Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
ZeroCaptan
tag
Még egy kérdés, gondolom van itt egyetemista rajtam kívül.
Ugye, van egy olyan szabály hogy aki nem szerzi a kreditek 50%-át az utolsó 2 félévben, azt átsorolják költségtérítésre, (feltételezzük nem lesz meg csak 26) most hagyjuk figyelmen kívül azt hogy max. 15%-át, stb.
Lehet hogy nem lesz meg a 30 kreditem 60ból, ebben az esetben mire számítsak, most nincs ugye év vége, egyből kezdődik a 2. félév.
-az utolsó két
olyan félévben, amelyben hallgatói jogviszonya nem szünetelt, a két félév teljesítményét
együttesen számítva nem szerezte meg legalább az ajánlott tantervben
a két félévre együttesen előírt kreditmennyiség ötven százalékát
-Az (1)-(2) bekezdés szerinti döntést az államilag támogatott, illetve költségtérítéses
képzési forma közötti átsorolásról a !tanév végén! a képzési időszak lezárását követően,
de legkésőbb a következő képzési időszak kezdetét megelőző 30 nappal kell meghozni.
Ha jól értem, csak év végén tanácskoznak, így ha most szerzek 14-t, következő félévben legalább 16-ot akkor államin maradok ugye? (előző 13 volt) Ráadásul nincs 30 nap a 2 félév között év közben.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest