Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
drfgy
újonc
driver-frissítési problémám van
A rendszer:
Asus K52Je series
Intel Core i5
ATI Mobility Radeon HD 5470
Win7 64A Core processzorok egyik újdonsága, hogy tartalmaznak egy grafikus chippet is, ami egy alap Intel vidókártya. Elvileg a gép automatikusan vált a két grafikus vezérlő között, attól függően, hogy milyen alkalmazás fut. Ezzel nem is lenne gond, ha normálisan lehetne frissíteni az ATi kártya driverét.
A problémám ott kezdődött, amikor a legfrissebb drivert szerettem volna letölteni az ATi Mobility Radeon HD 5470 videókártyához. Felmentem az AMD oldalára, majd megadtam a kártya típusát, és letöltöttem a kiadott drivert. Elkezdtem telepíteni, de nem sikerült. Próbáltam még párszor, de nem ment.
Kicsit olvasgatva a driverhez tartozó leírást, a következő szövegre lettem figyelmes:
“NOTE!The following notebooks are not compatible with this release:
Any notebook launched after this driver release
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel� chipsets.
Toshiba� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Sony� VAIO� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)
Panasonic� notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks)”
A második pontban van a lényeg, vagyis ez a driver nem működik a gépemen a processzorba épített vezérlő miatt.Találtam rá megoldást itt: http://forums.laptopvideo2go.com/topic/27697-ati-catalyst-1012-for-toshibasonyacer-notebooks/
A probléma a 3. lépés után kezdődik, a reboot után - mielőtt felrakhatnám a drivert- a windows automatikusan újratelepíti az összes gyári drivert, csökkentett módokban is, amit én nagy gondosan letöröltem előtte. Innentől kezdve persze az új driver már nem megy fel...
Valaki tud megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest