-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
DiamondBack #118325 üzenetére
Ja, értem, köszi. Akkor olvasgatok egy kicsit a W10 topikban.
Pont most akartam megengedni neki a frissülést. (Nekem Pro van, ott állítható.)Addig, amíg rendbejön, csinálj egy live Linuxos pendrájvot vagy memókártyát, és kikapcsolás helyett a W10-et újraindítod, bebootolod a penről a Linuxot és kikapcsolod a gépet rendesen. Ha így sem áll le, akkor hardveres probléma van.
"több mint egy éves telepítés már."
Akkor még simán mennie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest