- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Ez már a backup volt
Szerettem volna felpakolni róla most is éppen adatot, időnként a szintén a mentett válogatott adatot "hordozom" tovább. Mitől sérült az egész kötet? Lehet vele valamit kezdeni? Így effektíve minden egyes meghajtóm veszélyben van, hogy "megsérül" a kötet amin csak kb tárolok adatot vagy vinnék róla át? Az történt, hogy bedugtam a laptopra egy külső csatlakozóval egy asztali HDD-t és minő véletlen abban apillanatban tűnt el az intézőből az NVME 2 SSD-m teljesen, majd változott "nem felhasznált" terület címre a lemezkezelőben. Mindig ezt szoktam csinálni az "aktív" tároló 1TB-os NVME-ről mentem tovább az Offline külsőre az adatokat, annyi hogy most nem a kis laptop SSD-t dugtam be a gépbe elsőnek hanem egy régebbi HDD-met. Mivel arról is össze akartam válogatni mindent előszőör az "katív tároló" NVME2-re majd onnan kicserélve a HDD-t ,az SSD-re ismét, mivel csak könyebb egy 1 dekás ssd-t vinni magammal a kis tokjában mint egy félkilós HDD-t cürhőlni amin volt kb 200gb anyag. Igaz ez még meg is van sértetlen valamint az SSD-n is ellenben az aktív tároló NVME 2- így kicsit gatya...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest