- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz inf3rno #124796 üzenetére
Én is elég távolinak látom ennek a megvalósítását bár ha maradunk az elvi síkon szerintem abban még semmilyen törvénysértő dolog nem lenne ha nem kapna meg egy olyan frissítőcsomagot ami funkcióvesztést okoz a készülékben. Ennyi erővel már az is törvénysértő ha 45 mp ig nyomva tartom a reset gombot. Ez sincsen beleírva a sehol a szerződésben hogy tilos lenne. Tehát há bármit is tennék akkor sem a modembe nyúkálnék bele hanem egy plusz eszköz lenne a közötte. Ebben semmi törvény sértő nincsen. Mondjuk ettől én távol vagyok mint makó jeruzsálemtől mert nincsen ilyen szintű számítástechnikai tudásom. Amit eddig csináltam azt szabadon megteheti bárki...nem is működik sajna ők az okosabbak.
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- PS4 Fifa játékok (csak egyben)
- Nokia 2660 Flip 4G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
- HP EliteDesk 705 G1 SFF / USB 3.0 / AMD A6 PRO-7400B / 8-32GB DDR3 / több darab / garancia / számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest