Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Elűzi a fekete képernyős hibákat az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
necrobin
tag
válasz
Csupingo #102261 üzenetére
Nincs Semmilyen lemezmeghajtóm. Annyit csináltam, hogy létrehoztam a HDD-re egy új partíciót, és rátelepítettem a Windows 10-et, majd használtam pár órát, az nem fagyott ki egyszer sem.
Most egyelőre átváltottam vissza az SSD-re, megnézem, most jó lett-e, hogy leszedtem a hozzá járó szoftvert és optimalizáltam, de nem hiszem, hogy jó lesz, de egy próbát megér.
Egyébként igen, azt is próbáltam, hogy csak magában használni HDD nélkül, dettó ez volt. A kettőnek a kábelét is kicseréltem most.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 249.900 azonnal átvehető Deák
- EVGA RTX 3070 8GB Videókártyák! /Jótállással/Beszámítás!/Posta ok
- PowerColor Red Devil RX 6800XT 16GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Juniper Networks EX4300-48P 48port POE+ switch dupla PSU 10G SFP uplink modullal és rack füllel