Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
orca28
csendes tag
-
orca28
csendes tag
válasz
Kloden #25397 üzenetére
Sajnos a vistaval nagyon sok dolog nem kompatibilis,akkor a videokártyád sem..... Milyen kártya egyébbként?? Nekem egy nvidia9600gt-m van,az szerencsére már az lenne(vista kompatibilis). Nem menne a renszered xp alatt?! Egyébbként mire szeretnéd használni a tv re kikötést?? Filmnézésre jo,ha a programok között akarsz bolyongani,jo erös szem kell hozzá....
-
barnam_
nagyúr
-
bikmakk
tag
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Kloden #16507 üzenetére
Hellosztok. Elég sürgős lenne a dolog. Van 1 laptopom ami "zörög". A forgó része, ami lehajtja a kijelzőt. Ha erre ráteszem a kezemet, akkor megszűnik a zörgés. Sőt továbbmegyek, ha újratelepítem a rendszert akkor is nyugton marad 2-3 hónapig utána újra zörög.
Szerintetek visszavigyem átnézetni a notit? Amúgy van egy meglátásom is, ami lehet hülyeség, de én csak erre tudok gondolni. Újratelepítés után nem zörög. Azaz amikor formáztam a gépet és egymás mellé kerülnek a vinyón a cellák. Utána amikor használva van sokat össze-vissza kerülnek az adatok és ugye akkor az olvasófej mindenfelé rohangál. Létezik, hogy ez okozza a zajt? Mert ha ez okozhat ilyet, akkor felesleges visszavinnem és aggódnom(gari nemrég járt le)
Válaszotokat előre is köszönöm -
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kloden #14926 üzenetére
SpeakBoard-dal.
Miklós és Kriszta olvas fel.Xmodule: hogy egyeseknek milyen fantasztikus humora van... Szerintem jobb lenne, ha inkább átmennél írogatni valami vicc fórumra! Mások érdekében is!
-
domi007
őstag
válasz
Kloden #15211 üzenetére
Nos, érdekes probléma merült fel:
Nem tudom rendesen megformázni az SD kártyát.
Amit próbálok:
cfdisk-kel létrehozok 2 partíciót: 1 FAT32-eset (7gb), és egy Linuxosat (1GB). Ezekután QTparteddel leformázom a partíciókat a megfelelő formátumra.
A fat32-es rendben is van, de a linuxosra mindig azt mondja, hogy unknown filesystem.
Próbáltam mindennel formázni (mkfs.ext2 stb..) de csak nem csinálja meg, emiatt fel se tudom mountolni.Ez meg mi lehet?
DOMy
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kloden #14855 üzenetére
Vezérlőpult - Hálózati kapcsolatok - LAN jobb klikk - Tulajdonságok - Listából Internet Protocol (TCP/IP) kiválaszt, Tulajdonságok - "A következő IP-cím használata", és megadod az adatokat. Ez nem érinti a külső IP-címedet, a router által kiosztott IP-címedet tudod így szabályozni, hogy mindig ugyanazt kapd, és így nem akad össze a másik gép IP-jével. Előfordul, hogy a két gépnek a router véletlenül ugyanazt a címet osztja, ezt ezzel el lehet kerülni. Viszont akkor a másik gépen is érdemes ugyanígy beállítani az IP-t, egy másik számra (mondjuk a vége ne .2, hanem .3 legyen, stb.).
Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest