Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Üdv!
Az baj ha a vga tápra nincs rákötve csak az alaplara? A kép az cpu vgaról jönne .
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
brd
nagyúr
válasz tothjozsef #43786 üzenetére
A Youtube megy? Van valami biztonsági program (vírusirtó, spyware/malware figyelő, ilyesmi)? Azt kikapcsolva is ez a helyzet?
The only real valuable thing is intuition.
-
Cyberpunk
félisten
Hát lehet sütni kéne, direkt bejöttem a szabadnapomon, hogy veszek valami egyszerű kártyát erre nincs. A gép megy még, de max 1600-ban.Ez meg bántja a szemem még böngészni is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zoli7610
tag
válasz tothjozsef #43786 üzenetére
Némi kodek problémád van, egy neked tetsző kodek pakkot rakjál fel és megszünik a gond.
Win7 kodek pakk pl.Telefon: 30 8822700
-
brd
nagyúr
válasz seederking #43792 üzenetére
HDD/tápegység/alaplapon púposkondi'/porosbelső/hűtőventik.
The only real valuable thing is intuition.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Lakótársam gépével probléma akadt.Tegnap filmezés közben megfagyott és újraindult.
Azóta pedig folyamatosan ezt csinálja.
Egy régi P4-es gép 2 hdd-vel 1gb rammal,9600xt 256 vga-val.
Hol kezdjem a hibakeresést? -
-
Malanrion
tag
Akkumulátort szeretnék vásárolni laptopba, 4400 mAh 6 cellásat, milyen gyártók ajánlottak? Whitenergy? Tapasztala van valakinek valamilyen bolttal kapcsolatban?
-
törölt tag
Sziasztok!
A gépemen amikor elindítok egy zenét, vagy videót, a hang csak 1-2 mp-cel az indítás után szólal meg. Mi lehet a gond?
Gép: HP Probook 4535S, Win 8
-
Impressa
őstag
-
tothjozsef
aktív tag
A problémám röviden annyi, hogy az asztali gépemen nem mennek az indavideo videói. Töltés .... felirat után csak szürkeség, és ez történik chrome, ff és ie10 alatt is. a flash 11.7.700.169, azaz friss. A gépen angol win7 prof. van. Másik gépeken ugyanezen a hálózaton (laptop win7--el, media lejátszó pc winXP-vel) simán megy. Valami ötlet esetleg hogy mi lehet a gond?
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #43778 üzenetére
Hamar feladtad.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Intel fan11
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Intel fan11 #43774 üzenetére
Az egy linux verzió, bővebben itt: http://ubuntu.hu/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #43769 üzenetére
Akkor nem marad más, mint (mondjuk) az Ubuntu letöltése, kiírása, arról behúzol, nyelvet választasz, aztán a kipróbálásra kattintasz. Nem rongál bele a gépedbe, viszont lehet, hogy a pendrive-od megmentheted.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Intel fan11
őstag
válasz Impressa #43766 üzenetére
próbáltam, de nem ismeri fel benne a pendrive-ot. ami történik rdugom gépre. akkor kiirja h formázni kellene használat előtt a pent ha rámegyek nem engedi. probáltam low level formattal ,de az sem ismeri fel. próbáltam ilyen usb storage formattal az felismeri de errort ír ki.!
Az egész úgy kezdődött h le akartam minden adatot törölni ap nedrivról és sok minden nem engedett törölni. Gondoltam akkor leformázom és formázás közben hibát észlet. azóta van ez a szitu!
Vakegérke: Kezelésben nincs ilyen meghajtó. Total commanderben látja g meghajtóként de azt írja rá nincs ilyen meghajtó!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Vakegérke
félisten
válasz syberia #43756 üzenetére
Köszönöm.
Nem szerepel a listán, viszont a linkelt oldaltól eljutottam ide, és sikerült leküzdeni a problémát.(#43758) Impressa: Már nem reklamál. Neked is köszönöm segítőkészséged.
(#43764) Intel fan11: Sajátgépen jobb klikk, kezelés, lemezkezelés. Jobb klikk a pendrive-ra, formatálás.
Ha nem bejövős, akkor Linux live behúz, gparted, vagy valami ilyesmi, formatálás. Esetleg megkeresed a meghajtót az eszközök közt, jobb klikk, stb.
Ha ez sem, akkor nincs több ötletem. Talán tényleg betojt a ketyere.[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz Intel fan11 #43764 üzenetére
Amit Dell XPS kolléga írt linket azt próbáltad már? ha igen, akkor sajnos kuka.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
lyzzard
aktív tag
válasz Intel fan11 #43764 üzenetére
az internetek egy része szerint döglött. másik része szerint LLF kell neki. Szerintem döglött, ahogy egy flashchip simán megdögölhet.
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #43757 üzenetére
erre tud vki megoldást?
kuka lenne a pendrive?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Ez megdöglött már BIOS post képernyőn is vannak képhibák tehát rendszertől nem függ. Hogy szakadna rá a... Jó hogy most nem futja másra csak valami 10k-s vacakra, hogy legalább gépezni tudjak.
-
syberia
veterán
válasz Cyberpunk #43759 üzenetére
Töröld le az összes nvidia drivert, szedd le a Driver Sweeper progit és indítsd újra SafeMode-ban a gépet (bootoláskor az F8-at nyomogasd) amikor bejött a win futtasd a Driver Sweeper-t és pipáld ki: cleaning NVIDIA - Display drivers és katt a Clean-re. Ha végzett restart normál módba és rakd újra az nvida telepítővel a drivert.
https://howbad.info/
-
Cyberpunk
félisten
Erre valaki itt esetleg? [link] Driver újratelepítés megvolt nem oldotta meg a problémát.
-
syberia
veterán
válasz Vakegérke #43755 üzenetére
To remove the Chkdsk.exe or Autochk.exe from the list of scheduled tasks. http://support.microsoft.com/kb/831426
1. Click Start>All Programs>Accessories>System Tools>Scheduled Tasks.
2. Click either Chkdsk or Autochk in the list of scheduled tasks.
3. Under Folder Tasks, click Delete this item.
https://howbad.info/
-
Vakegérke
félisten
Hopp, jut eszembe...
Pár napja ellenőriztettem az egyik winyómat a CheckDisk-kel (chkdsk). Hiba nuku, viszont azóta nem hagy békén. Minden boot alkalmával elém tolakodik, és ellenőrizgeti két winyómat, a rendszert tartalmazót nem.
Hogy mondjam meg neki, hogy köszönöm, elég volt?
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #43749 üzenetére
A ":" és a "/" jelek közé kell egy szünet. A helyes parancs így néz ki:
format g: /fs:fat32
-
Met
nagyúr
Volt egy gép Vista, Windows Live Mail-el 1-2 éves telepítés (ezt azért írom mert nem tudom a programverziót), el exportáltam a leveleket belőle.
Lett egy gép Win7 Windows Live Mail-el múltheti telepítés, be importáltam a leveleket.
A gond az hogy sok könyvtárba berakott sok levelet feladó és tárgy nélkül a tartalomba meg egy 2010-es levél tartalmát másolta. Oda is azt a tartalmat rakta aminek volt feladója és tárgya. Magyarul rengeteg mail elveszett.
A Vista-s gép már nincs meg de megvan másik vinyón a tároló mappa amibe a levelező dolgozott, vissza tudom szerezni a leveleket?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ati012
őstag
3.00-nál mi a számcíme?
-
Rivaul
addikt
válasz Intel fan11 #43749 üzenetére
Esetleg az x jelöli a meghajtódat amit azért így jelzett hogy tudd oda kell írni a betűjeled?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz Istikee007 #43746 üzenetére
Ha nem látsz másikat akkor valószínű. Esetleg az lehet még a reset sz de fel lenne írva, viszont a mic-t nem jelzik külön.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
kenwood
veterán
ezt azt jelenti,h ezek utan az ipmet beirom a haver boneszojebe es menni fognak nala a lapok,amik itthon localhoston?
mondjuk valami tavoli asztal,vpn akkor is kell majd,h a fileokhoz is hozzaferjek,mert a kodbol is megnezunk majd par dolgot.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Istikee007
tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni tőletek hogy a tableteken a mikrofon helye az hol található?
A képen az a legkisebb lyuk? -
Rivaul
addikt
válasz Aaron14 #43744 üzenetére
Azonnali fotós kérdések sztem ők szakszerű választ tudnak adni.
-
Aaron14
őstag
Kültéri fotózáshoz keresek derítőt, viszont nem tudom, milyen márkából érdemes választani.
Olyat szeretnék, ami átereszti a fényt, és teljes alakos képeket is készítenék vele.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
syberia
veterán
Freezer 7 Pro hűtőt hogyan tudnám s1155-re ráfaragni?
Láttam neten leírásokat, lehet hogy nem éri meg?https://howbad.info/
-
Armahun
addikt
válasz Intel fan11 #43741 üzenetére
Ha jól rémlik format x: /fs:fat32
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Dell XPS
veterán
-
Impressa
őstag
válasz Intel fan11 #43737 üzenetére
cmd - parancssorból próbáld meg - hátha. Írni olvasni viszont engedi?
FORMAT J:/FAT32 J a meghatóbetűjel, azt írd oda, ami jelenleg a pendrive.
-
Impressa
őstag
válasz Intel fan11 #43735 üzenetére
Win alól próbáltad már a formázást? arra mit ír?
-
Intel fan11
őstag
Van 1 kingston 8 gigás pendrive-om és formáznom kellene de nem engedi formázni. A gép felismeri de a total commander azt írja nincs ilyen meghajtó. mi lehet a gond?
-
Impressa
őstag
A képfelbontástól és az fps-től is függ a fájl mérete, sajnos ezt most nem tudom neked megmondani. Amire halványan emlékszem, hozzávetőlegesen a 4 GB-os SD 1 hetet bírt kb. az én beállításaimmal, míg teszteltem.
Utána folyamatosan ment egy netbook (10 W-ot fogyasztott) erre mentettem. De időzítést is be tudsz állítani, hogy mozgásra vagy hangra kapcsoljon be - ezek érzékenysége is szabályozható -Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
unravel
őstag
válasz Kezdő vagyok #43731 üzenetére
"A Windows kimutatja-e valahogyan,ha nem rendesen állt le?"
Ha bootolás vagy rendszerindításkor nem, akkor az eseménynaplóban kellene lennie ERROR bejegyzésnek.(szerintem)¯\_(ツ)_/¯
-
ggg666
őstag
válasz Kezdő vagyok #43731 üzenetére
Az eseménynaplóban általában nyoma van.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A Windows kimutatja-e valahogyan,ha nem rendesen állt le?
Ezalatt azt értem,ha rákattintok a leállítás gombra,dolgozik még a gép,és gépleállás KÖZBEN áramszünet lesz?
Mert mondjuk áramtalanítom hamarabb a gépet,mint ahogy leállna.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok
Egyí gyors kérdésem lenne. Digitális jelátvitelre szolgáló koax kábel ideiglenesen helyettesíthető RCA kábellel? Csak mert a csatlakozó ugyanolyan/hasonló ... -
Impressa
őstag
Szia,
Én Compro IP70 kamerát használtam, a funkcionalitását tekintve teljesen meg voltam vele elégedve.
Rengeteg beállítási lehetősége van, wifi és utp egyaránt van rajta. Micro SD kártya is rakható bele.
És természetesen a androidról közvetlenül elérhető, a beállítása kicsi tudást azért igényel.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
banán007
tag
Van olyan lehetőség xampp server-ben, hogy kiterjesztem a "házibarkács" honlapom LAN-ra?
// Router van a házban....(pontos típust nem tudok, de ha kell, akkor megnézem)
Azért lenne fontos - főleg kényelmi szempontból -, hogy meg tudjam osztani a fájlokat, stb...[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Valaki tud infót hogy egy HYUNDAI PDP-399 Suat hordozható DVD lejátszóhoz honnan tudnék kezelési útmutatót szerezni??
Az oldalukon zsák utca a google meg csak azt hiszem szlovák oldalakat dobál be nekem :S -
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Egy beltéri IP kamerára lenne szükségem. Kritériumok: folyamatos videó továbbításra és rögzítésre legyen képes és lehetőleg okostelefonról is látni lehessen a képét. 40 ezer Ft-nál ne legyen több; ha kell hozzá még külön külső merevlemez is, akkor az is bele kéne, hogy férjen a 40 ezerbe. Wifis kapcsolódás lehetősége előny, de nem feltétel...
Melyik vennétek?
-
Rivaul
addikt
válasz banán007 #43720 üzenetére
gportal.hu-n régen lehetett sms-ben fizetni s utána +pénzért a gportalos oldalt saját bejegyzésre változtatni. Most nem tudom hogy megy én legalább 5 éve használtam de a rendszer még megy ahogy elnézem.
-
banán007
tag
-
Rivaul
addikt
válasz siebener #43706 üzenetére
Keresd ezt a drivert: [link]
Monitor driver: [link]
Előtte pucolj le mindent a gépről míg alaphelyzetbe nem áll 640x480. A monitort is távolítsd el. Ne hagyd hogy magától újratelepítsen.
Valószínű nem ismeri fel helyesen a képernyőd. Én nem tudom kipróbálni ezeket a drivereket mert nem ilyen laposom van de ha nem mennének akkor is ezt a verziószámot keresd.
#43710 Impressa[ Szerkesztve ]
-
ggg666
őstag
válasz kornyiktamas #43714 üzenetére
Igen, de nálam a biosban is állítható.
-
DeFranco
nagyúr
válasz scream #43713 üzenetére
A defranco.hu-t a forpsi-nál regisztráltam és a tárhelyparknál van a tárhelyem.
Korrektek rendesek voltak, és ha jól tudom a tárhelypark megfelelően megbízható is.
A regisztráció két évre volt 2000, a tárhely egy évre 1250.
Van mindkettőnél némi értékelhető magyar support.
A honlapra ha gyorsan kell valami, akkor használj valami sablont, wordpress-el lehet szép egyszerű dolgokat csinálni gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most szeretnék egy honlapot elindítani, és már készen van az oldal, csak kéne egy domain és webhost.
Hol, kinél érdemes (.hu vagy .net-es domain kellene) lehetőleg egyben venni, minél olcsóbban és fontos, hogy mielőbb üzemkész legyen.
Remélem tudtok mondani 1-2 oldalt.
Üdv
-
Impressa
őstag
válasz kornyiktamas #43711 üzenetére
Na ez viszont probléma. Ez úgy működik, hogy először fel kellene raknod a fn gombhoz tartozó szoftvert, és utána tudod bekapcsolni a wifi-t, ha nincs külön kapcsoló a gépen. Én a saját Asus géppel jártam így, de ezzel a módszerrel megoldottam és azóta is működik rendesen.
-
Impressa
őstag
válasz kornyiktamas #43708 üzenetére
Fn + billenytű kombináció működik a gépen? Wifi-hez nincsen külön fizikai kapcsoló a gépen?
-
Impressa
őstag
válasz siebener #43706 üzenetére
+1
Szerintem írj be ide is, mert Dell XPS, Ravail, Kali, Sub-ZeRo és Rivaul a topic legtöbbet segíteni tudó kollégák tapasztalataim alapján.
[ Szerkesztve ]
-
kornyiktamas
aktív tag
Acer Aspire V5-121 laptopon hogy csináljak wifit..? az összes drivert felraktam ami a weboldalon van.. hogy csatlakozzak wifihez? köszi
-
siebener
aktív tag
válasz Outlander #43704 üzenetére
Adott egy termék, jelen esetben az a bizonyos msi u115... Igen, kezdtem a wifi-vel, ami aztán sikeresen megoldódott.
Igen, mivel ez egy notebook, van hozzá support, és nem is régi. (Bár, mintha 2009-es készítésű driver lenne hozzá).
Az adott hardware-hez, az adott operációs rendszerhez fel lett telepítve a driver, és mégsem működik (pedig, ha hiszed, ha nem, minden onnan, és úgy lett letöltve, ahogy, és ahonnan kell).
"Az h , te összevissza töltögetsz, meg warezolsz és ezért bejön a vírus... azzal semmilyen szoftver nem tud semmit sem csinálni.."
Már bocsánat, de Te miről beszélsz? Azon kevés emberek egyike vagyok, akiknek van eredeti - mondom eredeti - telepítője, amiből szerettem volna készíteni egy pendrive-ot, lévén, a gépen nincsen optika. Ehhez letöltöttem egy programot, ami aztán agyonfertőzte a gépet. Nem tudtam, hogy én vagyok az első, aki így járt (ez volt a mondat azon része, amiben ha mondanám, hallanád azt a bizonyos, érezhető hangsúlyt...)."Egy hete"... Vasárnap kezdtem, de munkámból adódóan nem tudok egész nap ülni a noti előtt, és javítani a hibáit. Sajnos. Bár megtehetném.
Egyébként pedig nem veszekedni jöttem, hanem segítségért. Csak azt hittem, azért vannak a fórumok, hogy ha valaki valamihez nem ért - mert nem érthet mindenki mindenhez -, akkor azok, akik tapasztaltabban, tanácsot/segítséget adnak a másiknak. Úgy látszik, ez talán még sincs mindig így.
Szóval szívből kívánom, hogy soha, de soha ne kerülj olyan helyzetbe, amit egyedül - akár segítséggel, akár nélküle - nem tudsz megoldani.Ezennel pedig részemről befejeztem a téma offolását.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Outlander
addikt
válasz siebener #43701 üzenetére
Adott egy gyártó terméke, melynek van típusa, gyártási száma/megnevezése...
Adott a gyártó/márka honlapja, ahol job esetben van support...
MIvel ez egy laptop/notebook, 99% h van hozzá support, ha nem is friss, de minden elérhető...Nem halott link!Tehát az adott típushoz, az adott rendszerre , az adott hardverhez kell feltelepíteni az adott drivert..
Ha nem ezt teszed, akkor lépnek fel a problémáid..
Kezdted a wifi-vel is, annak is csak a drivert kellett felrakni, egyből jó lett.. most már lassan 1 hete csinálod..Az h , te összevissza töltögetsz, meg warezolsz és ezért bejön a vírus... azzal semmilyen szoftver nem tud semmit sem csinálni..
Összegében, ha nem tudsz úszni, nem a víz a hülye...
Sajnos, nem érthet mindenki, mindenhez...és mikor már mindent kipróbáltunk, de még mindig nem, olyankor keresünk szakembert/tapasztaltabb embert...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Volt egy asztal csere és így ki kellett húzgálnom a kábeleket a gépből,utána amikor ki lett cserélve az asztal és visszadugtam mindent a gépbe,utána olyan hiba fogadott amivel még nem találkoztam soha.
Az avast megörült,mintha nem lett volna fent,meg a hang nem működött,ahol eddig minden jól működött hangcucc (headset,hangfalak) ott most csak a hangfalak működnek,a headseten meg csak a mikrofon működik. Hang driver is szórakozott,szóval azt is újra raktam,de még az sem jó,úgy jó ha a hangdriveren belül (VIA HD AUDIO) beállítom hogy 7.1-ben menjen a cucc,de ha stereo,surround,5.1-ben nem működik,csak 7.1-től.Nah erre valakinek egy 5lete?
Köszi!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
siebener
aktív tag
válasz Outlander #43700 üzenetére
Miért, Neked talán van megoldásod arra, hogyan lehet átállítani az 1024*768-as felbontást 1024*600-ra, miközben még csak a lehetőség sincs meg rá? Vagy arra, hogy milyen drivert tegyek fel, ha egyszer bármelyiket feltettem, nem ment rendesen?
Vagy arra mondj már nekem légy szíves megoldást, hogy ne szemeteljék tele a neten lévő programokat vírussal, hogy ne kelljen órákat szenvedni, mire eltakarodik a gépről a "qvo6.com"...
Bárcsak mindenre lenne egyszerű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest