Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz gtamate2 #54671 üzenetére
Jobb gomb, tulajdonságok, személyreszabás és ott a win7-et aero felületet beállítod. Ha nem megy, akkor hibajavítás és helyre rakja.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
válasz gtamate2 #54475 üzenetére
Vagyok annyira "bátor", hogy hasonló helyzetben felraknám az Ubuntut, az megteremti szépen azt ext fájlrendszert, aztán ráereszteném az Elementary-t, felülíratnám vele.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz gtamate2 #54470 üzenetére
Ha Ubuntu a lelkem, akkor egyszerűen tedd be a lemezt, elméletileg el is indul, és a "Telepítés a Windows-on belül" opciót választod. Ha nem indul, a gyökérben ott kell lennie a wubi.exe -nek, indítsd el.
Egy kis segítség.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
-
nagyúr
válasz gtamate2 #35144 üzenetére
Koleszban inni kell meg nőket "lövöldözni" nem kockulni ilyen ótvar játékokkal.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz gtamate2 #29012 üzenetére
Erre a lapra vedd meg valamelyik CPU-t (talán a Northwood szerencsésebb választás, nem hőerőmű és nem zabál annyit, mint a Prescott magos), de VGA-t már nem igazán érdemes cserélni rajta, game-r konfignak nem érdemes ebben gondolkoznod. Mint ahogy spista222 is írta inkább lépj egy lépcsőt felfelé. Ha fejleszteni akarsz érdemben (a Northwood CPU-n kívül, azt mindenképp érdemes), akkor írd le, mennyit szánsz rá és fogsz kapni tanácsokat, ezt meg add el (akár a mostani CPU-val együtt), az árát meg befekteted az újabb cuccba. Ha mégis ezt hagyod meg, akkor Northwood vagy Prescott+ 6600GT, ha találsz jó áron.
-
törölt tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gtamate2 #29002 üzenetére
Nem, vagy alig. Milyen win7-et használsz? Gondolom 32 biteset, az még a jobbik eset (kisebb az erőforrás-igénye)
W7 telepítése előtt hogyan használtad? Nem XP-d volt a gépen? Akkor hogyan viselkedett?
Sajnos annak a régi PIV Cerkának a teljesítménye nagyon hasonló egy egymagos Atoméhoz, azok is hasonlóan szenvednek minden (mai) feladattal.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
törölt tag
-
gyáliSanyi
őstag
válasz gtamate2 #1168 üzenetére
Nekem volt hasonló gondom. 16x-os írás helyett 4x-esen írtam ki és úgy már jó lett.
Igaz lassabban ment, meg bolti 16x-os DVDk voltak, de csak így írta ki rendesen.Később kicseréltem az írót. Most már nem is olyan drágák, szóval, ha nem jutsz megoldásra, akkor csere, nem érdemes vele bajlódni.
Live poor, die rich.
-
Lompos48
nagyúr
Lehet, hogy a baj pont a rengeteg lemezzel van. Idővel "kifárad" a lézerdióda. Az első néhány százalékban (talán pont a 4%-ig) a kütyü valami power calibrationt végez. Ilyenkor nem teszi tovább a dolgát. 2x jártam így, eredmény kuka. Vannak írók, amibe van belső állítási lehetőség, de ez nem a felhasználónak van odatéve. Lehet, hogy onnan még lehetne éleszteni, de mivel én nem találtam ezt dokumentálva sehol, inkább nem mondtam semmit. Hál' istennek manapság az írók ára oly alacsonyan száll, hogy egy csere nem okoz anyagi csődöt.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Nagy szakértője nem vagyok a Nero-nak, de a legtöbb esetben azt figyeltem meg, hogy vagy a 6-os, vagy a 8-0as verzió a kedvelt, a 7-est nem nagyon szívlelik...de ebben nem foglalok állást.
Én kipróbálnék egy írást pl. a CDburnerXP-vel, nézd meg, hogy azzal megy-e...cdbxp"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest