Hirdetés

2012. február 7., kedd

(#14401) Egyfejű

Egyfejű
(tag)

Barton proci, 2600XT AGP , Win 7 szent 3-ra tudja valaki a frankót?

(#14402) regvoltrossz

regvoltrossz
(tag)

Hozzámkerült egy HD2600xt AGP kártya. Mivel új merevlemezt is vettem, és nem valami sokat játszom, ezért feltelepítettem a WIN7-et Minden szuperul megy köztük az aero és a játékok is, egyvalami viszont nem igazán. És ez a videólejátszás. Amikor először indítok el egy filmet akkor a képernyő elsötétedik, a lejátszó mérete 2-3-szor megváltozik, majd helyreáll (vagy nem) és közben legalább két olyan hibaüzenetet kapok, hogy az "Asztali ablakkezelő mükődése leállt" és hogy a windows megoldást keres a problémára stb. Ha ezután leállítom a filmet majd elindítok bármilyen másikat akkor már semmi gondom nincs a videolejátszással. Agp hotfix driver van fenn most jelenleg épp a 10.2-es. Gépem 3000-es Norhtwood procival megáldott Via chipsetes M952 alaplap 1Tb Sata merevlemezzel. Van erre megoldás?

[ Szerkesztve ]

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#14403) Egyfejű válasza regvoltrossz (#14402) üzenetére

Egyfejű
(tag)

Én még odáig sem jutottam el, hogy a Win7 működjön, mert ha az aero elindul az op. belassul, halott! :N

(#14404) Neondervis válasza tzsolesz (#14383) üzenetére

Neondervis
(újonc)

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx
Azért az AMD is rájött hogy valami gáz van az agp platformmal...
Kipróbáltam, nem rossz -sőt nagyon jól húz- egyszépséghibája van, a CCC nem működik az én konfigom alatt. :(( Ha meggondolom, nagyobb bajom ne legyen... :)

(#14405) RootRulez válasza Neondervis (#14404) üzenetére

RootRulez
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én a magam részéről a CCC-t fel se teszem, csak a Display Drivert. :K

Magyar Android programok:                                           http://hunapk.uw.hu/

(#14406) fer válasza RootRulez (#14405) üzenetére

fer
(senior tag)

Én sem szoktam, szerintem tök felesleges sallang! Anélkül is megfelelően működik a kártya!

''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

(#14407) Neondervis válasza fer (#14406) üzenetére

Neondervis
(újonc)

Teljesen igazatok van, nagy általánosságban...
Valóban felesleges sallang és esetenként konfliktusba kerül más display korrigáló programokkal. Viszont nem egyszer előfordult már hogy a CCC el nem indulása, hibajelzése figyelmeztetett arra hogy maga a driver nem 100%-ig kompatibilis a konfigommal. Ez néha csak konkrét játéknál derült ki, addig minden tökéletesen működött! Ezzel nem azt akarom mondani hogy éljen a CCC, sőt... Életemben nem telepítettem ennyi Catalyst drivert mint az elmúlt egy hónap alatt, az "új" HD2600xt kártyám miatt! :W Nem tudom, de amíg Nvidia kártyáim voltak, ott nem volt ennyi hókuszpókusz a driverek körül...

(#14408) sirszevenap

sirszevenap
(kvázi-tag)

Riva tunerrel húztam.... Egy gyenge közepes vganak elmegy.. kiment ő már a divatból...

PH! Fan | Privátra Illik Válaszolni!

(#14409) Buko01

Buko01
(tag)

Sziasztok, tönkre ment a hd2600pro-mon a hűtő, tudnátok valami alternatívát mondani? köszönöm, üdv

(#14410) csucsbicep válasza Buko01 (#14409) üzenetére

csucsbicep
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem nem éri meg nagy pénzt rákölteni. Ha a borda lehetővé teszi, akkor eszkábálj rá egy sima ventit.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#14411) Buko01 válasza csucsbicep (#14410) üzenetére

Buko01
(tag)

az a baj hogy utána eladhatatlan lesz olyan hűtéssel nem? én most elszeretném adni.. vagy nem tudom mi legyen..

szerk: mindenesetre köszönöm az ötletet, lehet hogy végül csak megfogadom:D

[ Szerkesztve ]

(#14412) csucsbicep válasza Buko01 (#14411) üzenetére

csucsbicep
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor esetleg keress apróban rá hűtést, hátha találsz olcsón.

[ Szerkesztve ]

(#14413) Buko01 válasza csucsbicep (#14412) üzenetére

Buko01
(tag)

nézegettem, eddig semmi.. :S

(#14414) Buko01 válasza Buko01 (#14413) üzenetére

Buko01
(tag)

hd 2900 hűtése jó lehet hozzá? :R

(#14415) csucsbicep válasza Buko01 (#14414) üzenetére

csucsbicep
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos nem tudom, hogy a furattávolságok egyeznek vagy sem.

(#14416) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelentem az imént élesztettem sikeresen újra egy Sapphire 2600XT-t a sütőben. Zöld csíkozott és ki is kapcsolt. Most tökéletes. 6 perc 200C-on alsó felső sütéssel :) :))

(#14417) massaf

massaf
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hello!
Eah 2600xt.-m van ,és szeretném ujrapasztázni,könnyen le lehet sarkazni?

(#14418) Kvardlipot

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Adott egy 512-es HD 2600 Pro kártya (AGP). Az érdekelne, hogy a kiegészítő 4 tűs csatlakozó az plusz táp lenne és feltétlen kell azt használni? Eddig gond nélkül ment a gépben, de az nem volt bekötve (nem az enyém). A táp az 300W-os, és a gép elég gyenge (1,3 GHz, 1 GB RAM).

(#14419) Száni válasza Kvardlipot (#14418) üzenetére

Száni
(fanatikus tag)

Nem kell feltételen, ha eddig is működött. Mondjuk 3D-s terhelésnél tuti elhasalna a gép, mivel az AGP port nem tudna elég delejt szállítani a VGA-nak. Nekem egy 2600XT-m volt, de az a 4 tűs kiegészítő tápcsati nélkül el sem indult.

Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.

(#14420) Kvardlipot válasza Száni (#14419) üzenetére

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Köszi a választ!
Most jutott eszembe, egy játéknál szokta azt csinálni a gép, hogy az autó egyszer csak elkezd körbe-körbe menni (gyakorlatilag 1 kört nem lehet végig vinni). Nem jöttem még rá, mitől lehet. Kezdetben a billentyűzeten próbáltam állítani, de valószínűleg a konfig nem lehet jó a kártyának.

(#14421) gari24

gari24
(újonc)

Hello!!

Az alábbiakban kérném segítségeteket

Sapphire Radeon HD 2600 Pro illetve egy
Sapphire Radeon HD 2600 XT

Tudok-e corssfire.be kapcsolni ??
És ha igen akkor a 2 teljesítménye kb. mekkora lesz ? vagy kb milyen kaliberű játékok futtatására lesz alkalmas ??

Válaszodat előre is köszi

Üdv

Battlelog -garichak

(#14422) gari24 válasza gari24 (#14421) üzenetére

gari24
(újonc)

Bocs rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem a kérdés így szólna valójában: ha 2 Sapphire Radeon HD 2600XT kártyát összeraknánk crossfire.ba kb milyen kaliberű játékokat tudnánk futtatni ??

Battlelog -garichak

(#14423) cirano1

cirano1
(újonc)

Valaki tudna nekem tanácsot adni,MXM VGA hd2600 xt 256 mb video kártyát tettem a gépembe mert a másik elromlott,de a gép nem ísmeri el csak 128-nak.
Lehet e az alaplap miatt?
Elöre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#14424) Charl

Charl
(lelkes újonc)

szebb jó estét.
segítségetekre van szükségem.
vettem egy ilyen hibrid 2600 xt kártyát és bármit csinálok nem hajlandó müködni nekem, elolvastam az előző hsz-eket, én is azzal az ati2dvag.dll fájjal copok mint oly sokan mások. viszont nekem sehogy sem müködik bármilyen uj driver-t is szedek le hozzá. leszedtem a legfrissebbet, feltelepítem és mikor ujraindítom a gépem mert kéri akkor jön a kék halál ahol kiírja, hogy azzal az ati akármi dll fájjal van baja.
tudna nekem valaki öolyan segíteni akinek ilyen kártyája van, esetleg meg is van hozzá az a driver amit ő használ és nála müködik?
a configom amibe beletenném.
xp sp3
asus p5p800 alaplap
p4-es 3,4 ghz-s processzor
2 giga ram
450w-os táp
ha valamire még kiváncsiak vagytok ezen kivöl megadom, csak szépen kérlek segítsetek mert lassan sem cigim sem hajam nem marad :-(
Üdv
Charl

[ Szerkesztve ]

nyúlj hozzá a gépedhez, utána itt böngészel naphosszat :)

(#14425) gyuri00

gyuri00
(fanatikus tag)

megnéztem a hőmérsékletet játék közbe cpu mérésre nem taáltam oylan programot ott kiléptem játék közben

gpu 2600xt 57 fokos volt mikor leállt a gép ez megfelelő?

cpu amd athlon x2 4800 pár perc után már 70-80 C ezzel lehet a probléma nem? körül mozgott erre mondhatnátok egy programot hogy mentse az adatokat

(#14426) gyuri00

gyuri00
(fanatikus tag)

teljesen rossz helyre írtam bocsi ha véleteln jár erre valaki leírhatná hogy 2600xt nek játék közbe sok a 60 celsisu fok?

(#14427) Száni válasza gyuri00 (#14426) üzenetére

Száni
(fanatikus tag)

A 2600XT-nek nem sok a 60 fok játék közben, viszont az X2 4800+-nak nagyon sok a 70-80 fok (főleg pár perc után), a védelem lövi ki a CPU-t, nehogy elfüstöljön. Annál a normális érték terhelés alatt max. 55 fok.
AIDA64-et próbáld, az készít log file-t.

Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.

(#14428) Killer man

Killer man
(kvázi-tag)

Hali! Sikerült valakinek ezzel a kártyával elindítani a Battlefield 3-at? Ati esetén azt hiszem DX10.1-et kér minimum. Nekem Vista64 SP1-van. Lehet erre varázsolni DX10.1-et, vagy a kártya nem támogatja? (HD2600XT 512MB)
Előre is köszi!

(#14429) sos456 válasza Killer man (#14428) üzenetére

sos456
(tag)

Nem fog menni vele, nem tud DX10.1-et, az ajánlott leggyengébb a 3870.

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna

(#14430) Répa11

Répa11
(újonc)

Sziasztok.
Lenne egy kérésem,nekem egy HD 2600Pro-m van,és nincs meg a telepítő Cd-m.
Akármijen Catalyst-ot szedek le,nem ad hozzá rendes drivert.
mindíg azt írja 2600/3600 series.
Ebbe az a baj hogy a kari 512-es és a 64 Mb-os követelményű játék se megy el rajta szaggatás nélkül.
Előre is köszi!

(#14431) sos456 válasza Répa11 (#14430) üzenetére

sos456
(tag)

AGP-s a kártya? Milyen alaplapod van?

(#14432) beefjeez

beefjeez
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy HdD2600pro AGP-m, catalyst elég neki win7 alá?

|| bífdzsíz. || Vodafone 858 blog. http://tinyurl.com/646f7eb || theskunker@gmail.com ||

(#14433) sos456 válasza beefjeez (#14432) üzenetére

sos456
(tag)

Szia! Hotfixes driver szükséges hozzá.

(#14434) Répa11 válasza sos456 (#14431) üzenetére

Répa11
(újonc)

Bocs hogy nem írtam részleteket. :W
AGP-s és 32bit-es XP-t használok.
Köszi

(#14435) Szlovi válasza Répa11 (#14434) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Itt a driver a problémádra

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#14436) Rolci

Rolci
(tag)

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol találok olyan drivert ehhez a kártyához XP-SP3 alá amivel működik is!
Kb 5-öt próbáltam és semmi. Telepítés vége előtt sötét képernyő és off!
Előre is köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.