Hirdetés
Aktív témák
-
orca28
csendes tag
-
orca28
csendes tag
válasz Kloden #25397 üzenetére
Sajnos a vistaval nagyon sok dolog nem kompatibilis,akkor a videokártyád sem..... Milyen kártya egyébbként?? Nekem egy nvidia9600gt-m van,az szerencsére már az lenne(vista kompatibilis). Nem menne a renszered xp alatt?! Egyébbként mire szeretnéd használni a tv re kikötést?? Filmnézésre jo,ha a programok között akarsz bolyongani,jo erös szem kell hozzá....
-
barnam_
nagyúr
-
bikmakk
tag
válasz Kloden #23191 üzenetére
Próbálkoztam, de nem segített Ráadásul a memóriám a Qualified Vendors Listben van, így ennek amúgy sem lenne szabad bezavarnia.
Viszont ha installált XP-t dugok rá, akkor a betöltőképernyő után kékhalál és újraindul. Valami hardverhiba lehet esetleg? Más ötlet?~ ASUS P5N7A-VM ~ Intel Core2Duo E7300 ~ 2x2GB Geil Value DDR2 800Mhz ~ WD Caviar Green 1TB/32MB ~ LG GGC-H20LRB ~ Leadtek WinFast TV2000 XP Expert ~ Thermaltake LanBox Lite ~ Silverstone NightJar 300W Fanless ~
-
Studiossrác
aktív tag
válasz Kloden #16507 üzenetére
Hellosztok. Elég sürgős lenne a dolog. Van 1 laptopom ami "zörög". A forgó része, ami lehajtja a kijelzőt. Ha erre ráteszem a kezemet, akkor megszűnik a zörgés. Sőt továbbmegyek, ha újratelepítem a rendszert akkor is nyugton marad 2-3 hónapig utána újra zörög.
Szerintetek visszavigyem átnézetni a notit? Amúgy van egy meglátásom is, ami lehet hülyeség, de én csak erre tudok gondolni. Újratelepítés után nem zörög. Azaz amikor formáztam a gépet és egymás mellé kerülnek a vinyón a cellák. Utána amikor használva van sokat össze-vissza kerülnek az adatok és ugye akkor az olvasófej mindenfelé rohangál. Létezik, hogy ez okozza a zajt? Mert ha ez okozhat ilyet, akkor felesleges visszavinnem és aggódnom(gari nemrég járt le)
Válaszotokat előre is köszönöm -
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Kloden #14926 üzenetére
SpeakBoard-dal.
Miklós és Kriszta olvas fel.Xmodule: hogy egyeseknek milyen fantasztikus humora van... Szerintem jobb lenne, ha inkább átmennél írogatni valami vicc fórumra! Mások érdekében is!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
domi007
őstag
válasz Kloden #15211 üzenetére
Nos, érdekes probléma merült fel:
Nem tudom rendesen megformázni az SD kártyát.
Amit próbálok:
cfdisk-kel létrehozok 2 partíciót: 1 FAT32-eset (7gb), és egy Linuxosat (1GB). Ezekután QTparteddel leformázom a partíciókat a megfelelő formátumra.
A fat32-es rendben is van, de a linuxosra mindig azt mondja, hogy unknown filesystem.
Próbáltam mindennel formázni (mkfs.ext2 stb..) de csak nem csinálja meg, emiatt fel se tudom mountolni.Ez meg mi lehet?
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Kloden #14855 üzenetére
Vezérlőpult - Hálózati kapcsolatok - LAN jobb klikk - Tulajdonságok - Listából Internet Protocol (TCP/IP) kiválaszt, Tulajdonságok - "A következő IP-cím használata", és megadod az adatokat. Ez nem érinti a külső IP-címedet, a router által kiosztott IP-címedet tudod így szabályozni, hogy mindig ugyanazt kapd, és így nem akad össze a másik gép IP-jével. Előfordul, hogy a két gépnek a router véletlenül ugyanazt a címet osztja, ezt ezzel el lehet kerülni. Viszont akkor a másik gépen is érdemes ugyanígy beállítani az IP-t, egy másik számra (mondjuk a vége ne .2, hanem .3 legyen, stb.).
Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest