Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz mokus1 #40799 üzenetére
autóerősítőt keress! a vastag kábel ezért kell,mert ha valóban 250W a mélynyomó( ami elég ritkaság inkább csak ráírják) akkor az erősítő vesz fel jócskán áramot, ha vékony a vezeték akkor nagy az ellenállása és vagy csak szétég vagy rosszabb esetben tüzet is okozhat az autóban!!!!12V-nál mondjuk elvben egy 250w-os erősítő(ezekre is csak ráírják legtöbb esetben) majdnem 21A folyik ehhez pedig kell a vastag kábel. Biztosíték gondolom tudod rövidzár miatt kell szintén ne lángoljatok
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
törölt tag
válasz VectorworksH #40795 üzenetére
Ha nem CE (Central European) verziót használsz, akkor ez már ilyen.
-
moha21
veterán
válasz mokus1 #40793 üzenetére
Üdv! mi a típusa a mélynyomónak?( vagy egyéb adatok róla pl impedancia stb..), mennyit szánsz rá az erősítőre? Kellenek még vastag kábelek az aksitól( az bírja?) kell közé biztosíték.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
A következő dologban kellene a segítség: Adobe Illustrator, Quark Xpress és egyéb kiadványszerkesztő progikkal dolgozom. Rengeteg magyar betűt használok, amik a Charmap-ban tökéletesen benne is vannak, de amikor az előbb említett programokban Ő, Ű-t írnék, batyik bele. Bemásolni pedig tökéletesen tudom Charmap-ból. Mi lehet a baj? ATM manager bekapcsolva.
Segítségeteket előre is köszi !
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
S.O.S.
senior tag
válasz lancellott #40727 üzenetére
Ja igazad van.
Már én is rájöttem
Addig nincs gond míg nem frissitem a karit.
Frissítés után a beállításokba DX 11-et ir. Ez lehet a gond.
A 8800 GTS-em meg 10-et tud,vagy mi.
De most is van valami gebasz mert a multi játékban nagyon sötétek az emberek.
Nem tudok normálisan játszani. Vagy ATI kártyát kellene vennem ?Üdv :
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdésem de valaki segíthetne.
Adott egy kocsi amiben van egy 250w-os mélynyomó+4db Blaupunkt 55W-os hangszóró.Ezt szeretném meghajtani egy erősítővel mivel a mélynek így egy hang fölött elfogy az ereje.
Egy panasonic fej van egyébként bent pontos típusát majd megnézem.De elvileg 4*50w-ot tud.
Milyen erősítőre van szükségem? -
sagit
veterán
kipróbáltam a saját gépemmel, letiltom a mac-jét mégis van net ... ez miért van ? :S
lehet mert kábeles netem van és be van kapcsolva a mac klonozás vagy mi?
szerk: közbe javítottam a hibát
más: akkor hogy tudom meg a letiltani kívánt gép mac-jét ha nem nézhetek bele?
routereen valahonnan ki tudom lesni?
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sNORh
addikt
192.168.1.1->admin admin->Security->Mac Filtering(Mekk szűrés)->Add New->
Mac Adress: ide beirod a nemkivánt gép MAC Cimét
Descreption: Leirás
Status: Enabled-Disabled-> Disableddel letiltod a MAC-etszerk: lassu vok, nembaj a szándék a fontos
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
moha21
veterán
Üdv!
[link]
van benne mac adress filtering,ip filter, én mac adress alapján csinálnám( mondjuk ha fix az ip tökmind1) bár a mac adress-t se nehéz kijátszani..Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
sagit
veterán
sziasztok
van egy ilyen routerem: TP-LINK TL-WR541G/TL-WR542G
olyat hol lehet beállítani hogy az egyik gép itthon ne tudjon csatlakozni wi-fi-n?
nem titkosítást szeretnék hogy mindig be kelljen írogatni hanem csak azt hogy ip alapján vagy nemtom mi alapján a router ne engedje csatlakozni.......
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
moha21
veterán
válasz moha21 #40771 üzenetére
Jelentem SD kártyáról minden nehézség nélkül a getbackdata FAT32-es verziója tökéletesen visszaállította az összes képet!(Hátha valakit érint majd)
-
Blaze71
őstag
válasz FRENK1988 #40772 üzenetére
Nos, végzett. De mivel nem fizettem érte 79 $-t, csak a Free verziót szedtem le, nem engedi másolni a file-t, csak a saját ablakából tudom megnyitni. Mondjuk fényképeknél nem olyan nagy gond, mert megnyitom, aztán mentem másképp egy másik mappába. De van rajta 5-6 film, meg vagy 200-300 mp3 is, nem beszélve a sok apró programról, office file-ról. Nem kéne vele ennyit piszmognom. Van megoldás, ami nem 79 $?
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
aktív tag
Lenne egy nagy gondom:
Újraindult a gépem ikonra kattintás közben, és ezután nem tudok belépni egyik felhasználói fiókot használva sem, mert Az "Athlon" Tartomány nem elérhető üzenet fogad, fekete képernyő kíséretében.
Start menü stb... be sem jön.
Csökkentett módban ugyanez a helyzet.
A particiót megnéztem másik xp alatt és lett két mappa a gyökérben I386 és AMD64 amiket nem tudok törölni, mert hozzáférés megtagadva
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
redspot
tag
Hello!
Iszonyatosan lelassítja a gépemet ez ami után bebootolt egy 2 percig kb...utána áll normál sebességre.
http://yfrog.com/0iscreenshot001rqpPláne vicces hogy fogalmam sincs mit szeretne az említett webhelyekkel mert soha nem jártam azokon...
Előre is köszi a segítséget! -
Zolás
addikt
Tudja valaki hogy az Ati Tray Tools miért tilt le bizonyos funkciókat játék közben?
Pl ha fut az ATT akkor Steambe belépéskor kéri a jelszót!! Ha kikapcsolom az ATT akkor simán belép. Hiába állítom be hogy ha üzennek játék közben akkor kis felugró ablakban lássam mert azt is letiltja a progi. Használni viszont szeretném mert a ventiket csak ezzel a progival tudom szabályozni. A CCC-ben nincs fül a ventiszabályzáshoz.
Aki tud valami okosat írni annak megköszönnémCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Tegnap újratelepítettem a gépet, ma felraktam az xfirét. Nem indul el, egyszerűen mielőtt bármi történne kilép saját magától, még a játékok keresése se indul el. Folyamatok között sincs. Vagy 4.5x újratelepítettem már, lehető legfrissebbet, de semmi, ugyanaz csinálja. Mielőtt újratelepítettem, működött hiba nélkül. Ötlet, mért csinálhatja ezt?
Szerk, leszedtem egy régebbi verziót, eddig ez jó.
Szerk2: Frissítette magát bejelentkezéskor, na most megint nemjó.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
Üdv mindenkinek!
Hoztak hozzám a fényképezőgépet 4 Gb Sd kártyával, hogy eltűntek a képek róla. Kiderült hogy elemről ment a gép amikor USB-n másolta a tag és lemerült (ezt tudjuk tilos is). Mármost a fényképező látja a képeket kártyaolvasó viszont nem tud mit kezdeni a kártyával. Egyáltalán milyen fájlrendszert használnak ezek? Getbackdata segíthet? Mert ugye egy jpg fájl algoritmusánál elég 1-2 bit ami nem normális és semmi nem lesz a képből..
Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv:mohaNem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
FRENK1988
veterán
válasz Blaze71 #40766 üzenetére
Erezd rá a GetDataBack háta tud vele valamit kezdeni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
Reggel még volt egy olyan meghajtóm, hogy LOCAL (G), amiből most Helyi lemez (G) lett. Éppen másoltam róla adatokat és megfagyott a gép. Miután újraindítottam, már nem volt neve, nincs mérete és ebből következik, hogy nincs rajta az a 70 GB adat sem, amit éppen másoltam volna. Lemezkezelő szerint partícionálva van, de nincs filerendszer megadva, mintha nem lenne megformázva. Kábelt cseréltem, átdugtam másik SATA csatira, ráadásul a másik winyó ezekkel a kábelekkel és bármelyik SATA csatin jó. Természetesen a rendszertwinyó maradt az első SATA csatin, csak a másik kettőt cserélgettem. Valami ötlet, hogy az adatok ne vesszenek el? Mert ha nincs, akkor újrapartícionálom és újraformázom, hátha jó, csak nem ártana, ha az adatok megmaradnának.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
marsu
veterán
válasz Tibord #40759 üzenetére
Szia!
Talán hamarabb kapsz választ az Outlook kérdések és válaszok topikban ...
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz Storms #40761 üzenetére
Szia!
Esetleg nézz körül a MSI KA790GX topikban ... Hátha volt már szó róla korábban.
Esetleg ott rákérdezhetsz, hátha tud valaki segíteni akinek olyan van, vagy már próbálta.
Socket AM2+
CPU (Max Support) Phenom
FSB / Hyper Transport Bus Up to 5200MT/s for AM2+ CPU
2000/1600MT/s for AM2 CPU
Chipset AMD® 790GX
DDR2 Memory DDR2 667/800/1066
DDR3 Memory N/A
DIMM Slots 4
Max Memory (GB) 8
PCI-Ex16 2
PCI-Ex8 N/A
PCI-Ex4 N/A
PCI-Ex1 2
PCI 2
IDE 1
SATA 5
RAID 0/1/0+1/5/JBOD
LAN 10/100/1000*1
TPM 1
USB ports (Rear) 6
Audio ports (Rear) 6+Optical SPDIF
Serial ports (Rear) N/A
Parallel ports (Rear) N/A
1394 ports (Rear) 1
eSATA 1
VGA 1
DVI 1
HDMI 1
Form Factor ATX
DrMOS Y
Sideport Memory N/A
SLI N/A
3-way SLI N/A
Hybrid SLI N/A
CrossFire Y
Hybrid CrossFire Y[ Módosította: Foglalt név ]
-
Storms
őstag
üdv
egy MSI KA790GX-ben menni fog egy Phenom II X2 545? Ez a lap tudja az ACC-t?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
rii
nagyúr
ha letiltott a rendsezrgazda egy IP címet, akkor nem tudom valahogy megnézni másik szerveren keresztün annak a lapnak a tartalmát mégis?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretném beállítani hogy az outlook-om ha bezárom akkor is fusson a háttérbe és mondjuk 10-20 percenként ellenőrizze van-e levelem és ha igen jelenítse meg az értesítési üzenetét.
Régen már valahogy beállítottam de most nem tudom.
Microsoft office 2007-et használok Windows 7 (x64) oprendszerrel.
Légyszíves írjátok meg hogy hogyan tudom beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
FRENK1988
veterán
válasz jocyka80 #40750 üzenetére
Ezt igy random csinálja vagy van valami program vagy játék ami miatt ezt csinálja?
Bigyó: Igen. Amúgy onnan, hogy beteszed a 64 bites Win-t a dvd meghajtóba és nem akar elindulni a telepítő mert nincs megfelelő hardver a gépben[ Szerkesztve ]
-
Bigyó
tag
Honnan tudom meg, hogy a gépemre 32bites vagy netán a 64 bites OP is jóé?
Gép a nevem mögött[ Szerkesztve ]
Piros a kék, plussz a minusz
-
Tibord
senior tag
-
jocyka80
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 nagy problémám,amire megoldást keresek!
Elkezdett rendetlenkedni a gépem,lefagy,ujraindul,elmegy a kép és azt írja ki,hogy az ati termékcsalád képernyő illesztője leállt,majd helyreált!Ezután kék háttér,Dumping physical memory. Vgy valami ilyesmi, és egy számláló felmegy 0-100-ig és ujraindul!
Mi lehet az oka?
Most win7-t használok,de vistán is ezt csinálja!
A gépem:
Asus A8N SLI SE,athlon 64 X2 3800+,Zalman CNPS9500AT
2x512mb ram,2x1gb ram
Sapphire radeon x1980 pro ultimate
SAMSUNG HD161HJ ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA-II)
SAMSUNG SP1654N ATA Device (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) -
FRENK1988
veterán
-
adam_
senior tag
Azért csalóka, mert a feketét úgy jelzi ki, mintha alig lenne benne, pedig zsír új patron van a nyomtatóban. Ilyenkor nem tudom mi van. Valamint elég érdekesen nyomtat, ilyen csíkokban... de legalább most már "nyomtat"...
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Win 7 Home Basic van a gépemen. Ezt lehet valahogyan upgradelni Home Premiumra? Most lett újratelepítve két hete és "véletlenül" ez lett felrakva.. Reinstall tehát max végső esetben jönne szóba.
Még valami: Windows Anytime Upgrade ezt mondja: "A Windows Anytime Upgrade nem a Windwos ezen kiadásában van."
Valakinek van ötlete? -
Hugo85
aktív tag
Epson patronokon kis chippek vannak, amik tárolják a patron állapotát, ha ezeket nem törlik vagy cserélik az újratöltött patronon, akkor emlékezni fog arra, hogy mennyi tinta volt benne, amikor legutóbb volt gépben. Én ezért veszek inkább új utángyártottat, azzal ez a baj nem áll fenn. Amúgy azt sepciel nem tudom, hogy miért nem nyomtat
-
Storms
őstag
válasz Storms #40724 üzenetére
Hát ez rohadt jó! Windows telepités után betöltött a windows majd elkezdem telepiteni a programokat és hirtelen lefagyott az egész gép, egér se mozdult nyomta egy reset-et azóta se kép se hang...
Gépem:Gigabyte Ma770 DS3 rev 1
Phenom II X2 545
2x4GB G.skillMár minden próbáltam elemet kiszedte, Cmos Reset, ramokat egyenként probáltam és semmi, ventik pörögnek meg a vinyók is de kép nincs. PCI-os VGA-val is néztem...Mi lehet
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
adam_
senior tag
Van egy EPSON SX105-ös nyomtatóm, és kifogytak belőle a próba színek (amit eredetileg adtak hozzá), kicseréltem őket (nem eredeti Epson patronokra, hanem valami újrahasznosított cumókra, de ezeknek is jónak kell lenniük), ezt követően fel is ismerte, de elég érdekesen. Nem is nyomtattam vele semmit, de a patronok töltöttségét az alábbi módon jelzi ki:
Érdekes, hogy amikor meg nyomtatni is szeretnék ez után, mindenre bejön egy kis ablak, hogy a nyomtatás felfüggesztve... Viszont ha szkennelt képet nyomtatok ki, azt engedélyezi. Nem értem, vadi új patronok, mindent jól csináltam, be is töltötte magának szépen a patronokat, és ilyet csinál. Mi tévő legyek?
Előre is köszi,
adam_[ Szerkesztve ]
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretném beállítani hogy az outlook-om ha bezárom akkor is fusson a háttérbe és mondjuk 10-20 percenként ellenőrizze van-e levelem és ha igen jelenítse meg az értesítési üzenetét.
Régen már valahogy beállítottam de most nem tudom.
Microsoft office 2007-et használok Windows 7 (x64) oprendszerrel.
Légyszíves írjátok meg hogy hogyan tudom beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget.
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
elfelejtette
veterán
Az amúgy elfelejtette(m) mondani, hogy valójában az ösrégi 14"-os CRT halt meg, csak 4 bites, tehát 16 színü(!) üzemmódban hajlandó müködni. Tehát ezért nem tudott bejönni a Windows asztal. Ez úgy derült ki, hogy az új telepítéskor, mikor az elsö indításkor beállítja az optimális képet, akkor a 16 szinü üzemmódot adta be, amit nem is tudtam módosítani.
Viszont az új rendszert a 'jelenlegi file rendszer megtartásával' telepítettem, és induláskor kéri is, hogy válasszam ki az elindítani kívánt op. rendszert. Tehát lehet, hogy egy új monitorral müködni fog a régebbi, korábban telepített rendszer is?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zsiványka
csendes tag
válasz kételkedem #40729 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
-
kételkedem
addikt
válasz Zsiványka #40728 üzenetére
Szerintem kb 20.000 Ft lehet. A beárazós topikban is kérdezd meg.
Legegyszerűbben a Hardveraprón tudod eladniHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Zsiványka
csendes tag
Helló,
két kérdésem lenne: mennyit ér kb. ez a konfig. és hol hirdethetném ingyenesen?
Intel Celeron 2,93 GHz, 1,25 GB DDR RAM, 100 GB IDE merevlemez, NVidia GeForce FX 5200 128 MB videókártya, Samtron 55E CRT monitor, billentyűzet, egér.
Előre is köszi a válaszokat! -
FRENK1988
veterán
Ö melyik az a program amivel resetelni tudom a nyomtatót mivel most lett újratöltve a patron de sw szinten azt mondja h üres?
-
Storms
őstag
üdv
Gigabyte MA770 DS3 rev. 1 lapom van és Phenom II X2 545, F6 BIOS van most fent, és megy vele ugyan a proci, de amikor bekapcsolom, BIOS legelső képernyőjén a CPU ID mellett nincs ott hogy PATCH ID, F7-nél meg már ott van. Ez befolyásolhat valamit a proci működésében?
-
Zsotyi
csendes tag
Sziasztok!
Abit AB9 Pro alaplapom van.
Kettő hálókártya is integrálva van rá, én mégis csak az 1iket tudom használni. Megnéztem BIOS-ban, ott engedélyezve van mind2. Nemrégiben még Eszközkezelő-ben láttam a Hálózati kártyáknál, de akkor le volt tiltva.
Most engedélyezni szerettem volna, de nem tudtam, mert nem volt ott.
Mit kéne tennem?Segítségetek előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
04
tag
A notimon XP fut, bejelentkezéskor van hang, Explorer-ben, mondjuk youtube-n nincs!
Ez miért lehet??? -
Qru
MODERÁTOR
válasz elfelejtette #40712 üzenetére
Sajnálom, hogy a javító telepítés sem segített. De egy próbát megért. Múltkor LAN party közepén halt be haver Win-je (egy vírusos progi nyírta ki a gépét), ott segített. Meg legalább a többieket megmentette, mikor kiderül hogy a használni kívánt alk. volt vírusos. Mondjuk azt megnéztem volna, ahogy 14-en egyszerre nyomjuk a javító telepítést.
#nincsbennetarcsi
-
localhost
Közösségépítő
válasz Progép #40713 üzenetére
CCleaner regtisztító oldala és a Letöltési-link
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
elfelejtette
veterán
Na erre varrjál gombot!
Megpróbálkoztam a javító telepítéssel. Amikor a telepítö bemásolja a file-okat, és újraindul a gép a telepítés folytatásához, akkor megint csak a fekete háttér jött be rajta az egérrel...
Egy rendes újratelepítés kellett, de így sajna mindent újra kell rakni.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Win 7 Home Basic van a gépemen. Ezt lehet valahogyan upgradelni Home Premiumra? Most lett újratelepítve két hete és "véletlenül" ez lett felrakva.. Reinstall tehát max végső esetben jöhet szóba.
-
8nemesis8
veterán
válasz Business1988 #40703 üzenetére
Felbontástól függően ,de egyébként is kis tuningot adhatsz neki, hogy tudd megfelelően használni a VGAt
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
Ez a kép jelenik meg minden átkozott 5dik percben:
Két vírus írtó is van a gépen avast+avg de egyik se tudja kiírtani ezt a valamit eddig soha nem jelent ez a kép meg.
Még 1 segítséget szeretnék kérni tud valaki valami normális regedit tisztitó progit ami nem wise... Oprendszer: Win Vista Home Prem 64-bit.
Hogy miért kell a progi? Átkozottúl betud lassólni a gép pedig 4 gb ram van benne és csak a regeditre tok gondolni ami akaszthatja 4 program indul rendszer inditásnál több nem.[ Szerkesztve ]
Új konfigom 2011ben lesz PCI-E 3.0-ás vgával.
-
marsu
veterán
válasz kételkedem #40705 üzenetére
Most így visszaolvasva nekem úgy tűnik 8nemesis8 (#40695) hozzászólására lehetett válasz ...
-
kételkedem
addikt
Többnyire sikerül kitalálni, hogy melyik hozzászólásra válaszolsz, de ha használnád a válasz gombot, mindannyiunk élete könnyebb lenne kissé!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
marsu
veterán
2,6GHz S478 Pentium, 1GB DDR RAM, Radeon 9600Pro 128MB DDR2 ...
-
Business1988
csendes tag
4800+ X2, 2 giga ram.
-
pincehely
addikt
válasz Csokibácsi #40697 üzenetére
Miért akarod kikapcsolni?
Csak jobban melegszik, és többet fogyaszt a gép!
Ha üresjáratban megy minek járjon mondjuk 4 ghz-en, mikor még az 1ghz is bőven sok hogy a win fusson magában, de még netezéshez is.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Csokibácsi
tag
Oks!
Köszönöm szépen!intel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest