- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
kecskesadam
csendes tag
SZiasztok,
hét hónapos sony vaio fe41m.
A képernyő alsó részén középen, valamint a két szélén egy-egy, így összesen három helyen van egy folt. ezeken a helyeken olyan, mintha valami "árnyékolna", a fényerő kisebbnek látszik. Mindegy, milyen szín, mindig ott van az a sötétebb folt. Pixelhiba nincs.
Szerintetek ez ilyen, vagy ez hiba?
Köszönettel.
Ádám
-
karell20
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot lehet összerakatni mint egy asztali gépet v. ez fix és csak pár cuccot lehet bővíteni rajta bővíteni? -
Rick4
félisten
én már végigjátszottam sok ilyen kodekes, lejátszós mókát, mindigf volt valami ,amit nem lehetett lejátszani...most a K M playert használom, na az tényleg mindent lejátszik, kodekek meg minden felesleges dolog nélkül. asszem nincs miről beszélni. [link]
-
jány
csendes tag
válasz
kisninja #4589 üzenetére
Ha már így belejöttem a kérdezgetésbe és olyan rendesek vagytok, hogy próbáltok segíteni, felteszek egy másik nem annyira fontos kérdést: miért van az, hogy amikor le szeretnék játszani a notin egy filmet (nem cd, dvd-ről) a BSplayer, a mediapl., és a winamp is leáll, egyedül a a divxpl. játssza le, de az meg nem kezel feliratot. Az asztali gépemen simán mennek a filmek, ezen meg csak cdről.
-
Hali! Rossz hírem van, széria hibásak az 5xxx-es sorozatú ACER-ekből néhány. A gép "elfelejti" bekapcsolni a ventillátort. 5315-ösök közül is csinálja néhány. Ha meg tudod oldani frissíts BIOS-t, ha nem akkor -mivel itthon nincsen márkaszervize- kiviszi a UPS Brno-ba, ott viszont alaplapot cserélnek. Ez kb 10 nap, viszont alaplapot cserélnek
Ha lehet kérj meg valakit, hogy csinálja meg Neked. (persze hideg géppel!! nehogy közben dobja el magát)
-
jány
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Kb. 3 hete vettem egy AcerAspire5720-as notebookot (Vistával).
- processzor: Intel Core 2 Duo T5250
- működési frekvencia: (2x) 1,5 GHz
- memóriatípus: DDR2
- memóriaméret: 2048 MB
- felbontás: 1280 x 800 pixel
- WXGA
- merevlemezkapacitás: 160 GB
- meghajtó: DVD-Super Multi DL író (Double Layer)
- videókártya: NVidia GeFroce Go 8400M GS
- modem: 56k
- LAN sebesség: 1000 Mbit (IEEE 802.3ab)
- WLAN sebesség: 802.11a, 802.11b, 802.11gAz első problémám a következő: bizonyos idő elteltével egyszerűen kikapcsol. Nem figyelmeztet, hogy le fog merülni, nem ment el semmit csak kikapcsol. Kétszer történt meg, egyszer éppen töltődött. Bal fönt eléggé meleg volt.
A másik probléma: az újraírható dvd-t nem mindig ismeri fel. Ha volt rajta adat,kicsit szenvedett vele, majd formázni akarta, üresen simán megnyitotta.
Mitől lehetnek a problémák és mit tehetek?
Előre is köszi! -
viresz
tag
Ezeknek a mini moduloknak kicsi az érintkező felületük. Óvatosan kell behelyezni, de mégis határozottan, utána könnyedén kell bepattannia lefelé nyomva. Gyakorlatlat nélkül hibázhatunk. Az USB-s hibám miatt az enyéimet 1,5 órát gyorsteszteltem, nem volt hiba. A 2. modul is ugyanolyan típusú (512 MB 533MHz), de noname -3 év garival (márkást élettertem garival adtak volna 6e Ft körül, ez 3800 volt 1 éve.
-
vigh gabor
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy aspire 5920G-t.
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom benne aktiválni az infraportot, és a bluetoothot?
Mert elvileg lenni kellene benne, de én nem találom.
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó volna, mert én kifogytam az ötletekből
Előre is köszönöm! -
cecil
aktív tag
Hát úgy tűnik megoldódott a dolog...
megint szétszedtem, kipróbáltam egyesével a modulokat, mentek rendesen aztán megcserélve raktam őket vissza és láss csodát működik és látja mind a 2Gb-t
-
-
cecil
aktív tag
Sziasztok, segítség kellene:
adott bnőm laptopja:
FSC Amilo M3438G
INTEL 915P lapkészlet
M750 Dothan
2*512 533MHz DDR2
Gforce mobil6800 256Mb
2*80Gb 5400prm SATA RAID
17" UXGAnamost memóriát szerettem volna bővíteni benne: vettem 2*1Gb corsair 533Mhz DDR2 ramot
szépen be is szereltem... először valami nem volt kóser, mert el se indult, újra szétszed... összerak.. minden működik faszán DE:
csak az egyik ramot látja!!!próbáltam BIOS-ban kutakodni, de l***szt se lehet állítani itt...
mi lehet a gáz???
köszi
-
Peet210
őstag
Sziasztok!
Van egy FS gépem Seagate vinyóval ami huzamosabb használat után még internetezés közben is kb 65°C (+-5°C).
Legalábbis az NHC szerint ennyi. Nem ismerem a noti vinyókat szerintem ez sok és idegesít. Szerintetek? -
blackmacs
senior tag
Acereknél a SATA módot kell átállítani AHCI-ről IDE-re
-
DroneZ
aktív tag
válasz
spyduck #4567 üzenetére
igen, köszi szépen. igaz elfelejtettem szólni, de dőközben megoldódott a probléma.... egyik ismerősöm rájött, h hogyan is kell és sikerült megcsinálni.
ha vkinek hasonldó gondja lenne akkor: a bios-ban kellett az átállítani amit a kollega írt, mégpedig, h a SATA-t kellett disable-re állítani. . köszönjük neki
a 2. pontig nem kellett eljutnunk, nekünk az 1. bevállt.
-
spyduck
nagyúr
(1) HP-nál van egy olyan opció a biosban, h SATA enable/disable! Ha disable-n van akkor fel lehet rakni rá az xp-t! IBM-Lenovo-nál nem tudom, h van-e ilyen!?
OKA: Az xp sp2-n nincs sata driver a te notidban meg valószínűleg az van (sata winya)!
(2) letöltöd a sata drivert az IBM-LENOVO honlapjáról és letöltöd az N-LITE nevű programot ami tulajdonképpen egy "windows konvertáló" progi! Összekonvertálja a sata drivert és az XP-t! Ha kész van ezzel tudod telepíteni!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Hogy kell notebookon bios-t frissíteni?
-
viresz
tag
Sziasztok! Van 1 FuSi V2055 gépem. A gondom vele 1 éves és 2 hetes kora óta van ( tavaly december ). USB - s vinyó ( k )- ról, - ra nem tudok folyamatosan írni olvasni, a gép lefagy. Segítségeteket kérem, mi lehet az oka?
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok!
most hotam ismerősömtől egy lenovo 3000 N200 típusú laptopot és alapból nincs rajta op. rendszer. driver cd-t egy darabot nem kaptunk hozzá.
ennél is nagyobb probléma, hogy az xp telepítése elakad, mivel nem talál merevlemezt a gépen
na ilyenkor mivan? tud valaki esetleg tanácsot adni, h mi lehet vele?
-
K3NZO
senior tag
Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan lehet bekapcsolni a bluetoth-t egy ASUS F5V gépen? A gép oldalán illetve egyéb helyen kapcsolót nem találtam, és billentyűkombinációt sem találok a bill-en.
-
demars
addikt
Megfelelő Vista driver nélkül, illetve XP driver nélkül, fura dolgokat csinálnak a gépek... főleg a notik! Koleszos vagyok, szinte mindenkinek notija van már, s állandóan hallgatom, h ezt meg azt csinálja... hol xp alatt, hol vista alatt! Általában driver gond szokott lenni! Én gépemre xp való, de mikor vistát tettem fel, akkor is szaladt rendesen, csak pár funkciót nem kezelt úgy, ahogyan kellett volna! Kerestem "hasonló kaliberű drivereket", de nem volt az igazi! Most ismét xp-t hajtom!
-
ItDiesToday
csendes tag
Udv!
Lenne 1-2 kerdesem. Meg december elejen vettem uj notebook-ot XP sp2-vel. Namost gyarilag szepen van egy 20 gigas particio amin az Xp es egyeb mas progi van. Persze adtak egy recovery cd-t is.DE azert sok ez a 20Gb a 160-bol. Ha en ujra akarom particionalni a vinyot akkor feltudom pakolni az Xp-t arecovery cd-rol, vagy az tenyleg csak visszallitani jo a gyari particion?
A masik: Milyen kulso dvd-irot tudtok ajanlani, mert nekem gyarilag HD-dvd van benne es az csak 4szeresen ir, ami azert nem eppen egetvero sebesseg.Ezert gondolokozom egy extrenal iron amin nemkell negyedorakat varni egy irasra.
Elore is koszi!! -
Reac^
őstag
demars:
Amikor kihoztuk a nagykerből helyből garanciás-bios csere volt. Mert a lan kártya lekapcsolgatta magát... de nem gondoltam volna hogy ezt bioscserével orvosolni tudják.
A másik pedig az, hogy én is igy gondolom, hogy ezekhez a notikhoz már inkább a vista "dukál". XP-vel egyre többször fordul elő, hogy sata-ra nem megy fel, vagy van boot lemez vagy nincs hozzá stb...
Bios-ra, energiellátásra én is gondoltam, bár időm még nem volt megnézni, (ritkán kerül visza kezem közé a gép)
Noxy:
Ezzel inkább arra akartam utalni, hogy láttam már sok furcsaságot, de speciel ilyet még nem... Tudom... google a barátom
(Meg a lustaság is)
peterkeT:
Köszönöm, majd végigzongorázom a dolgokat.
-
parandroid
félisten
-
demars
addikt
nekem ugyan ezt csinálta vistával, ha ki akartam kapcsolni! elment aludni, de nem tudtam visszahozni sehogy sem! megoldás: XP
energia sémáknál nézz körül, vagy esetleg a bios ban (nem tudom milyen bios van rajt)!
De lehet h egy új XP kellene neki! S az is lehet, h vista kellene neki, mivel, ahogyan nézegetem, vistával ajánlják ezt az iponnál is... lehet h valamilyen driver nem jó neki! -
demars
addikt
válasz
Savageboy #4542 üzenetére
google...
de TESSÉK google első találata az nhc ra!
ez egy olyan kis progi, amivel csomó dolgot be lehet állítani a notikon!energia sémákat, cpu feszt, szorzót ... szinte mindent! Azt hiszem az nhc intel cpu ra a legjobb, nekem az amd sempronomnál néhány dolgot nem engedett álítani, ezért én RMClock progit használok! Itt mindent be lehet állítani, de tényleg! Jó kis progik!
RMClock -
Reac^
őstag
Sziasztok!
Rég óta a szakmában vok de ilyen problémával még nem találkoztam. Abszolút tanácstalan vagyok, hátha van erre valami ötletetek:
Új HP NX6720s (core2duo, 1gb ddr2, stb) gyárilag oprendszer nélkül. Lett hozzá véve Winxp, hp.com-ról bedriverezve.
Szóval amikor elmegy sleep-be (lecsukod vagy nem nyulsz hozzá 1 ideig). Akkor utána bill-re nem tér magához (a power gomb csak villog). Ha megnyomom a powert akkor felpörög a venti és fekete marad a képernyő. A windóz meg nem bír visszajönni.
Tuti valami hülye beállítás lesz csak egyszerűen nem találom. Pls help!
-
joergie
őstag
Szervusztok!
Lenne itt egy nagy nagy probléma. Adott egy FS L7310 noti, nem is ez a lényeg. 10 centiről le lett ejtve. vinyó meghalt benne, már van másik, meg új ram is került bele. A hibajelenség abban áll, hogy fagy. Akku alapból halott , hálózatról megy. Van hogy bekapcsolom, világit hosszan a vifi ledje, és újraindul, képernyőn semmi. Van hogy üdvözlőképig jut, újraindítom, wifi led hosszan... van hogy win boot közben, van hogy windows boot után 2-3 perccel fagy ki, utána restart> wifi led, hagyom állni 1-2percet, utána megint megy. De általában 4-5-6 fagyás után stabil és sok órán át megy, amíg ki nem kapcsolom. Főleg olyankor, ha hagyom 10-20 percet állni. A készülék nem az enyém.
köszönöm előre is. -
Zoli21
csendes tag
hali
HELP!!! acer 5520.... BLUETOOTH HOGY MÜXIK??
