Hirdetés
Aktív témák
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Itt hol találok olyan topic-ot,hogy milyen laptopot illetve asztali gépet vegyek? -
Satyricon
addikt
válasz
molnarpeter #21591 üzenetére
Igen, a vásárlást én is javasoltam nekik! Köszi a megerősítést! Üdv
Satyricon
-
bulgesz
tag
Helló!
van egy T-Home-os beltérim: http://dtvnews.hu/content/intek-s50cx-belt-ri
Van benne kártya is! működik biztos,mert nemrég volt használva! (egy haveromtól hoztam át)
de nincs t-home-os előfizetésem. Működésre tudom bírni ennek ellenére valahogy?
van Digi-s beltérink itthon és előfizetés is van, meg antenna is (nem kábel, hanem műholdas!). Ha esetleg kihúzom az antenna kábelét és beledugom a t-home-osba akkor működhet?
és ha működne akkor nem kaphatnék semmilyen büntetést, nem lenne következménye?
-
DJ WOKKY
addikt
Hello!
Bocsi, hogy ide teszem, de máshol (azonnali telefonos kérdések topic) nem kapok rá választ.Olyan problémám lenne, hogy adott egy Samsung S5230 -as telo (T-mobile-os) most vettem egy 2Gb-os sd memokarit.
Ha küldök egy másik telefonról 1 mb feletti dolgot (zene,video), akkor kb. 1020kb után megáll és hibát írt ki a küldő telefon, hogy nem fogadja a Samsung.
Ha azt állítom be, hogy telefon legyen a Samsungnál az alapértelmezett mentési hely, semmi baj nincs. De amikor a Memoria kártya, akkor már jelentkezik a probléma.
Számítógépről küldve file-t, akkor minden rendben, rámegy a kártyára és a telefon aztán le is játsza azt.
Mit tudok tenni ?? -
rii
nagyúr
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy egy sata-s 2,5"-os notebook hdd-t be lehet tenni a gépbe ugyazzal a sata-adat-, és sata tápkábellel, mintha egy 3,5"-ost tennék be?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Satyricon #21587 üzenetére
Hardware-es megoldást javasolnék. A neve: új vinyó
Egyébként a Maxtorok nem a legmegbízhatóbbak, a bad sectorokat pedig amúgy is javítja magának (már amit tud), ami marad az tényleg az. Szóval: új vinyó, amíg nincs meg, ne legyen használva. Utána részletekben (a melegedés miatt) fel kell másolni az új vinyóra. Ennyi. A bad sectorok egyébként csak kis százalékban javíthatók...
-
DieHard
senior tag
Szevasztok!
Tudnátok mondani valami vga tesztelő progit ati5870 kártyámra? ami megmondja hogy van e fizikai baja. köszielőre is
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
molnarpeter #21586 üzenetére
okés! Megpróbálom köszönöm.
-
Satyricon
addikt
Hali srácok
Tesóméknál félig meghalt a 120-as sata maxtor winyó. A HD Sentinel kiírta, hogy 419 hibás szektor alál6ó a lemez felületén. A kondíció pedig lement 20%-ra. Mit lehet ilyenkor tenni? Létezik olyan program, ami nagy %-ban javítja ezeket a hibás szektorokat? Fontos lenne, nehogy elszálljon nekik valami fontos adat! Köszi előre is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #21585 üzenetére
A ventik elhelyezése és száma jó. Szerintem tedd vissza a ház oldalát. Elsőre hülyeségnek tűnhet, de igazán csak úgy tudsz kialakítani egy jó légáramlatot, ami az összes alkatrésztől jövő meleg levegőt ki tudja tessékelni a házból
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
molnarpeter #21583 üzenetére
AeroCool házam van. Elől egy 14cm venti, ház oldala le van véve, tápban 12cm venti táp alatt 8cm venti.
-
Intel fan11
őstag
válasz
Butcher-HUN #21582 üzenetére
Sztem terhelés alatt a 49 fok teljesen normális!!!!!!!!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #21582 üzenetére
Házventik vannak?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
molnarpeter #21581 üzenetére
Szerintem a terhelés alatt lévő Geforce GTX 280 nyomatja fel a proci alatt lévő Gigabyte feliratú chipsetnek a meleg levegőt mivel a többi hőmérséklet optimális.
http://www.osoft.hu/bigimages/106002-mbo-gigabyte-ma770t-ud3-nagy.jpg
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Intel fan11 #21580 üzenetére
Nekem is 5 megás van, 3 felé elosztva, de semmi lassulás vagy hasonló... Egy routeres topicba átirányítanálak.
-
Intel fan11
őstag
válasz
molnarpeter #21579 üzenetére
T-home 5 megás
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #21577 üzenetére
Szerintem az az egyik híd hőmérséklete lehet. Tudnál esetléeg képet mutatni a ház elrendezéséről?
Intel fan: Milyen neted van?
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz
molnarpeter #21575 üzenetére
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Intel fan11
őstag
válasz
Butcher-HUN #21574 üzenetére
Gigabyte GN-BR01G
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Intel fan11 #21573 üzenetére
pontosan milyen típusod van?
-
Intel fan11
őstag
válasz
Butcher-HUN #21572 üzenetére
Üdv!Nekem is giga lapom van és játék közben nekem is 49 fokot mutat az aida64!Sztem normális!!!
-
Butcher-HUN
senior tag
Gigabyte MA770T-UD3 lapom van. Maffia 2 vel játszok Aida64 szerint 49°C az alaplap normális ez? AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz ről 3,40Ghz re lett húzva meg a ramok is kaptak + feszt időzítés csökkentés. Ja és a vga is meg van húzva Geforce GTX 280
-
Intel fan11
őstag
Üdv!Van egy gigabyte wifis routerem!Az a problémám hogy ha tesóm laptopja kapcsolódik a hálózathoz wifin keresztül teljesen lelassul a net fél nap mire bejön 1 net oldal!Azt mondták hogy az a baj h a wifi elhasználja az egész sávszélességet és az asztali gépeknek nem marad semmi és hogy a routerben kell vmit álítani h ne használja a wifi az egészet!Vki tudja mit kell álítani h normálisan működjön????
-
Userke
csendes tag
Sziasztok!
Adva van egy ASUS M4A785TD-M EVO alaplap. Úgy másfél napja megmakacsolta magát a hálózati vezérlője. Sehogyan sem tudom működésre bírni. Se Splashtop, se Mandriva Linux, se Windows XP. Tudomást sem vesznek a vezérlőről.
Csak egy LED villog az UTP-aljzat mellett. Ennyire képes jelenleg.
BIOS setupban engedélyezve van az eszköz.
Mondjatok valami okosat nekem.
Vagy csere lesz?Üdv, Userke
-
vanek
tag
válasz
molnarpeter #21567 üzenetére
a venti megvan..megnéztem, nem melegszik a vga..cpu 32fokos..
de amire eddig nem figyeltem..mivel nem is gondoltam rá, az a zsírúj vinyom..2 napja vettem egy WD 160 asat..
de olyan hangot ad ki néha, mintha beremegne a lemez és hozzáütődne a tűhöz..:S
És akkor vannak a fagyások is..vigyem vissza?:\
De mikor megvettem nem volt neki semmi baja..:S
-
mezis
félisten
válasz
krypton #21509 üzenetére
Conrad-éknál kapható a Votcraft IPC-1L töltő. Az nem csak feltölti, de meg is mutatja, hogy mennyi az akku kapacitása.
(Én egyszer számháborúban nyertem 4 db GP gyártmányú ceruza akkut. A 4-ből egy megközelítette a névleges kapacitást, kettő még megformázható volt 1/3-ad kapacitásra, egy pedig 47 mAó kapacitásúnak adódott. Egy mélymerülést elszenvedett akku már csak árnyéka önmagának.
-
vanek
tag
Üdv
Olyan problémám lenne, hogy újraindulgat a gépem..
Valamikor már a xp betöltő csíknál újraindul..
De valamikor belép az xp-be, majd úgy csinál mintha lefagyna, de olyan 10 sec után magához tér, majd megint "színlel" ezt megcsinálja 2* 3*, kikapcsol a monitor, majd újraindul..
Valami ötlet??
Mondjuk a vga ventije nem megy..sajna meghalt..:\ --->2600 xt
Előre is köszi
ui.: tudom tudom egy őskövület, de nekem még jó..!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
molnarpeter #21555 üzenetére
Win7 Ultimate 64-bit
-
Ze'_
csendes tag
válasz
molnarpeter #21562 üzenetére
Xp-t használok. Átállítottam, a probléma még így is fennáll. Esetleg további ötletek? :S
[ Szerkesztve ]
-
Ze'_
csendes tag
válasz
molnarpeter #21560 üzenetére
Azt hogyan tudnám kivitelezni? Sajnos nem értek ennyire hozzá.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
molnarpeter #21557 üzenetére
Én pedig ismétlem, hogy a lemez nélkül nem fog menni....
-
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Először is a konfigom:
Alaplap: Gigabyte GA-P35-DS3
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz
RAM: 2x1gb GeIL 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
VGA: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) (Gigabyte)A problémám pedig a következő lenne. A konfig 2,5 éves van körülbelül, de nem is ez a lényeg. Mióta megvan, azóta egy olyan problémába ütközök nap mint nap, hogy amikor tételezzük fel megy a winamp, msn, total commander (de lehet ez bármilyen program és bármennyi) és bezárom valamelyiket, olykor egy 1 másodpercig nem reagál arra, ha írok vagy kattintok, azonban a zene vagy a film ami megy nem áll meg. Nagyon idegesítő tud lenni sokszor. Azóta jópárszor lett újrahúzva a gép, más-más XP-vel. Most egy SP3-as van fent. Az alaplapi driver azthiszem mindig ugyan az volt. Videókártya drivert mindig frissítek.
Valaki tudna valami megoldást? Esetleg ötletek?Előre is köszönöm,
üdv: Zéé -
DJ WOKKY
addikt
válasz
molnarpeter #21553 üzenetére
Beteszed az oprendszeres cd-t. Aztán elindítod. Van egy hely, ahol nem friss rendszert kell választanod, hogy új rendszered legyen, hanem a javításra kell menned.
De ha figyelmesen nézed alul miket ír ki a lemez olvasása közben, akkor ott is el tudod indítani azt hiszem F2-vel a javítást.Az AIDA64 köztudottan ad meg ilyen dolgokat. Nem te vagy az első, aki meglepődik mire "képes" a kártyája.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #21554 üzenetére
Oprendszer?
-
Butcher-HUN
senior tag
Ismeritek híres Unigine vga tesztelő progit? Na most én lefutattam a Haven-t igaz Tessalation OFF mivel azt nem támogatja viszont DX11 ben indult a teszt minden fullra raktam. De hát kérdem magamtól hogy a GTX 280 DX10 et támogat nem? Megnéztem Aida64 el írja hogy CUDA támogatás meg OpenCL stb és ott a support között ki volt pipálva hogy DX11 api. Most akkor mi is van?
A GTX 280 támogatja a DX11 et vagy sem?
-
válasz
Lompos48 #21551 üzenetére
Értem
De a bootolásos kérdésemre még nem kaptam választ
Amúgy nem a tápról akarom lehúzni a cd olvasót mert a tápot bármikor letudom kapcsolni róla (külső rack-ről megy, ahogy említettem és azon van egy kapcsoló) de az ide kábelt nem húzhatom le róla még kikapcsolt állapotban sem mert akkor a windows nem akar elindulni
Ja és speedfan-al folyamatosan figyelem a hőmérsékletet, mivel a gép non-stop megy, ír valami olyat hogy remote valami, ami eddig 64fok-ra is felment ( a többi dolog, cpu stb... 30-40fok körül van) teljesen passzív a gép, de picit aggaszt az a 64fok, gondolom a tápja lenne, sok vagy nem sok?
[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21547 üzenetére
És a cd olvasó egy külső 3.5 rack-ről kapja az áramot, míg az IDE kábel a gépből jön amelyikkel a gond van, ha menetközbe lehúzom róla az nagybaj?
Így nyírtam ki életem első HP9101-es írómat. Ma már nrm érnr semmit, de még mindig siratom.
A másik gond, ugyan ezzel a géppel, most hogy nem volt jó szenvedtem vele, többször meg is fogtam ugye az ide kábelt és egyéb részeit, és megrázott nem tudom miért, eddig nem volt ilyen gondom vele, egy belső passzív tápos gép, thintune a márkája, lehúztam táp kábelt de akkor is rázott ugyan úgy, miért?
Használj földelt konnektort és minden fogyasztódat tápláld ugyanonnan, akkor nem fog rázni. Most a ház meg minden, amivel össze van kötve valószínűleg "lebeg" és elérhet bizonyos csípős feszültségértéket, ami kellemetlen ugyan, de nem veszélyes.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
enginev3.0 #21547 üzenetére
Okay dfdfdf szerintem megbirkóztam a feladattal
Jár az 5-ös ??
Nem szigetel jól a tápod valahol. Valahol szökik az áram
[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
válasz
DJ WOKKY #21548 üzenetére
Ha belekezdesz a szereztésbe akkor már eltudod küldeni....
Vagy a válasz gombra kattintást a görgővel csináld....use OFFtopic
(#21547) enginev3.0
Menetközben ne húzz le tápcsatit de rá se dugj mert lehet kijön a füst a gépből és vége
Ha veszel fel egy szigetelt cipőt nem fog rázni, valószínűleg a földelésed lehet a ludas[ Szerkesztve ]
-
-
Helló
Mit tegyek ha a windows nem akar betölteni cd meghajtó nélkül?
Ha nincs hozzákötve cd meghajtó akkor kiírja hogy DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ...Amint hozzákötök egyet, semmi baja.
Ezzel nem is lenne gond csak az hogy a házba már nem fér be a cd olvasó mivel egy vékony kliens és ráadásul a cd olvasó nem is az enyém szóval majd vissza is kéne juttatni a gazdájának.
Mi ilyenkor a teendő?
A boot sorrend jól van beállítva, HDD-0 az első.
És a cd olvasó egy külső 3.5 rack-ről kapja az áramot, míg az IDE kábel a gépből jön amelyikkel a gond van, ha menetközbe lehúzom róla az nagybaj?A másik gond, ugyan ezzel a géppel, most hogy nem volt jó szenvedtem vele, többször meg is fogtam ugye az ide kábelt és egyéb részeit, és megrázott nem tudom miért, eddig nem volt ilyen gondom vele, egy belső passzív tápos gép, thintune a márkája, lehúztam táp kábelt de akkor is rázott ugyan úgy, miért?
-
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Butcher-HUN #21528 üzenetére
Ahogyan már más kolléga is írta, megnézném én is egy nagyobb táppal (most néztem csak a konfigod, h 450W-os van). Mert úgy látom van itt fogyasztó (tuning, winyó, ramok) ezek esznek is szépen, és hát hiába h márkás tápod van, lehet kevés.
Valamint azon az ágon, amit adsz a kártyának, arról az ágról csak a vga megy, vagy más is? Ha más is, akkor vedd le, nézd meg úgy. -
Morris
veterán
válasz
Butcher-HUN #21540 üzenetére
esetleg szarul vannak optimalizálva a játékok.
Szűz rendszerre friss driverrel próbáld meg kínozni kicsit. Ha úgy is csinálja, akkor esetleg tényleg hardveres gond lesz. vagy a fenti verzió, vagy még driver gond -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Morris #21535 üzenetére
ezt gondoltam én is de akkor Crysis Warhead és COD Black Ops alatt ugyan úgy tuningolva van és ott nincs ilyen probléma több óra játék mellett na ilyenkor mi van?
Chieftec GPS450 A ( 450W ) ha kevés lenne a táp akkor elvileg fagynék vagy reboot lenne de ilyen nem volt. Igaz hogy hangos a táp mert alig marad benne ' headroom ' és pörög a venti ezerrel de hát ez a dolga hogy hűtse a tápot és szívja ki a meleg levegőt. Túl melegedés megint csak nem lehet mert elől egy 14cm venti szívja be a levegőt a kártya ventie 100% le fordulat mellett megy + le van véve a ház oldala. Adia64 nézem a hőfokokat minden rendben.[ Szerkesztve ]
-
Lompos48
nagyúr
válasz
kételkedem #21534 üzenetére
Néha illik meg is rázogatni, mert megéghet az alja. Én fedett serpenyőben csinálom valamelyik felső égőn. Bevagdosni a domborúbb felén olyan majdnem 180 fokos ívben legjobb egész rövidre állított "cutter"-rel.
Ez is hardware ügy
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz
Mariann294 #21536 üzenetére
Biztos, h nem a silverlight-tal vagy a net-tel van gond. Nálam is előfordul nem is kevésszer. olyankor újra betölttetem az oldalt és addig szerencsétlenkedek amíg jó nem lesz. (böngészde: firefox, net 40/20Mbit Digi)
Retek klub szerevere gagyi szvszFrissítés valóban lehet old valamit a problémán
-
plmdr
tag
válasz
kételkedem #21534 üzenetére
Köszönöm
-
Morris
veterán
válasz
Butcher-HUN #21528 üzenetére
Hab a tortán, h még tuning is van
-
kételkedem
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21530 üzenetére
Vagdosd be pár helyen, áztasd vízbe, aztán tedd tepsibe és süsd 20-30 percig közepes lángon.
(#21532) plmdr : Moderátort keresek!
[ Szerkesztve ]
-
plmdr
tag
Sziasztok
Egy PH adminra lenne szükségem!!
-
Morris
veterán
válasz
Mr.Csizmás #21530 üzenetére
Ez nem csak hardverekkel foglalkozó topik ám
Butcher-HUN: Lehet, h igazad van. Ehhez a vga-hoz 550-es tápot javasol a gyártó
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
vettem egy zacskó sütnivaló gesztenyét, kérdésem az lenne, hogy süssem meg? be kell vagdosni, meg gázsütőben hanyas fokozaton, meddig...
mod. nem ide akartam
ha valaki moderátor erre jár, kérem törölje
[ Szerkesztve ]
-
Peetry
senior tag
válasz
ZeroCaptan #21505 üzenetére
márcsak azért sem az a táp enyhén szólva gyenge az új videókártyádhoz... kb mintha kispolskival húznál lakókocsit....
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
DJ WOKKY #21522 üzenetére
Üdv! A legújabb driver van fent,64-bites Win 7 Ultimate összes frissitéssel. A vga nem melegszik túl mert mikor az említett másik két játékkal toltam ott semmi ilyen akadás nem történt pedig hát azok is izzasztják a kártyát. Én már arra is gondoltam hogy a táp hatásfoka a 12V-os ágon nem tud rendesen annyit leadni amennyi kell a vga nak terhelés alatt és ilyenkor ingadozik a teljesítmény
bár ez lehet hogy csak az én fikcióm...
-
whited
addikt
Sziasztok
Linux logo-t kellene terveznem de nem nagyon van ötlet, esetleg valakinek van valami ötlete? -
DJ WOKKY
addikt
válasz
molnarpeter #21510 üzenetére
próbáld meg javítással.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
Mariann294 #21515 üzenetére
Nagyon változó a szerver terheltsége. Van hogy nálam is előjön.
Ha 2x előjön, akkor böngésző bezár, net bont, majd ismét csatlakoztat... újra böngésző, és a lényeg újra betöltetem vele a nézni kívánt videót. Ilyenkor mindig jó lesz. Remélem tudtam segíteni. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
Butcher-HUN #21517 üzenetére
Szoftveri résszel kezdeném.
Játék, vga driver, talán op rendszer, vagy a hűtést megnézném a vgan... nem e melegszik e...[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Következő lenne a kérdésem, ha AHCI nem játszik, akkor Legacy IDE vagy Native IDE a nyerő?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Chieftec GPS450 A ( 450W ) tápom van alig 2 hetes. Egy GTX 280 at visz tuningal. Metro 2033 DX10 ben minden fullra állítva néha néha be be akad ilyenkor le megy az fps szám majd megint megy a játék szépen. Ilyenkor igen hangos a táp pörög is ezerrel a ventije. A gép nem indul újra és nem is fagy teszteltem már több progival és stabil hangos de eddig minden rendben volt. Na most feltettem az ARMA II játékot ott már a menü is akadt rá nyomtam hogy a játék állítsa be a grafikát teljesítményt és mikor betölti az első pályát akad. A COD Black Ops teszteltem ott minden rendben volt több órányi játék után is teszteltem Crysis Warheadel is ott sem volt semmi gond. Tanácstalan vagyok
AMD Athlon II X4 640 3,4Ghz re húzva és 4GB Corsair Dominator DDR3 1666Mhz. Windows 7 Ultimate 64-bit
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
Mariann294 #21515 üzenetére
Én három böngésző (opera, ff, chrome) alatt próbáltam most megnézni egy videót, még annyit sem ír ki, hogy buffering.
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Az rtl mos-on szeretnék videót nézni.Ritka alkalom amikor akadás nélkül megy végig egy videó.Pár napja azonban egy videót sem tudok megnézni mert 10 másodpercenként kiirja hogy "buffering".Nos,ez mindenkinél így van vagy csak nálam?Mi rá a megoldás?Próbáltam a Silverlight-ot újra telepíteni,de így se jó.Segítsen valaki!!! -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #21511 üzenetére
Nos újabb a korábbitól különböző lefolyással találtam magam szemben:
Tehát Nem tudok érdemben kattintani (idáig stimmel), de kitartó kattogtatás után a képernyő elsötétedett, majd további kattogtatások hatására megállt az egér is, ezt követte a reset (Ctrl+Al+Del-re se reagált egyik periódusban sem)
Persze van hogy lehal (nem tok kattintani, de egér mozog) és pár másodperc elteltével megint megy most is ez esett meg, mikor gépeltem az a postot...
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
Először is bocsánat ha rossz helyre írom.
Olyat produkál a netem egy ideje (egy-két hónap), hogy teljesen véletlenszerű időközönként megszűnik a kapcsolat. A router menüje ilyenkor azt jelzi, hogy van, ha megnyomom a disconnect gombot akkor újracsatlakozik, és megint jó. Van amikor fél napig tökéletesen megy minden, viszont van olyan is hogy órákig nem tud reconnectolni.
A router: TP-Link TL-WR542G
a modem: DLink DSL360-R
a szolgáltatás: IceDsl 5Mbitmelyik lehet a hibás láncszem?
-
PH-User
addikt
Remélem nem haragszanak meg a moderátorok, ide is beírom, hátha.
Ebben tudna valaki segíteni? -
RootRulez
félisten
Sziasztok, mi miatt lehet az, hogy alkalmanként a gép befagy? Első jele, hogy mozog az egér, de pl nem tudok kattintani ablakok között, majd pár kattintást követően már az egér se mozog, majd vagy beindul kis idő elteltével vagy reset lesz belőle...
AIDA64 rendszerstabilitás tesztet eresztettem rá, ment is bő 7 percig, semmi gáz... Akkor mi lehet a gond, véletlenszerűen fordul elő. Előjött egy 1,5 éve telepített Windows7 HP-al is és a frissen telepítettel is.
Konfigom:
MTB: Biostar TA790GX A3+ 5.x
CPU: Phenom II 955 + HYPER212 PWM
RAM: 2GB G.SKILL + 1GB Kingmax DDR3
VGA: MSI HD5770 1GB vagy XFX HD4850 (mindkét VGA-val megesett)
HDD: WD750GB
ODD: NEC AD-7260S
PSU: CORSAIR HX520Szóval véletlenszerűen előfordul akár táblázatkezeléskor, böngészés alatt vagy kis 2D-s játék játszása közben (pl.: Bejeweled 3) 3DMark06 is lefutott gond nélkül, szóval végképp nincs ötletem, BIOS frissítés és reset is megvolt...
-
molnarpeter
nagyúr
Itthon az egyik gép (xp) nem akar képet adni a Win töltőképernyője után. BIOS default megvolt. Megoldható újrarakás nélkül?
-
Воланд
titán
válasz
ZeroCaptan #21505 üzenetére
Idézet a Melyik tápegységet vegyem? topikból:
"codegen inkább csak egy szép fémdoboz amiből kijönnek a kábelek, másra nemjó csak nézegetni" linkÚgyhogy szvsz nem ártana egy tápcsere.
-
-
ZeroCaptan
tag
Help me out of there
Kb 1 hónapja, minden nap lefagy 4-szer 5-ször a gépem, sokszor be se jön a rendszer, már a betöltés előtt lefagy. Újra volt téve időközben az op. rendszer, a helyzet ugyanaz.
Közben elromlott a dvd-írom, vettem másikat, és új videokártyát az alaplapi x1550 helyett hd5450-et, valamint ram-okat kicseréltem... A helyzet ugyanez. Amdx2 4200-as gép. 350w codegen táppal. Mióta az új kártya van, ha játszok egyből lefagy.
Mi lehet a hibás? Alaplap? Processzor? Táp? Mivel tudnám kiszúrni hogy melyik a rossz..? -
krypton
senior tag
válasz
kételkedem #21502 üzenetére
De a Kodak gyári aksija ne lenne jó?
-
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Pár hete vettünk egy fényképezőt, Kodak Z981. Az természetes hogy olyat csinál, hogy nagyon lassan visszahúzza az objektívet, nem reagál egyik gomb lenyomására se, kikapcsolni is csak az aksik eltávolításával lehet. Az akkumulátor még félig töltött állapotban vannak.
krypton
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből