Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
04
tag
Halihóóó!
Van egy Acer notebook-m ami néha bekapcsoláskor néha csíkoz, szürke képernyőt ad, néha bekapcsol normálisan!
Most mi lehet a géppel?
-
04
tag
Van egy weblapom, és máshonnan belépve, azt írja a gépem, hogy trójai vírus van rajta!!!
Mit csináljak vele???
-
04
tag
Van egy gép, telepített XP, de nem aktiválták, és már semmi nincs meg rá, azaz 30nap után vagyunk, azt kérdezném, hogy : Hogyan tudom valahogy aktiválni, valamivel, kóddal bármivel???
-
04
tag
Hahó!
Adott egy Asus notebook, driverek telepítve, de a Kamera képe fordítva van. Ez miért van???
-
04
tag
Jó reggelt!
Abban kérnék segítséget, van egy gépem, amin Windows XP volt, most Windows 7-et telepítettem, a gépben egy Sata HDD, egy IDE HDD, a rendszer a Sata-s ra ment, viszont a IDE-st Bios-ban látja a gép az oprendszerben nem. Mi lehet a gond? Ja és van egy ismeretlen eszköz az eszközkezelőben!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Kellene nekem egy ingyenes, magyar SPAM szürő!
Tud ebben valaki segíteni???
-
04
tag
Jó reggelt!
A HDD elérésekor ezt a hibaüzenetet írja: A merevlemez nem érhető el, hiba a memórialapon belüli művelet végrehajtása közben!
Ilyenkor mi a gond? Meghalt a HDD?
-
04
tag
A notimon XP fut, bejelentkezéskor van hang, Explorer-ben, mondjuk youtube-n nincs!
Ez miért lehet??? -
04
tag
Jó reggelt mindenkiNET!
Abban kérnék segítséget, ha ugyanaz a kimenő levelek szolgáltatója a levelező programnak, csak a jelszavak különböznek, akkor havernál tudok e-mailezni???
Vagy miért nem küldi el az üzeneteket? -
04
tag
Szép napot uraim!
Kérnék egy kis segítséget!
A levelezőm ezt írja ki : Nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával. Fiók: 'mail.bilder.hu', Kiszolgáló: 'mail.bilder.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR Invalid command.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC18
Mi lehet a gond???
-
04
tag
Továbbra is keresek olyan grafikai programot, ami megtudja mutatni a képnek/viedoónak a tényleges készítési dátumát!
Nagyon, nagyon fontos lenne!
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Halihó!
Abban kérnék segítséget, ha van egy jpg, bmp formátum a gépen, azt honnan tudom megállapítani, hogy pontosan a kép mikor készült??? Erre nincs valami progi???
Tehát nem a file létrejötte kell, hanem a képé!!!Tud ebben valaki segíteni?
Fontos lenne!
-
04
tag
Halihó!
Abban kérnék segítséget, ha van egy jpg, bmp formátum a gépen, azt honnan tudom megállapítani, hogy pontosan a kép mikor készült??? Erre nincs valami progi???
Tehát nem a file létrejötte kell, hanem a képé!!!Tud ebben valaki segíteni?
Fontos lenne!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Szeretnék nyomtatót vásárlolni, feltételeim:
-10.000.-és 20.000.-között legyen az ára
-csak fekete patronnal is nyomtasson
-olcsó legyen a tinta, vagy utánltölthetőTudd nekem ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm!!!
-
04
tag
válasz Mr.Gettoman #35492 üzenetére
Az alap helyzet az volt, hogy nyaralás előtt ok volt minden, áramtalíntás, majd hazmegy és bedug, majd nem müköd!
Modmnek nincs is driver-e összedug és müköd, felhasználói név+jelszó beállít és ennyi!
utánna csatlakozás, majd ledob, csatlakozés, ledob, csatlakozás, ledob EZT CSINÁLJA!!!!Új rendszer van, beállítások OKÉ!
???
-
04
tag
Szép napot Uraim!
Abban kérnék segítséget, hogy van egy 2hónapos gépecske asus alaplap+am2 5000+ stb. modemes T-online Internet, a probléma az, hogy modemmel internetről ledobálja a gépet, viszont routeren keresztül nem!
A modem, gép, kábelek tsztelve!Az lehet, hogy magának a hálókarinak van gondja, hogy modemen kersztül valami blokkolja, routeren meg átengedi???
Az Oprendszer újjra lett téve, vírus-kémprogramok megnézve.....
Mi lehet a gond???
Tegyek bele másik hálókártyát???
Tudtok ebben segíteni?
-
04
tag
Szép napot uraim!
Tud valaki segíteni???
Wifi-router kapcsolat 5 perc után megszakad mitől lehet ez???
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Köszönöm mindenkiNET!
Átnézem!
-
04
tag
Halihóó srácok!
Ha felhasználói fiók-okban csinálok a rendszergazda mellett más felhasználói fiókot is , akkor nem lehet kiválasztani, hogy milyen jogosúltságot állítsak be, rendszergazda-it vagy korlátozottat. Ez miért lehet???
-
04
tag
válasz Studiossrác #29798 üzenetére
Köszönöm segítséged, de egyik sem müködik, mert nekem floppy-ról kellene Dos-alatt telepíteni, mikor az OP-rendszer menne felfele! A google-t ismerem, köszönöm!
Más megoldás??? -
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne egy Abit KV8 Pro alaplap és telepítés során nem ismeri fel a Sata HDD-t, tudom, hogy floppy-s sata driver kellene hozzá, de nincs meg a telepítője! Honnan szedhetek ilyet??? Vagy hogy csináljam?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy USB-s házi-mozi rendszerhez lehet e kötni külső HDD-t???
-
04
tag
Szép napot uraim!
Van 1 notebook, amiben ati rage vga van, mi az a progi, amivel svideon ki tudom tenni normál tv-re a képet???
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Egy PS3-hoz lehet venni usb-s modemet /valamelyik szolgáltatónál/ ???
Azaz tudok én netezni rajta???
-
04
tag
Szép napot uraim!
Azt kérdezném hogy hol lehet ki-be kapcsolni a lemez automatikus indítását???
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
A gépemen zsír új operációs rendszer van /Windows XP/, de ennek ellenére nagyon lassan boot-ol be /az elején sokat megy a csík/ MITŐL LEHET EZ???
Ha valaki tud nekem segíteni akkor segítsen!
Köszönöm!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Az outlook-ot hogy kell beállítani több gépen, hogy mindenki lássa az e-maileket?
Milyen megoldást tudok nekem ajánlani?Köszi előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Abban kellene nekem segíteni, hogy az explorer bővítmények nélkül fut, igaz a Flasplayer fel van telepítve de akkor most mi van? Miért nem mükszik? Ki van valami kapcsolva? Ha igen hol?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Az antivirus 2009-et hogy lehet a gépről eltávolítani?
Mindig futtatni akarja magát, nekem meg nem kell!
Segítsetek!!!
-
04
tag
[B]Halihóóó!
Nekem olyan progi kellene, amivel hálózatot nem, de netet le lehet tiltani vagy 1 valaki tudjon csak netezni! Na a lényeg az, hogy a dolgozók ne tudjanaj netezni, csak a főnök!
Köszönöm előre is![/B]
-
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne két konfiguráció, és el kellene dönteni, hogy melyik a jobb...
1. Asus P5b Premium alapap
2. INTEL DUAL-CORE E2200 2.2/800 1MB Proci
3. 2*1gb DDR II Kigmax Memó
4. GW 9500GT 1GB VGA1. Asus M2N alaplap
2. AM2 ATHLON 6000 X2 DOBOZ Proci
3. 2*1gb DDR II Kigmax Memó
4. GW 9500GT 1GB VGAKi melyiket választaná?
-
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne egy normálisan müködő sz.gép rajta Windows XP SP3-al mely egy beindítás után bejelentkezésre (amikor a jelszót kellene beírni) kattintva nem jelentkezik be, hanem beállítások mentése (mintha mikor kikapcsolom, kijelentkezik), nem indul az OP.rendszer!
Mi lehet vele?
Megoldás?
Köszönöm előre is! -
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne egy normálisan müködő sz.gép rajta Windows XP SP3-al mely egy beindítás után bejelentkezésre (amikor a jelszót kellene beírni) kattintva nem jelentkezik be, hanem beállítások mentése (mintha mikor kikapcsolom, kijelentkezik), nem indul az OP.rendszer!
Mi lehet vele?
Megoldás?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép jó reggelt srácok!
Nem hiszitek el! A windows-om kiírja, hogy nem eredeti-t használok, és fekete háttér!
Hogy tudom megoldani?
-
04
tag
Halihóóó!
Probléma: Van egy PC, amin Windows Alien edition fut, szeretnék feltelepíteni a web and walk stick-et! De csak háttértárnak ismeri fel! Arra tudok gondolni, hogy mivel buherált XP, talán amiatt nem mükszik, mert másik "jogtiszta" szoftverrel és géppel IGEN! Már láttam olyat pl. Blade editionnál, hogy hálózatos problémái voltak! Lehet ez a gond? Ha NEM akkor mi???
-
04
tag
Van rá lehetőség arra, hogy van egy e-mail cím (t-online), és több felhasználósra beállítani, azaz mindenkinek saját e-mail címe legyen???
Köszi előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne egy scenner, ami vagy elfoglalt, vagy nem csatlakozik a géphez, ezért nem olvass!!!
Az lehet azért, mert a tápegysége nem 1,25 A-es hanem 1,1 A???
Vagy miért lehet ez?
-
04
tag
Szép napot uraim!
Az hogy lehet, hogy router és gép között /wifi/ van kapcsolat, viszont internet nincs!
A jelerősség jó /3egység/!!!
Valaki tud segíteni???
-
04
tag
Szép napot uraim!
Segítsetek már nekem az Ultra VNC telepítésében és használatában!
Még nem használtam és szeretném megismerni!
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
A gépem folyton konzisztenciát akar vizsgálni miért van ez???
-
04
tag
Gyors kérdés!
Tápegységre van garancia, ha komplett konfigurációt vettem?
Köszi előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Van egy VGA-m (Asus 8600 GT, asus lapban), és nem mondom, hogy szemettel, de az árnyéknál nem sima, hanem kockás, mintha nagy pixelek lennének, és nem tudom mi lehet vele!
Szerintetek???
Ja szerintem már az összes driver-t kipróbáltam már!
-
04
tag
Jó reggelt srácok!
Nagyon kellene a segítség, van 20 db kazim, amit be kellene rippelne mp3-ba, de szorít az idő, vissza kell adnom a kazikat! Van rá 1 napom, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs e valami, olyan járható dolog, amivel piszok hamar megtudnám csinálni?
Köszi előre is!
-
04
tag
Halihóóó!
Tud nekem valaki segíteni, a Vistá-ban az outlook hova tárolja a leveleket???
/Csak azért kérdezem, mert a gépben nem tudom megnézni, úgy kell mentenem, hogy nem indul, vinyóról/Köszi előre is!
Tov. szép. napot!
-
04
tag
Halihóóó!!!
Van egy SD-kártyám (ami egy Mio-ban van), nem tudok rá adatot másolni, a kártya nincs lezárva, azt írja, hogy írásvédett!!!
Mit csináljak vele???, Ja és formázni sem tudom!
-
04
tag
Halihóóó!
Hát még nem kerültem ilyen helyzetbe, Jogtiszta Windows XP kellene, de nem 1 gépre hanem kettő, 1 XP-t hány gépre lehet tenni??? Vagy hogy oldjam meg, hogy költségkímélő legyen?
-
04
tag
Köszönöm!
Sikerült!
Lenne másik kérdésem:
Most lett kicserélve egy laptop-nak a kijelzője, de nem vagyok kibékélve vele, mert alul és baloldalt fehér helyett 2-3 cm es csíkban inkább sárga! A feketénél meg nem fekete, olyan, mintha erről lenne megvilátva, de nem a legszebb!!!
Beletörődjek??? Vagy mi???
-
04
tag
Halihóóó!
Kellene nekem egy kis segítség!
Gondom: Buherált XP (For Ever), a felhasználói fiók beállítása (kép, jelszó) után indításkor NEM lehet választani és jelszót se kér!
Ezzel tudok valamit csinálni???
-
04
tag
Sziasztok!
A memtest-en kívül milyen olyan progi van, ami segít abban, hogy leteszteljem a memóriáimat a notebook-on???
Mert a notimon recseg a hang, és össze-vissza csinálja, és arra jutottam, hogy memcsi hiba, a memtest és más progi amit találtam, vagy végigmegy, vagy lefagy a tesztnél!
Tud valaki segíteni???
-
04
tag
Halihó!
Lenne egy Acer 5720-as notebook (elvileg vista-s), de se Xp, se Vista alatt nem mükszik jól a HD audio RECSEG!!! Driver csere már volt, és nem tudom mi a probléma!
tud valaki segíteni???
-
04
tag
Halihóóó!
Optikai meghajtóknál felkiálltójel (eszközkezelőben), s nem ismeri fel a oprendszer, bios OK-és!
Most mi lehet???
-
04
tag
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha valaki segítene!
Van egy mikróhull.Netem, az antennához Wifi-pci-os kártyával csatlakozok (asztali konfig), DE szeretnék laptoppal is (Wlan-on) keresztül is!
Milyen routerrel tehetem ezt meg??? (azt tudom, hogy nem sima router kell, mert Pci-os wifi-m van, de akkor milyen?)Lehet, hogy nekem ADSL modem+router kell?
Előre is köszi!
Tov.szép nap!
-
04
tag
Halihóó!!!
Memóriakártyáról (SD) miért nem tudok másolni??? Olvasni tudom, de írásnál kiírja nekem, hogy írásvédett! (pöcök állítgatva)
Más kártyát olvas, de ezt a PDA-st nem!
Valami ötlet???
-
04
tag
válasz tupacamaru #17116 üzenetére
Akkor mivel tudom megoldani???
Ebben tudsz segíteni?
-
04
tag
válasz lakisoft #17035 üzenetére
Szép napot Uraim!
Kérdés a köv.: Tehát van egy asztali gépem, amin mikrohullámúNET van, amelyen PCI-os kártyával csatlakozik a géphez!
Van egy notebook-m amin szeretnék Wifin Netezni!Mit hova? A routerbe mit állítsak???
Ezek vannak benne:
1.AP
2.Station-Ad-hoc
3.Station Infrastuctur
4.AP Bridge Point to point
5.AP Bridge Point to Multipoint
6.AP Bridge-WDS
7. Universal RepeaterNemtom! HELP!!!
-
04
tag
válasz #TOTTI #17029 üzenetére
Na akkor mondom!
A helyzet, hogy most microhullámú netem van, és pci-os wifi kártyával csatlakozok a net-hez, de mivel van egy notebook-m is, szeretném azon is használni, így kitaláltam, hogy a router antenna csatijára rákapcsolom a kábelt és routerrel megosztom a netet! De hogy?
-
04
tag
Szép napot uraim!
Lenne egy ilyen routerem: Edimax BR-6204Wg
Amit szeretnék, az az, hogy külső antenna rá, és megosztani a netet wifi-n keresztül, egyébbként microhullámú netem van (azt, ugye staticus IP alapján kell beállítani?)
Vagy esetleg letudná nekem valaki írni, hogy kell ezt beállítani?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Valaki segítsen!
Laptop:
-újrapartícionálás
-telepítés
-boot-olásnál két windows közül lehet választani (gondolom a MBR-ben kell valamit csin., de nemtom mivel)Tudd valaki segíteni, hogy az egyik eltünjön??? (nekem elég az új)
Köszi előre is!
-
04
tag
Szép napot Uraim!
Nekem egy MyGuide 3100 Go-m van, tud abban valaki segíteni, hogy ezen müködjön az IGO 2008!!! Mivel itt nem a kártyán, hanem magán a gépen van a szoftver! Letöröljem, és rakjam kártyára? Valami ötlet???
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot!
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy: van egy asus k8v-f alaplapom és nem találok hozzá k8vf.rom-ot, hogy frissítsem a bios-át!!
Köszi, köszi!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Segítsetek nekem már 1 kicsit!
A Wifi-s dolgokhoz nem nagyon értek, engem olyan ROUTER érdekelne, ami megbízható,van rajta (SMA-csati), azaz tudok nagyobb antennát rákötni, és vezetékesen (utp), jobb vételt tudnék elérni! Mivel haverral akarnánk egy kisebb hálózatot, csak messze vagyunk 1mástól!
Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép Jó reggelt MindenkiNET!
Azzal a kérdéssel fordolnék hozzátok, hogy van egy ismerősöm, aki kint külföldön dolgozik, és megkért arra, hogy szerezzek neki, egy Notebook-ot (persze zsír újjat), hogy a nagyvilággal tudja tartani a kapcsolatot, de a gépecske, mit kivittek neki, megsérült! A kijelzőjének csak a fele jó! Ez egy ASUS márkájú, nem kis költségű gép, garis, csak azt nem tudom, hogy, mi lenne a legjobb, hazaküldje és gariban megjavítsák, vgay kint is tudja ezt intézni? (Ja Angliáról van szó) Vagy esetleg kint megcsináltatja valami szakival, aki elkér érte xxx pénzt, mert a hazaszállítás is kb. annyi lenne?
Tud valaki nekem tanácsot adni???
Köszi előre is!
-
04
tag
válasz zsolesz010 #15908 üzenetére
Nagyon köszönöm szépen!
További szép napot!
-
04
tag
Szép napot Uraim!
A Weblapok-on mikor telepítés után rákérdezz, ha beirok valamit egy aktív ablakba, hogy bekapcsolom e azt, hogy ő legközelebb felismerje, ezt hol lehet kikapcsolni, vagy amit már megjegyzett kitörölni??? / Pl: keresek valamit, akkor ő segít, hogy már kerestem és csak rá kell kattintani/
Húúú...tudom nem valami érthető, de nem tudom jobban elmondani!
Tud valaki segíteni?
-
04
tag
[B]Halihóóó!!!
Lenne egy Acer Aspire 5715 Notebook és nem megy fel rá a Realtek HD Audio!
Szerintetek melyik lenne ami müködne rajta???
Tud nekem valaki segíteni?[/B]
-
04
tag
Halihóóó!!!
Lenne egy Acer Aspire 5715 Notebook és nem megy fel rá a Realtek HD Audio!
Szerintetek melyik lenne ami müködne rajta???
Tud nekem valaki segíteni?
-
04
tag
válasz zsolesz010 #15143 üzenetére
Tutti, hogy nem írtuk el a router címét (SMC 192.168.2.1)
Lehet, hogy át fogom kábelezni, (mert pl. törésgátló sincs), lehet az a gond, de újra dugdostam, volt router, net is, aztán megint eltünt!
-
04
tag
Szép napot Uraim!
2 napja havernál, nincs NET! A szolgáltató szerint van!
Az alap helyzet:
-modem
-router
-2 gépA modemen és a routeren minden frankó (minden led világít ahogy kell), de a gépen, mivel automatikus ip cím, van (hogy router miatt müködjön, majd az osztogat), a hálózati kapcs. korlátozott vagy nincs (felkiáltó jel van a hálózatnál).
Miért következett ez be? Mit tegyünk?
Ja és e-miatt a routerbe nem lehet belépni!
Áramtalanítás után és reset után is ez a helyzet, direckt-be kötve (router nélkül OK)
Most mi van? Tudtok segíteni?
Köszönöm előre is!
-
04
tag
Szép napot uraim!
Kellene egy kis HELP!
A notebook adott+a Windows Vista, de akartam rá egy XP-t, telepítés után én úgy gondoltam, hogy lehet majd választani, hogy melyiket indíthatom, de nem így lett!
Ezt, hogy tudom, így utólag elkérni?
Köszi előre is!
-
04
tag
válasz tupacamaru #7869 üzenetére
Akkor mondom!
Nálunk a víztoronyról jön a Net (valami okos állította be), itt kin van egy parabolaféle és egy modem fenn a háztetőn, a géphez egy utp kábel jön le, fix IP cím, és ennyi!
Ha az ip címet automatikusra állítom, akkor legalább a routerbe be tudok lépni, de a setup-nál mind1, hogy milyen kapcsolatot állítok be NINCS NET! Viszont a fix ip címen van , de csk router nélkül!
-
04
tag
válasz tupacamaru #7857 üzenetére
De itt nem kaptak felh.nevet és jelszót!
Haver megkért és nem megy!
-
04
tag
válasz greatchaos #7835 üzenetére
Aranyos vagy!
Telefonos Netet én is be tudok állítani, de ez mikrohullámú!
Ebben tudsz segíteni?
-
04
tag
válasz greatchaos #7830 üzenetére
Köszi, de nekem így sem megy!
Az angol tudásom nincs még ezen a szinten!
Esteleg nem tudnád nagyjából leírni?
Köszike!
-
04
tag
HELP!
Kérlek titeket, 1 gyors segítség kellene!
Mikrohullámú NET, SMC router, és nem tudom, hogy kell beállítani!
-IP címek?
-A router belépése után, hogy telepítsem?
Köszönöm előre a segítséget!
Ha lehet akkor kicsit részletesebben!
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest