Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Cortinaar
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, mégpedig, hogy van egy ASUS X51RL tipusú laptopom, amiben egy Ati radeon xpress 1100-as videókártya van, de a Diablo 2 nem indul el rajta, azt írja, hogy nem talál videó módot, nem megfelelő a videókártya, vagy annak szoftvere. Na most megnéztem az ati centert (2007.0704.2229.38368-as verziószámú driver van fent), s van benne 3D-s beállítás, de csak annyi, hogy milyen legyen a vonalsimítás, minőség, stb, s az be van állítva, de a directx9.0c-ben le van tiltva a directdraw, direct3d-nál azt írja NEM LEHET ELÉRNI, s még be sem lehet kapcsolni.
Na most megpróbáltam frissíteni az ati drivert, de semmilyen más driver nem megy fel, már vagy 20-at kipróbáltam, hivatalos ati oldalon ajánlott drivereket is próbáltam, omega és hasonlókat is, egyik sem ment fel, azt írta nem kompatibilis a driver. ASUS oldalon lévő drivereket is meglestem, ott csak ezt a verziót lehetett letölteni, ami fent van, semmi mást.
Xp home van fent, laptopban 1 giga memória van, azzal nem lehet gond.
Tudna valaki segíteni, hogy tudnám kicsikarni azt, hogy elinduljon a diablo 2, s hogy a windows felismerje, hogy 3D-s kártya van a gépben? Vagyis a windows felismeri, csak a direcx nem, s nem indul el a D2.
Előre is köszönöm a segítséget.
Corti
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest