- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
Aktív témák
-
-
orbano
félisten
1-2 szaki kifejthetné a véleményét: mennyir elvetemült, felejtős ötlet érintőpanelt varázsolni egy thinkpad T400-ba?
előre is köszi a segítséget!
-
orbano
félisten
szerintem azért annyira nem marhaság ez, *******
lehet szólok is egy modinak gyorsan törölje ki ezt az eszement baromságot, nehogy valaki elolvassa és.... és mi lesz akkor? ír gyorsan egy drivert a notebookjához, ami tönkreteszi az akksiját?
basszameg de jó, hogy szóltál, megmentetted a Világot...
[ Módosította: Racecam ]
-
-
orbano
félisten
válasz
xcbiker #9848 üzenetére
komolyan azt akarod mondani nekem, aki látott már tus alatt portalanított tápegységet, magam suvickoltam tus alatt tisztára egy zsír új X850XT-t (a memóriák alá befolyt a trutyi és emiatt hibázott buzi sokat a vidkari render közben) és pucerváltam le az alaplapomról és a vinyóm nyákjáról a fagyállós vizet, ami működés közben folyt rá (illetve egyszer pudingot), hogy egy kb 20 másodperces zuhany "szépen lassan" elkorodálja az érintkezéseket? mégis hogy?
ettől függetlenül ha nem bonyolult, lekapom a billentyűzetet, de ha sokat kell vele tökölni én tuti nem fogok -
orbano
félisten
áztattam már el komplett számítógépet fagyállós vízzel (a fagyálló ragadós,vezető bevonatot képez a nyákon) és zuhany után sok baja nem lett. oké, vinyó nem volt a dologban, de pont ezért tusolnám fejjel lefelé, hogy a gép belsejébe ne jusson jelentős mennyiségű víz. egyébként pedig az eeePCben nincs vinyó csak ssd.
-
orbano
félisten
sziasztok!
ha beleömlött a KV egy eee pc billntyűzetébe és abban most pár gomb nem műxik, akkor egy fejjel lefelé kizuhanyozás segít ezen? kommersz notival még soha nem csináltam ilyet, de gondolom sok baja nem lesz, ha hagyom utána megszáradni.
előre is köszi
-
orbano
félisten
Sziasztok! Van egy notebbok, amin valahogy el van csesződve a vinyón a partíció, és a vindoz telepítője nem lát merevlemezt a gépben (már volt fent rajta vinfos, ráadásul most egy integrált gyári sata driveres telepítőt is próbáltam). Tudtok mondani nekem valami olyan külön CDről bootolható megoldást, hogy egy fdisket tudjak legalább futtatni?
-
orbano
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #632 üzenetére
Én inkább hardveres problémára gyanakodnék.
-
orbano
félisten
Sziasztok! T41-es akksija jó lehet egy T43-asba? (mindkettő a 14''-os típus)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Hyundai, Kia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest