Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Particionálás
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Még egy kérdésem lenne:
Winchestert lehet működtetni hangfal közelében?
Az én gépem évek óta egy nagy hangfal tetején van (máshol nem lenne helye). -
peter889
őstag
Oké, köszönöm, nézegetem.
-
PH-User
addikt
Most már nem tudok mit csinálni...
Még mindig fennáll ez a probléma.
Azóta volt már BIOS frissítés, teljes BIOS nullázás, mégsem működik úgy, mint eddig.Valami ötlet esetleg
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérésem,hogyha valakinek van T-Home vagy Invitel-es internettel kapcsolatos valamilyen pozitív/negatív tapasztalata,meg tudná-e velem osztani?
Lejár a hűségidőm,és válthatnék a szolgáltatók között.
ADSL internetem van.
A topic-okban feltettem már a kérdést. -
nyunyu
félisten
válasz
Illusion1010 #23975 üzenetére
Lenne egy olyan feladat, hogy több száz fájl van egy mappában, létre kellene hozni minden fájlnak egy külön mappát, ahol a fájl neve a mappa neve is.
Ne csodalkozz, ha nem fog menni.
Egy konyvtarban nem lehet ket azonos nevu fajl/konyvtar.
-
-
Z86
őstag
válasz
peter889 #23989 üzenetére
[link] itt van egy csomó különböző típus.
pl. hagyj ki egy két slotot a kettő közt, figyelj a ház megfelelő szellőzésére, tegyél be előre is egy ventit ha esetleg nem lenne.(#23991) Miki85
Hát talán a géped specifikációi alapján próbálj rákeresni a neten, hogy melyikhez passzol.[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy elég érdekes gondom lenne: a céges gépen (kollégánál, nem a sajátom), az Alt, ill. az Alt Gr gomb nem működik...
És ez elég idegesítő, mert @, &, stb. jeleket azokkal a legegyszerűbb írni. Arra gondoltam, hogy valami lefoghatja a gombot, de nem tudom, mi, mert eddig neki nem nagyon kellettek ezek a karakterek, így csak pár napja vette észre (a gép teljesen új, kb. egy-másfél hónapja használja). Ami "spéci" cucc, az egy raktárkészlet program, de az több más gépen is rajta van, gond nélkül. Meg általánosabb dolgok...Windows live mail, Office, stb. Antivírusként NOD32 van, a gépet kémprogi után malwarebyte's Anti-malware-rel is átnéztem. Windows XP Professional van oprendszerként a gépen.
Tudtok adni tippet, hogy hol keresgéljek, vagy hogyan tudhatom meg, mi foghatja a kérdéses gombokat?
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
- Szeretném megtudni, hogy az alábbi két vinyó mennyit fogyaszt, ha folyamatosan adatot olvas/ír, és mennyit, ha csak a gépre van kötve, rendszerben van áram alatt, de nem olvas/ír?
Maxtor DiamondMax Plus 9 - 80 GB
Barracuda 7200.7 Plus - 160 GB- A vinyókat gépen belül hogyan célszerű úgy elhelyezni, hogy jó legyen a szellőzése? (Tegnap 55! fokra melegedett az egyik, a Hantinel pampogott miatta!)
Megköszönném, ha vki tudná a válasz!
-
Miki85
tag
Asus A3000 Laptophoz keresek drivereket, elsősorba VGA kellene.
A3000 van ráírva de modellként 3500 L is feltüntetve van.
Guglizgattam de még nem sikerül megfelelőt találni. -
Z86
őstag
válasz
Intel fan11 #23982 üzenetére
GPRS = General Packet Radio Service azaz csomagkapcsolt
-
Z86
őstag
válasz
Kezdő vagyok #23983 üzenetére
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Hol találok olyan topicot,amelyik az internetszolgáltatókkal foglalkozik?
Pl.Invitel,T-Home? -
Intel fan11
őstag
Üdv!Szeretnék internetre kapcsolódni bluetooth-on keresztül!Kaptam hozzá progit is!A problémám azzal van hogy telefonba be kéne álítani a wapot gprs kapcsolattal, de nincs csak csomagkapcsolt!A telefonom nokia 5230!Mi lehet a probléma?
-
Illusion1010
senior tag
-
Satyricon
addikt
Nemtom már hogy unitesóm hogy frissítette anno a biost ezen a lapon... De azt tudom, hogy volt vele szenvedés.
Am az X2 6400+-os proci 125w-ot fogyaszt, szerintem az baromi sok az újabb modellekhez képest. Én a helyedben egy Phenom II X2 550 Black Edition procit vennék. Használtan 15, újonnan 20 körül van. Azért jó ez a proci, mert ha szerencséd van, a biosba fel tudod oldani a magokat és kaptál egy 4magos Phenomot, amit baromi jól lehet tuningolni is!
Úgyhogy sztem inkább arra gyüjts, ha támogatja a lapod!
-
xKacsax
aktív tag
-
Воланд
titán
válasz
Illusion1010 #23975 üzenetére
Gyanús, hogy erre valami scriptet kell írni.
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Lenne egy olyan feladat, hogy több száz fájl van egy mappában, létre kellene hozni minden fájlnak egy külön mappát, ahol a fájl neve a mappa neve is. Majd áthelyezni a fájlt a saját nevével ellátott mappába. Remélem érthető
Előre is köszönöm ha valakinek sikerül adnia egy jó tippet
-
toza
senior tag
válasz
Satyricon #23947 üzenetére
vindoz alol updatalhato bios?! de vagany. nem is tuttam.. viszont nem eleg egy x2 6400 + os nekem?! gts 450 kartya van es egyebkent egy 350 es taprol tolom..ide hdd kel ugyan.. de eddig nem volt gond..
szoval update utan 6400+ boven eleg mar mindenre nem?! uj jatekok stb mennenek franyan.. ?!? (mint uj moh pl meg hasonlok ?!?)
-
Crytek
nagyúr
Az mitől lehet hogy gép bekapcsolás után nem mindig látja a rendszer a DVD írót?
-
Ybron
senior tag
Hello,
Hogyan tudom leellenőrizni egy usb eszköznél, pl egy infránál hogy az még jó-e ? Mert rádugom a gépre és folyamatosan azt írja hogy az usb eszközt nem lehet felismerni.
Win 7 64bit. Próbáltam már azzal is hogy eszközölőbe eltávolítottam az usb eszközöket(hub).
ssd-m van és achiba futtatom, ez nem tudom számít-e. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Internetes oldalon vásárolt terméket meddig köteles becserélni az eladó? A termék bontatlan sértetlen. -
Tv
senior tag
Sziasztok! XBOX CLASSIC ügyben szeretnék érdeklődni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire ad jó képet a classic egy full hd (1920x1080) lcd tv-n? A konzol lehetséges felbontásai közt szerepel az 1080i, de ez ha jól tudom "gyengébb" mint az 1080p. Na de a lényeg, hogy korrekt képet ad-e vagy sem?
-
kmisi99
addikt
Ha legjobb teljesítményt akarok akkor érdemes valami alapatt win7 et használni? Mert hallottam olyat hogy az ultimate ben sok a felesleges dolog! Vagy az nem befolyásol?
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Satyricon #23958 üzenetére
Csak az a vevőegység benne van mindenestől a füles tokjában, nem úgy külön dugdosok belé adaptereket. [link] Egyébként a kisördög bökdösött hátulról a fogalmazásod miatt.
DigiTV: ha az egyszerű kábelTV, akkor a mono hang mindkét oldalt fog szólni egyformán, ha pedig a settopboxos digitális változat, akkor a settopboxból nagyon jó sztereó jelet lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Okés köszi, akkor meg kukkantom a nagy fejhallgatós topicot is!
Szerk.: Még annyit tudnátok mondani, mivan akkor, ha az adás monoba szól és a fejhallgató sztereo? Digi TV van bekötve anyuméknak, azon mono a hang. És én egyszer a hifit akartam rákötni, de az meg se pisszent emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz
Satyricon #23953 üzenetére
A vezetéknélküli fejhallgatók vevőegységének általában sima jack csatlakozója van (3.5mm vagy 6.3mm), szóval egyszerűen rá lehet kötni TV-re, de akár MP3 lejátszóra is.
Ne MediaMarktban vegyél fülest. Ott maximum nézz egy szimpatikusat, de érdemes valamilyen árösszehasonlító oldalt használni, és ott rákeresni a típusszámra. Spórolhatsz pár ezrest (akár tízezreket is, MediaMarktot ismerve). www.argep.hu
Fejhallgatókról itt érdeklődj inkább: Nagy fejhallgatós topik
-
Satyricon
addikt
Jah, akkor oks, ha ez a táp bírja a gyűrődést!
Lompos48: Lehet rosszul fogalmaztam meg a dolgot, mert gyorsan írtam. Ha jól veszem ki szavaidból, akkor azt nem érted, hogy értettem a csatlakozást, ha vezeték nélküli. Nos, ha erről van szó, és ha jól tudom, akkor a vezeték nélküli fejhallgatóknak van egy vevőegysége, amit a pc-hez vagy a tvhez lehet( lehet?
) csatlakoztatni. Én ezt úgy tudom elképzelni, pl.: Van egy bluetooth adapter és annak segítségével használsz telefont, vagy vezetéknélküli egeret. De lehet hogy tévedek, ezért jól esne, ha valami hozzáértő úriember felvilágosítana.
Szerk.:Shim: Huhh basszus bocs, ezt télleg benéztem!
És ez volt az a teszt, amit olvastam.
De akkor mi a bánatnak gyártanak 600- 700w-os tápokat? SLI-re is bőven elég lenne az 500W-os nem?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Nos, megérkezett az alaplap, proci, stb. Már össze is van rakva, csak egy kérdésem van még...
Ugye mondtam, hogy az alaplapon 2x4pin-es csati van (de a proci nem 140W-os), viszont a tápegységemen sima 4pin-es. Nem kaptam hozzá átalakítót sehol sem.
Attól használhatom így? Dugjam rá a 4pin-es csatit? A 2x4pin-esre csak úgy megy rá, hogy a 3-4-7-8 lábakra... A másik rész kialakítása eltérő, tehát oda rá sem lehet dugni.
A lap leírásában is úgy szerepel, hogy 1-2-5-6 lábak csak 2x4pin esetén (only 2x4pin 12V)...[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
válasz
Satyricon #23952 üzenetére
"az utóbbi magába "csak" kajál 370W-ot, terhelés alatt."
Azt eléggé félreolvastad, mivel a PH! teszteknél mindig a teljes rendszer fogyasztását írják:"A fogyasztást egy konnektorba dugható digitális készülékkel mértük le, tehát a grafikonon az egyes videokártyákkal kiegészített rendszerek fogyasztása látható alaplappal, processzorral, táppal és a többi alkatrésszel együtt, természetesen a monitort kivéve."
-
Satyricon
addikt
Tudnátok nekem is segíteni? Szüleimnek van egy 40"-os Samu LED TV-jük. Az érdekelne engem, hogy vezeték nélküli fejhallgatót lehet rá csatlakoztatni?
Am a vezeték nélküli fejhallgatóknak milyen csatlakozójuk van?
Jah, és milyen márkát ajánlotok? A Media Marktban láttunk AKG-t 17-18000 Ft-ért és Sony-t 14.000 ért. Ha össze lehet hozni a TV-t a fejhallgatóval, akkor melyiket érdemes választani a két márka közül? De ha gondoljátok, akkor jobb minőségű fejhallgatót is ajánlhattok!
-
Satyricon
addikt
válasz
Mannon #23949 üzenetére
Huhh passz... Hirtelen most más nem jut eszembe, mi lehet még. Mondom. Ha akarsz majd gépet újítani, akkor érdemes nagyobb wattszámút venni, pl: 450-550-es tápot, de az márkás legyen, nagyon fontos! Ellenkező esetben elcseszheti a géped!. Ha nem akarsz majd újítani, megelégszel a mostani géped teljesítménnyel, vagyis ha nem játszol PC játékokkal, akkor felesleges venni bele nagy wattszámú tápot. Am sztem próbáld ki a 350-es táppal, hogy kiderüljön az e a hiba oka. Ha nem lesz jó, még azt megteheted, hogy valakitől kérsz kölcsön egy 400-as tápot. Am a prociról nem írtál semmit, az is lényeges lenne, utánanéznék, hogy menyit fogyaszt.. Mert nem mindegy, hogy A64 3500+-os, vagy Intel X4 9650-as prociról van szó... Csak egy példa volt...
Szerk.:Lenry: Azért ajánlottam nagyobb wattszámút, hogy ha esetleg gépet fejleszt tegyük fel 4 év múlva, vesz egy GTX 460-as vagy 470-es vga-t, az utóbbi magába "csak" kajál 370W-ot, terhelés alatt. Itt olvastam PH!-n egy összehasonlító tesztnél. És 4 év múlva ez a kari nem a csúcskategóriába tartozik. De övé a döntés. Am igazad van, hogy a gyártók arra törekednek, hogy minél kevesebbet fogyasszon... De ez nem minden esetben valósul meg. A teljesítményhez kell kakaó is
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz
Mannon #23949 üzenetére
ha megmondod, hogy milyen márkájú az a 350es táp, akkor meglátjuk
(#23948) Satyricon szerintem ritkán kell 400W-nál több, mert egyrészt ha megnézed bármelyik PH!-s géptesztet, mindben mérik a fogyasztást, és elég ritkán mennek 400 környékére, másrészt minden új alkatrészt úgy készítenek, hogy minél kevesebbet fogyasszon.
[ Szerkesztve ]
-
Mannon
tag
válasz
Satyricon #23948 üzenetére
Oké, de mennyi az esély, hogy valóban táp probléma van?
Lehet egyébként más is?
Mert itthon van egy 350W tápom és ha azzal jó akkor nem vennék nagyobbat. Vagy érdemes ilyen videókarihoz 400W fölöttit venni?
Amugy hamarosan kiderül a dolog, csak ha nem a táp a baja, akkor mi lehet? -
Satyricon
addikt
válasz
Mannon #23946 üzenetére
Hali
Lehet kevés a tápod neki, sőt. Érdemes 400w-osat venni ehhez a konfighoz, és ami a lényeg, hogy márkás legyen(FSP, Enermax, Corsair, stb...). Am ha hosszútávra tervezel, akkor még a 400W-os tól is vehetsz nagyobbat. És akkor ha gépet újítasz, nem kell még egy tápot venned.
-
Satyricon
addikt
a-aaa... Nem.
Az a lényeg, hogy mindenképp Biost kell frissítened, és a probléma meg van oldva. Ha jól emlékszem, akkor támogatni fogja a Phenom II-eseket is, de nem 100%. Am nekem is ilyen lapom és ugyanilyen procim volt(3500+), sőt, az X2 6000+ is stimmel, mert aztán ilyet használtam a lapban bios frissítés után.
Szerk.: Amit belinkeltél oldalon van egy kis fül, hogy CPU Support List. Arra a fülre katt, és lapozz lefelé. A vége felé láthatod, hogy miket támogat a lap Bios frissítés után. Még a Phenom II X4 945-öt is támogatja.
Mondjuk ahhoz már nem alaplapi vga dukál.
[ Szerkesztve ]
-
Mannon
tag
Sziasztok,
A következő lenne a problémám:
Paraméterek: TÁP 250, SIS 966L alaplap, Nvidia GT240 1 gb videókari, 2GB memória, XP, 2 winyo, 1 dvd író.
A windows telepítés után minden oké, majd rákerült a windows 3 szervíz pack, majd az alaplapi hang és ethernet vezérlő, majd a videókari legújabb frissített telepítője és akkor BUMM... újraindítás után fekete képernyő, egérmutatóval.
Lehet, hogy kicsi a táp?
350W cserélem elég lesz? Vagy vegyek nagyobbat? 400-450?
Lehet, hogy nem bírja és leblokkolja a videókarit?
Esetleg valami más ötlet? -
Tosee
őstag
Üdv!
Csak egy ötlet:
Szerintem meg lehetne próbálni ImgBurn-el! Készíts vele egy lemezképet a dvd-ről, majd ha van újraírható dvd-d akkor utána írd ki arra, vagy virtuális meghajtó segítségével próbáld ki, hogy lejátssza -e OSX-en is!
Ha esetleg a lemezkép létrehozása során olvasási hibákra utaló bejegyzéseket vagy üzeneteket kapnál, akkor be kell kapcsolni az olvasási hibák mellőzését!
Eszközök -> Beállítások -> lemezkép létrehozása fül -> olvasási hibák mellőzése elé pipa... -
rii
nagyúr
hely
vettem egy DVD-t, tutorialokkal, de másolásvédett, és csak vindovs alól lehetne megnézni az AVI-kat is ...
Én osx-et használok a pc-men
mivel lehetne feltörni ezt, hogy ne kelljen virtualbox-ba még egy másik oprendszert futtatnom, hogy a videolejátszót, és még magát a 3D-s programot is mellette
-
toza
senior tag
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+
Asus M2NPV-MX [link] lapban hogyan huzhato jol?!
biosban lehet auto huzni,5% on megy frankon, 8% nal ujra indul.. nyilvan kene allitanom voltot vagy miaz,de nem tudom hogy meg hol.. vagy a lap nem tamogatja csak?
vki aki nagyon okos es kedves megnezne manualban bios beallitasokat lecci es elmondana h pontossan mit csinaljak ha a maxot szeretnem kihozni belolle gyari hutobordaval?!? amire meg tudnek dobni egy gephazben levo ventilatort esetleg oldalrol a plusz hutes erdekeben.. hatha az is szamit...
szoval mi van a voltokkal meg frekvenciakkal!?!?
most 10*211 en megy 2321.2 mhz everest szerint..
, 213 folott nem is bootol a gep.. vagy szorzot kene allitani es ezt lejebb v hogy is van ez?! koszonomes vagy a mijen cpu ra erdemes lecserelni ami nem rohadt draga de ezerszer jobban megy?!mert h tamogatas lista eleg terjedelmes es nem ertek en ehez.. szal vmi dual ize ami tep mind allat az kene nekem.. mejik kozep arkategorias a megfelelo h a pasziansz akadas mentessen jachato legyen!? koszi!
[ Szerkesztve ]
-
share
tag
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérlek segítsetek gyors, nagyon fontos lenne. van egy 2GB-s microSD karim, nem tudok törölni, írni benne, mert írásvédett. Hogy vegyem le róla? -
xKacsax
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor említett Compaq Deskpro gépet sikerült működésre bírnom egy kis portalanítással, CMOS BIOS resetel. Tehát most Happy vagyok, csak lenne egy olyan dolog hogy XP van rajta. A gép tulajdonságai pedig: Intel Pentium 3 433 Mhz -es Processzor és 64 MB memória + 6GB-os vinyó. Tudom nem valami penge gép. De az én célomra tökéletesen megfelel(ne) Tehát, egy Windows 98 -at akarok felrakni csak semmi driverem nincs hozzá és nem tudom hogy felfogja-e ismerni például az USB-t és a Hálókártyát. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek lesz vele gáz ? Csak mert szeretek előre felkészülni a telepítésekre. Előre is Köszönöm a válaszokat! -
ludsimon
veterán
Tudtok ebben segíteni?
Nem igazán tudnak odaát... -
Воланд
titán
-
Z86
őstag
válasz
Freddy TNT #23919 üzenetére
Keresés (fenn jobb oldalon) - Opciók - Részletes keresés - Szűrés felhasználó szerint
[ Szerkesztve ]
-
Freddy TNT
őstag
Hello mindenki !
Régen írtam itt a prohardveren egy fórumtémában egy bizonyos megoldást egy dologra. (több éve) Na az a helyzet hogy elfelejtettem és jól jönne ha segíteni tudnék magamon.
Csak az a probléma, hogy azóta rengeteg hozzászólás jött az enyém után és elég hosszadalmas keresgélni.Nincs valami egyszerű módja, hogy egy adott témában megtaláljam, hogy hol szóltam hozzá ?
Köszönöm !
-
Smyth
tag
Vettem újonnan egy sata2-es samsung winchestert, és a hője 37° nem sok egy picit?!
-
Z86
őstag
válasz
Spancer RE #23911 üzenetére
Ez a TAP kicsit megkevert, de a lényeg, hogy egy 2 utas splitterre lesz szükség. Valami olyasmire mint ez, sajnos mindenképp számolnod kell azzal hogy 3dB-vel kisebb jelszintet fogsz kapni a kimeneteken, de ez másként nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Jahh nézem, hogy most felraktam a Microsoft Security Essentials-t és nem tudtam updatelni. Csökkentett mód, és ott frissül!
Olyan mintha "normál módban" nem engedné a progikat ki valami a netre....
Kivéve mondom, Avant Browsert. Ezzel tudok netezni..... -
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tölt be az Internet explorer semmilyen oldalt sem a netről.
Feltettem az Operát próbára, na az sem tölt be egyetlen oldalt sem.
Fennt van az Avant browser, az jó. Víruskeresőt "avast" uninstall, tűzfal kikapcs, és semmi. Net csak az Avant browserrel van.
Az outlook express sem tud adatforgalmat bonyolítani.
Csökkentett módban működik mindegyik böngésző!
Vírus, ill spyremover progival végignézettem a gépet csökkentett módban, nem találtak semmit.
Van ötletetek?
Köszi -
adyh
tag
válasz
Воланд #23909 üzenetére
Sajnos nem vagyok ott a gépnél nem látom de elvileg a helyén van minden. "legózni" meg nem igazan van lehetőség. Boltba vissza vinni sincs mert csak az alaplap, memória, táp, proci az új.
Alaplap Proci a video karit sajnos nem tudom, 4Gb Kingmax ram, M-tech 550W táp. kb ennyi amit tudok rólaAz alaplapon is van egy integrált VGA csatlakozó azzal sem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Kicsit h*lye kérésem lenne: Tud valaki olyan progit ajánlani, amivel meg lehet nézni, hogy milyen vagyok rövid hajjal, esetleg kopaszon? Hosszú a hajam és le akarom vágatni, de félek, h megbánom... Szóval először meg akarom magam nézni különböző frizurákkal
-
Satyricon
addikt
válasz
Kezdő vagyok #23885 üzenetére
Eset Smart Security-t. Am a probléma megoldódott!
Az automatikus visszaigazolás vagy válasz volt bekapcsolva, ezt kellett kikapcsolni. Csak azt nem értem, hogy állítódott el...
Még soha nem mentem bele a beállításokba... SOHA! Na mind1, a lényeg h jó lett. Köszi a segítséget Neked is és Lenrynek is!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Ismét segítségre lenne szükségem:
1. Problémám:
Az XP lemezkezelőjében a formázásnál mit jelent a "fájlok és mappák tömörítésének engedélyezése"? Érdemes engedélyezni? Később módosítható - ha igen hogyan?2. Problémám:
A winchester ellenőrzésénél a Hard Disk Sentinel ezt írja ki:
"A lemez felületén található 5 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve."
Ezzel szemben a Hard Disk Sentinel "Felület Teszt"-je a "Lemez felületi térkép"-en 0, azaz nulla Rossz helyet ábrázolt, majd kiírta, hogy nulla új hibás szektort talált.A Xp parancssorába írt CHKDSK parancs 0 rossz szektort ír ki.
Ez nem ellentmondás? Hogyan mutatható ki megbízhatóan a Bad szektorok száma?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv
P -
mrlt
tag
Nem biztos hogy kap jelet, csak a monitor érzékeli ha bele van dugva valamibe, gondolom a csatlakozó egyik lábán. Ellenőrizd hogy minden kap-e tápot, alaplapba jól vannak-e betéve a cuccok, kompatibilitás megfelelő-e (alaplap gyártójának oldalán). Vagy mehet a legózás más processzorral, más vga-val, más ramokkal ha tudsz kölcsön kérni tesztelésre.
Vagy vidd vissza a boltba és borogasd az asztalt.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán