Hirdetés
Aktív témák
-
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Воланд #48948 üzenetére
Hűha! Ez izgalmas lehet:
RamDisk Plus 11 has a most unique feature. Our patent pending technology can access memory beyond the limitation imposed by a Windows 32-bit operating system! In other words, RamDisk Plus 11 can use "unmanaged" Windows' memory e.g. above 4GB. It can also use the stubbornly inaccessable memory between 3.2GB and 4GB.
-
-
anonymus89
addikt
válasz
Воланд #48116 üzenetére
Most sem jó egyszerűen szaggat nem lehet valami hiányzik a win7-emből???
Meg bejön a mission és a hang is továbbra recseg, ropog pedig múltkor már újraraktam a driver-t is de továbbra is csinálja...Szóval egyszerűen nem tudom mi lehet a baj
Van még valami a tarsolyotokban...???
-
-
AssAssynn
őstag
válasz
Воланд #38980 üzenetére
Nagyon rég volt utoljára kék halálom. Azok, amiket látsz, legtöbbjük azért volt, mert tuningoltam, s nem volt még stabil a gép.
Amúgy olyan problémám adódik néha, bár már megfigyeltem, hogy általában akkor, ha áramtalanítva volt a gép -mondjuk ilyenkor sem mindig-, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor a monitor még mindig alvó állapotban van, s kb. pár másodperccel a bekapcsolás után elkezd pittyegni a gép, de nem ilyen megszámolható módon, tehát, hogy egy hosszú, két rövid vagy ilyen, hanem sokszor egymás után. S elég sokáig csinálja, nem is számolom. Ilyenkor volt már, hogy az is segített, ha reseteltem egyet-kettőt, de van, hogy csak úgy lesz jó, hogy megint lekapcsolom a tápot, várok, újra felkapcsolom, s akkor már jó lesz. Nem jöttem még rá a logikájára. -
AssAssynn
őstag
válasz
Воланд #38945 üzenetére
Köszönöm szépen!
Esetleg segítenél elemezni a kapott eredményt? Mert ez bizony nem sokat mond nekem. :/
Először is fent kijelölöm a legfelső, azaz legutolsó "kékhalál", aztán az alsó részben a rózsaszínnel kijelölt mezőket kellene figyelni, nemde?
Csak mert az nekem nem sokat mond. Tartozik esetleg ehhez a programhoz valami kódfejtő, vagy mi?hunfatal: Köszönöm neked is! Esetleg a fentebb leírt kérdésemre, ha tudod a választ, megköszönném, ha leírnád.
-
Dapro
senior tag
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest