Aktív témák
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Slipknot24 #4198 üzenetére
Érthető a vigyázat...
Milyen márkájú billentyűzet?
Cordless? -
Slipknot24
csendes tag
amugy akkor egy kérdéesm lenne!Miért van az hogy usb-n rádugok egy billentyüt a laptopra és kiirja windows hogy az eszköz telepitve van használatra kész!És mégsem megy mi lehet a gond vele?valahogy nem akarom a laptop billentyüjét "szétverni"!lehet hogy én vok ilyen fanatikusan hülye ezen a téren!Probálok vigyázni rá!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Slipknot24 #4196 üzenetére
Ebben pedig neked van teljesen igazad
!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Slipknot24 #4194 üzenetére
Viszont itt van egy-két nagyon jó pap, akikre érdemes hallgatni...
-
válasz
szabity #4185 üzenetére
Nem a telepítő CD-iddel van a baj, hanem a gépedben SATA meghajtó van és az XP nem látja az illesztő felületet. Amikor kiírja hogy tegye be a gyártótól kapott illesztőprogram lemezét akkor kellene a gyári CDről egy pendrive-ra, vagy USB-s floppyra másolt inf. file-t tallóznod. Nincsen a géppel semmi baj!
-
szabity
csendes tag
Hello! Légyszi segítsetek ha tudtok! Vettem egy siemens amilo leptopot és nagyon nem értek a számítógépekhez. Már a harmadik xp cd-t probálom feltelepíteni egy fél napja, de nem sikerül. nagyon sürgős lenne. köszi
-
Tyren
aktív tag
Hello!
Nem feltétlenül notiprobléma, de notin jelentkezett. A probléma az hogy a tálcám jobb oldalán megjelent egy értesítési ikon, ami nem csinl semmit se ha ráviszem az egeret, de ha kattintok, és nem is ír ki semmit. Az elrejtés beállításánál is csak annyit ír ki, hogy "<no title>". Nem tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám kideríteni, hogy milyen progi rakta oda azt az ikont? Láttam már pár ikont, de ilyet még nem. Talán egy is processzor lehet, vagy nemtom...
Előre is köszönöm! -
orbano
félisten
Sziasztok! Van egy notebbok, amin valahogy el van csesződve a vinyón a partíció, és a vindoz telepítője nem lát merevlemezt a gépben (már volt fent rajta vinfos, ráadásul most egy integrált gyári sata driveres telepítőt is próbáltam). Tudtok mondani nekem valami olyan külön CDről bootolható megoldást, hogy egy fdisket tudjak legalább futtatni?
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok! Egy Acer notebook tulajdonos ismerősöm keresett meg telefonon az alábbi problémával. A noti fogja magát és egyik pillanatról a másikra kikapcsolja magát. Hálózatról működik, nem akksiról. A gépen Vista van. Csökkentett üzemmódban nem produkálja ezt a hibát.
Mi okozhatja ezt?
-
rdi
veterán
Sziasztok, van valamilyen lehetőség egy ilyen aksi javítására?
*Battery Name* IBM-92P1071
*Manufacturer Name* SONY
*Type* LION - Lithium Ion
*Designed Capacity Percentage* 27
*Current Charge Percentage* 99
*Current Charge* 12.20 Wh
*Full Charged Capacity* 12.38 Wh
*Designed Capacity* 47.52 Wh
*Voltage* 12.22 V*Battery Life Test*
Event Type Description Time
Test Started - Wednesday, January 16, 2008 6:
07:15 PM
Error Message Battery charging to only 26.05 Wednesday, January 16, 2008 6:
2189 % of design capacity. Bat07:16 PM
tery should be replaced.
Test Finished Failed Wednesday, January 16, 2008 6:
07:16 PM -
Kbali
nagyúr
válasz
Slipknot24 #4159 üzenetére
Nem, mint laptopra gondoltam a hsz-ben, hanem arra, hogy az adott típusról kérdezhettél volna.
-
Segítsetek! Keresek egy olyan oldalt vagy táblázatot ahol az Intel mobil procijainak a hő diszipációs adatai vannak, vagy ahol a procik teljesítményei idle és full. Köszi!
-
Onix985
csendes tag
Kedves forumozok ha valaki tud kerem segitsen! Ha valamit tudtok errol a laptoprol kerlek irjatok FuSi Esprimo Mobile V5545 jot is rosszat is. Koszonom!
Legyszi! Legyszi! Legyszi!
-
lbalog01
tag
sziasztok!
az aksi kezd elfáradni, már csak olyan 40 percet bír az eddigi 1 órával szemben, van esetleg valamilyen módszer, hogy életmagra kapjon, vagy gondolkodhatok új vételében ??
köszi -
DroneZ
aktív tag
na már mind1 végülis sikerült kideríteni a hiba okát.... elszállt a procit hűtő kis venti emiatt túlmelegedett és leállt.
viszont szoftver ügyben tud vki oldlt mondani ahol kimondottan ehhez a típushoz tudok drivereket letölteni?
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem lapival kapcsolatban. van egy GS50 típusú LG notesz és kis idő eltelte után kikapcsol, csak úgy magától. az akksi fel van töltve, látszólag minden rendben.
egyszerűen dolgozol vele és hirtelen kikapcsol. ez bármikor megtörténik: ha csak netezel, ha játszol tök mind1.... valakinek van 5lete a megoldásra?
asszem kb 1 éves a notesz, de mást nem nagyon tudunk róla
-
törölt tag
válasz
KillHates #4167 üzenetére
nállam a halkság már beteges
shuttle barebonom van abba csak egy optikai hely van, gondolom nem noti vinyóhoz javasoltad a keretet
2k ért lehet szerzek dobozt quiet drive-ot használtban, hátha.
noti vinyó mellett az szólna hogy a rendes 3.5-ös leállna ha nem kell, és nem zajongna itt. a zaj csak annyi, hogy gyak motorhang, tényleg nem vészes, páran látták már, szerintük beteges ha ez hangos, nekem sajnos az. de ezek szerint notival sem érném el a célom, azaz a néma (nem tudod hogy megy e vagy sem) gépet -
-
törölt tag
hmm
nagyon remélem akkor a quietdrive jó lesz a vinyómhoz (félmagas, egytányéros seagate, nem ér oda a belső fémkeret tetejéhez= nem tudja azt rendesen hűteni...) ha az nem jön be mert fő a vinya akkor vagy egy samu notis sata, vagy egy 8 gigás cf ide konverterrel.
hogy lassab e az annyira nem zavarna, bootolás hetente 1x van maxa többi meg annyi lenne hogy seedelés+melóhoz ami kell az legyen fönt. csak az a baj hogy 8 giga cf is 15k körül mozog, ami nem baráti cseppet sem
-
shteer
titán
válasz
#56573440 #4162 üzenetére
hey bro! szabvány mind az adat, mind a tápkábel
annyira hangosak, mint egy notiban általában, azt talán már hallottál
ha rendszer van rajta akkor van egy kis seekzöreje, lehet h a barabone-ben halkabb lenne - kevésbé melegszik, viszont érezhetően lassabb asztali társaihoz viszonítva
viszont érdemes lenne meghallgatnod egy wd AAKS-t, mert nemrég vettem és komolyan halk, eddigi leghalkabb vinyóm
-
törölt tag
üdv a mestereknek
egy gyors kérdés: samu satás vinyó notiba való minden további nélkül hegeszthető asztali gépbe is? értem ezalatt hogy tápot min kapna, a rendes sata csati gondolom ott is a szabványnak megfelelő ergo ezzel nem lenne gond.zajszintben ezek mennyire hangosak? 120 gb körül nézegettem, a lényeg egy iszonyat halk rendszer lenne...
-
takidj
csendes tag
na 4145-re senki???
a lényeg, hogy hogyan lehet rákötni az 1600*1200-as 17"-os moncsimat egy 15,4"-os laptopra, úgy hogy mindkettőn a saját maga felbontásában jelenjenek meg a dolgok!? (vagy ha ezt nem lehet akkor a 17"-os legyen az alapértelmezett moncsi!?!?)
-
karesz501
senior tag
válasz
Slipknot24 #4159 üzenetére
Nézz körül a FuSi notebookok topikjában, ott tudnak véleményt alkotni...
Egyébként 2 nap alatt simán végig lehet olvasni azt a fórumot. Utólag azonban már édeskevés, úgyse hiszel el semmit mert be akarod majd magadnak bizonyítani, hogy milyen f@sz@ vételt csináltál és mindenki kapja be mert sok amatőr b@rom. Szóval használd egészséggel és kérdezz ha van vmi amit nem tudsz...szerk.: Pedig megfogadtam, hogy nem írok semmit erre
-
Kbali
nagyúr
válasz
Slipknot24 #4157 üzenetére
Lehet, hogy vásárlás előtt kellett volna kérdezni?
-
effb
csendes tag
válasz
Slipknot24 #4155 üzenetére
Magadnak kell elégedettnek lenni vele nem nekünk.....Nyugtasd meg magad, hogy elég jó lesz arra, amire használni szeretnéd és nem romlik el idő előtt.
-
Slipknot24
csendes tag
Sziasztok!Nekem van egy fujitsu siemens amilo laptopom,1,7 dual core,1gb ram,120gb merevlemez,128ati radeon video kari!szerintetek elég jot vettem!Csak kiváncsiság!
köszike a választ! -
MaciG
addikt
Sziasztok
Egyik jóbarátom most szeretne lapotpot venni, de mivel se én, se ő nincs igazán képben etéren ezért lenne egy-két kérdésem. Olyan laptop kellene amiben olyan vga van, amin van DVI kimenet, viszi a HD filmeket és olyan hangkari van hozzá amin van optikai kimenet. Ezen kívűl még elkél mellé egy dual core-os proci meg legalább 1 GB ram
A gép minimális játszásra,munkára és HD filmek lejátszására lenne. (Házimozira lesz rákötve, azért kell a DVI és az optikai kimenet a hangkarira)
Tudnátok nekem pontos típusokat mondani???
Előre is köszönöm
-
Rick4
félisten
az alaplapnak is van sorozatszáma, ha megmakkan, és a gyári szervizbe viszi, akkor ott megakadhat a dolog. nyilván erre nagyon kevés az esély. ha mac cím alapján a szolgáltatóknál rákérdez a rendőrség (amit egy 150K-s cuccnál nem fog megtenni) akkor elvben lehetne valami eredmény, esetleg érdemes egy egy szolgáltatónak levelet írni, hogy náluk milyen módon lehet ilyen infót kérni. gondolom a számla, papírok megvannak, ahol ezek az adatok pontosan fel vannak tüntetve...sajnos azt kell mondanom, 99.5%ban elfelejtheted a notidat. esetleg érdemes több helyen hirdetést feladni ,hogy visszavásárolnád, egy próbát megér..
-
Rick4
félisten
gondolom egy P2es noti nem tudna vele sokat kezdeni, mint ahogy anno az asztali gépeknél is vissza volt jumperelve. 99%ra veszem, hogy ekkora méretű cucc csak sata csatolóval van, így mennie kell, a korszerű chipseteknek tudniuk kell kezelni..a tiednek is szinte biztosan..toshibából is van 945ös chipset 250es vinyóval, asusból is találtam, sonyból is van, dellből is.
-
sammo
csendes tag
Sziasztok!
Laptopba belemegy 250gb-os winyó, mert a szervízben azt mondták, hogy nem biztos, hogy elbírja a BIOS? Én úgy tudtam, hogy csak a csatolófelület számít (SATA), meg persze, hogy 2,5"-os legyen. Itt is úgy lenne, mint a memóriáknál, hogy a BIOS meghatározza a max. méretet?
A gépem:
Albacomp Business V3 (eredetileg Mitac 8258D), Intel 945PM chipsettel és az everest szerint Insyde biossal, ami 2006. 07. 20.-ai verzió.Előre is kösz a segítséget!
-
Peti_X
csendes tag
Üdv mindenki! Lenne egy problémám notebook-kal. Az történt hogy ellopták a házból, de nem azt akarom mondani hanem azt, hogy a notebook-oknak nincs valami lenyomozható ismertetőjelük, ami egyedi, és interneten lenyomozható?? Tud e valaki ilyesmiről, aki ismerős ilyesmi témában az írjon, mert szeretném visszakapni a notebookomat, az eltulajdonítójától.
Előre is köszönöm! -
mezis
félisten
-
takidj
csendes tag
Hali!
Van egy HP notim, ami 1280*800-at tud (15,4"). Van egy nagyon jó Samsung 770p (17") LCD moncsim, ezt valahogy rá lehet úgy kötni laptopra, hogy ez legyen az elsődleges monitor??? Akárhogy próbálkozom sehogy nem jön össze, hogy ezen a monitoron is meg a laptop monitorn is helyesen jelenjenek meg a dolgok, azaz mindenhol a maga saját felbontásában... Ati Radeon x1600 van a notiban. Valakinek valami ötlet?
-
sulu1701
aktív tag
Hi
Nekem nem a foglalattal van a bajom hanem hogy mondták a boltban hogy nem biztos hogy össze"barátkozik"a a másik rammal a bent lévő és hogy majd egy tesztet is lefuttatnának és arra lennék kíváncsi hogy melyik progit nyomatják rá mert a későbbiekben már nem akarnám bevinni a gépet ram csere miatt.
De azért köszi hogy válaszoltál rá
-
sulu1701
aktív tag
Hello mindenki
Azt kérdezném hogyha otthon Ramot cserélek milyen progit érdemes ráküldeni hogy medtudjam hogy totálisan kompatibilis a másik rammal ami bent volt? Vagy az is megfelel ha tudja valaki a szervízekben milyet használnak erre a dologra!
Köszi előre is
-
Pero
senior tag
az volna a kérdésem, h volna nekem egy Dell latitude D600 as notim,, elvileg tv-re köthető, de gyakorlatilag nemsokat tudok vele kezdeni, pcről megtudom csinálni, de erről vmiért nem.
vki segítsen. -
Gondolom az elöbbivel nem sokra mész. Tehát konkrétabban ezeket a lábakat kell összekötnöd:
1-5-10
2-11
3-17
4-12
6-16
7-13
8-14
9-15 -
válasz
tigerscorpio #4046 üzenetére
Oké. Megértem. Akkor ezt kell megcsinálnod:
-
válasz
parandroid #4045 üzenetére
Hidd el megcsinálják. Rendes banda.
-
n-tek
aktív tag
hogy müködik a wifi? ha a laptopban van "Vezeték nélküli hálózat (WiFi): Intel PRO 2200BG 802.11b/g" akkor mit kell még vennem és tennem hogy legyen vezetéknélküli netem? gondolom wifi router-t. de a laptophoz kell még vmit venni? köcce
-
n-tek
aktív tag
hali
a "Mobile Intel Graphics Media Accelerator X3100 megosztott" integrált videókártya milyen? futna alatta mondjuk a GTA:SA vagy NBA Live 08 vagy a C&C3? köcce
ja és szerintetek mien az "ACER Aspire 5720Z-1A2G16Mi" laptop? elözöhöz hasonló játékok futnának na meg a meló. köcce -
Janika80
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, amire választ várnék, remélem itt megkapom, és megoldódik. Leszögezném, hogy nem vagyok egy számitógépguru, csak mezei felhasználó.
A problémám:
Van egy ASUS A3H-m, amin olyan probléma lépett fel, hogy a billentyűzet alapállapotban, a 2. funkciójú, FN gomb lenyomása utáni karaktereket használja. Hiába nyomogatom nem áll vissza. Most is ugy tudok csak írni, hogy lenyomva tartom az Fn-t.
Mit lehetne vele tenni? Mert én már kifogytam az ötletekből? Van rá valami itthon általáam is megoldaható módozat? Vagy szerviz lesz? (Már nem garanciás.)
Várom a segítségeteket. Bizom benne, hogy nem hiába.Janika
-
blackmacs
senior tag
Én is csak azért vettem egy notit merta z asztalit eladtam és már nem bírtam gép nélkül de majd később összerakok egy új asztalit is
Meg nsokszor jól jön a noti hogy magammal tudom vinni.Persze én sem vettem volna gamer notit mert annyi pénzből egy tényleg ütős asztalit lehet építeni meg amúgy se volt rá pénzem
-
fwgoze
aktív tag
válasz
blackmacs #4116 üzenetére
Azért nem csak külcsínról és márkáról van szó...
Pl.: nem hiszem, hogy szívesebben pihenteted egész nap a kezed egy műanyag notin, ha ezt egy kellemes tapintású vmilyen fém notin is megteheted...Persze abban igazad van, hogy az olcsóbbat vennéd...én is azt venném...de nem azért mert az tetszik jobban, hanem azért mert csak arra lenne zsém...De ha mind1lenne, akkor inkább az Asus-t venném...mondjuk ez sem igaz...mert ha mindegy lenne, akkor eszem ágában sem lenne gamer-notit venni, hanem egy durva asztalit, meg egy kicsi 13.3"-os notit vennék...például egy hp Blackbird-öt, meg egy Macbook-ot
szerk.: de szép páros is lenne...
-
-
Sinistral
csendes tag
Hali!
Van egy Compaq evo n1020v notim, elszállt benne a ram(de egyszerre minda 2!
)
Szal venni akarok bele másikat, eddig 2x256 volt benne DDR Pc2100. Lehet bele nagyobbat venni Pc2700 vagy Pc3200?Menni fog az? Vagy DDR2-eset? Csak mert az olcsóbb -
blackmacs
senior tag
Ez élő példa hogy nem biztos hogy megéri a külcsin és a márka azt a sok pénzt legfeljebb annak aki asusfan.Biztos hogy szebb az asus meg van neve és az Compal nem olyan hűdeszép de ne felejtsük el hogy az egyik legnagyobb noteszgyártók beszállítója közül.Szerintem tudják mit csinálnak.Végül is mindenki maga dönt hogy mit vesz mennyiért.Szerintem feleannyi pénzért jóval nagyobb teljesítmény nekem jobben megérné mint hogy szép legyen kétszerannyiért
De izlések és pofonok
-
blackmacs
senior tag
válasz
spyduck #4114 üzenetére
Xp cd-t nem adnak hozzá csak fel van telepítve a szükséges driverekkel max valamelyik backup progival kiírhatod az xp-t egy lemezre ha netán ujra kellene telepíteni.Általában a gyártó saját adatmentő progijával már ha adnak hozzá de így biztos hogy van xp-s driver támogatásod.A drivereket is le tudod menteni a driverGenius nevü progival
Így ha van saját xp-d nem lesz gond a driverekkel
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Ha ezt olvasom egy notebok-nál akkor ez azt jelenti, h cd-n adnak hozzá windows xp-t és még fel is van telepítve??
elõtelepített Windows XP Home Edition operációs rendszerrel 21.300,-Ft+áfa 15.900,-Ft+áfa -
fwgoze
aktív tag
szerk.: na mondjuk tegyük hozzá, hogy azzal a "lebutított" videókarival is qrva erős gép lett...és még a legújabb játékokat is 1680*1050-ben futtatja minden gond nélkül...na jó, azért a crysis megizzasztja, mint minden mást is manapság...de azért nem kis erő rejlik abban a kis 15.4"-os notiban
!
szerk.: nem értem ez miért ment külön...én a "mod"-ra nyomtam...
-
blackmacs
senior tag
válasz
utánvétel #4106 üzenetére
Akkor felejtős az xp
Főleg azoknál amelyikbe már van turbo memory mert az csak vista alatt fog menni eleve ahoz találták ki.Nemtudom a G1-be van e
Barátkozz a vistával vagy vegyél olyat amihez van xp támogatás.Az asus amugy is elég szar support szempontjából nemrég fejtette ki egy benfentes
-
fwgoze
aktív tag
válasz
blackmacs #4105 üzenetére
Tényleg nem dárga...ha a teljesítmény szempontjából nézzük...egész meglepő, hogy ennyiért ilyen videókártyát, és ilyen felbontású kijelzőt lehet kapni...
No de persze ez is ugyanolyan műanyag, mint az ebben az árszegmensban mozgó gépek nagy része...(mondjuk aki ilyen gépet akar, ráadásul nem műanyagból...annak asus g1 kell, aminek rosszabb a videókarija, és eggyel jobb a procija...viszont fél milla baráti áron...)
Nekem is nagyon tetszett...gamer-notinak (feltéve, hogy vennék), ha lenne rá 300k-em, akkor csakis ilyet vennék...szerk.: "emlegetett szamár"-#4106
-
blackmacs
senior tag
válasz
utánvétel #4099 üzenetére
Igaz hogy nem asus-om van hanem acer de 965GM chipsetes.xp-t ugy tudsz feltenni ha a biosban a sata módot ide-re állítod.De asus-ra nem ajánlatos az xp pont a múltkor szívott vele a srác itt kért segítséget.Bár nézz utánna mert a te chipsetedhez lehet vannak xp-s driverek mert a srácnak Sis-s volt
Remélem erre voltál kiváncsi -
blackmacs
senior tag
Pont azt irtad amit vártam végül is nem mindegy hogy melyik notinál hol tapizod mert lehet egy acer máshol melegszik jobban mint egy asus vagy msi
attól függően hogy vannak elhelyezve az alkatrészek és a hőleadó blokk.Szerintem meg kurvára mindegy milyen tipusu gamer notit nézel ha nyúzod mindegyiken tojást lehet sütni
amúgy meg én nem játszani vettem de már játszottam is rajta és meglepő módon jól bírta annak ellenére hogy ez még NEM is gamer noti
Hát erről ennyitDe google a haverod
Aktív témák
- PlayStation 5
- Netfone
- The First Berserker: Khazan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest