Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
mazda626 #3965 üzenetére
HY
Ez tök frankó....de mindkettőnek ez az eredménye,amit írtál?
Csiborbogár
Sem megerősíteni,sem megcáfolni nemtomDe ha azt mondod,hogy az ATI-ban az a 120 az nem teljes felépítésü procik,akkor lehet már olvastam róla,hogy milyen tipusok lehetnek....és akkor viszont igaz
Közben kiderítettem,hogy az nnidiás csipsztetek igen csak nvidia kártyákra vannak "kiéhezve"....meg szinte biztos,hogy az ATI crossfire-t nem támogatják...
Amúgy nem is hiszem,hogy lesz egyáltalán két karira pénzem,de azért utánanéztem
Szal elvileg ebből 8600GT lesz
Lassan elkezdek nézelődni,mert most már itt a gép mellettem és építem be a cuccokat....Köszönöm a reakciókat
(remélem jó válasz gombot nyomtam
)
Aktív témák
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Manli RTX 3070 8GB Garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest