Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Воланд
titán
Ha rámész a frissítések keresésére.
Amúgy nem ártana egy víruskeresés sem, plusz a flash-t frissíteni, mert itt szvsz nem csak a kártya illesztőjével van gond. Ha eltávolítod a videokártya driverét, akkor a w7-nek automatikusan telepítenie kellene azt, ami integrálva van a Windowsba, nem lenne szabad 800*600-as felbontáson mennie, kivéve, ha bele van piszkálva a rendszerbe.
(#22398) Satyricon: Víruskeresés volt?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Hali
Valaki tud erre megoldást? Nagyon fontos lenne.
Szerk.: Kicsit bővebben: Szóval ha le akarom állítani a gépet, akkor vagy a bekapcsoló gombot kell nyomnom hosszan és úgy áll le a gép, vagy pedig resetelem, és akkor nyomom hosszan a bekapcsoló gombot. Másképp nem tudom kikapcsolni. Az XP szórakozik valami miatt.
Vistán nincs ilyen probléma(két oprendszert használok). Örülnék, ha tudnátok segíteni
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
-
Phvhun
őstag
válasz
Phvhun #22393 üzenetére
http://www.amazon.com/AudioQuest-power-adapter-female-degree/dp/B000J34ON2
+Amerikai típusú dugóval tele van a net, de ahhoz meg kell átalakító, amit előbb linkeltem, ott meg csak 5000-et lehet egyszerre rendelni, de legalább mostmár tudod hogy létezik ilyen
Szerk: hardy, nem mindegy mit sípol az alaplapod, és milyen típusú..
[ Szerkesztve ]
-
hardy586
csendes tag
Sziasztok adott a konfigom. És volna vele egy kis gondom egy ideig azt csinálta hogy csak kb. 3 áramtalanítás után volt hajlandó bekapcsolni. Mostanra eljutottam arra a szintre, hogy nem indul el. minden felpörög nincs hibajelző sípolás nem tudom mi lehet a baja.kipróbáltam másik video karival. másik táppal vinyó és dvd nélkül. memória nélkül sípol a pc speaker... valaki valami ötlet? lehetséges hogy az alaplapom feladta? kb fél éves minden és garis
-
Phvhun
őstag
-
netseft
aktív tag
válasz
netseft #22386 üzenetére
Update: utánanéztem valamelyest, nyomkodtam a gombokat ahogy írták, nem vált be. Már a kijelzőn sem jelenik meg a Samsung logó, csak a led villog és halkan kattog. Ezután szétszedtem az egészet, miután a lencse mechanikáját megtaláltam, visszatekertem sikeresen. Utána összeraktam, de a jelenség tök ugyanaz. Valakinek ötlet arra, hogyan lehetne itthon megoldani a problémát? Az a végső megoldás, hogy szervizbe vigyem, garancia már nincs, sokat nem akarnék érte fizetni, nem is éri meg.
-
mediaplayer
csendes tag
Üdv! A kérdésem az hogy van két Usb modemem egy vodafonos és egy T-mobilos ha mind a kettőt feltelepítem akkor össze tudnak akadni egy mással?
-
rii
nagyúr
van olyan tápkábel, amelynél a jobb oldali rész, ami a gép tápjába megy, 90 fokban el van forgatva?
-
nike_
addikt
sziasztok.
a tegnapi gonddal kapcsolatban: driver sweeperrel legyalultam a régi drivert, felraktam a legfrissebbet, de ugyanúgy 1. indításnál kékhalál. pedig már azt hittem jó lesz. na nem baj, majd megszokom.
-
netseft
aktív tag
Adott egy Samsung S760 digitális fényképezőgép. Mikor be akartam kapcsolni, a lencse szokás szerint előbújt a házból (bocs, nem ismerem a szakszavakat), de az elem pont akkor merült le, így kívül maradt. Most elemcsere után sem reagál semmit, megjelenik a Samsung logó és rögtön ki is kapcsol, csak egy halk kattanást lehet hallani. USB-n keresztül szintén semmi. Ötlet?
-
rlazol
veterán
válasz
ZeroCaptan #22382 üzenetére
vigyázz, ez a szabályzat nemhogy egyetemenként,de Karonként is eltérő.
-
ZeroCaptan
tag
A szabály azt mondja, hogy az utolsó 2 félévben, előzőben volt 13 most meg mondjuk lesz 14, az 27, szóval nincs meg a 30. Nem azt mondja hogy évenként nézik, hanem 2 félévenként, viszont másik pontban meg azt írja tanév végén ellenőrzik csak. Azért fontos lenne biztosra tudni, hogy most akkor mi is van, mert elég izzadós lenne a 30 kredit nekem mostmár, hogy pár tárgyat ignoráltam alapból
[ Szerkesztve ]
-
Smyth
tag
válasz
ZeroCaptan #22382 üzenetére
Akkor most mi a kérdés? Minden úgy van ahogy leírtad, éves szinten kell meglenni a minimum kreditnek ahogy leírtad 30 a min, félévkor nem történik semmi ha valami nincs meg, felkell venned köv. félévben, év végén ugyanez köv félévben felveszed, ha nincs meg a min, pedig költségesre raknak.
[ Szerkesztve ]
-
ZeroCaptan
tag
Még egy kérdés, gondolom van itt egyetemista rajtam kívül.
Ugye, van egy olyan szabály hogy aki nem szerzi a kreditek 50%-át az utolsó 2 félévben, azt átsorolják költségtérítésre, (feltételezzük nem lesz meg csak 26) most hagyjuk figyelmen kívül azt hogy max. 15%-át, stb.
Lehet hogy nem lesz meg a 30 kreditem 60ból, ebben az esetben mire számítsak, most nincs ugye év vége, egyből kezdődik a 2. félév.
-az utolsó két
olyan félévben, amelyben hallgatói jogviszonya nem szünetelt, a két félév teljesítményét
együttesen számítva nem szerezte meg legalább az ajánlott tantervben
a két félévre együttesen előírt kreditmennyiség ötven százalékát
-Az (1)-(2) bekezdés szerinti döntést az államilag támogatott, illetve költségtérítéses
képzési forma közötti átsorolásról a !tanév végén! a képzési időszak lezárását követően,
de legkésőbb a következő képzési időszak kezdetét megelőző 30 nappal kell meghozni.
Ha jól értem, csak év végén tanácskoznak, így ha most szerzek 14-t, következő félévben legalább 16-ot akkor államin maradok ugye? (előző 13 volt) Ráadásul nincs 30 nap a 2 félév között év közben.[ Szerkesztve ]
-
muhay
csendes tag
válasz
ZeroCaptan #22378 üzenetére
Ja,akkor az lesz veszek neki valami olcsó kártyát.De reménykedtem,hogy meglehet valahogy oldani az alaplapival is.Köszi mindenkinek.
-
föccer
nagyúr
válasz
ZeroCaptan #22375 üzenetére
Dobálhatod a gyűjtőbe is, ha fel van bélyegezve. Ha fontos, hogy odaérjen, akkor add fel ajánlottan. Kicsivel drágább, de (talán) jobban figyelnek rá.
Üdv, föccer
mod: RE: (#22376) Wyll
Én csak annyit olvastam, hogy nem tudott keresni hozzá drivert. Nem az írta, hogy nem találtam hozzá win 7-es drivert a gyártó honlapján, és az win automata updatere sem talált hozzá drivert a saját adatbázisában...
Üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
ZeroCaptan
tag
Jobban jársz, ha veszel egy Soundblaster Live hangkártyát, valami használt számítógép boltból, vagy újonnan. 2-4 ezerért 10szer olyan hangot kapsz mint az alaplapival.
Ez viszont hasznos lehet.
http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/w7itprohardware/thread/3d7d02d4-fa0e-4164-a54d-ec2ae0a06ca6Install Win 7 clean.
Manually configure 2 devices lacking drivers.
First-Unknown device which is system device driver ATK0110 ACPI UTILITY Driver v.1043.2.15.37.
Without this driver the recording does not work!!!
Reboot the computer and MANUALLY install C-Media CMI9880 driver version 5.12.1.8 (found in the driver folder).
Do not execute the installation program!!!!!
Reboot the computer.
Without the C-Media configuration panel installed, configure the sound devices(recording and playing) manually using win 7 configuration.[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
válasz
föccer #22374 üzenetére
Legalább pillants rá, mielőtt leírod! Nem véletlen kérdezett minket, ugyanis nincsenek hozzá win7-es, de még vistás driverek sem az asus honlapján.
[ Szerkesztve ]
-
ZeroCaptan
tag
válasz
föccer #22371 üzenetére
Hmm kössz
Akkor veszek egy borítékot, ráírom a címet, bemegyek a postára, és most jön a neheze, megkeresem a sort, beállok, megvárom míg sorra kerülök és aszondom ezt fel szeretném adni, de nézze má meg jól címeztem e meg mert nem adtam még fel levelet, és qrva fontos
A nyomtatvány már nálam van, kitöltve. Mintha régebben még ilyen gyűjtőládákba kellett volna dobni amúgy
Internet forever, mindenre megtalálom a választ itthonról (nem voltam amúgy hibernálva pár évtizedet vagy ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
muhay
csendes tag
Sziasztok,a segítségetekre volna szükségem.Most telepítettem fel tesóm gépére a Win 7 ost,de alaplapi hangkarijára sehogy nem tudtam drivert keresni az alaplap neve Asusp5ad2 e premium hang chip c-media cmi9880van egyáltalán erre valami driver,vagy esetleg valami okosság?Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
426os
őstag
Sziasztok!
Amikor pl pendrive-ot (nem csak újnál, hanem amit már korábban felismert annál is) rádugok a gépre akkor párszor kb fél mp-re elsötétül a képernyő. Ugyanez történik akkor ha a nyomtatót dugom rá, vagy Bluetooth-on kapcsolódok hozzá telefonnal, szóval minden olyan esetben amikor egy másik eszköz kapcsolódik a géphez. Ja és rendszerindításkor is jelentkezik ez a dolog, a bejelentkező képernyőnél. Régebben nem volt ilyen problémám (Win7, egyszer csak elkezdte ezt művelni, azóta már újra is telepítettem egyszer, de a helyzet változatlan. a gépben nem történt semmi változás). Minden driver fel van telepítve, minden a lehető legfrissebb. Igazából nem nagy probléma, de roppant bosszantó. Volt már valakinek hasonló gondja? Szeretnék tőle megszabadulni -
föccer
nagyúr
válasz
ZeroCaptan #22368 üzenetére
Ütős kérdés az biztos
Szerintem súrolja a lehetettlent..
Belerakod egy borítékban, megcímzed, bemész a postára, beállsz egy olyan sorba, hol leveleket is felvesznek. Amint sorra kerülsz, röviden köszönsz, benyújtod a borítékot, és azt modod: "Ezt szeretném feladni". A néni elveszi tőled, mond egy összeget, amit kifizetsz, és már készen is vagy.
üdv, föccer
-
vittuka
aktív tag
-
vittuka
aktív tag
válasz
ZeroCaptan #22368 üzenetére
Pontosan milyen nyomtatványt? itt nézelôdtél már?
-
ZeroCaptan
tag
Most, csak az olvasson tovább aki nem informatikai kérdést vár. Kicsit égő, de még mindig jobb fórumon megkérdezni, mint élőben... (csak erős idegzetűek olvassanak tovább)
Fel kell adnom egy nyomtatványt postára. HOGY KELL?(
)
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Melyik is az a nagyon drága, prémium összeállítású konfigokat kínáló magyar számítógépbolt?
Valami 3 betűs neve volt, ohs, och, vagy valami ilyesmi. -
keeeper
csendes tag
Noss, talán nem a legjobb helyre írom, de remélem tudtok nekem választ adni.
Elkezdtem csinálni hiphop számokat (azon belül is rap) és, úgy alakult, hoyg szeretném komolyabban is elkezdeni.
Nade nem lehet sokáig csinálni azt, hogy megy az azal egy nokia fülhallgatóval, és a szöveget pedig egy diktafonra éneklem(elég prosztó
)
Arra lennék kiváncsi mi kell egy gyenge "home studio" kialakításához.Vagyis inkább arra hogy miket vegyek, lehetőleg olcsó pénzből? Gondolom kéne hangkártya, fejhallgató, meg mikrofon, de ezekből milyen? Tudnátok egy kisebb segítséget adni?? Köszönöm előre is -
kbalazsa
senior tag
válasz
molnarpeter #22335 üzenetére
Nem csörömpölést hallani, hanem sípolást.
-
Воланд
titán
válasz
ftamas89 #22360 üzenetére
Otthoni hálózat és internet megosztás
(#22361) zsj01: Azonnali processzoros kérdések órája
(#22362) MontyCrew: Melyik tápegységet vegyem?
-
MontyCrew
senior tag
hali, mit ajánlotok, usp 5500 tápot vagy chieftech 450eset? elvileg mind2 elvinné a gépet, de azért leírom: i7920 gtx460 1hdd 1 dvdrw 3db 12es venti, 4giga memó
köszi -
zsj01
csendes tag
Sziasztok Mesterek!
Tanácsot kérnék: adott gyári Dell 755; gyári 256-os VGA; 2 Gb RAM és a kérdésem, hogy melyi procimat tegyem bele, hogy minél gyorsabb legyen.
Amire használom a PC-T: egyidejűleg több különböző aukciós oldalak; pdf, formátumok; képek; xls listák
Tehát melyiket a kettő közül??
Intel® Pentium® D Processor 945 (4M Cache, 3.40 GHz, 800 MHz FSB)
vagy
Intel® Pentium® Processor E2160 (1M Cache, 1.80 GHz, 800 MHz FSB)Köszönöm a segítséget!!
-
ftamas89
csendes tag
Üdv!
Akadt egy kis problémám a wifi routeremmel. Két gépre szeretném megoldani a netkapcsolatot, az egyiken vezetékes, a másikon vezeték nélkül kapcsolattal.
Beállítottam mindent, a vezetékes kapcsolat már létrejön mindkét gépen, de a wifin a net valamiért nem működik.
Látszik ugyan a wifi kapcsolat, de a nethez nem fér hozzá. DSL alapú netre szeretnék kapcsolódni, próbáltam beírni a router admin felületén a felhasználónevet és jelszót, PPPoe kapcsolattal, továbbra sem működik.
A wifihez egyébként beállítottam jelszót és WPA titkosítást, ezt a router adminnál is beállítottam.
A router pedig egy SMC WBR14T-G.A segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag
Hy!
Tudnátok mondani olyan programot, amivel könnyű videóban effekteket csinálni?
Egy fragmovie-t szeretnék csinálni -
CSÜLKÖS
tag
Sziasztok!
Erről az oldalról szeretnék zenéket felvenni.
Audacity-vel próbáltam,de elég rossz lett a hangminőség.
(A Format Factory nem "látja"a keletkező fájlt.)
Utána a levett zenéket vágni,konvertálni szeretném,hogy MP3 legyen.
Mit tudtok nekem tanácsolni?
Itt a link:http://www.szabadkairadio.com/honlap/magyar/internetadas/internetadas.htm
Jó minőséget szeretnék elérni,hogy utána kiírhassam lemezre.
Köszi előre is a segítséget! -
Satyricon
addikt
válasz
molnarpeter #22350 üzenetére
Jah, vagy úgy... Háááttt... Nem is tudom...
Lehet írok az iponnak, hogy ez van a monitorral... Kíváncsi leszek, mit írnak rá. Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni!
-
Smyth
tag
A probléma a következő, használom a gépet, pl netezek és egyszercsak feldob a win egy hibaüzit, hogy "Nincs SMART merevlemez" találkozott már valaki ilyennel?
-
Lotusz
tag
sziasztok, meg lehet azt valahogy oldani ezzel a routerrel (Linksys WRT54G/GS/GL) tomato 1.19es firmware-el, hogy ha a böngészőbe beírok egy címet akkor azt irányítsa át egy másik címre és azt hozza be?
tehát ha beírom hogy www.123.com akkor ugorjon a www.456.com-ra.
vagy esetleg böngészőn belül meg lehet oldani?köszi
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
molnarpeter #22348 üzenetére
Ha a falra akarnám rögzíteni, előtte a lábát kellene leoperálni.
Vagy ha más megoldást ajánlasz, hallgatlak
Am mindenképp meg akarom csinálni, mert hamarosan boldog tulajdonosa leszek egy Logitech Z5500 hangcuccnak, aminek olyan mélye van, hogy pár perc alatt szanaszéjjel rátkódtatná a moncsit
-
Satyricon
addikt
válasz
Morris #22345 üzenetére
Én is bújtam a PH!-t szinte mindegyik hsz-t elolvastam a monitorról, jókat írtak róla. Amúgy is nekem ez a dizájn tetszett. Nameg az is tetszik benne, hogy TV tuneres, ami megint eggyel több ok volt arra, hogy ezt válasszam.
Szerk.: PhoenixK: Az ipon-nál vettem, 3 év gari van rá. De sztem azért nem fogják kicserélni mert billeg...
[ Szerkesztve ]
-
redspot
tag
válasz
alfaman512 #22306 üzenetére
Köszönöm a választ!
Csak átalakító kell. Mivel a belső hangkártyának nincs baja, a noti a saját hangszórójával úgy szól ahogy eddig szólt, csak valami történt a jack bemenettel...
Láttam vaterán...kép is volt róla, Logitech márkájú volt
És a méretét nézve csak adapter volt.
No mindegy...Akkor marad ezszerk : na ilyen kéne nekem : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz
Satyricon #22343 üzenetére
Basszus, ha figyelmeztettek, akkor illett volna megfogadni!
Én tévévásárlás előtt is bújtam a PH!-t és nagyon jól döntöttem, hála a Plazma tévé topik lakóinak!
Tedd a amit PhoenixK tanácsol. ha szerencséd van, cserélik... (és szerintem ha van rá mód, másik tipust válassz!)[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
Morris #22342 üzenetére
Igen, 1000%, hogy jól raktam össze!
Másképp nem illeszkedett volna rendesen, sőt, feldőlt volna, ugyanis így van egyensúlyba.
Am ez a tipus ilyen. Mielőtt megvettem volna a moncsit, figyelmeztettek itt ph-n, számítsak rá, hogy billegni fog. Nade a franc se gondolta volna, hogy ennyire
Jaaah, hogy érted ezt a gariztatást? Úgy érted, a Samsung oldalán regisztráltatni? Ezt már próbáltam amikor megvettem, de valami miatt nem engedte...
[ Szerkesztve ]
-
-
Satyricon
addikt
válasz
pakfong #22340 üzenetére
3 fő része volt a monitornak: A talprész, a közdarab(az átlátszó) és a monitor. 4 hónapos a monitorom, zsír új volt, amikor megvettem. Szóval én raktam össze, bár ne tettem volna. Emlékszem, hogy egy fém kis pöcök akasztotta meg ezt a közdarabot, sztem az nem akarja elengedni...
Ötlet?
Am ha sikerülne szétszedni, valahogy megpróbálnám kiékelni... Szerencsétlen mindjárt szétesik, annyira mozog... Hogy csinál6tak ilyen sz*rt???
-
netmesterke
aktív tag
válasz
simii16 #22292 üzenetére
Nem lehet külön engedélyezni, megnéztem. Öcsém PS2-es billentyűzetét vettem kölcsön, azzal jó, viszont az XP nem volt hajlandó feltenni, elindult a telepítő, viszont újraindítás után már azt mondta hogy Hiba a rendszer betöltésekor... külön partícióra akartam tenni, hogy W7 mellett fenn lehessen, de nem lett jó. Máskor működött. Natív Sata módba tettem át a vinyót, de úgy sem lett jó, sőt, a W7-emet is elkúrta... Még az indítási javítás sem tudta helyrehozni, így kénytelen voltam újrahúzni a gépemet...öröm boldogság...
-
Satyricon
addikt
Üdv Srácok
Mivel itt hamarabb választ kapok, ezért itt teszem fel kérdésem.
Azt szeretném megtudakolni, hogy a Samsung P2470HD monitor és a talpa között lévő átlátszó közdarabot hogy a francba lehet kiszedni a monitorból?
Már mindenhogy próbáltam, de nem jön ki
Próbáltam szépen, erősen, sőt már durván is, de meg se kottyan... Azért szeretném kiszedni, mert gyárilag elég sz**ul csinálták meg... Ha egy kicsit is meglököm a szgép asztalt, egyből elkezd billegni a monitor... Kegyetlenül instabil érzést kelt, és baromira idegesít! Remélem lesz olyan, aki tud nekem segítséget nyújtani.
-
Smyth
tag
A probléma a következő, használom a gépet, pl netezek és egyszercsak feldob a win egy hibaüzit, hogy "Nincs SMART merevlemez" találkozott már valaki ilyennel?
-
-
nike_
addikt
na, mégse jó.
leállítottam majd bekapcsoltam a gépet, és 800x600 a felbontás. -.-"
ja, és nem lehet beállítani 1680x1050-re...
wááá megőrülök!! ha leállítom a gépet, és visszakapcsolom, akkor 800x600 a felbontás, de ha csak újraindítom, akkor 1680x1050!! ez hogy?
[ Szerkesztve ]
-
Smyth
tag
-
Smyth
tag
válasz
Gauronx #22322 üzenetére
Ráerősítek Woland kollega válaszára, ne használj 3at, feleslegesen memóriát esznek, egymással összeakadnak, vagy a Kasperskyt vagy a Nod32-t használd, ha bírod memóriával, akkor kaspersky, ellenben nod, eztán frissítsd a szoftvert és így keress rá, a vírusra.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Nem frissítettél véletlenül 3 napja videokártya drivert? Amúgy fentebb írtam, hogy mit próbálj meg.
(#22322) Gauronx: Első körben használj egy vírusirtót. Három szvsz feleslegesen van fent. Amúgy meg lehet, hogy nincs bent az adott program vírusdefiníciós adatbázisában az a vírus. Mi a pontos fájlnév?
[ Szerkesztve ]
-
Gauronx
csendes tag
Lenne egy kis problémám.
A számítógépen jelenleg 3 vírusirtó van (eredetik) a Kaspersky a Nod32 és az avast!
Van egy fájlom ami nod32 és az avast! szerint vírus a Kaspersky szerint meg nem.
Mégis hogy tudnám megállapítani hogy tényleg vírusos-e? -
nike_
addikt
na itt a pontos neve:
nvlddmkm.sys
akkor jelentkezik a hiba, miután kiírja, hogy windows indítása. azt betölti, és mielőtt a felhasználók kilistázását kéne csinálnia, akkor megakad, és kékhalál.
utána újraindul, és jó. mindig.
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
na, valami nvldkmnn.sys (azt hiszem ez a neve) nevű fájl okozza a hibát. először a bill.zetre gyanakodtam, mivel az új, de kihúztam, és ugyanaz.
-
paramedic
aktív tag
válasz
Воланд #22315 üzenetére
Kb. másfél hónapja megkérdeztem ott is, de nem kaptam választ. Gondoltam, hogy ebben a topikban is teszek egy kísérletet...
-
Воланд
titán
-
paramedic
aktív tag
Outlook 2010
Minden elküldött levélhez hozzácsapja a winmail.dat mellékletet.
Rich Text-nél értem, de a súgó szerint HTML-nél nem kellene. Egyszerű szövegnél valóban nem mellékeli. Van valami megoldás a HTML-re?Azóta már láttam olyat, hogy egyszerű szöveghez is csatolta...
-
Воланд
titán
Mielőtt nekiállnál tesztelgetni: BlueScreenView
(#22312) JoolsNOS: Win Update nem talál?
(#22304) danze2m: A fentebbi kérdést tenném fel neked is.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ehhez a webkamerához kellene nekem driver.
Már egy órája küzdök, de nem találok hozzá. Segítene valaki nekem. Esetleg valami jól bejáratott hely ahol vannak ilyen driverek. Amit googli kidob használhatatlan.
Köszi
(win7 alá)[ Szerkesztve ]
-
kbalazsa
senior tag
válasz
molnarpeter #22283 üzenetére
Az alaplap felől hallottam inkább, de azon belül nem tudom pontosítani a helyét a hangnak...
-
RootRulez
félisten
válasz
alfaman512 #22309 üzenetére
Végül is ott tartunk, hogy bármi okozhatja...
A HDD-t kihagytad...
nike_ Teszteld a ramokat és a merevlemezt is lesd meg.[ Szerkesztve ]
-
alfaman512
tag
Ez az egyik legizgalmasabb hibaüzenete a számítógépnek, mióta win a főnök
Sok minden lehet az okozója, de szerintem a leg elterjedtebb okai: hibár ram(ok), melegedő proci (bár ez esetben a második nekifutás még xarabb lenne) hibás alaplap (pl púpos kiszáradt kondik) ugyanez a táppal is előfordulhat, videó kártya hiba (pl nem mindig tudja betölteni a videókari drivert) aztán még lehet vírus féle is. Szóval elég sokrétű a dolog, bár ha képet tudsz róla feltenni, akkor van esély hogy meglátja egy ügyes fórumtárs, akinél már esetleg elő is fordult a kék képernyőd, és tud segíteni. Lényeg hogy a képpel sokat tolnál a dolgon, mert így csak általánosítani lehet, hogy pl valamiért összeomlik olyankor az op rendszered. Légy türelmes, az ilyen galibák sose egyszerűek. -
alfaman512
tag
válasz
redspot #22302 üzenetére
Amiről te beszélsz, az szerintem nem átalakító, hanem usb hangkártya.
itt nézz szét De ez olyan kaliberű dolog, hogy szerintem nem érdemes rendelgetni, ha jársz egy számtech bolt felé bemész, és pultról kaphatsz. Azt én kétlem hogy létezne jack-usb fordító. Bár lehet hogy én tudom rosszul, de te szerintem inkább usb hangkarit láttál.
-
nike_
addikt
sziasztok.
az mitől lehet, hogy mostanában 1. indításnál mindig kékhalált kapok, és újraindul a gép, de 2. indításra mindig flottul megy minden, és egész gyorsan elindul?
milyen hiba okozhatja ezt? hardveres v. szoftveres? ha hardveres, akkor milyen hardver lehet? kérésre készítek képet a hibáról.
üdv és köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
danze2m
csendes tag
Hello! NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!
Nem tud valaki Promise Ultra 100 TX2-ESHEZ DRIVERT ami WINDOWS 7.-TEL KOMPATIBILIS???
Ja és még egy Generic USB Bluetooth adapterhez szintén WINDOWS 7. DRIVERT???
Aki tud segítsen itt,vagy privátban vagy emailben(danze2m@freemail.hu)
Nagyon köszönöm előre is!!!
Üdv.:
Danze[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
válasz
Koczka #22299 üzenetére
A Firefox-ot használsz, akkor a legegyszerűbb ha letöltöd hozzá a DownloadHelper kiegészítést. Nagyon egyszerű használni.
-
redspot
tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs, hogy melyik topikba írjam ezt ezért megpróbálkozok ezzel.
Elromlott a laptopon a hang jack bemenet. Szól, de zörög.
3.5 Jack > USB adapter kéne. Láttam is vaterán (logitech) mind a fülesnek / hangszórónak mind a mikrofonnak volt bemenete rajta.
Hol lehet kapni Budapesten ? Lehetőleg a belvárosban valahol...
Rengeteg kábelboltot néztem már de nem találtam...
Előre is köszönöm a segítséget -
megint én
őstag
Helló!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy ki ért itt a Rivatunerhez?
Mert én be akatom lőni, hogy mutassa a CPU, GPU hőmérsékletet in-game, de nálam nem olyan mint pl. a youtubon. Ott van ez a rengeteg funkció egyszerüen nincsen ami ott van, és a telepítésnél ezt az üzit dobta...
Na ilyenkor mi a fax....
Ja és Bfbc2ben a szokásos 90-110 fps-ről lement 8ra... :S
Uninstalláltam és újraindítottam a gépet és megint 100fps körüli. HELP!