Barton proci, 2600XT AGP , Win 7 szent 3-ra tudja valaki a frankót?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
regvoltrossz
(tag)
Hozzámkerült egy HD2600xt AGP kártya. Mivel új merevlemezt is vettem, és nem valami sokat játszom, ezért feltelepítettem a WIN7-et Minden szuperul megy köztük az aero és a játékok is, egyvalami viszont nem igazán. És ez a videólejátszás. Amikor először indítok el egy filmet akkor a képernyő elsötétedik, a lejátszó mérete 2-3-szor megváltozik, majd helyreáll (vagy nem) és közben legalább két olyan hibaüzenetet kapok, hogy az "Asztali ablakkezelő mükődése leállt" és hogy a windows megoldást keres a problémára stb. Ha ezután leállítom a filmet majd elindítok bármilyen másikat akkor már semmi gondom nincs a videolejátszással. Agp hotfix driver van fenn most jelenleg épp a 10.2-es. Gépem 3000-es Norhtwood procival megáldott Via chipsetes M952 alaplap 1Tb Sata merevlemezzel. Van erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Egyfejű
(tag)
Én még odáig sem jutottam el, hogy a Win7 működjön, mert ha az aero elindul az op. belassul, halott! 

Neondervis
(újonc)
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
Azért az AMD is rájött hogy valami gáz van az agp platformmal...
Kipróbáltam, nem rossz -sőt nagyon jól húz- egyszépséghibája van, a CCC nem működik az én konfigom alatt.
Ha meggondolom, nagyobb bajom ne legyen... 
Én a magam részéről a CCC-t fel se teszem, csak a Display Drivert. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

fer
(senior tag)
Én sem szoktam, szerintem tök felesleges sallang! Anélkül is megfelelően működik a kártya!
''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

Neondervis
(újonc)
Teljesen igazatok van, nagy általánosságban...
Valóban felesleges sallang és esetenként konfliktusba kerül más display korrigáló programokkal. Viszont nem egyszer előfordult már hogy a CCC el nem indulása, hibajelzése figyelmeztetett arra hogy maga a driver nem 100%-ig kompatibilis a konfigommal. Ez néha csak konkrét játéknál derült ki, addig minden tökéletesen működött! Ezzel nem azt akarom mondani hogy éljen a CCC, sőt... Életemben nem telepítettem ennyi Catalyst drivert mint az elmúlt egy hónap alatt, az "új" HD2600xt kártyám miatt!
Nem tudom, de amíg Nvidia kártyáim voltak, ott nem volt ennyi hókuszpókusz a driverek körül...

sirszevenap
(tag)
Riva tunerrel húztam.... Egy gyenge közepes vganak elmegy.. kiment ő már a divatból...
PH! Fan | Privátra Illik Válaszolni!

Buko01
(tag)
Sziasztok, tönkre ment a hd2600pro-mon a hűtő, tudnátok valami alternatívát mondani? köszönöm, üdv
Sztem nem éri meg nagy pénzt rákölteni. Ha a borda lehetővé teszi, akkor eszkábálj rá egy sima ventit.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Buko01
(tag)
az a baj hogy utána eladhatatlan lesz olyan hűtéssel nem? én most elszeretném adni.. vagy nem tudom mi legyen..
szerk: mindenesetre köszönöm az ötletet, lehet hogy végül csak megfogadom
[ Szerkesztve ]
Akkor esetleg keress apróban rá hűtést, hátha találsz olcsón.
[ Szerkesztve ]

Buko01
(tag)
nézegettem, eddig semmi.. :S

Buko01
(tag)
hd 2900 hűtése jó lehet hozzá? 
Sajnos nem tudom, hogy a furattávolságok egyeznek vagy sem.
Jelentem az imént élesztettem sikeresen újra egy Sapphire 2600XT-t a sütőben. Zöld csíkozott és ki is kapcsolt. Most tökéletes. 6 perc 200C-on alsó felső sütéssel

Kvardlipot
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Adott egy 512-es HD 2600 Pro kártya (AGP). Az érdekelne, hogy a kiegészítő 4 tűs csatlakozó az plusz táp lenne és feltétlen kell azt használni? Eddig gond nélkül ment a gépben, de az nem volt bekötve (nem az enyém). A táp az 300W-os, és a gép elég gyenge (1,3 GHz, 1 GB RAM).

Száni
(fanatikus tag)
Nem kell feltételen, ha eddig is működött. Mondjuk 3D-s terhelésnél tuti elhasalna a gép, mivel az AGP port nem tudna elég delejt szállítani a VGA-nak. Nekem egy 2600XT-m volt, de az a 4 tűs kiegészítő tápcsati nélkül el sem indult.
Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.

Kvardlipot
(fanatikus tag)
Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának.

gari24
(lelkes újonc)
Hello!!
Az alábbiakban kérném segítségeteket
Sapphire Radeon HD 2600 Pro illetve egy
Sapphire Radeon HD 2600 XT
Tudok-e corssfire.be kapcsolni ??
És ha igen akkor a 2 teljesítménye kb. mekkora lesz ? vagy kb milyen kaliberű játékok futtatására lesz alkalmas ??
Válaszodat előre is köszi
Üdv
Battlelog -garichak

gari24
(lelkes újonc)
Bocs rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem a kérdés így szólna valójában: ha 2 Sapphire Radeon HD 2600XT kártyát összeraknánk crossfire.ba kb milyen kaliberű játékokat tudnánk futtatni ??
Battlelog -garichak

cirano1
(újonc)
Valaki tudna nekem tanácsot adni,MXM VGA hd2600 xt 256 mb video kártyát tettem a gépembe mert a másik elromlott,de a gép nem ísmeri el csak 128-nak.
Lehet e az alaplap miatt?
Elöre is köszi.
[ Szerkesztve ]

Charl
(lelkes újonc)
szebb jó estét.
segítségetekre van szükségem.
vettem egy ilyen hibrid 2600 xt kártyát és bármit csinálok nem hajlandó müködni nekem, elolvastam az előző hsz-eket, én is azzal az ati2dvag.dll fájjal copok mint oly sokan mások. viszont nekem sehogy sem müködik bármilyen uj driver-t is szedek le hozzá. leszedtem a legfrissebbet, feltelepítem és mikor ujraindítom a gépem mert kéri akkor jön a kék halál ahol kiírja, hogy azzal az ati akármi dll fájjal van baja.
tudna nekem valaki öolyan segíteni akinek ilyen kártyája van, esetleg meg is van hozzá az a driver amit ő használ és nála müködik?
a configom amibe beletenném.
xp sp3
asus p5p800 alaplap
p4-es 3,4 ghz-s processzor
2 giga ram
450w-os táp
ha valamire még kiváncsiak vagytok ezen kivöl megadom, csak szépen kérlek segítsetek mert lassan sem cigim sem hajam nem marad :-(
Üdv
Charl
[ Szerkesztve ]
nyúlj hozzá a gépedhez, utána itt böngészel naphosszat :)

gyuri00
(fanatikus tag)
megnéztem a hőmérsékletet játék közbe cpu mérésre nem taáltam oylan programot ott kiléptem játék közben
gpu 2600xt 57 fokos volt mikor leállt a gép ez megfelelő?
cpu amd athlon x2 4800 pár perc után már 70-80 C ezzel lehet a probléma nem? körül mozgott erre mondhatnátok egy programot hogy mentse az adatokat

gyuri00
(fanatikus tag)
teljesen rossz helyre írtam bocsi ha véleteln jár erre valaki leírhatná hogy 2600xt nek játék közbe sok a 60 celsisu fok?

Száni
(fanatikus tag)
A 2600XT-nek nem sok a 60 fok játék közben, viszont az X2 4800+-nak nagyon sok a 70-80 fok (főleg pár perc után), a védelem lövi ki a CPU-t, nehogy elfüstöljön. Annál a normális érték terhelés alatt max. 55 fok.
AIDA64-et próbáld, az készít log file-t.
Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.

Killer man
(kvázi-tag)
Hali! Sikerült valakinek ezzel a kártyával elindítani a Battlefield 3-at? Ati esetén azt hiszem DX10.1-et kér minimum. Nekem Vista64 SP1-van. Lehet erre varázsolni DX10.1-et, vagy a kártya nem támogatja? (HD2600XT 512MB)
Előre is köszi!

sos456
(tag)
Nem fog menni vele, nem tud DX10.1-et, az ajánlott leggyengébb a 3870.
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna

Répa11
(újonc)
Sziasztok.
Lenne egy kérésem,nekem egy HD 2600Pro-m van,és nincs meg a telepítő Cd-m.
Akármijen Catalyst-ot szedek le,nem ad hozzá rendes drivert.
mindíg azt írja 2600/3600 series.
Ebbe az a baj hogy a kari 512-es és a 64 Mb-os követelményű játék se megy el rajta szaggatás nélkül.
Előre is köszi!

sos456
(tag)
AGP-s a kártya? Milyen alaplapod van?
Sziasztok!
Van egy HdD2600pro AGP-m, catalyst elég neki win7 alá?
|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb ||

sos456
(tag)
Szia! Hotfixes driver szükséges hozzá.

Répa11
(újonc)
Bocs hogy nem írtam részleteket. 
AGP-s és 32bit-es XP-t használok.
Köszi

Szlovi
(senior tag)
Itt a driver a problémádra
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Rolci
(tag)
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találok olyan drivert ehhez a kártyához XP-SP3 alá amivel működik is!
Kb 5-öt próbáltam és semmi. Telepítés vége előtt sötét képernyő és off!
Előre is köszi!

kenguru99
(kvázi-tag)
Urak!
Létezik olyan szoftveres megoldás amivel _csökkenteni_ lehet egy msi 2600xt gpu feszültségét?

t.tomi
(tag)

kenguru99
(kvázi-tag)
Az ATT nem tud feszültséget állítani, csak órajeleket.
Hosszú évek után visszatéretem a klubba egy Sapphire HD2600PRO GDDR3-al.
800/800-on hajtom. Jól muzsikál. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Lőttem egy 3DMark06-ot. Persze csak találomra 830/830-on. Nem tudom mit megy, mondjuk nem is annyira lényeges már ma. Egyelőre a 2600XT alaptól feljebb vagyok, és azért az sem elhanyagolható

Ma még finomítok rajta egyet.
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

t.tomi
(tag)
Hoppsz, tényleg, jogos az észrevétel 
Life begins @ 40! (knots) :)

Black&White
(tag)
Néztem, Evercoolnak van egy méretre jó légkavarója.Esetleg vki az itt lévők közül cserélte már a sajátját erre a típusra?
Az enyémen (Sapphire XT) kezd halódni a hűtés, gondoltam kicserélem mielőtt lehalna teljesen.
Ill. stabilitást tesztre még mindig FurMark?

krichd1
(lelkes újonc)
A letöltéseknél a 4 közül bármelyikre kattintok, visszalép a főoldalra, nem töltődik le semmi. Nekem is kéne vmi driver, az MSI RX2600PRO 512MB DDR2-emhez, én a telepítő cd-jén található driverrel használom, de nem működik rendesen XP SP3-al. Youtube videó lejátszás elindításánál nem is jön be kép, és kékhalállal leáll, vagy újraindul. Akármilyen játékot elindítok pár másodperc után leáll a gép. Érdekes hogy filmlejátszásnál 720p-s videók klite codec pack+bsplayerrel működik bekapcsolt dxva gyorsítással hibátlanul fut. Mi lehet a probléma, lehet hibás a kártya ?
(#14445) Black&White válasza Black&White (#14443) üzenetére

Black&White
(tag)
Na, vegeztem a cserevel.
Termeszetesen a furat osztas nem passzolt az eredetivel, de 2 M3-as csavar segitsegevel sikeresen rogzitettem a bordara.
Ha mar szet volt kapva, kapott egy kis polirt meg friss pasztat is.
Ja es az Evercool csatijat ki kellett cserelni a Sapphire-ere, mer' az 3 tus.