-
cofe0530
csendes tag
válasz
cofe0530 #4535 üzenetére
Mint kiderült, egy MiniPCI cucc van benne, ami elvileg modem-wlan combo kártya. A modemet felimeri az XP, a wlant nem. Ez van ráírva: J07.017.C.00 . Sokan szívnak vele, hogy nincs hozzá driver. Driverguidon elvileg fent van, de nekem nincs hozzáférésem. Nincs valaki beregelve oda?
-
válasz
kisninja #4544 üzenetére
Ha kiszedem azt a szövetet, vagyis csak a paszta marad ott, az nagyon nem teccik neki, rekord idő alatt szökik a hőm. az egekbe.Ez azért lehet mert a bordán van egy kis beméjedés ahol ráfekszika GPU-ra, vagyis 1 kiló pasztát kéne odatolnom neki h tökéletesen ileszkedjék. Dehát az meg kifolyna, vagyis kell a szövetdarab csak vmi vékonyabb, olyasféle ami volt rajta de h én olyat honnan szerválok azt még nemtom.
Egyébként ahogy hallgatom a gépet a régmulthoz képest mintha kevesebbszer pörögne a venti..naon ritkán szinte, csak 70-75 felett kezdi paksot idézni..alatta siri csend....Lehet az alaplapon romlott el vmi, ami a höm.-et mérné v a venti szabályzó??
kérdésedre a válasz: 66 fokig semmilyen levegőt nem tol ki, felette kezd bekapcsolni a venti (játék) na olyankor elég tüzes a kicsike..(forró levegő távozik) -
rezsindek
csendes tag
Sziasztok.Van egy Dell d620 lapim.Lehet-e ezen bios resetet csinálni?Mert teljesen meg vadult!Köszi
-
kisninja
őstag
-
válasz
kisninja #4540 üzenetére
Te figy lehet hülyeség, de a dell-es progi mehet FuSi alatt is??Inkább visitson a venti mint halk legyen, me má kellet cserélnem videokarit...
Monjuk az-az igazság, h azzal sem vok tisztában, h mit bir ki egy ilyen lapka, mi a max hőmérséklet amitől már károsodik,?v 105 fokig hadd szoljon ugyis maj kivág??rámegy a gatyám is a fosi FuSi-ra.....ejjjj -
kisninja
őstag
válasz
Savageboy #4536 üzenetére
Szar cummot raktál a gpura !! Minap pasztáztam én is a notimat, amit te raktál a gpura az lassan vezeti a höt ezért van a rammon és a chipseten azok nem melegszenek hirtelen.
cpura és gpura jóminöségü paszta kell (csak azért hogy ne kelljen sürün pasztázni)
Nálam evereszt 10 fokkal mond többet a gyárinál nvida vez panel nem irja ki.
Ventiket nem igazán lehet vezérelni .... mondjuk dell ek alá van prog ahol szépen be lehet löni. 105 fok körül van a gpu maglassulás.Enyámmel az a baj hogy teljesen kilövi a ventiket utánna van egy slow és megy fast beálitás ... slow on is van azért egy kis hangja.... bezzeg a nx8220 asom kurvahalk volt.
-
demars
addikt
válasz
Savageboy #4536 üzenetére
Ventit általában magától szabályoza a gép, abba nem lehet belenyúlni (én legalább is nem tudok, meg nem is kell nekem), a riasztási hőmérsékletet meg BIOS ban kell/lehet beállítani! De a gyári értékek általában jól ki vannak találva. Vagy esetleg NHC ben, ha ismered!
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Asus X51R -rel tortent egy kis baleset, billentyuzettakaritas kozben sikerult letepni ket billentyut (lenyil, end). Lehet e ezeket potolni valahogy egyesevel, vagy komplett billentyuzet csere ? Es hol tudok ilyet venni?
Nem en kovettem el az akciot. En csak keresek hozza alkatreszt
udv
-
válasz
parandroid #4524 üzenetére
Oké, rendben, akkó tisztáztuk a paszta fogalmát.Esetleg tudnál(v tudtok) segíteni h merre keresgéljek olyan progit amivel tudom a venti fordulatszámát szabályozni??A Display Settingsben nem tudom beállítani azt az opciót h:"Fan always on" illetve a riasztási hőmérséklet átállítására sem reagál...
Így: 10 perc most wanted után néztem a hőfokot: 83 fok ejjjjjjjj......Köszi a választ előre is
-
cofe0530
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem.
Van egy IBM T20-as laptopom. (PIII-700, 128 Mb, 12Gb).
Windows XP SP2 van rajta, de nem ismeri fel a hálókártyát, és az IBM oldalán lévő 3Com, ill. Intel driver nem jó hozzá. Ismeretlen eszközként talál valamit, de nem fogadja el egyik illesztőprogramot sem. Rákerestem már fórumokon, a problémát megtaláltam másoknál is, de megoldást még nem találtam. Intel 440-es chipkészlete van, szedtem le hozzá drivert, de azt mondja telepítés közben, hogy XP-hez nem neki driver.
Everest nem lát hálókártyát a gépben.
Valakinek van ötlete? Megköszönném. -
todaly
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő problémával kapcslatban:
Adott a következö noti: Toshiba L40 és benne egy sata2 HDD. A xp telepítésnél kiírja hogy nem talált telepített HDD-t. Gondoltam az elején F6 és majd adom neki a drivert, de csak floppyt keres a kisb****. Most próbálom Nlite-tal beleintegrálni a sata drivert(ez még folyamaban nem tudom az eredményét, ha meglesz ígérem megírom). Eseteg más találkozott ilyen problémával, vagy valakinek nincs esetleg ötlete? Előre is köszönöm.Üdv todaly
UI: Persze Vistával minden működik :S
-
Füge007
senior tag
válasz
xcbiker #4531 üzenetére
Köszi!
Viszont minnél kevesebb dolgot akarok magammal cipelni, a repülőtéri súlyhatárok miatt. Meg a pakolóhelyem is adott méretű. A laptop mindenképpen jön, merüléstervezéshez kell, meg fotóarhiváláshoz, egyébb adminisztrációhoz. Így vele akarom megoldani a helymeghatározást.
-
válasz
Füge007 #4528 üzenetére
Igen.
Szoftverek pl a DestiPC, MapMonkey, MS Autoroute, Route 66
De általában kamionosok szokták csak a navigációra használni a gépet, meg arról megy akkor a digitális routing is. A központ tud feltölteni új címeket stb.
Csináltam már pár ilyet, de kocsiba inkább valami egyszerű PNA-t javasolnék. -
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom a notebookomat helymeghatározásra használni? BT antennám van ezt szeretném összekötni a géppel, ez megoldható ha van BT a gépemben gondolom, már csak a szoftver hiányzik?!
-
Laraxior
titán
Hello! Vennék egy ilyen(HP Compaq nx9420) notit,ill.elcserélném az asztalimra.Kérdés:ebben is lehet cserélgetni az alkatrészeket?
Memóriáról tudok,és a winyoról.mondjuk új videokari,az már nem menne?esetleg proci,mondjuk egy t7xxx-es a mostani t5600os helyett.és akkor cserélhetném a memót is 667ről 800ra? (sosem volt még notebookom)
Ja és egyáltalán megéri-e....
-
parandroid
félisten
válasz
Savageboy #4514 üzenetére
Amit te írsz, az valami hővezető matrica, vagy ráhúzható réteg. Az ilyesmit a gyárban profi módon fel tudják vinni, én otthon nem küzdenék vele. Amire én gondoltam, az paszta. Nem értem, hogy a paszta hogy jelenthet bárkinek bármi mást is, mint valami tégelyből kiszedhető, vagy tubusból kinyomható genyát, kenőcsöt, kencét, krémet, vagyis pasztát, na... Szilikonpaszta, hővezető zsír, hogy mondjam még?
p
-
GeryPc
senior tag
válasz
blackmacs #4515 üzenetére
igen ezen csodálkoztam is hogy úgy irták hogy intel x3100 de ezek szerint nem írták el,amúgy még annyi kérdés hogy ilyen noti vga teszteket hol lehet találni ha egyántalán van,nem vagyok nagy gamer megnem is arra kellene a laptop csak érdekel mik a különbségek?!
köszi -
Tyren
aktív tag
Van egy igen aggasztó problémám a notimmal. Néha mintha nem venné be a billentyűket.
Egy Sony VAIO SZ5-ös az alany. Először azt hittem, hogy én vagyok béna és csak szokni kell a billentyűzetét. Lassan már fél éve megvan, elég sokat is használom. Gépeltem is rajta rendesen.
Ahogy telik-múlik az idő, egyre inkább úgy gondolom, hogy a gép nem akarja rendesen bevenni. Erre tegnap este annyira nyilvánvalóna csinálta, hogy már nincs kétségem.
Mi lehet a baj? Néha csinálja néha meg nem. Nem szívesen küldeném szervízbe. -
Hello.
Kellene egy kis help.
Van egy Fujitsu Siemens E6646-os notim. Egy kicsit alapból zöldes a notin a kép, de a külső kimeneten nincs semmi baja. Már így vettem, (már elég régen). Nem annyira zavaró ez a zöld efektus, és nem is nagyon használtam a notit eddig aktivan. Most hogy garizni van az asztali gépem gondoltam nézek rajta filmet. A baj az hogy egy idő után, úgy 1-2 óra filmnézés után kicsit szétesik a kép. Én vga hibára gyanakszok, mivel ez megmagyarázná a zöldes képet is. De ha ujrainditom akkor utánna megint megy minden normálisan, a film is megint 1-2 órát. Próbáltam hogy a noti sarkai alá tettem támasztékot, hogy legyen alatta hely szellözni.
Számomra egyértelmü hogy a vga melegszik túl. Csak filmnézéskor jön elő, netezéskor nem, játszani meg egyáltalán nem játszok rajta.
Nem lehetne valahogy beállítani hogy a ventilátor hamarabb bekapcsoljon, vagy valami, mert nem találtam ilyen beállítást. -
válasz
parandroid #4509 üzenetére
Na várj, tisztázzuk mi a paszta:
Lehet nem eza neve, de nálam egy néhány milliméteres kék színű ragacsos lapka.Eredetileg is ez volt a GPU-n csak szétmállott és pótoltam a ramokat fedőkből csak azoké vastagabb.egyébként kenőcs állományú szilikont is kapott pluszban, de a hőmérséklet nem igazán teccik.Most a fan speedet szeretném állitgatni de egyelőre semmilyen progit nem talátam ehhez.BIOS is kilőve...pfff
Lehet befekszek a mélyhűtőbe...
-
GeryPc
senior tag
Állíthatjuk hogy a x3100 jobb mint az intel 950-es vga akár filmre netán játékra?
-
parandroid
félisten
T40-ben nem volt még túl gyakori a wlan adapter. A jó hír az, hogy valószínűleg az előkészítés már benne van, így egy miniPCI wlan kártya szükséges csak. Ha a Windows eszközkezelője nem tartalmaz vezetéknélküli hálózati adaptert, és ismeretlen eszköz sincs benne, akkor egyértelmű a helyzet.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Savageboy #4505 üzenetére
Rézlap és a paszta marhára nem képes helyettesíteni egymást. Pasztát egyébként annyira vékonyan kell felkenni, amennyire csak tudod. emellett lehet az is, hogy az összeszerelés nem sikerült tökéletesen. Ez egy tipikusan olyan kérdés, amire látatlanban nemigen lehet választ adni.
p
-
válasz
parandroid #4492 üzenetére
Üdv
Portalanítás megvolt, (kompresszorral), a pasztázás szintén, bár az úgy, h a ramokat fedő pasztából levágtam akkora darabot h beterítse a GPU-t.(még így is bőven lefedi a vramokat a maradék paszta).A gond (ha gond ez) csak annyi ,h ez a paszta picit vastagabb az eredetinél,ami már totál széjjelszakadt.
Egyébként még azon tanakodtam, h mi lenne ha egy rézlapkát tennék paszta helyett, ami pont odaillik?? -
magi20
senior tag
Könyörgöm valaki segítsen...........
2 hete végre megvettem hőn áhított t40-es ibm notimat.-vagy lehet van már 3 is.
eddig nem kellett a wlan,így nem is néztem,de mostmár szeretném használni,és egyszerűen fizikai képtelenség hogy segítség nélkül megcsináljam.
1:::::nemtudom milyen wlan driver van benne???
JAH a noti IBM T40 2373-8CG annyi hogy 512 1db memó van benne-meg 120-as hdd,de ez nem hiszem hogy ozst vagy szoroz.
2: nem találok rajta kinnt semmilyen vmit,amivel a wlant be kellene kapcsolni.
--------ezt a FN F5-el kellene pdf-e szerint.--de erre sem reagál semmit.ezen az oldalon.........izé ez mi?
gigabyte wlan van benne?PLS HELP!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest