Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Lenry
félisten
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Воланд #48948 üzenetére
Hűha! Ez izgalmas lehet:
RamDisk Plus 11 has a most unique feature. Our patent pending technology can access memory beyond the limitation imposed by a Windows 32-bit operating system! In other words, RamDisk Plus 11 can use "unmanaged" Windows' memory e.g. above 4GB. It can also use the stubbornly inaccessable memory between 3.2GB and 4GB.
-
-
anonymus89
addikt
válasz
Воланд #48116 üzenetére
Most sem jó egyszerűen szaggat nem lehet valami hiányzik a win7-emből???
Meg bejön a mission és a hang is továbbra recseg, ropog pedig múltkor már újraraktam a driver-t is de továbbra is csinálja...Szóval egyszerűen nem tudom mi lehet a baj
Van még valami a tarsolyotokban...???
-
anonymus89
addikt
-
AssAssynn
őstag
válasz
Воланд #38980 üzenetére
Nagyon rég volt utoljára kék halálom. Azok, amiket látsz, legtöbbjük azért volt, mert tuningoltam, s nem volt még stabil a gép.
Amúgy olyan problémám adódik néha, bár már megfigyeltem, hogy általában akkor, ha áramtalanítva volt a gép -mondjuk ilyenkor sem mindig-, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor a monitor még mindig alvó állapotban van, s kb. pár másodperccel a bekapcsolás után elkezd pittyegni a gép, de nem ilyen megszámolható módon, tehát, hogy egy hosszú, két rövid vagy ilyen, hanem sokszor egymás után. S elég sokáig csinálja, nem is számolom. Ilyenkor volt már, hogy az is segített, ha reseteltem egyet-kettőt, de van, hogy csak úgy lesz jó, hogy megint lekapcsolom a tápot, várok, újra felkapcsolom, s akkor már jó lesz. Nem jöttem még rá a logikájára. -
AssAssynn
őstag
válasz
Воланд #38945 üzenetére
Köszönöm szépen!
Esetleg segítenél elemezni a kapott eredményt? Mert ez bizony nem sokat mond nekem. :/
Először is fent kijelölöm a legfelső, azaz legutolsó "kékhalál", aztán az alsó részben a rózsaszínnel kijelölt mezőket kellene figyelni, nemde?
Csak mert az nekem nem sokat mond. Tartozik esetleg ehhez a programhoz valami kódfejtő, vagy mi?hunfatal: Köszönöm neked is! Esetleg a fentebb leírt kérdésemre, ha tudod a választ, megköszönném, ha leírnád.
[ Szerkesztve ]
-
Dapro
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- általános iskolai rendszergazda
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV