Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika8006
tag
Helló mindenki! Biost akarok frissíteni egy acer travelmate 3000 laptopon. Már megcsináltam a boot-olható pendrive-ot eszerint a leirás szerint, . Működik bebootol a rendszer, felismeri a pendrive-ot.
DE
a letöltött biosban zip-böl a "zh1_3b14.wph" fájt nem tudom elindítani a dos-ban. valakinek ötlete???...
Ezt elvileg a windows alatti program használja, de amit elinditja és bios írás közben kék halállal kifagy alatta.
MÉG MINDIG MŰKÖDIK erről írok most is.... érdekes. Ezért gondoltam, hogy másképp csinálom. SIMÁN FLASHELNI NEM LEHET, dos-bol lehet csak
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest