- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videószerkesztés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
Aktív témák
-
Az biztos, hogy egy SSD-vel és 4GB rammal jobb teljesítményt fog nyújtani, mit egy harmatos E-350-es AMD, vagy valami Celeron procival szerelt noti egy 5400 prm-es HDD-vel, 2GB-al valamelyik Tacskóból...
Egy 1.6-os Core2-es gép még mai is elég jól teker, ha meg ne gyötröd FullHD-s videókkal, akkor a GMA is jó mindenre... -
eketomy
senior tag
Ez is teljesen jó amit te linkeltél! Igen sajna a mai világba a pénz beszél! Én a kategória legjobbjait linkeltem el és felhívtam a figyelmet a sok lyukú szellőző alu vázra! De amit te linkeltél az is sok lyukú nagy ventis tud jól szellőzni csak műanyag de sebaj, mert így jóval olcsóbb, teljesen korrekt és árban is szerényebb!
-
JOkE01
tag
Kollégámnak is 64 bit es Win7 prof-ja volt fenn az RV509-es én és szidta nagyon elhozta felraktam neki a thin-t és azóta nem ismer ő sem a gépére.
Ha csak nincs valami különleges oka a 64 bit-es rendszer használatának szerintem nem érdemes, legalábbis az eddigi saját és ismeretségi köröm tapasztalatai alapján.
Sőt egy karcsúsított rendszer esetén bőven elég a 2 gb lapozófájl nélkül is egy átlagos felhasználáshoz.
Persze nagy felbontású videók editálásához, tervező programokhoz elkél a 4 gb de más körülmények között szerintem teljesen felesleges.
Egy rendszer telepítés meg nem kerül semmibe, egy próbát megér
Ha nem válna be még mindig bővítheted a memóriát.
-
JOkE01
tag
Én próbáltam régen még a pc-ben egy apacer ssd-t nem a legjobbat de igazán nem vettem észre különbséget talán picivel gyorsabban indultak a programok, de ha több művelet zajlot rajta pl fájlmásolás közben nyitottam böngészőt az nagyon lassú volt a hdd-hez képest.
Milyen windows-t használsz?
Én az RV509-esemre először w7 ultimate-t raktam és nem voltam vele megelégedve, pedig 64 bit-es volt.
Most felraktam a hivatalos thin w7-et és nem ismerek rá a gépre. Igaz csak 32 bit-es de fényévekkel gyorsabb és most, hogy megy a böngésző + utorrent 470 mb-on csücsül a memóriában.
Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest