Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
P@trick #29811 üzenetére
Az elbaszás tündére látogatta meg az autótokat. Legközelebb azért ha lehet olvasd el a rádió használatiját szerelés előtt. Annyi történt, hogy ezek a rádiók úgy vannak lopás ellen védve, hogy ha áramtalanítják őket (kiszerelik, vagy lehúzzák az akksiról, de megtörténik az ilyen egy sima akksicserénél is), akkor bekérik a kódot következő indításnál. Ezt a kódot elvileg megkaptátok az autóhoz ha újonnan vettétek. A helyzet ugyanaz, mint a telefonod sim kártyájánál, háromszor elronottad, zárolta magát. Csak itt nincs PUK kód. Elvileg a szervíz meg tudja oldani, de gyakorlatilag egy magyar szervíz ennél egyszerűbb problémákat sem tud kezelni.
Megoldás: 1: szervíz, hátha... 2: neten keresgélsz, de nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű dolgot megtalálsz 3: van aki ezzel üzletszerűen foglalkozik, de én nem mutatnám meg neki az autómat
-
zsolesz010
senior tag
válasz
P@trick #23762 üzenetére
Kapsz egy értesítőt a postától, hogy mehetsz felvenni a pénzed.
Szerk.: pumuklipepe Bizonyára mindenki téged szívat... Kicsit el vagy te tévedve. Eszedbe sem jut, hogy esetleg az idelátogatók nem tudják a választ? Vagy úgy gondolod, hogy a te kérdésedre kötelező itt valakinek válaszolni? Hát nem az.
Szerk.2: pumuklipepe Állj már le ember! Mi bajod van?
-
Teszla_
senior tag
válasz
P@trick #21919 üzenetére
Csak az a baj, hogy két gépben próbáltam ki eddig a vinyót, de egyik se indult el vele. Vagyis a windows nem tudott felállni
Így addig se jutnék el, hogy elindítsak valamilyen programot. Vagy ezekkel esetleg boot előtt is meg lehet oldani a dolgot? (ha hülye kérdés, akkor sorry érte
)
-
Draut_HeV
tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
P@trick #18027 üzenetére
Értem én, de 1400 W? Vinyó például nincs benne, mert hálózatról bootol. Jóhogy az egész enclosure erről a 13500 W-ról megy, de mi eszik ebben ennyit?
8 blade szerver van benne, mindegyik 4x Quad-core Opteron 2300 MHz, 32 GB RAM, FC kártyák. Enclosure-ban néhány 10G hálózati kártya. -
ronaldo
őstag
válasz
P@trick #17970 üzenetére
Van itthon egy 22-es Samsung LCD. Azért ha VGA-val rákötve a gépre, durván látni a különbséget közte és a digitális jel között. Én egy 24-es SPVA paneles LG monitorra akarnám rákötni a Lenovot, HD filmnézés ürügyén. Szóval ott is szerintem lenne érezhető különbség ezek szerint.
A dokkoló meg azért nem 2 forint. De nem is 10.000
-
-
ruhk
tag
válasz
P@trick #17682 üzenetére
Mert a router LAN portjai csak 10/100Mbs-t tudnak, a switch pedig 1Gbs-t...gondolom igy gyorsabb lesz ket gep kozott az adatforgalom (az egyiket szeretnem otthoni fileserver-kent uzemeltetni), internetre pedig boven eleg a 100Mbs is...de szoljatok, ha rosszul gondolom!
-
opr
nagyúr
válasz
P@trick #17591 üzenetére
Az a baj, hogy előttem már valakinek sikerült szotveres raid5-be pakolni 4db 200gb-os vinyót
Most ezt próbáljuk lementeni két db 500-asra, viszont az eredeti gépben már nincs elég sata csatlakozó, úgyhogy marad az, hogy egy másikban megcsiholjuk a raid5-öt a két 500gb-osból, backup, utána csere -> megmarad az eredeti fileszerkezet, és remélhetőleg át is lehet rakni.Ez lenne a cél, csak biztosra szeretnék menni, mert ha nem lehet átpakolni, én meg két napig csakmentek feleslegesen, akkor nem lesz nagy sikere a tervnek a többieknél asszem
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest