Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
marsu
veterán
válasz whited #39898 üzenetére
Szia!
Az Ez a mondat angolul topikban találod a profikat. Biztosan segítenek neked is.
Press any key to continue ...
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Minden game "hibát észlel ezért leáll"-al kidob max 3 perc után, mivel ellenőrizzem hogy mi a gond? Memtest lefutott.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
whited
addikt
sziasztok
van itt aki tud angolul jól?mert szertnék rendelni 1 angol oldaról de egyedül nem akarom mert félek hogy eltolom aki segitene irjon pü-tHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
marsu
veterán
válasz david007 #39893 üzenetére
A kép és a termék nagyon sok esetben nem egyezik meg ....
... persze elő szokott fordulni, hogy igen.
Általában azt kapod, amit rendelsz, a képnél pedig apró betűkkel van ott, hogy csak illusztráció. Persze ezt nem mindig írják oda, de bevett gyakorlat, hogy a kép csak tájékoztató jelegű.
Press any key to continue ...
-
8nemesis8
veterán
válasz Scroll Lock #39891 üzenetére
windows alá kell neked egy gcc fordítónak meg egy notepad++ legjobb fejlesztőkörnyezet.
[ Szerkesztve ]
-
david007
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy billentyűzetet de nem tudom eldönteni hogy az magyar kiosztású vagy sem. A terméknél azt írják hogy a nyelv az magyar de a képen viszont angol kiosztású.
Itt a link: http://ipon.hu/webshop/product/labtec_ultra_flat_illuminated/116192
Szóval ez most magyar kiosztású bill? -
Baboon
senior tag
Sziasztok!
Újabban nem működnek az F billentyűim (alt+F4-re nem zár be csak felugrik a menü mintha csak sima alt-ot nyomtam volna)
Mi lehet a baj?
Köszi''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Scroll Lock
tag
Sziasztok! A suliban éppen a C programozási nyelvet tanuljuk Linux rendszeren egy shell editoron (itt fordítjuk le a forráskódot) illetve az Emacs szerkesztővel. A kérdésem az lenne, hogy esetleg Windows alá nincs-e olyan program amellyel a linux shellhez illetve az Emacshez hasonló környzetet tudnék létrehozni, melyeken gyakorlatilag ugyanazokkal a parancsokkal tudnék dolgozni, mint Linuxon?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Zenebohoc
tag
Helló!
Win7-m nincs.
Egyéb ötlet #39850 hsz-re?Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nyilván nem Te fogsz sz@rakodni XP-újrahúzással, ha van rá ember, ez teljesen érthető. De én is arra gondoltam, amit Fecogame mondott, hogy gyorsan le lehet tölteni és kiírni egy Live cuccot, és használni a CD-t, csak egy gyors próba erejéig, hogy kiderüljön, hardveres vagy szoftveres eredetű a hiba.
Sk8erPeter
-
bartucc
addikt
Egyikről se igazán tudok mint bios funkcióról, ezért állok értetlenül...
(az a baj hogy aki az infót kéri, nem nagyon ért a géphez, bátyja sem, szval hátha vkinek többet mond a dolog, mint nekem, de nem)Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok! Melyik az a linux ami nagyon hasonlít az EEE gyári linuxára?
Smoke & Torque
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nemrég vettem egy 102cm-es TV-t és most ugye mindent messzebbről kell nézzek. Ma akartam(akarok) rajta tanulni, szöveget olvasni, prezentációt, de a billentyűm vezetékes, csak közelre jó, az egerem egy MX1000-es, de ennek meg azt hiszem haldoklik a rádiófrekvenciás kapcsolata, mert max. másfél méterről működik.
Azon gondolkodtam hogy kellene nekem távirányító, vagy olyan rádiós vezérlő(nem tudom mi a korrekt neve), amivel mondjuk a PPS-eket tudnám léptetni messzebbről (kb 3-4 méter).
Nem kell semmi extra funkció, esetleg annyi hogy média lejátszókkal(winamp, Media Player) kisebbfajta kompatibilitása legyen(megállatani, elindítani filmet/zenét).
Valaki tudna ajánlani ilyesmit lehetőleg ne csillagászati áron!?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
WD40
aktív tag
válasz Sk8erPeter #39876 üzenetére
Azért akadály, mert a munkahelyen dolgozni szoktam, nincs annyi időm, hogy live cuccokat csináljak, azon kívül pendrive és xp cd sem volt nálam.
Most otthonról netezek. XP reinstall-t meg nem én fogom, van IT csapat, ráadásul ez egy külön ide készített buherált szar rendszer. Hidd el, ha rajtam múlna már rég újrahúztam volna az Xp-t és menne normálisan. Egyszerűen nem buzerálhatom meg és kész. De ahogy fentebb írtam, már teljesen mindegy, majd megoldja egy informatikus, ez a dolguk. Azért köszi mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
WD40
aktív tag
válasz bartucc #39870 üzenetére
Heló,
az árnyékmemória - úgy tudom - egy RAM-ból lefoglalt terület a BIOS számára, hogy a rendszerbetöltés gyorsabb legyen (BIOS ROM tetü lassú a fizikai memóhoz képest). Shadow memory, vagy BIOS shadow néven találod, már ha van benne ilyen Milyen BIOS-ról van szó? Azt kéne tudni. Gyorsítótárazás lekapcsolása meg gondolom a proci cache letiltását jelentheti, de egyáltalán nem biztos.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Klemens #39832 üzenetére
Akkor kerülő megoldás kell, nézz körül, milliónyi megoldás olvasható a neten, most nincs időm próbálgatni, melyik válik be.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Live XP-t kipróbálni itt nincs lehetőségem, ez munkahelyi gép."
Nem értem, ez miért akadály? Az csak egy CD-ről vagy pendrive-ról üzemelő működő operációs rendszer, független a feltelepített oprendszertől.
De ahogy Fecogame is mondta, Linux Live CD-t is kipróbálhatsz...
Hiába írod le harmadszor is, hogy melós gép, akkor sem érthető, miért nem próbálod ki, akár a Hiren's Boot CD is jó, azon is van működő XP. Nem nehéz szerezni. Most is netezel valahonnan, tehát meg tudnád oldani...
Azért lenne érdekes, hogy kiderüljön, hogy hardveres hiba van, vagy csupán szoftveres, és XP-reinstall kéne. De ez a Live cuccal kideríthető, hogy van-e szükség újratelepítéssel való próbálkozásra, vagy marad a szerviz.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Van egy Epson DX4450 típusú nyomtatóm..vettem bele új sárga és magenta festékeket (T0714 és 13)..nyomtatni akartam és azt mutatja a festékszint jelző, hogy tele van de egy piros X van a patronok előtt..a kis fólia ki van lyukasztva, maga a tinta nincs beszáradva..
ötlet?üdv: olloczky
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
bartucc
addikt
Sziasztok!
Lenne egy ilyen probléma, amihez nem sokat tudok szólni:
Egy p4-es gépen(többet nem tudok róla) windows betöltésnél megakad, és kiírja hogy kapcsolják ki az árnyékolást, és a gyorsítótárazást a biosban. Fogalmam sincs ez mit jelent. Vkinek ötlete? (xp reinstall megoldaná?)Előre is köszi választ!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Van egy kingstone pendrive-om. Ha bedugom laptopba, azonnal felbukkan magától a mappa, azaz ha pl egy mp3 szám van a pendriveon, akkor az azonnal látszik a képernyőn a bedugás után magától.
Asztalimon ez nem megy, nem ugrik fel semmi, nem kérdez semmit, sajátgépből kell belépnem.
A kingstone-on nyomtam egy jobb egér tulajdonságokat, majd ott találtam olyat, hogy mit tegyen: mappa megnyitása, lejátszás, stb. Ha a mappát választom akkor sem megy.
Ha a legalsó beállítás (mindig kérdez/alapértelmezett) az sem megy, akkor sem kérdez.Hol vannak még beállítási lehetőségek és mit kell beállítanom?
-
whisky75
tag
tudja e valaki hogyan és hova kell a t-home vagy digi tányéros tévéknél a kódot beírni a beltéribe? A t-home az még kártyás és él, viszont a digikártya már vissza lett adva.
-
törölt tag
Helló!
Olyan gondom van, hogy játszottam Xfire-on, és most nemműködik az msn, és nemtok netezni. Skype jó de más hasonló prog nem.Mi lehet a gond?
-
veterán
válasz Zenebohoc #39850 üzenetére
Win7?
(#39853) hdanesz: Darik's Boot and Nuke progit szedd le, és írd ki, majd bootolj be róla. Ez mindent letöröl róla, igaz a 80GB-nál 31 óráig tart.
De legalább hatásos.
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
libus
őstag
Sziasztok!
A konfigomba (ami az adatlapomon látható) beletettem egy IDE-s HDD-t, amit mobilreckbe raktam, de bekapcsolás után csak pörgeti, s nem ismeri fel.
Még a Windows bejelentkezése után is csak pörgeti a HDD-t, de nem akarja felismerni.
Miért???
A segítséget előre is köszi!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Egy hülye kérdésem lenne. adatmentéssel próbálkozok egy valószínüleg bad sectoros vinyóról. Menteni tudok, na de törölni...azt már nem? Hogy tudnék mégis törölni róla? Getdataback-et használok, de abban nincs törlési opció.
Köszi! -
webdeejay
aktív tag
válasz honfoglalo #39851 üzenetére
Próbáld ki egy másik hálókártyával..
-
Zenebohoc
tag
Sziasztok!
Muszáj itt kérdeznem, mert a kártyás topikok csendben hallgatnak........
SD kártya ügyben kérnék segítséget.
Vettem egy SD kártyát 4GB kapacitással. – állítólag nem SDHC, hanem „hagyományos”.
A fényképezőm 2 GB-ig kezeli a hagyományos kártyákat és olyan infót kaptam, hogy a nagyobbat azért nem látja, mert az már más formátumú. Emiatt bíztam egy hagyományos formátumú nagyobb kapacitású kártyában.
A fényképező ismeretlen kártyaként felajánlotta a formázást, mely után 2 GB-ra formázta le.
Gondoltam jó, majd használom más alkalmazáshoz és próbáltam visszaformázni 4 GB-ra
Win98 2 GB-ra akarta formázni. Nem indítottam el a műveletet
Adatokat másoltam rá, melyeket az XP nem lát, a Linux lát, de mindkettő 1 GB-nak látja és erre az értékre próbálná formázni.
Hogyan kaphatnám vissza a 4 GB-t?
Lehetne-e létrehozni két 2 GB-os particiót, mint más adathordozón?
Köszi előre is.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
veterán
válasz honfoglalo #39848 üzenetére
Router beállítási hiba lesz.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
honfoglalo
senior tag
Heló!
Érzem, hogy rossz helyen teszem föl a kérdést , de hátha valaki itt tud segíteni..
Szóval, bekötötték a 60-as Fibert 1 hónapja és lecserélték vele együtt a Webstar modemet egy Motorolara. Azóra akadozik a net. Van hogy max sebesség, van hogy nagyon lassú van hogy semmi. De minden nap van hogy rossz.
Gondoltam vírus, minden újra lett rakva, Win7...
Csökkentett módban, kikcsapolt vírusirtó mellett, amikor elmegy a net, pingelni se tudok.
Router ki lett iktatva, az sem játszik.
Hibajavításra az jön ki: "útválasztó vagy szélessávú modem hibája" illetve "A Local Area Connection nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval".
Ma kipróbáltam egy Vistás Laptoppal, amiről most írok, és tökéletesen megy, 50Mbit lefele.
Szimplán csak bedugtam a kábelt, miden ugyanarról ment, aztán visszadugtam a PC-be, de semmi, nem talál hálózatot.
Mi lehet a baj, illetve mi a megoldás?
Kösz a válaszokat... -
madkill669
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy számítógép egy webkamera szélessávú nettel, dinamikus ip-vel meg egy laptop.
Azt szeretném, hogy a számítógépre csatlakoztatott webcamot bárhonnan elérjem. Egyszerűnek tűnik, de én már belebonyolódtam.Ha lehetséges a következő feltételekhez kellene igazodnia:
Gépindításkor automatikusan induljon
csak akkor kezdjen feltölteni ha azt én távolról nézni akarom
lehetőleg videó legyen, ne képeket küldjön, még az is belefér ha pl 30mp-s késleltetéssel jön.Ha valaki leírná részletesen (no-ip, gép beállítás, laptop beállítás stb.) hálás lennék.
Köszönöm
Agressor -
8nemesis8
veterán
válasz Storms #39845 üzenetére
Gondolom nem vantage-el játszol.
Egyébként meg több gyorsítótár és magasabb órajel, mindenképpen jobb a játékoknál, megérte a cserét.
Még mindig kevés az a játék ami több,mint 2magot használ ki, igaz vannak de kevés.
Ezért kapott a 2 vs 4mag miatt annyival több pontot, a 4magos. Viszont játékokban sokkal jobban teljesít a kétmagosod nyugodj meg -
8nemesis8
veterán
válasz Voice24 #39842 üzenetére
Igen általában van vagy 4kábel meg wifi-s amennyit akarsz. De erre figyelj, vásárlásnál, hogy vezeték nélkülit támogassa, ahhoz kell majd egy adapter vagy wlan kártya. A másikra meg a router fogja szórni a jelet. Visszafelé kompatibilis az USB szabvány. 10méter simán meglesz. Nekem 3falat is átvisz simán,de inkább 4et.
-
Voice24
őstag
Köszi.
Tehát elvileg a router tud vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatot is? Vagyis a közeli géppel egyszerűen összedugom, a távolabbira pedig "ellövöm" a jelet? Kb. 10 méterre van a másik gép, könnyűszerkezetes a ház, így nincsenek betonfalak.
A másik kérdésemre még érdekelne a válasz, hogy az 1.1-es USB nem gond? Mert a legtöbb router adapter 2.0-ás. A net sebességet ez nem befolyásolja? -
veterán
Egy egyszerűnek tűnő kérdés:
Mi a youtube e-mail címe?
-
kételkedem
addikt
válasz Voice24 #39837 üzenetére
Bejön a net a lakásba->modem->router. Router lehet vezetékes és vezeték nélküli. Ha a két gép messze van egymástól, vagy sok fal van a gépek között akkor vezetékes. Veszel méterre vezetéket, a vezeték egyik csatlakozója a gépbe, másik a routerbe.
Konyhanyelven ennyi, részletesebben itt:
Otthoni hálózat és internet megosztásHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Voice24
őstag
Hali!
Kérdésem van a hozzáértőkhöz:
5 megabites adsl-em van, meg akarom osztani két gép között. Egyértelmű, hogy router kell, de a többihez még nem konyítok. Két adapter kell a két géphez, vagy az egyikhez továbbra is vezetéken "megy be" a net? A másik kérdésem, hogy a routertől távolabbi gépen nem 2.0 az usb, befolyásolja ez a sebességét a netnek? -
webdeejay
aktív tag
válasz Sk8erPeter #39820 üzenetére
Na, remek, kiderült hogy a hangkártya driver volt a ludas. Leszedtem egy újabbat és már a System feladatnak a nyomát se látom
-
Storms
őstag
válasz total90 #39834 üzenetére
Az lehet, erre gondoltam én is, de erősebb ez a proci mint a volt Phenom X4 9500-am nem? Csak a vantage meg a 3dmark06 ad neki kevesebb pontot mert 2 maggal kevesebb mint a másik volt. Phenom II X2 545 Callisto 6MB 3800Mhz Vs. Phenom X4 9500 Agena 2MB 2500Mhz ez a felállás és: Vantage 6300 CPU Score vs. Vantage 8300 CPU Score
De játékokban meg minden másban gondolom jobb a Phenom II márcsak órajel meg L3 miatt is gondolom.ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
szesa
senior tag
Sziasztok!
Par hete irdatlan mennyisegu SPAM aramlik az egyik guglis emailemhez, van több is azok nem vészesek de ez, kb 2 hete napi 300 spamet kapok, a gugli kiszűri mindet, de hat ez durva bazki...es a szokasos modszer a gugli be is jegyzi: dns lookup fail.
szoval par nap alatt ezer fölött a spamek..
ráadásul nemrég álltam át imap-ra es a spamfolder a legdurvabb...-
-
Klemens
őstag
válasz Sk8erPeter #39781 üzenetére
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Spet
addikt
A videokártya ventilátorának a csapágyának a kopása természetes elhasználódásnak számít ha jól átgondolom, ugye? Mert a garanciapapírom szerint ez nem számít bele a garanciába, de már elég jól búg a venti pár percel a gép bekapcsolása után, ha megpöckölgetem a kártyát akkor abbahagyja de mindig felbúg egy idő után, ami eléggé idegesít. Vagy majd csak akkor lesz cserélve ha véglegesen megáll a venti és megfő a kártya? Válaszokat előre köszönöm.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Storms
őstag
üdv
Ez a Vantage eredmény, elfogadható? KÉP Csak mert ez előtt egy Phenom X4 9500-am volt ami 8300 pont körül kapott CPU Score-t. Ez pedig....És azt mondták jóval erősebb lesz ez a proci annál, mert magasabb az órajele.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
webdeejay
aktív tag
válasz Sk8erPeter #39820 üzenetére
Nem, nem ez a problémám, mégegyszer felvázolom. Van egy Windows XP SP3-as oprendszerem, egy 6000+ os AMD-m és egy ASUS M2N alaplapom. Ha elkezdek játszani, akkor a processzort elkezdi pörgetni egy System nevezetű feladat, itt a kép:
Csak akkor pörgeti a procit amikor játszok(csak cod4-el játszottam idáig, mást még nem próbáltam) és ez leviszi az fps-t, így nem túl élvezhető a játék. Kipróbáltam Win7-et is, ott nem csinálta ezt. Esetleg szerzek más drivereket, de csak az asus oldaláról tudtam letölteni őket. -
klambi
addikt
nem tudja vlaki akkor miért nem megy az usb-s egér, ami eddig jó volt, új rendszer és most valami usb hid-call-ot csinál és nem megy
másik gépeken meg simán...
mi a problem?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Integrale
veterán
Ismét elment az áram, már komolyan parázok hogy a gépnek van valami baja!
"Bad reklám is reklám too"
-
WD40
aktív tag
válasz Sk8erPeter #39823 üzenetére
Igen, próbáltam indítómenüből (F8-al), sima csökkentett módot, hálózattal, parancssorral, VGA módban, minden. Nem megy.
A billentyűzet egészen odáig működik, míg be nem jön maga az xp. Másik billentyűzettel is ugyanez.
Live XP-t kipróbálni itt nincs lehetőségem, ez munkahelyi gép.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Odáig eljutsz, hogy megjelenjen a Csökkentett módba belépni engedő képernyő? Szóval a BIOS-ba való belépési lehetőség, a POST után, de még Win elindulása előtt nyomkerászva az F8-at meg kellene jelennie annak az ominózus menünek. Odáig megy?
Kipróbálhatnál Live XP-t is, hogy abban megy-e. Ha jól értem, kipróbáltad tök más billentyűzettel is, és azzal is ugyanazt produkálja, ugye?Sk8erPeter
-
Integrale
veterán
Hali!
A kérdés a következő: kb 10 perce elment az áram, de csak a konnektorokból, (3 fázis, +lakás 3 részre osztva) ahol a gép van az a része maradt áram nélkül a lakásnak.
Semmi nem ment itt, csak a gép, és az a fölötti lámpa.
A gép megy, most is arról írok, leverhette a bisztit a gép? ha igen akkor ettől függetlenül még működhet?mi miatt lehetett? okok?eseménynaplóban semmi exrta bejegyzés.
bocs a sok kérdésért, de nekem fontos!Válaszokat előrre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
WD40
aktív tag
Az rendben, hogy nekem nincs több ötletem, de másnak sem?
jah, az előzményeket le sem írtam: lefagyott komplett minden, egér sem moccant. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, és most előállt ez a remek gond, amit - céges gép lévén - elég nehéz lesz megmagyaráznom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz webdeejay #39800 üzenetére
Nem vágom, mi lehet az oka, nem toltam annyit a COD-ot, Soundmax hangkártyám meg még nem volt, inkább kérdezd meg a Call of Duty 4 topicban, könnyen lehet, hogy ott már találkoztak ezzel a problémával.
Itt vannak az "iw3mp.exe" fájllal kapcsolatos problémák hsz.-ei: [link]
Szerk.:
Milyen oprendszert használsz?
A topic első hsz.-e ugyanis ezt írja:
"Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe működése leállt", a köv. kell tenni:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezés
Xp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra."[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fezsoo #39784 üzenetére
Inkább azt írd meg, milyen típusú HDD-d van. Hiába írod le, hogy milyen módon jumperelted, ha nem mondod meg a típusát, hiszen ez típusonként eltérő lehet.
Csatlakozók, kábelek biztosan rendben vannak? Egy próba erejéig nem ártana kicserélni egy 100%-os kábelre. Milyen tápegységed van? Adott esetben akár tápprobléma is lehet.
Mindenesetre az az általad készített képen látszik, hogy már rögtön bekapcsoláskor gáz van (Pri Master HDD Error).Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz vik322 #39815 üzenetére
"direkt irtam (msn)hátránya" A Prohardver viszont nem chat, hanem egy szakmai fórum (ezt még időben tanuld meg)... Most komolyan azt akarod mondani, hogy azzal időt spórolsz meg, hogy "olyan" helyett "ojan"-t írsz? Ezzel csak magadat járatod le nyilvánosan, elég gáz...
Sk8erPeter
-
WD40
aktív tag
Csökkentett módban sem megy. Egyszerűen behal a billentyűzet. Most kipróbáltam sima vezetékes USB egérrel és bill-el. Egészen addig tudom a numlock-ot kapcsolgatni, amig be nem tölt a jelszavas képernyőig. Aztán az egér működik, bill. nem. Numlock folyamatosan világít, hiába nyomok bármit... Nem tudok belépni Windowsba
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
Veszett fontos kérdésem van.
Adott egy Dell optiplex GX520. Csak USB portok vannak rajta, tehát az egér/bill. ilyen, egy Logitech S520. Namármost használnom kellene, de nem tudom, mert jelszavas, és "nem egészen" ismeri fel az usb-s billentyűzetet. Azért nem egészen, mert boot alatt működik (pl. Caps lock, és Biosba is be tudok lépni), de ahogy bejön a WinXP, "beragad" a num lock lámpa és onnantól semmi. És naaaagyon fontos lenne használni, de így nem megy. USB támogatás be van kapcsolva biosban.
SegítségAz analog világ utolsó (?) harcosa.
-
8nemesis8
veterán
Ma bekapcsolom az asztali gépemet erre belép és miután betöltött softvereket vírusírtót kattintok kb egyet és pár másodperc múlva kifagy az egész gép..Kattintok 2-3mat az egérrel és csipog is, merevre fagy.
Azonban ha nem lépek be, csal a felhasználóváltó fióknál hagyom a gépet nem fagy ki, szerintem nem hardveres a baj.
Új OS segíthet? -
Lenry
félisten
alap, nem 360-as Xbox-nak milyen formátumban kell feltölteni a vinyójára a bizt. másolat DVD-képet, hogy beolvassa?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
whited
addikt
sziasztok
tudtok olyan embert aki
a www.sportsdirect-com rol tud cuccokat hozni emberi áron?mert máshol megkérdeztem vkit
47re jött ki a cucc ára erre elkezdi 75ért tudja hozniHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Plastex
csendes tag
Üdv!
Vásároltam laptophoz egy egy Asus RT-G32 Wireless routert beállítottam nagyon klappol minden..... nade.
15 megás a netem és a router 10 megánál nem enged át többet (speedtestel folyamatosan méricskélem.....) már minden beállítási lehetőséget végigpróbálgattam hátha, de semmi... Már teljesen kifogytam az ötletekből, hogy lehetne ezt megoldani. Valami megoldás van rá ??
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest