Sapphire Ati Radeon HD 6670 és három monitor, két 30"-os és egy 24"-os.
Azt szeretném elérni, hogy mind három monitor natív felbontásban működjön. Eddig egy 30-as és a 24-es volt rákötve HDMi és DVI csatlakozók segítségével, a kártyán maradt még egy display port.
Milyen fajta kábellel tudnám rákötni a második 30-as monitor? Nézegettem neten DP to HDMI és DP to DVI kábeleket, bírják ezek a 2560*1600-as felbontást?
Elméletileg ez a videó kártya támogat 3 monitor csatlakoztatásának lehetőségét. A gyakorlatban is működik vajon?
Üdv:
Noaa -
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Azzal már megbarátkoztam, hogy az 5870-es vga-m néha "elfelejti" a hdmi hangkimenetet, viszont most bejött az a probléma is, hogy a gépem nem hajlandó bootolni, amíg be van dugva a hdmi kábel. Ha kihúzom, gond nélkül elindul, csak nekem meg kellene az a kimenet...hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
törölt tag
válasz csucsbicep #18995 üzenetére
Ez miatt kérdem amúgy, a hűtés még nem is érdekel, mert cserés lesz, de a PowerPlay micsoda?
[link]Ettől függetlenül nem éri meg a többletet a Sapphire, ez tény, csak gondoltam megkérdem akkor ez mi.
-
-
SirKero
őstag
Üdv.
Gigabyte GTX460 SOC kártya. Eddig tökéletesen működött de a mai Windows újra telepítés óta a játékok alatt szinte nulla FPS-t produkál. A legújabb Nvidia driver van fenn. Kicseréltem egy Gigabyte GTX 460 OC -re azzal tökéletesen mennek. A windows-t is újra telepítetten de ugyan az a helyzet.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
törölt tag
válasz hülyegyerek #19011 üzenetére
Szóval ez csak az órajeleket veszi vissza, azt hittem valami komolyabb. Bár ez is elég komoly. Ok akkor az ASUS jó lesz.
-
János000
csendes tag
válasz János000 #18993 üzenetére
Sziasztok.
Egyik napról a másikra a VGA-m nem indult el. Képet sem adott csak a venti pörgött és melegedett a kártya. Aztán mellé tettem egy s3 trio pci-os karit és elindítottam a gépet.
Bios flash is megvolt (128kb)
Mégsem működik.
Mi lehet a gond?
Köszi a válaszokat!
KÉP[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csucsbicep #19016 üzenetére
Ok köszi. Remélem az 1000/5000-ret megfutja, annyit minimum tudnia kell, de inkább többet.
-
törölt tag
válasz csucsbicep #19018 üzenetére
Vizezve lesz, annyi fesszel már illene tudni neki többet is. Amúgy leveszi a feszültséget is, ha jól olvasom, szóval az se gáz, mert nem azon pörög végig.
-
SirKero
őstag
válasz SirKero #19012 üzenetére
Erre valaki?
Annyival kiegészíteném,hogy ha akár csak 1Mhz eltérés van a gyári órajeltől ( akár + akár - ) már tökéletesen megy. Csak a gyári órajelen csinálja. A kártya még garanciális erre vigyem vissza szerintetek?Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
nappa
tag
Sziasztok!
Az lenne a bajom hogy van egy inno3d 7950gt 512mb-is vga-m és régen még jó volt és úgy vettem ki gépből. most meg csak halvány kék vagy zöld vagy kékeszöld képet ad. próbáltam 2 dvi átalakítóval is és semmi. szerintetek mi lehet a baj?
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
SirKero
őstag
-
PeeterssoN
őstag
MSI N275GTX Twin Frozr OC /GDDR3 896MB 448bit csere Intel 510 120GB SDD -re!
Megéri? -
csaabz
őstag
Bizonyos játékokban, például Sleeping Dogs, Max Payne 3 egy idő után elkezd szemetelni a kép. Nagy valószínűséggel a VGA hibája. Vagy lehet más is?
Hogy lehetne megállapítani?
Letöltöttem a FurMarkot, de azt mennyi ideig kell futtatni?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
-
titanium100
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni?
Evga GTX 670 FTW -gyárilag húzott GTX 670
http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2678-KR&family=GeForce%20600%20Series%20Family&uc=EUR
vagy valamilyen Radeon HD 7970. i7-960 alá lesz.
Egy jó darabig nem akarok másik karit, illetve nemtudom meliykben van több tartalék.... -
massaf
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy ASUS 4770 EAH Formula vga-m van és szeretném rátolni a top bios-t de sehol nem találom!Ha esetleg valakinek megvan akkor legyenszíves e-mailben elküldeni.majdabence1@gmail.com
Előre is köszönöm a segítséget!
-
pnagy7
aktív tag
hali. Radeon HD 4890 1GB vs Radeon HD 6870
4890- ~20.000Ft
6870- ~36.000FtSzerintetek, teljesítményileg ér majdnem 2x annyit a 6870?
Mr. Hóember
-
pnagy7
aktív tag
válasz csucsbicep #19033 üzenetére
igazság szerint pénz szűke miatt gondolkozok 6870 helyett 4890be.
A gépem eddig.
alap: asrock a55 pro3
proci: AMD Athlon II X4 641
ram: kingston 2x4gb 1600mhz
táp : CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX
Monitor: benq gl2055Mr. Hóember
-
törölt tag
A laptopom ezt írja
összes rendszermemória: 2048 mb
dedikált memória: 64 mbnem fut rajta a GTA 4 a vga miatt, pedig 2048 mb bőven elég lenne hozzá.
Teljesen új a laptop i5 s cpu stb.
[ Szerkesztve ]
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Egy sandy brige 1155 G850 proci milyen kártyákat tud kihajtani?
(4GB 1333MHz ram mellett)
Úgy értem mi a felső határ. -
Troll56
tag
válasz PeeterssoN #19037 üzenetére
Egy 6770 vagy nv oldalon egy gts 450 eseltleg egy gtx 550ti
Troll56 felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Storms
őstag
VGA bios frissítés után elég az újraindítás vagy ki is kell kapcsolni a gépet?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok
Gainward 9600GT-mnek a hűtője kicsit csapágyas. Gondolkozok egy hűtés cserén.
Milyen hűtő jó rá, illetve mit ajánlotok? Köszi előre is
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Löncsi
őstag
válasz zarayg #19042 üzenetére
Persze, a ventillátor "tövét" befújod vele úgy, hogy a kis pálca rajta van a sprén. Sztem nem lesz gond, mással nagyon nem is tudod kenegetni. Ami fontos, hogy fújás után kell pár óra mire szétkenődik az anyag, azaz bekapcsolás után még várni kell mire teljesen elhalkul a venti. Ha ezután sem jó akkor lehet cserélni a hűtést.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Storms
őstag
Mit befolyásol ez játékokban?
HD5770: DirectX 11/OpenGL 3.2
GTX550: DirectX 11/OpenGL 4.2ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Új konfigot tervezek és a következő VGA lesz lesz benne ; AMD Radeon HD7870 2GB DDR5
Annyit szeretnék kérdezni hogy (nem tudom mi a helyzet ilyen téren) , érdemes most megvenni , vagy inkább várjak mert lejjebb fog menni az ára ?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Bluerainbow #19046 üzenetére
Pont most ment le az ára, nincs mire várj.
-
quaddamage08
tag
Sziasztok !
Immáron én is a büszke 660 Ti tulajdonosok közé sorolhatom magam . Viszont sajnos nekem mintha adódna vele 1 - 2 probléma . Mindenekelőtt leírnám a teljes konfigurációmat aztán a panaszomat .
- Alaplap : ASROCK B75 Pro3
- CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX
- RAM : KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9
- GPU : ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5 PCIE
- HDD : WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
- SSD CZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60GÍme az első problémám :
Csíkozódás . Amint elkezdek játszani valamivel ( legyen az egy legújabb játék vagy egy régebbi ) a monitor vízszintes, fehér vonalakat bocsájt ki ( és tényleg csak játéknál ! ) . Talán a legjobban ahhoz tudnám hasonlítani mikor a régi CRT monitorok mellé hangfalakat raktunk : mintha valami frekvencia/vysync problémája lenne . Mellékeltem egy videót is amin jól megfigyelhető ez a jelenség . Nem a kamerával van gond - a csíkok a monitoromon jelennek meg .
:: KATT IDE A VIDEÓHOZ ::
A második probléma :
Pár játéknál ( eddig " csak " a BF3, Bad Company 2 és Sleeping Dogsnál láttam ) eltolódik a kép . Szó szerint . Kb. 400 pixelnyit eltolódik a jobb irányba és semmit sem tudok ellene tenni . Alacsonyabb felbontásoknál hibátlan . . . 1680*1050 felbontásba hülyül be a gém ( csak a fent felsoroltak - más játékok hibátlanul futnak ebben a felbontásban ) .
Próbáltam már minden jellegű megoldást - amit még nem : az a GPU kicserélése garanciával . Mivel ez egy vadonatúj kártya ezért nem tudom, hogy várjak e a javításokra vagy tényleg a szerkezettel lehet - e a gond . Remélem ti tudtok majd segíteni .
Válaszotokat előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
PH.User
tag
válasz quaddamage08 #19048 üzenetére
Egy másik gépben nem tudod kipróbálni a kártyát,hogy itt is produkálja-e ezt a jelenséget?
*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ascrok Challenger RX 5600 XT Pro 6G OC
- GTX 1660 SUPER - OEM HP - 6 GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 Windforce 2X 8GB
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti Phantom Reunion 12G videokártya - Alza garancia: 2026.08.25.
- MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192bit videokártya,hibátlan,dobozos,tesztekkel!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest