Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi, hogy ha már elhangzott, vagy nem ez a pontos kérdés...
Attól, hogy 12V-os, még lehet kevesebbről hajtani. Nekem 5V-on mennek a ventik a gépben, hogy ne forogjonak akkora sebességgel és ne legyen akkora zaj."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
rii
nagyúr
köszönöm a segítséget! .-)
bekaccsoltam és mukdik .-)(#66497) XmoD: pont most járt erre, és mondta az IT is, hogy minden venti akárhény centis, 12V-os, ... le is döbbentem .-)
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Winne
nagyúr
Urak ha valaki használ itt PlayClaw 5-öt, akkor örülnék, ha tudna nekem segíteni. Van benne egy preload funkció. Az azt csinálja, hogy folyamatosan vesz annyi időközt, amennyire beállítom, és ha van valami nagy lövésem, akkor csak benyomom a felvételt és le tudom menteni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
XmoD
senior tag
A piacon kaphato pc ventik kivetel nelkul mind 12 voltosak. akad par kivetel ami kevesebb. az aramerosseg pedig altalaban a venti erejet szabja meg.(bar ez nem biztos) Nyugodtan vehetsz barmilyen pc ventit. ezek szabvanyok. Az en regi lapomon volt anno delta/noctua es n.glide venti. regi lap.ha szabvany a venti csatlakozo akkor nem kell izgulnod.
-
pjen
félisten
Ha rámegy a csati nyugodtan dugd rá,ha az alaplap nem ad 12 V ot semmi nem történik,maximum nem forog a venti.5 vagy 12 V ot szokott adni.A 12 V os venti 5 v ról vagy meg sem mozdul vagy nagyon lassan forog.Viszont ha 5 voltos ventit veszel és arra kötsz 12V ot ott már lesznek problémák azt inkább ne próbáld ki.
-
rii
nagyúr
köszönöm
és olyan létezhet, hogy ennek a baz nagy 12 cm.e ventillátornak a csatlakozója pont rámegy, de a 12 V mégis sok lesz neki, és ugyanilyen csatlakozóval egy kevesebb V-os ventillárot kellene?
nem akarom bekapcsolni, hogy nem tudom, 12 V-ot vagy csak kevesebbet akar-e adni az alaplap ...
-
rii
nagyúr
sziasztok
ASUS AT3IONT-I lapra milyen ventiálltor való?
hány voltos és hány A-os?van most nálam egy 12 V-os 0,15A-os 12 cm-es ... dehát a CPU bordán túlnyúlik, át a memóriára is ... gondolom nem ekkora kellene rá ... a speciikáció közt nem írják, hogy hány V, A-os kell
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Ez az,megtaláltam!!!Laci.
Soha többé ...
-
Elvagyok
senior tag
válasz dvdbackuper #66489 üzenetére
Szia.A "data.hu"-ról.Valami JDownloader volt a program neve.Laci.
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
Elvagyok
senior tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Elvagyok #66483 üzenetére
Annyiból mindegy, hogy ha leszedted az összes darabot, azt a progit, amellyel egyesíteni akarod, csak az elsőre kell ráereszteni, minden mást intéz. A lényeg az, hogy egy könyvtárban legyen az összes.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Kérek Szépen Segítséget abban hogy egy film fel van darabolva és egyenként.töltögetem le.Van-e olyan program amellyel a darabokat le tudom tölteni úgy hogy a darabok sorban lesznek!Laci.
Soha többé ...
-
őstag
válasz MacCaine #66481 üzenetére
Én pedig elnézést kérek, az eltúlzott viselkedésemért a válaszban. Sajnos mindenfelé a politikába ütközök mostanság, ami meg kimondottan kiakaszt, és épp egy ilyen pillanatomban válaszoltam. Tényleg elnézést kérek, mert nem vagyok ilyen, és visszaolvasva a fogalmazásomat, felpofoztam volna magamat.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
MacCaine
őstag
válasz razorbenke92 #66463 üzenetére
Ha már egy színekhez annyira nem értőnek is, mint én, feltűnik, hogy valami nincs rendben, akkor fogalmazhatunk úgy, hogy elég pongyola volt az előző hszed megfogalmazása. Köszönöm, hogy megvilágítottad a részleteket.
-
rii
nagyúr
ezt csúnyán benyaltam
köszönöm a válaszokat!
holnap tiszta fejjel nekimegyek.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
sziasztok
bocs a hülye kérdésért, de ez mi lenne?
C:\Users\username\AppData\Roaming\Search Protection.exe
ja'mert állandóan elindul ... ha belassul a gép, ezt lövöm le elsőként ....
AVG van ... Win7.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Kösz mindenkinek. Inkább nem centizem ki.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagyúr
válasz dvdbackuper #66472 üzenetére
Nem éri meg annyira kincentizni. A 20%-nak amúgy is üresen kelle állnia az SSD-n, szóval célszerű legalább 64 gigára rakni és az a tuti.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
-
darnics
aktív tag
üdv! szereztem egy tmobilos mobil sticket de hiába rakom bele az elöfizetéses kártyámat
nem csinál semmit.levan tiltva a stick?vagy mi lehet.táblagéphez vettem ha néha elviszem valamerre de se laptopon se tableten nem reagál.a led villog de azon kivül semmi.megoldás??köszi! -
leslieke
Jómunkásember
Egy up-to-date Win7 kb. mennyi helyet foglal?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
őstag
válasz Lompos48 #66444 üzenetére
Különböző rgb kitöltés mellett néztem meg, hogy a színek mennyire pontosan adódnak vissza a képen. Ugyanazon TV-n ugyanazon fényerőn (MacCaine ángingungangingangungigi, nagy humor Herold vagy) ha nem megfelelő a színátvitel, akkor különböznek a cd/m2 értékek. Nem hiteles mérés, élességre hasonlókra nem való, de a színek visszaadását tökéletesen lehet vele tesztelni.
De ajánlatom továbbra is fennáll, bizonyítsátok, hogy van különbség az én 1200 forintos HDMI-m és egy über 30k-s darab között. Ha már vicces kedvedben vagy MacCaine, akkor tisztázom, hogy a bugyirózsaszín kábelharisnya nem előny.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Adott egy ilyen konfig: Asus M3A, amd X2 7450, 2Gb DDr 2, ati hd 4890 2gb, win7 64bit, 30-as upc net. Firefox v. explorer v. chrome-ban a totalcar honlapján egy videót elindítva szaggat, akár hd-val v. anélkül is.
Megfrissítettem a vkari driverét és továbbra is csinálja, van tippetek?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
JohnnyX
őstag
Erezheto javulast okozna, ha a memoriaimat (2x4gb 1333Mhz)
kicserelnem 1600Mhz-esekre?_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
nagyúr
Üdv. Kollégák semmisített már meg vki nagytételben floppy-t? Milyen alternatívát választott? Magyar módra minél olcsóbban jöjjön ki.
-
dfdfdf
őstag
Helló mindenki van egy LG-P705G as telefon és teljesen magyar szoft kellene rá hogy lehetne a legegyszerűbben megcsinálni?
előre is thx
üdv df -
MacCaine
őstag
válasz anonymus89 #66449 üzenetére
Más időpontban készült a 2 kép.
-
anonymus89
addikt
Szerintetek mitől ilyen a Google Earth?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
MacCaine
őstag
válasz razorbenke92 #66443 üzenetére
Szóval ha lejjebb veszed a tv-n a fényerőt, akkor a kábel rossz, mert a fénymérő műszer kevesebbet mutat?
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Hmm, lehet. 3 éves egyébként a táp, mennyit bír egy ilyen FSP átlagban? Egyébként ha csak a venti is haldoklik akkor már inkább új tápot veszek, ha már költeni kell rá, legyen egy, ami kihúzza még pár évig (gép fogyasztása miatt)
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Az előbb kikapcsoláskor (valószínűleg a gép tápja) fura, berregő hangot adott ki. Azóta kitakarítottam a gépet, nem csinálja. Fontos megemlíteni, hogy indokolatlanul felpörgött és hangos lett néha a táp sima használat (netezés) közben. Azóta semmi ilyen. Haldoklik vajon a táp?Tesztelgessem esetleg még? (Gép ki-be kapcsolgatása)
Szerk: Nem volt túl poros a táp, mikor megfújkáltam, nem sok por jött ki belőle
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Lompos48
nagyúr
válasz razorbenke92 #66443 üzenetére
...egy éve teszteltem fénymérővel egy kábelt, amiből 4-et vettem 5000 forintért, és egyet, ami egy drága UltraHDMI kábel volt.
Hogy?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz spiritex #66441 üzenetére
A különbség maximum a gyártás minőségétől függhet. Ha kontaktos, vagy szakadt lesz a kábel, elhiszem hogy van különbség. Másképp nem. Ha valaki hoz nekem friss mérési eredményeket, hogy egy 5 és egy 500 dolcsis kábel között van szemmel látható különbség elhiszem neki. Kb egy éve teszteltem fénymérővel egy kábelt, amiből 4-et vettem 5000 forintért, és egyet, ami egy drága UltraHDMI kábel volt. Az eredményben szereplő különbség bőven a műszer pontatlansága és az én megbízhatósági faktorom alatt volt.
A vájtszemű házimozisok nem tudom mit látnak, de én továbbra is ahhoz tartom magam, hogy nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jfehervari1 #66436 üzenetére
Akkor kapcsold be a kompatibilitási módot.
-
spiritex
veterán
válasz razorbenke92 #66439 üzenetére
Na ez az, amivel az igazán vájtszemű házimozisok nem értenének veled egyet... Ők látják a különbséget. Kérdezd meg BBécit.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
válasz razorbenke92 #66439 üzenetére
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
őstag
válasz Mr President #66438 üzenetére
Van erre egy topik, de ahelyett, hogy átküldenélek, elmondom a lényeget:
A HDMI kábelen egyesek és nullák cikáznak. Nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb minőségű kábel, képátvitel szempontjából legalább is. Működő vagy nem működő kábel van. Nyugodtan megveheted azt, amelyik a legolcsóbb, és méretben megfelel. Ha nem működik, nyugodtan vidd vissza, és ha az eladó azt mondja, hogy azért nem jó, mert az olcsót vetted, akkor kösd a nyakára, mert kamuzik.
Minden HD, 3D, UltraHDMI, High Picture Quality csak a semmitérő marketinges fikciója.
-
Mr President
senior tag
HDMI kábel kérdés. Van különbség a hdmi kábelek minősége közt? Notebookot szeretnék TV-vel összekötni.
Ezt a kábelt néztem ki elég jó áron van most. Bátran megvehetem vagy ajánlanátok jobbat helyette?iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
leslieke
Jómunkásember
válasz jfehervari1 #66434 üzenetére
Szerk.:
Nekem egy régebbi Wayteq modell van, de azt háttértár módban még az Ubuntu is látja. Ezt beállítottad?[ Szerkesztve ]
-
jfehervari1
tag
válasz dvdbackuper #66432 üzenetére
ActiveSync kellene letőltenem hozzá? csak sajnos nem találok
-
jfehervari1
tag
válasz dvdbackuper #66432 üzenetére
nem látja.
-
dvdbackuper
őstag
válasz jfehervari1 #66431 üzenetére
na most nem látja egyáltalán, vagy csak nem ismeri fel? nem mindegy
-
jfehervari1
tag
Sziasztok! Wayteq x 820bt navit rádugom a gépre nem látja honnan tudok leszedni hozzá usb drivert mert én nem találok.köszi.
-
dragonfx
veterán
tudom csíra kérdés...
de win7 .be hol lehet az asztali parancsikonok betűfajtáját és a betűk színét változtatni?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nagyúr
válasz Milgram1 #66418 üzenetére
Túl sok az írás ntfs-en. Fat32, vagy exfat legyen a választott. Ha filmet akarsz tv-n nézni, akkor meg kötelező az ntfs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz dvdbackuper #66409 üzenetére
WIN7 hagyományos...
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
van egy kis gondom. ugye mind tudjuk shift-del- lel lehet utasítást adni végleges törlésre. ne már most nekem ez nem megy a jobb shifttel csak a ballal. elsőre azt hittem hogy a shift rosz de nem. ez hogy alakulhatott így mit kéne visszaállítani hogy működjön?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Ha ntfs-re formázom a pendrive-ot nem fog később tönkremenni? -
hardtechno92
tag
Sziasztok, adott egy Emotiva UMC 1 processzor és egy Intel HD graphics iGP. HDMI-n csak hangot továbbított a processzornak, képet nem. Ha bekapcsolom a TV-t akkor hangot sem vesz. HDMI1- portra van kötve a PC a processzorhoz, az outra értelemszerűen a TV. Másik géppel tökéletesen ment, abban egy HD5450 ketyegett. Mi lehet a hiba oka ?
Meghirdetett termékeim más oldalakon is meg lehetnek hirdetve !!
-
fabiangabor
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok:
Két napja, egyről a kettőre 3-4x magasabb lett a pingem minden szerveren. Akár magyar szerver-t pingelek, akár külföldik 130-200 as a válaszidő. Próbálkoztam tracert-el, ott is ugyan ez a helyzet. Akkor kezdődött a probléma amióta szélviharok vannak. Tavaly volt egy hasonló eset, akkor is egy vihar után történt a baj. Akkor megszaggatott valami vezetéket a vihar és cserélni kellett, mert egyébként 5-10 percenként elment a kapcsolat.
Szóval én a viharra gyanakszom. Esetleg valami más ötlet?
Köszönöm. -
Intel fan11
őstag
jojatek.hun szoktam játszani most vmi java meg popup hiba miatt nem működnek a játékok! pedig fenn van az 51es végű java flash player is a legújabb! Mi lehet a gond? Googlecrome-ot használok!
Battletag: hojszi#2983
-
törölt tag
WIN7 és kb 4-5hónapig semmi bajom nem volt vele kb a rendszer úgy 14-18sec alatt be is tőlt.
Mostanában kezdte azt csinállni,hogy nem talállja az internetet és állandóan keresgéli kb 2-3percig addig semmit nem tudok csinálni majd ha befejezte és megtalálta akkor tudok csak kezdeni bármivel is majd utána tőkéletesen működik minden.
T-com volt nálam routert bevizsgálta semmi baja,kábelt kicserélte semmi baja.Majd rákőtőtt a ruterre egy laptopot és ott azonnal volt net.Majd ha átkőtőttük az én gépemre sajnos újra keresgélte 2-3percig.
Másik alaplapi csatlakozon is probáltam de semmi.Mi lehet a gond?
-
őstag
válasz forintuser #66405 üzenetére
Milyen időközönként történik a frissítés? Oldalfrissítésre gondoltam, így gondolom nem kell időközt magyaráznom. Van amikor egy másik videóra kattintok, és frissít az oldal, van amikor bezárom a youtubeot, aztán megnyitom és ,,csókolom", megint a rossz profilt használja.
-
zozogtti
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy asus ds hangkártyám amin van spdif optikai kimenet.
Ez ugyebár tudja virtuálisan a 7.1-et de csak spdif kimeneten.Az lenne a kérdésem ha egy ilyen kütyüt beépítek : [link] a kimenet és a felyhalgató közé akkor a sztereó kimenet sima sztereó lesz vagy benne lesz a virtuális 7.1 ? -
forintuser
őstag
válasz razorbenke92 #66404 üzenetére
Milyen időközönként történik a frissítés? Mert akkor letiltod a frissítést, és egy hónapban manuálisan megcsinálod te.Fiókot váltasz, és csókolom. Problem Solved.
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
őstag
válasz forintuser #66403 üzenetére
Tudom hogy kell fiókot váltani. A bajom az, hogy közel minden frissítéskor újra át kell kapcsolnom a másik fiókra.
-
forintuser
őstag
válasz razorbenke92 #66402 üzenetére
Sima fiókváltás.Két kattintás, és a lejátszási listád ugyan ott lesz.Én sem szeretem, de beletörődtem.
Holnapkészítést vállalok.
-
őstag
Gondolom mindenki emlékszik, amikor a Google mindenkire ráerőszakolta, hogy a youtube accountján a saját nevét használja. Na én akkor azt választottam, hogy legyen egy alternatív csatornám.
De most, próbálom kulturáltan kifejezni magam, ez a fos egyfolytában átáll a valós fiókomra.
Nem, nem a trollkodásoktól féltem a nevem, hanem a történtet és a lejátszási listák hiányoznak, és nem utolsó sorban, feb..z hogy hiába állítok be valamit, ezek a nyomorékok nem képesek úgy csinálni, hogy az úgy is maradjon.
Szerk: A kérdés, más is jár hasonló cipőben? Megoldotta valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
kornél88
csendes tag
sziasztok!
Adott egy tp-link tl-wn340gd router ami nem mai gyerek és egy UPC-s net. A routert nem mindig használom.
Az UPC-s modemmel rendszeresen bejön minden oldal viszont ha bedugom a routert sokszor van az, hogy nem nyílik meg a facebook és a youtube viszont minden más oldal betöltődik! Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Android szakmai topik
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest