Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
JuliusK #43723 üzenetére
Eredményezheti!
Van rajta tuning? Ha nincs akkor 1. lépés a portalanítás és megnézed pörög-e az összes propi. Amennyiben nem meg is van a probléma, ha mégis még mindig nem zárhatjuk ki a melegedést. Szedd le a "coretemp" és az "MSI afterburner" nevű progikat, stb, stb. Ha minden hőmérséklet okés, akkor gyere vissza, és írd a fejleményeket. (Lehet Bios frissítés kell majd)
Szerk.:
Megelőztek(#43726) pocokxx
Chrome. De nem tudom miért csinálja
Újrarakom, hátha lesz valami. -
megint én
őstag
Sziasztok!
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy youtubon van a lejátszási sávban egy sárga kis csík ami azt jelzi, hogy amikor odaér a vidi akkor előugrik egy reklám. Na és amikor az előugrik akkor akkor elbaszódik a vidi? Mármint hiába kisablakban nézem olyan mintha kitenném nagyba és csak a vidi bal felső sarkát látni. Amikor meg kiteszem nagyba akkor meg kicsi marad a vidi, csak fekete lesz minden más. -
megint én
őstag
Hali!
Valaki nem tudja, WIN7ben hogyan jelszavazok le egy mappát????Előre is köszönöm!
-
megint én
őstag
Szevasztok!
Kis segítség kéne... Hogyan mérek le a hangyányi apró laggokat??? Mármint én játszok neten (cs, bf stb.) és rengeteg mikrolaggom van, pedig az FPS nem megy le olyan 200 alá. Szóval szinte biztos, hogy net probléma lesz, de a játék azt írja hogy 50~60 ms a pingem. Viszont ez csak egy átlag, ha csak egy tized másodpercre esik szét a kapcsolat azt nem tudja kimutatni... Ebben kéne a segítségetek. -
-
megint én
őstag
Had kérdezzem meg!
Pár napja "beszopódtam a facebookba" és rögtön felajánlott 8 lehetséges ismerőst, amiből 4et ismertem is, és egyet talán régről... Ezt meg hogy??? Az E-mailom citromailes ami elvileg nem ad ki adatot másoknak, de amúgy is olyanokat adott ki akik nincsenek benne az ottani levéllistában, főleg, hogy szinte csak regekre használom.
A nagy testvér mindent lát??? -
megint én
őstag
Sziasztok!
FIGYELEM!!!
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy NE vásároljon a PLAYERSROOM-ban.
Nejemnek egyik szombaton vettünk cipőt, hétfőn felvette és pár óra használat után lejött a talpa. Kedden vissza is vittem, de megmutattak a blokkon egy apró betűs részt, hogy nem vállalnak garanciát... Hívtam is a fogyvédelmet, azt mondták, hogy eleve szart nem is adhatnak el, ezért hivatkozzak a szavatossági jogra... Majdnemhogy kiröhögtek. Mindegy párszáz forintér megcsináltattam a mister minitbe, és a csávó rögtön mondta, csaknem ez is playersroomos? - De! Miért? - Hát mert sorra jönnek, és volt az előző héten egy srác 25.000 forintos cipőt hozott, amire járt volna a garancia, de a bolt tulaja azt mondta neki, nyugodtan perelj be!Persze ez erősen rövidített verzió, de mindenképpen elkerülendő bolt!
-
megint én
őstag
Nem tud valaki olyan emberről aki tudna javítani kb 1960as gyártású mamo magnót???
Ilyesmi:
-
megint én
őstag
Üdv emberek!
Egyik havernál megy a BFBC2 és egy idő után elfeketedik a kép... Mi lehet a baja? Mert a VGA melegedésre gondoltam először, de az MSI afterburner szerint nem megy 45-55 fölé. A Procija viszont 78°C az nem sok? Vagy a Phenom ii 950-nél normális... Netán egyéb gondja lehet? -
megint én
őstag
Üdv! Nem tudja valaki, honnan a redvából lehet leszedni a Might and magic 6 betát? Mert sok helyen hírdetik, de sehol sincs tényleges letöltés a Steamen meg 404 error.
-
megint én
őstag
Szevasztok!
Pár napja az a probléma akadt, hogy baromira laggol az online játék. Van h a ping 20-30 és hírtelen 500-900ms, aztán visszaáll, de van, h meg is szakad a net. 99.99%, h a router miatt. mert a multkor össze-vissza villogtak a ledek rajta. Pl az a led is égett (3. port) amelyikben nincs is kábel. Áramtalanítás után 10 percig jó, aztán megint tré. Azóval milyen routert érdemes vennem, illetve milyen megoldásokkal lenne a leg alacsonyabb a válaszidőm. Vezeték nélküli router kell, mert a nejem laptopozik, de mi lenne, ha pl a modem és a router közé beiktatnék 1 switchet? Javulna a válaszidő, vagy ne szarozzak ilyesmivel? -
megint én
őstag
Nektek nem fagy ki 1folytában a PH! server?
Nekem mindig...
Minden más betölt, csak ez nem.
"Oops! Google Chrome could not connect to prohardver.hu"
Csak és kizárólag itt a PH-n van ez, youtube, google, stb, minden betölt ez meg nem. És naponta többször. Van, hogy csak 5-6 sec, és refresh után helyreáll, de reggel pl fél órát baxakodott... -
megint én
őstag
ÓÓÓ szóri,
Csak komolyan be vagyok rúgva... nem azt linkeltem...Amúgy melyik a legjobb sör szerintetek?
-
megint én
őstag
tudom, sokkal kisebb probléma, minthogy nem indul valakinek a gépe. És segítenék neki, ha tudnék, de erre valaki
-
megint én
őstag
Nem tudja valaki, hova lehet írni az ügyben, hogy vettem anno egy Razer Vespula egérpadot, és mostanra lekopott a felületének nagy része. azaz ilyen mikro recécskék voltak rajta, és azok el-el tüntek. És annyira, hogy már pontatlanná vált rajta az egér. Sajnos a számla nincs meg, mert hát ki gondolta volna, h baja lehet egy műanyag darabnak... De a Razer hoz lehet fordulni ilyennel tudtommal, mert 2 év a gari rá, de nincs 2 éve hogy bevezették volna ezt a terméket.
-
megint én
őstag
válasz
kjani18 #29919 üzenetére
Nem én...
Hanem akinek címeztem
(#29914) pro70 -
megint én
őstag
-
A képen sárga-kék-sárga-kék
Így váltakoznak a slotok, és csak a kékekben van DDR3 támogatás...A 7es számmal jelzett slotok támogatják a ddr3at
-
megint én
őstag
válasz
ruszi_tomi #29911 üzenetére
"(#29915) kjani18" jól mondja, de mindenesetre a szolgáltató is megcsinálja ha felhívod őket.
(#29914) pro70
(#29913) lalimano te nem is figyelsz rám
Segíteni próbált, és egyáltalán nem marhaság amit mond. -
megint én
őstag
-
megint én
őstag
Hallottam én is pár rémhírt, ráadásul sokan őket veszik etalonnak, és onnan adnak árakat. PL a milyen gépet topic.
Viszont nekem egy nagyon kellemes tapasztalatom van az aquából. Vettem 1 gigabyte GM-8000 ghost egeret, és kajak pontatlan volt. De minden féle egérpadon, még a saját MP-8000 ghost padján sem követte a célkereszt amit húztam. Visszavittem, mondtam, nem az igazi. Nem hogy bevizsgálni, vagy kételkedni a vevő szavában AZONNAL adtak egy ugyan ilyet. Azzal is ez volt a gond, írtak egy jegyzőkönyvet és nem levásárolhattam az árát, hanem a KP-t kaptam vissza!
Respect aqua!
-
megint én
őstag
válasz
Realradical #29900 üzenetére
xD
Hát ja...Idő közben elolvastam a logout bejegyzésed az IPONról, Hát pofátlan egy gecik ezek. Én ennél kevesebbér is fogyasztóvédelemhez fordulnék.
És ugyan azt a szar egeret el is fogják adni még egy madárnak, és ugyan úgy a 14. napon eljátszák, hogy ennek semmi baja.
Am mi lett a vége?
-
megint én
őstag
válasz
Realradical #29898 üzenetére
Hát ja.
Csak milyen már, hogy egy fröccsentett műanyag darab a magyar minimálbér másfélszerese.
Amúgy nem tud valaki segíteni? Megvan a márka, és a pontos típusszám, csak a google semmi hasznosat nem ad rá. Mindössze valami szlovák üzletet.
Ozzie OZ4: 06m1
Ez lenne a szemcsi, de sehol sem találom. (Ezt viték el az orrom előtt...) -
megint én
őstag
válasz
Realradical #29895 üzenetére
Hát nincsen siker... Az Auchanban sem.
Végigmentem az üzletsoron, és bementem egy optikába. Elmondtam a 3 fő szempontot, és mondta, van ilyen szemüvegük. Odavezetett és láttam az árcimkét. 90.000 forint... -
megint én
őstag
válasz
Realradical #29893 üzenetére
Budaörs
-
megint én
őstag
Valaki nem tudja hol lehetne írni a TESCONAK???
Mert hetek óta akarok venni egy napszemüveget, ami olyan,
mint amit itt leírtam #29847
Tegnap megint bementem a tescoba, és egy ealdónő pont keresett egy árat napszemüveggel a kezében, elkértem tőle, és pont ami kell. Viszont nem volt rajta árcimke azért kereste az árát, és egy idős faszi (akinek mellesleg hülyén állt) már kinézte magának. És ráadásul meg is kapta 500FTér, mert nem találtak rá árat.
Szóval valahogy szeretnék írni a tacskónak, hogy rendelne-e nekem 1et.
Amúgy neten megnéztem a típusszámot, de semmi hasznosat sem dob a google.
OZ4 06m1 a típus. -
megint én
őstag
válasz
dawncomputer #29853 üzenetére
Hát.... Tanácstalan vagyok. Elfogyott a tudományom. Viszont az is lehet, hogy valamiért az alaplapod nem tud bootolni rendesen, nem? Merthát sem CDről, sem erről... Fura nekem ez.
-
megint én
őstag
válasz
Realradical #29846 üzenetére
Milyen tea? Nekem is kéne...
Valaki nem tudja lehet-e valahol az alábbiaknak megfelelő napszemcsit kapni?
-A keret mattított fekete legyen (szóval ne csillogjon)
-Sportos legyen, szóval a lencse után a szár ne vékonyodjon rögtön, hanem szép fokozatosan
- Az orrnyerget ne nyomja be, azaz ne külön legyen 2db pukli ami nyomot hagy az orrnyergen
A többi amit eleve el lehet várni egy napszemcsitől, ne torzíttson, UV-t szűrje, stb.
Ja majdnem elfelejtettem. Találtam én ilyet, de volt 56.000ér, és 18.000 és csak ezt a 2-t, ezeket is a Vision Expressben. A TESCOban is néztem, ott az áruk már tűrhető volt, de egyik kritériumnak sem feleltek meg, nemhogy mindnek, pedig kb 1000-1500 darab van kitéve.Találtam képet, hogy KB milyenre gondoltam:
-
-
megint én
őstag
válasz
kiralytom #29829 üzenetére
Nem értem mit akarsz pontosan, pls dobj 1 print screent, mert most melóból vagyok, és itt XP van (gondolom neked win7) És, hogy pontosan miért kell, mert ha gyorsindítani akarsz akkor pl: Rögzítés a tálcán, vagy rögzítés a startmenüben... De szerintem én kicsit másról beszélek, mert nem nagyon értem mit akarsz pontosan.
-
megint én
őstag
válasz
netmesterke #29828 üzenetére
Add el ezt, és vegyél egy rendes kittet. 2x4GB-t.
Megintcsak GIANNIT tudom ajánlani, mert még beszámítani is tud. -
megint én
őstag
Realradical jót mond(azaz ír)
De én még azért hehúznám azt a régi ATI drivert
Driversweeper
És tedd föl úja, mert lehet az előző kártyádból használ valami beállítást és gubancolódik.
AMD Catalyst 11.4 Win 7 Vista x64 -
megint én
őstag
válasz
lordjancso #29818 üzenetére
Nagyon drága megoldás.... [Klikk]
De nincsen VGA(D-sub) a vidkaridon?(#29820) zotya95
SZerintem vidd el nekik a gépedet, ne csak az alaplapodat, és mutasd meg miről beszélsz. Hátha..
Majd re.. Melózom 1h és vagyok -
megint én
őstag
válasz
dawncomputer #29815 üzenetére
Hát ezaz, ez nem ment nekem sem anno. Valami program lell, ahol kitallózod a CD-t vagy CDképfilet, és maga megcsinál mindent.
Asszem meg is van
KLIKKEJJÉÉÉ -
megint én
őstag
válasz
BogyóBP #29812 üzenetére
Ezt a képet találtam
Szóval úgy látom széles az a csatlakozó, szóval talán 4es, de túl kicsi a kép. A honlapon meg nem írja.
http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=12.%3FMost nézem 0.3 decibel??? Az igen. xD Mindjár lecserélem a noctuámat
-
megint én
őstag
válasz
BogyóBP #29810 üzenetére
Tehát az alaplapra 4 tűvel csatlakozik?
Mert szerintem nem mivel csak a leg komolyabbak 4esek, szinte mind csak 3tűs. Pl a Noctuám is.(#29806) lordjancso
Ahogyan bogyó is mondta, szinte esélytelen. Mivel analógra kéne a digitálisat konverálni. Ezt max egy converterrel. Vagy pl ha van VGA(D-sub) csati a VGAdon, akkor talán lesz valami. De nem daok sok esélyt neki. -
megint én
őstag
válasz
NaNorbert #29794 üzenetére
Melyik Tápegységet topicban segítenek
Nekem is hasonló tápom van, csak az 550W, és van rajta 2db 6+2es PCI-eAmúgy lehet, hogy kevés... :S
Nvidia.com / gtx280
Nvidia szerint 550W-os táp kell neki, de ők tartalékkal írják ki.
Viszont 236w a fogyasztása, ez nem kevés. Szóval necces. Éerdemes a tápos topicban megkérdezni.(#29796) BogyóBP
Nekem ez a procihűtőm van, és baromira jó.
Noctua C12 PSE14Ha maradunk az aquánál ahhor van náluk ilyen:
Hyper TX3 Ez baromi jó, és "csak" 5.5K.Pénztárca függvényéban válassz ezek közül:
- CPU COOLER Arctic Alpine 11 GT: 1750,-
- CPU COOLER Arctic Freezer 7 Pro rev.2: 5500,-
- CPU COOLER Arctic Freezer 13: 5990,-
- CPU COOLER Arctic Freezer 13 Pro: 7990,-
- CPU COOLER Arctic Freezer XTREME rev.2: 7500,-
- CPU COOLER CORSAIR Air Series A50: 6500,-
- CPU COOLER CORSAIR Air Series A70: 7990,-
- CPU COOLER SCYTHE Samurai Z Revision B: 6990,-
- CPU COOLER SCYTHE Shuriken rev. B: 7500,-
- CPU COOLER SCYTHE Ninja 3: 10.500,-
- CPU COOLER SCYTHE Mugen 2: 10.990,-
- CPU COOLER SCYTHE Yasya: 11.990,-
- CPU COOLER Thermaltake Frio: 13.500,-
- CPU COOLER Thermaltake Jing: 16.990,-
- CPU COOLER Zalman CNPS9900 MAX Red: 14.990,-
- CPU COOLER Zalman CNPS10X Extreme: 15.990,-
- CPU COOLER NOCTUA NH-U 12P-SE2: 15.990,-
- CPU COOLER NOCTUA NH-C14: 19.500,-
- CPU COOLER NOCTUA NH-D14: 18.990,-
- CPU COOLER BeQuiet Dark Rock Pro: 15.990,-
- CPU COOLER Nexus HOC-9000 Universal: 11.500,-Ezek az árak GIANNITÓL vannak írj rá nyugodtan. Még örülne is neki
-
megint én
őstag
válasz
BogyóBP #29796 üzenetére
5GB, és 3x1 + 12GB-s modul. Azt a mindenit, marhára nem szerencsés. Csaoda, hogy 4et lát. Minden esetben kitet érdemes venni. 2x2 vagy 4x1. Ha többet akarsz 2x4, 4x2 ilyesmi.
Második kérdésed:
Mennyi a keret rá???(#29802) woland_y2k
Na pont ez az az írás ami alapján NEM sikerült megcsinálniLeket én voltam a low, de képtelen voltam.
-
megint én
őstag
válasz
dawncomputer #29799 üzenetére
Hát a CD/DVD-knek van élettartamuk. Szóval lehet már nem olvasható.
Amúgy mást beolvas-e az olvasó? Mert lehet az olvasó a bibi.Penyáról meg kell 1 progi ami CDképfájlból tud bootolható-t csinálni. Nekem csak azzal ment, mert találtam olyat is ahol lépésről lépésre elmagyarázza ezt ide másold, ezt formázd, meg egyebek, de úgy soha sem bootolt be (nekem legalábbis)
A progi neve Windows 7 esetében win-to-flash... De XP esetében nem tudom googlizzd, lehet találsz. -
megint én
őstag
válasz
PhoenixK #29713 üzenetére
LOL, thx, tényleg
Ez akart lenni:
Melyik Tápot vegyem(#29712) gban
Először nem tudtam miért mondod... -
megint én
őstag
a-a Nem kompatibilitási hiba...
Tedd föl az MSI afterburnert, és nézd meg meddig melegszik in game... (5 perc is elég)
Lehet túlmelegszik!
(#29713) PhoenixK
Ja, lehet driver hiba is, jól mondod, nekem is kilépett a gém...
Driver a window7 64biteshet... (270.61) -
megint én
őstag
válasz
phoenix64 #29707 üzenetére
Nem tudom mi lehet, de felmerült bennem a kétség, hogy kevés a tápod.
Tedd föl a kérdést, hogy elég-e a Tápod EBBEN A TOPICBAN -
megint én
őstag
Nem tudja valaki melyik adón lesz a vasárnap a Bob Sapp VS Tibi csatája?
170kiló VS 70 kiló
-
megint én
őstag
Emberek, az a retkes youtube egyre több vidire adja ezt:
"A videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban."
Most ezt hogyan lehet kiheckelni?
Mert valahogy tuti kilehet. -
megint én
őstag
Hoh, érdekes egy technológia azt meg kell hagyni!
Sajnos én nem tudok erre válaszolni, de ha angolul tudsz nézz körbe valami szakfórumon, mert itt közel sem biztos, hogy találsz választ.
Én ezt találtam elsőre... De a Googlon "ZigBee forum" és talán lesz egy kis szerencséd. Én szurkolok, de többre nem telik -
megint én
őstag
válasz
nónéjm #28603 üzenetére
Belefér egyáltalán a gépházba a hűtő
???
Amúgy nem vészes
12.91 ~ 28.89 dBA
Csinálhatod végülis úgy, hogy megnézed meddig melegszik passzívan. ha nem akkor ok. De ha igen, még mindig felrakhatod.
Amúgy nem vészes
12.91 ~ 28.89 dBA
Ha sok, még csinálhatsz olyat, hogy rákötsz egy fordulatszám szabályzót. És akkor kitapasztalgatod mennyi az elegendő minimum amin még nem meleg. Ráadásul, ha a rezgéstől félsz akkor még tehetsz a talpai alá 1-1 nagyon puha gumit, szivacsot...
De szerintem majdnemhogy a 0val lesz egyenlő a rezgése, mivel nagyon sok és kicsike propija van. -
megint én
őstag
válasz
nónéjm #28594 üzenetére
Hááát....
Nem tudom mennyire lehet alulfeszelni ezeket. De amúgy miért éppen ez a ház? Rajta lesz a moncsi, és kevés a hely? Mert amúgy nekem eléggé gyérnek tűnik a szellőzése (is).
Főleg, mivel zsúfolt. De alulról sem tudna levegőt áramoltatni magának a hűtőborda, mivel egy alaplap van alatta...(ha jól látom ez egy fekvő ház.)
Ja-ja, de az újabbakhoz már nem is írják oda PL a 61es cshipkészletben eleve nincsen hibás satavezérlő... De ja, sajnos ez biz még a rossz...
Lehet pont ezért olcsó xD -
-
-
megint én
őstag
Valaki....
Gigabyte GA-GA65-UD3
Ez még a szar SATA2es vezérlős, ugye??? -
megint én
őstag
válasz
nónéjm #28544 üzenetére
Kizárt, hogy egy ilyen kis hűtőborda leadja azt a hőt passzívan. Ha mindenképpen passzívat akarsz, akkor minél nagyobb annál jobb, mert annál több magának az anyagnak a hőelnyelő kézsége!
De itt morbidan nagyra gondolj. És ráadásul az sem árt ha maguk a lamellák közt kicsit nagyobb a rés, hogy a levegő saját magát áramoltassa. Mivel hát a meleg levegő felfelé száll.Előnyt jelent, ha a házad felsőtápos.
-
megint én
őstag
Nekem a múltkor -20°Cos volt állítólag... xD Szóval ennyit erről!
De a Coretemp aránylag reálisan mutatja.
http://www.alcpu.com/CoreTemp/
És amúgy... Igen lehetnek nagy különbségek magok között. Főleg, hogy nem is egyenlően használja őket a játékok többsége.(#28537) Satyricon
Én még nem használtam olyat, de talán a CTRL+F -
megint én
őstag
válasz
rauschie #28522 üzenetére
Huh...
Hát akkor ha gondolod próbáld meg úgy, hogy Leszeded csutkára a CCCP-t, és fel teszed a K-lite codec pack full
Anno nekem is volt CCCP-m, de nekem az volt, h amint elindítottam valamit lefagyott a gépem. Amióta ez van nem volt gondom. (lekopogom)
Amúgy mikor raktad újra legutoljára a windowsodat? Me az is lehet, hogy valami kibogozhatatlan szutyok került a gépezetbe. -
megint én
őstag
Na, megnéztem egy benchmarkot...
Ez lenne az
Szóval ha a 6870est nézed, az nagyjából a Te karidnak felel meg. Ebből én arra következtetek, hogy nem nagyon mennek sem magasabbra, sem alacsonyabbra az FPSek ha állítgatod a cuccokat. (+-20fps)
Viszont ha stimmel az adatlapod, akkor csak 2GB ramod van. Én tennék azért egy 2x2GBs kittet bele. -
megint én
őstag
válasz
kiralytom #28500 üzenetére
Két megoldás a leg kézenfekvőbb.
1. Ezt kiveszed, Felteszed arra a winXP-t és felválltva használod (ki-be rakosgatod,)
2. Beteszed ezt is, és Előbb a winXP-t rakod föl, aztán a 7-t és akkor indításkor rákérdez melyiket indítsa.Nem kézenfekvő megoldás még, hogy csinálsz egy RAID 0 tömböt, és 1 nagynak fogja észlelni. És a lassabbik HDD sebessége duplájával fogsz tudni írni / olvasni róla.
És akkor elég lenne 3 partíció, mert lenne egy XP, utána egy 7. És egy tároló. Hozzáteszem, ha nagyon eltér a 2 HDD nem érdemes ilyennel vacilálni.Sry, bekapcsolva hagytam a gépet, és az Ő hozzászólása volt az utsó. Mire megjöttem, és megírtam már odébb jár a téma
-
megint én
őstag
válasz
Sátán44 #28491 üzenetére
Neked is Kodeket kellene frissítened szvsz...
http://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htmNe ezt mé duplázta
Amúgy ebben a topicban pont az a lényeg, hogy nincsen olyan, hogy OFF...
-
megint én
őstag
válasz
Sátán44 #28491 üzenetére
Neked is Kodeket kellene frissítened szvsz...
http://codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm -
megint én
őstag
Lenne egy a szokottnál furcsább kérdésem. Hallottam olyan oldalról, (úgy tűnik csak én nem találom) ami egy fuvar tervező-szervező. Szóval regisztrál a fuvaros is, és a vevő is, és azt kell megadni honnan hová megy a fuvar, és kidobja a környékbelieket.
PL: Ha nekem kell kecskemétről győrbe egy fuvar, meghirdetem, és lehet van pont a környéken egy fuvaros aki győrben lakik, és kecskeméten volt fuvarja és hogy gazdaságosabb legyen a vissza út, felkapja az én árumat. -
megint én
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #28417 üzenetére
Én +3-4 ezerér az FSP-t venném, a bronz energiaosztály miatt!
-
megint én
őstag
Nektek nem szokott baszakodni a PH! ???
Mármint nem szokott betölteni az oldal. Van, hogy pár sec, van hogy percekig. Minden más betölt csak ez nem. És ez évek óta így van. -
megint én
őstag
válasz
Atticus85 #28278 üzenetére
Nexus Dock 9.5
És van még valami object dockis. Rengeteg.Mondjuk ez csak egy vidi róla.
Az object dockot próbáltam, de mindig kifagyott. -
megint én
őstag
válasz
Воланд #28273 üzenetére
Személy szerint én szinte mindent kipróbáltam. Hónapokig használtam azt a rocketdockot, be is hangoltam. Sok csilli-villi *.png-t használtam, de mindíg bezavart, volt, hogy lenyílt magától, volt hogy kifagyott. Minden baja lett egy idő után. Személy szerint a lomtár a Desktopon. TOP 2-3 ikon rögzítve a tálcán (böngésző, steam, Teamspeak mivel cszek.)
A többi pedig ha rányomsz az ikonra van olyan "rögzítés a startmenüben" És ott olyan 8-14 ikon váltakozva. Épp amit tolok singleplay game. totalcommander, stb... -
megint én
őstag
válasz
fastleslie #28253 üzenetére
Nekem is volt ilyen (szerencsédre)... xD
Nekem csak és kizárólag a rendszer-visszaállítási pont egy későbbi pontra segített !!! -
megint én
őstag
válasz
FireShadow #28248 üzenetére
Na körbenéztem, szerintem az edigitalban nézd meg. Ha lehet akkor a mamutban, mert ott van saturn is, és akkor egyúttal ott is megnézheted hátha. De nem lesz rossz. "héthöznapi" átlagos kéznek jó az. De a billentyűzettel pedig nem is nagyok lehet mellényúlni, az egy tutijó darab!
-
megint én
őstag
válasz
baleee89 #28239 üzenetére
Fura!
Még az is megeshet, nem tartom kizártnak, hogy tényleg volt valami a PH! szerverrel.(#28236) BogyóBP
Kissé kemény diónak tűnik, mert én is így jártam.
Nagyon sokat szopatott a monitorom. 10 perc után fájt a szemem. Egyszerüen nem tudtam mi a tré! Itt a PH!-n is sok nagyokos (nem akarok megbántani senkit) lökte a marhaságát, hogy gagyi TNpaneles a monitorom, és hiába mondtam, hogy ez a sokadik gagyi TN paneles moncsi, nem jutottam 1ről 2re. Aztán kiderült, hogy eleve hibás volt a monitor. És úgy derült ki, hogy a passmark monitortest-nél a szűrke rácsnál totál villódzott a monitor, és kicserélték egy másikra, mert még garis volt. Idő közben vettem egy másikat.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gaming notebook topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest