- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Chromecast topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben megválaszolom magamnak a kérdést hátha vki. még belefut. Szóval Win 7 32bit alatt az agp-és 2600XT-t 12.6-os vagy annál újabb driverek nem ismerik fel a karit, a legutolsó a 12.4-es hotfixes amivel még megy, de azzal meg grafikai hibákat generál, a 12.1-essel fagy meg állandóan leállogat az illesztőprogram, ahogy vmelyik 11.x-es is, viszont a 12.3-as hotfixessel tökéletesen fut és beton stabil is (órákig megy rajta a Furmark vagy a 3Dmarkok).
-
Sziasztok,
Nincs véletlenül vkinek archiválva Shappire féle agp-és win7 32bites drivere? A honlapjukon már se híre se hamva és sajnos gyári amd-essel nem megy (vagy fel sem ismeri vagy grafikai hibákat generál vagy az illesztőprogram állandóan leáll stb) csak a zafírosat szereti, a kari tuti jó mert Linux alatt és annó Xp alatt is tökéletesen ment zafíros driverrel.
Köszönettel; Fenyő
-
nagyesz13
csendes tag
Valakiiiiiiii
van egy olyan kari Sapphire 2600 XT ultimate silence hűtéssel,,,,a league of legends hány fps-en mehetne rajta? szerintetek sztem ha levesszük a grafikát akadásmentes simán ha egy oblivion elfutkározik -
Nomuken
újonc
Sziasztok!
Van még valaki itt aki használ ilyen kártyát és 1 kicsit ért hozzá?
Driver problémám lenne,de nem tudok mit kezdeni vele.
ATI RadeonHD2600 XT AGP 256 a kártyám,és kb csak a gyári cd drivert fogadja el.
Próbáltam elég sok drivert de van nem is ismeri fel,vagy letilt mindent és 640x480-as felbontást kapok 4 bites színkezeléssel.
Még nyáron végigvittem CODMW2-3-mat és nem volt gond,most pl dirt2,grid-nél nem látom a hátteret a menünél,csak ilyen pixelhalmazokat,sőt,nem települt CCC sem,semmit nem tudok állítani.Ha valaki tud megoldást mit kellene hogy leszedjek nagyon megköszönném.
Jelenlegi verzió ami fent van 8.401.0.0 és 2007-es :S
Üdv! -
TomiJK
csendes tag
válasz
Neondervis #14391 üzenetére
Szia! Nekem is ilyen problémám van a HD2600XT kártyámmal.
Asus A7N8-X-X NF2
Barton 2500+
Win XP sp3
Nem működött nekem a csapatch 1.0.1.
Linkeltél egy oldalt ahol valami dll fájl van amit ki kell cserélni, de az oldal már nem él.
Eltudnád küldeni?A probléma: telepítem a drivert , kéri az újraindítást , de a gép már nem hozza be a bejelentkező képernyőt. A legutóbbi helyes rendszerfutásra nyomva tudok csak újra bejutni a windowsba, de így eltűnik a driver ugye.
Visszavettem a procit 1900Mhz-re mert olvastam hogy az alatt el kéne indulnia , de úgy sem ment.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném. -
hulk111
csendes tag
milyen tápot javasolnátok egy ati hd 2600 pro-nak?
-
barisj
aktív tag
Helló mindenki!
Összefoglalva a problémámat,van 1 kis update is.Nagyon hálás lennék annak,aki tudna segíteni.
Egy olyan problémám lenne,hogy egy friss win xp 32bites SP3-mas op rendszerem van. Egy steam,egy firefox és tényleg kb semmi sincs a gépemen. és olyan lassu,hogy az már fáj.
Cs1.6 közben is a cpu kihasználtság majdnem 100%-os,a gpu pedig kb 5%os. kep
az fps-em is rohadt kevés,pedig ennek a konfignak simán vinnie kéne fix 100fpsen. és 640x480-ba játszom!Asus P4P800 SE
Intel Pentium 4 3ghz 1M/800/HT Prescott + Zalman Fatal1ty FS-C77 huto
Sapphire HD2600XT 256mb 128bit GDDR3
3x1gb Kingmax DDR 400mhz
WD Blue 160gb SATAII
CM Elite 331 2db 12cm ventimost szereltem be az új proci hutot,ujrapasztáztuk és igy is lassu a gép... kép
az előző vga egy HD3450 volt. azzal semmi baj nem volt. csében is néhol megvolt a 100fps,de pl fustben nem volt meg,ezért is akartam egy erősebb vga-t venni,hogy mindenhogyan meglegyen a 100fps. most a vga-ra gyanakszom,lehet azzal van vmi baj.
Azt is mondták h procilimitem van,hogy a proci gyengébb mint a vga,de tegnap elvittem zsoltizsolti-hoz,ahol teszteltük az ő Intel pentium 4 3,4ghz-s 1m/800 prescott prociját és ugyanezt csinálta,semmi változás nem volt. és akitől vettem a vga-t,annak ugyan ugy 3gh-z prescott procija volt. Szóval nagyon elkelne a segítség! köszi előre is.
-
barisj
aktív tag
Helló! Processzorlimitem van, egy HD2600XT agp vgahoz milyen Procit ajánlotok? mostani az egy Intel Pentium 4 3.00 GHZ/1M/800 478 SL7E4.
és egy ilyen proci elég lenne?: Intel Pentium 4 3.40GHZ/1M/800 478 SL7PP
előre is köszi a válaszokat!
-
duduati
aktív tag
Olyan problémám van hogy vettem egy AGP-s 2600Pro-t, és nem akar xp-re felmenni semmilyen driver.Olvasgattam és találtam egy két leírást, hogy ezt meg azt össze kell másolni, de az nem megy nekem, mert kicsit analfabéta vagyok hozzá. Valaki tud olyan drivert amivel megy, és nem kell csak letölteni és telepíteni?
Előre is köszönöm!
-
Black&White
addikt
válasz
Black&White #14443 üzenetére
Na, vegeztem a cserevel.
Termeszetesen a furat osztas nem passzolt az eredetivel, de 2 M3-as csavar segitsegevel sikeresen rogzitettem a bordara.
Ha mar szet volt kapva, kapott egy kis polirt meg friss pasztat is.
Ja es az Evercool csatijat ki kellett cserelni a Sapphire-ere, mer' az 3 tus. -
krichd1
addikt
válasz
Szlovi #14435 üzenetére
A letöltéseknél a 4 közül bármelyikre kattintok, visszalép a főoldalra, nem töltődik le semmi. Nekem is kéne vmi driver, az MSI RX2600PRO 512MB DDR2-emhez, én a telepítő cd-jén található driverrel használom, de nem működik rendesen XP SP3-al. Youtube videó lejátszás elindításánál nem is jön be kép, és kékhalállal leáll, vagy újraindul. Akármilyen játékot elindítok pár másodperc után leáll a gép. Érdekes hogy filmlejátszásnál 720p-s videók klite codec pack+bsplayerrel működik bekapcsolt dxva gyorsítással hibátlanul fut. Mi lehet a probléma, lehet hibás a kártya ?
-
Black&White
addikt
Néztem, Evercoolnak van egy méretre jó légkavarója.Esetleg vki az itt lévők közül cserélte már a sajátját erre a típusra?
Az enyémen (Sapphire XT) kezd halódni a hűtés, gondoltam kicserélem mielőtt lehalna teljesen.
Ill. stabilitást tesztre még mindig FurMark? -
tzsolesz
nagyúr
Lőttem egy 3DMark06-ot. Persze csak találomra 830/830-on. Nem tudom mit megy, mondjuk nem is annyira lényeges már ma. Egyelőre a 2600XT alaptól feljebb vagyok, és azért az sem elhanyagolható
Ma még finomítok rajta egyet.
-
tzsolesz
nagyúr
Hosszú évek után visszatéretem a klubba egy Sapphire HD2600PRO GDDR3-al.
800/800-on hajtom. Jól muzsikál.
-
t.tomi
tag
-
kenguru99
senior tag
Urak!
Létezik olyan szoftveres megoldás amivel _csökkenteni_ lehet egy msi 2600xt gpu feszültségét?
-
Rolci
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találok olyan drivert ehhez a kártyához XP-SP3 alá amivel működik is!
Kb 5-öt próbáltam és semmi. Telepítés vége előtt sötét képernyő és off!
Előre is köszi! -
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Van egy HdD2600pro AGP-m, catalyst elég neki win7 alá? -
Répa11
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérésem,nekem egy HD 2600Pro-m van,és nincs meg a telepítő Cd-m.
Akármijen Catalyst-ot szedek le,nem ad hozzá rendes drivert.
mindíg azt írja 2600/3600 series.
Ebbe az a baj hogy a kari 512-es és a 64 Mb-os követelményű játék se megy el rajta szaggatás nélkül.
Előre is köszi! -
_csocso_
senior tag
válasz
Killer man #14428 üzenetére
Nem fog menni vele, nem tud DX10.1-et, az ajánlott leggyengébb a 3870.
-
Killer man
tag
Hali! Sikerült valakinek ezzel a kártyával elindítani a Battlefield 3-at? Ati esetén azt hiszem DX10.1-et kér minimum. Nekem Vista64 SP1-van. Lehet erre varázsolni DX10.1-et, vagy a kártya nem támogatja? (HD2600XT 512MB)
Előre is köszi! -
-
gyuri00
aktív tag
teljesen rossz helyre írtam bocsi ha véleteln jár erre valaki leírhatná hogy 2600xt nek játék közbe sok a 60 celsisu fok?
-
gyuri00
aktív tag
megnéztem a hőmérsékletet játék közbe cpu mérésre nem taáltam oylan programot ott kiléptem játék közben
gpu 2600xt 57 fokos volt mikor leállt a gép ez megfelelő?
cpu amd athlon x2 4800 pár perc után már 70-80 C ezzel lehet a probléma nem? körül mozgott erre mondhatnátok egy programot hogy mentse az adatokat
-
Charl
csendes tag
szebb jó estét.
segítségetekre van szükségem.
vettem egy ilyen hibrid 2600 xt kártyát és bármit csinálok nem hajlandó müködni nekem, elolvastam az előző hsz-eket, én is azzal az ati2dvag.dll fájjal copok mint oly sokan mások. viszont nekem sehogy sem müködik bármilyen uj driver-t is szedek le hozzá. leszedtem a legfrissebbet, feltelepítem és mikor ujraindítom a gépem mert kéri akkor jön a kék halál ahol kiírja, hogy azzal az ati akármi dll fájjal van baja.
tudna nekem valaki öolyan segíteni akinek ilyen kártyája van, esetleg meg is van hozzá az a driver amit ő használ és nála müködik?
a configom amibe beletenném.
xp sp3
asus p5p800 alaplap
p4-es 3,4 ghz-s processzor
2 giga ram
450w-os táp
ha valamire még kiváncsiak vagytok ezen kivöl megadom, csak szépen kérlek segítsetek mert lassan sem cigim sem hajam nem marad :-(
Üdv
Charl -
cirano1
csendes tag
Valaki tudna nekem tanácsot adni,MXM VGA hd2600 xt 256 mb video kártyát tettem a gépembe mert a másik elromlott,de a gép nem ísmeri el csak 128-nak.
Lehet e az alaplap miatt?
Elöre is köszi. -
gari24
tag
Hello!!
Az alábbiakban kérném segítségeteket
Sapphire Radeon HD 2600 Pro illetve egy
Sapphire Radeon HD 2600 XTTudok-e corssfire.be kapcsolni ??
És ha igen akkor a 2 teljesítménye kb. mekkora lesz ? vagy kb milyen kaliberű játékok futtatására lesz alkalmas ??Válaszodat előre is köszi
Üdv
-
Panthera
őstag
Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Adott egy 512-es HD 2600 Pro kártya (AGP). Az érdekelne, hogy a kiegészítő 4 tűs csatlakozó az plusz táp lenne és feltétlen kell azt használni? Eddig gond nélkül ment a gépben, de az nem volt bekötve (nem az enyém). A táp az 300W-os, és a gép elég gyenge (1,3 GHz, 1 GB RAM).
-
Tomate
veterán
Jelentem az imént élesztettem sikeresen újra egy Sapphire 2600XT-t a sütőben. Zöld csíkozott és ki is kapcsolt. Most tökéletes. 6 perc 200C-on alsó felső sütéssel
-
Buko01
tag
válasz
csucsbicep #14412 üzenetére
nézegettem, eddig semmi.. :S
-
Buko01
tag
válasz
csucsbicep #14410 üzenetére
az a baj hogy utána eladhatatlan lesz olyan hűtéssel nem? én most elszeretném adni.. vagy nem tudom mi legyen..
szerk: mindenesetre köszönöm az ötletet, lehet hogy végül csak megfogadom
-
Buko01
tag
Sziasztok, tönkre ment a hd2600pro-mon a hűtő, tudnátok valami alternatívát mondani? köszönöm, üdv
-
sirszevenap
addikt
Riva tunerrel húztam.... Egy gyenge közepes vganak elmegy.. kiment ő már a divatból...
-
Neondervis
csendes tag
Teljesen igazatok van, nagy általánosságban...
Valóban felesleges sallang és esetenként konfliktusba kerül más display korrigáló programokkal. Viszont nem egyszer előfordult már hogy a CCC el nem indulása, hibajelzése figyelmeztetett arra hogy maga a driver nem 100%-ig kompatibilis a konfigommal. Ez néha csak konkrét játéknál derült ki, addig minden tökéletesen működött! Ezzel nem azt akarom mondani hogy éljen a CCC, sőt... Életemben nem telepítettem ennyi Catalyst drivert mint az elmúlt egy hónap alatt, az "új" HD2600xt kártyám miatt!Nem tudom, de amíg Nvidia kártyáim voltak, ott nem volt ennyi hókuszpókusz a driverek körül...
-
RootRulez
félisten
válasz
Neondervis #14404 üzenetére
Én a magam részéről a CCC-t fel se teszem, csak a Display Drivert.
-
Neondervis
csendes tag
válasz
tzsolesz #14383 üzenetére
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
Azért az AMD is rájött hogy valami gáz van az agp platformmal...
Kipróbáltam, nem rossz -sőt nagyon jól húz- egyszépséghibája van, a CCC nem működik az én konfigom alatt.Ha meggondolom, nagyobb bajom ne legyen...
-
Egyfejű
tag
válasz
regvoltrossz #14402 üzenetére
Én még odáig sem jutottam el, hogy a Win7 működjön, mert ha az aero elindul az op. belassul, halott!
-
regvoltrossz
aktív tag
Hozzámkerült egy HD2600xt AGP kártya. Mivel új merevlemezt is vettem, és nem valami sokat játszom, ezért feltelepítettem a WIN7-et Minden szuperul megy köztük az aero és a játékok is, egyvalami viszont nem igazán. És ez a videólejátszás. Amikor először indítok el egy filmet akkor a képernyő elsötétedik, a lejátszó mérete 2-3-szor megváltozik, majd helyreáll (vagy nem) és közben legalább két olyan hibaüzenetet kapok, hogy az "Asztali ablakkezelő mükődése leállt" és hogy a windows megoldást keres a problémára stb. Ha ezután leállítom a filmet majd elindítok bármilyen másikat akkor már semmi gondom nincs a videolejátszással. Agp hotfix driver van fenn most jelenleg épp a 10.2-es. Gépem 3000-es Norhtwood procival megáldott Via chipsetes M952 alaplap 1Tb Sata merevlemezzel. Van erre megoldás?
-
Egyfejű
tag
Barton proci, 2600XT AGP , Win 7 szent 3-ra tudja valaki a frankót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Synology NAS
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hatékony emulációt használ a Switch címek futtatására a Switch 2
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude E5430 eladó
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest