- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
válasz pelgrim_v1 #13598 üzenetére
Az a kiadás eléggé gyenge port, én dsfix-el játszottam anno. Remastered kiadás már tökéletes, 360 kontrollert használok viszont mikor esetleg gondom akadt olyan játékkal ami régebbi akkor én ezt használtam. Ahol nincs kontroller támogatás ott is be lehetett konfigurálni a gombokat. [link]
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
wjbhbdux
veterán
válasz pelgrim_v1 #13598 üzenetére
Nem tudom hogy mi ez a tracer racon, de a Steam beállításai közt be lehet kapcsolni egy elég átfogó controller konfigurációs felületet, amivel minden játékhoz külön konfigurációval beállítható a legtöbb eszköz.
/s
-
pelgrim_v1
tag
Sziasztok. Órák óta vacakolok és kezdem fel adni. Hátha ti tudtok segíteni.
Szóval befejeztem a Dark souls 1-et. Vettem egy 2500 forintos tracer racon kontrollert. Nem akartam sokat költeni rá mert a souls széria után valszeg a polcon fog porosodni. Kellett vele maszekolni kicsit de szépen ment (prepare to die edition). Gondoltam folytatom a történetet a második résszel (scholar of the first sin edition). Szépen elindult, menüben minden fasza de ingame azt vettem észre hogy nem tudom a kamerát irányítani. A jobb sticket dpap- ként kezeli. (a dpadet is dpad ként kezeli. Nem cserélte fel). Elkezdtem utána járni a dolgoknak, kiderült hogy szokás szerint a from softvare el baszott egy pc-s portot tett le. Sok a probléma a kontrollerekkel. Amit találtam és elvégeztem
-eszközkezelő, minden HIM device tiltása
Nem változott semmi
-vcredist, directx, windows driverek frissítése (a gyártó nem adott magához a kontrollerhez drivert ki, így csak a windowsosok maradtak.
Nem változott semmi
-xbox360ce emulátor le töltése, konfigurálása guidek alapján, stb
-magában az emulátorban és a windows eszközkezelőben továbbra is érzékeli a joyt de ingame mostmàr nem lát belőle semmitKezdem feladni. Ötletek? Jó topicba jöttem vqgy másikat ajánlotok?
-
törölt tag
Felülnézet / izometrikus nem gond, néha az irányíthatósággal van gondom.
Pl. a Lara Croft Temple of Osirisban úgy tudtam előre menni, hogy egyszerre nyomtam az előre és jobbra gombokat, így elakadtam fél óra után, mert nekem ez nagyon furán működött. Míg a Van Helsing alatt nem volt ilyen gondom, ott az irányíthatóság megfelelő volt.Deus Ex teljes sorozat megvan, vmiért az van a fejemben, hogy az fps és mindig elfelejtem.
Annyi akció van mostanában, próbálok betárazni későbbre.
Ha megvannak a jó RPG-k, akkor már csak valami jó RTS kell.
(#13594) genndy
Igen, ESO beszippantott 4 éve, onnan próbálok most menekülni.
Köszi neked is.
Az ajánlások egy idő után körbeérnek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #75501312 #13588 üzenetére
Enderal: Forgotten Stories (TES V overhaulnak indult, aztán megjelent ingyenesen is a Steamen mint önálló játék.)
Íjj, és most vettem észre hogy kijött a Nehrim: At Fate's Edge is! Ugyanez a csapat, ez még az előző munkájuk, az Oblivion motorjával hajtott.
meg hát ott a folyamatosan bővülő The Elder Scrolls® Online is.Egyébként meg nagyon egyszerű, Steam oldalán rákeresel ami tetszett, és az oldalán ajánl ahhoz hasonlókat is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz #75501312 #13588 üzenetére
Ha nem gond, hogy felülnézetes/izometrikus, ezek remek RPG-k:
Divinity: Original Sin 1-2
Torment: Tides of Numenera
Tyranny
Pathfinder: Kingmaker
Pillars of EternityARPG, de first person:
Borderlands sorozatVérbeli RPG:
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Mankind DividedPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani jó RPG-t az elmúlt 4-5 évből?
Az Elder Scrolls világát imádom, de a Witcher pl. nem vonz.
Ezeket néztem ki eddig:Elex
Remnants: From the Ashes
Greedfall
Mortal Shell
Project AwakeningJó ha van több fejleszthető karakterféleség, de az sem baj ha mágusnak kell lennem.
-
robogo81
senior tag
válasz morgonc83 #13582 üzenetére
Jó a ds4 windows progi,csak a beállításoknál be kell pipálni a DS4 vezérlő elrejtése rublikát,akkor csak xbox kontrollernek látja az irányítót,ha nincsen bejelölve akkor bezavarhat,és nem megy jól.Persze én csak kábellel használom a ps4 irányítót,de jól megy igy a forza 4 is,nélküle összevissza reagál,meg kihagy.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
morgonc83
tag
Sziasztok. Borzalmas gagyi kontrollert vettem,rosz volt a jobb analogja. Vissza is vittem. Inkabb vettem egy ps4 kontrollert. Az x360 emulátor viszont nagyon lezabálta a processzorom,ugyhogy azt töröltem.
Probáltam a ds4windows programot az tök jónak tünik sok beállitasi lehetősèggel- akár 1ghz ès 1ms válaszidövel- viszont nem tudom sehogy se a warzone- nal használni- nem látja a játèk- pedig a gèp látja. Ebbe valaki tud e segiteni??
Most az inputmanager progival használom azzal megy ill megyeget de csak akkor ha nem a bluetuthos fülessel használom mert akkor durván megnő a válasz idö 14ms ra.
Probálom vezetèkes headsettel a ds4 karba bedugva de az meg csak akkor működik ha vezetèkkel van a gèphez csatlakoztatva. Vezetèk nèlkül nem müködik- erre van vmi megoldás? Ez igy van ha ps4el van használva vagy akkor müködik? Ès pc vel nem is fog?
Ha valaki tud a kèrdèseimre válaszolni azt köszönöm. -
Golden9
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #13572 üzenetére
Bocs, azt tudjuk, hogy az nem aim assist, hanem aimbot.
Live-Die-Respawn
-
-
kutga
nagyúr
válasz FehérHolló #13568 üzenetére
Csak sok élmény nem lesz benne.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
wrongduke
aktív tag
válasz l.skywalker #13563 üzenetére
Jogos!
Ma tartalék energián üzemelek, ilyenkor talán nem kéne fórumozni, elég a munka is... Azért valld be, azok már majd nem Mickey egér fülek szőkében."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
morgonc83
tag
Sziasztok. Valaki mondja már meg mièrt nem tudom a cod warzone játèkban átállìtani controllerre - bill ès egèr helyett mert le van lakatolva?
Most vettem hozzá kontroller vez3tèk nèlkülit a pc vel párosìtottam driver fenn van. De játèkon belül nem tudom át állitani. Mièrt? -
l.skywalker
félisten
válasz wrongduke #13562 üzenetére
"állatszerű valami" vs. Monkey Island
értem én, hogy az ember a majomból nőtte ki magát, de azért már nem olyan állatszerű
Jó ez a hely talán kicsit csalóka
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wrongduke
aktív tag
Ha floppy-n jött akkor nem hiszem, hogy 3D platformer lenne. Ha floppy, én a The Secret of Monkey Island-re tippelnék, ebből van több is. Ha pedig hasonló volt a Crash Bandicoot, akkor Spyro, Sly Cooper, de ezek konzol címek. Legesélyesebbnek mégis a Sly Cooper and the Thievius Raccoonus-t mondanám. Esetleg még N64-es Castlevania...
Szerk.: A Crash Bandicoot-nak is 3 része van. Ha az első nem is passzol teljesen a másik kettő talán.[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
kz98
újonc
Nem ez az, de hasonló volt a grafikája és a játékmenete is. A szigeten egyébként több ajtó volt és mindegyik külön pályára vezetett.
-
kz98
újonc
Sziasztok!
Nosztalgiából keresek egy elég régi játékot, talán van 20+ éves is már, úgy rémlik még floppyn volt.
A karakterünk egy állatszerű valami volt, és az elején volt valami bejátszás, hogy megtalál egy palackot a tengerparton, majd elutazott egy szigetre, ahol valamilyen szertartás volt. Arra emlékszem, hogy az irányítás nagyon idegörlő volt, és a kameranézet is.Valahol autóval is kellett benne versenyezni, de legtöbbször akadályokon kellett átkelni. A checkpointot úgy oldották meg, hogy ha volt egy harang a pályán, akkor azt meg kellett kongatni. Ennyi jutott eszembe nagyjából
-
Ngtx
aktív tag
válasz FehérHolló #13556 üzenetére
Ez sem az.
Szerintem nem. Próbálok segíteni, hogy mi volt még benne, de annyira régen volt már, hogy egyszerűen a lovaglás, lovagi korszak, karddal öltük egymást (persze a gép ellen), várak között is játszódott, voltak az ellenségek gyalog jöttek, de lovasok is.Összesen ennyi emlékem maradt meg belőle.
apple user
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok! Játékot keresek!
Régen( kb 8-10 éve ) volt egy játék amivel mindig osztálytársaimmal játszottunk hol egyiknél hol másiknál. Nagyon szarul tudom összefoglalni, hogy miről szólt stb.
Az biztos, hogy a játékban előtérben volt helyezve a lovaglás, tehát szinte azzal közlekedtünk mindenhova pont úgy, mint most az RDR2-ben. (Nem, nem az első rész az.)
Többnyire kard volt a harci eszköz, és ilyen lovagi helyszíneken játszódott, kastélyok körül stb.
Tudom ez így nagyon nehéz, de annyira régen volt, hogy másra nem emlékszem belőle.
Arra már nem emlékszem, hogy PC-n játszottuk vagy valami konzolon.Amik biztos, hogy ki vannak zárva:
- Mount & Blade: Warband
- Chivalry
-RDR1-2
-Shadow of the Colossus[ Szerkesztve ]
apple user
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Űr játékot keresnék ahol van egy űrhajóm amit lehet fejleszteni esetleg bázist építeni,bolygót foglalni ilyesmi, ha van korhű gafikával és nem multis! -
eeXaa
addikt
Hali. ha egy platformra megveszem az új cod-ot akkor az összes multis tartalom, (operators) stb. jön ha másikra átmegyek? vagyis mindegy mire veszem meg, minden platformon hozzáférek az eredetin vett gyüjtögetett multis cuccokhoz?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni valami horror játékok, és ebben szeretném kérni a segÍtségeteket.
Kettőt néztem ki eddig a Layers of fear 2 és a the dark occult. Köszönöm! -
Sziasztok!
Végre megtaláltam kiskorom kedvenc játékát az incredible machine-t. A kérdésem, hogy ezt valahonnan le lehet tölteni úgy hogy fusson win10 alatt?
Nekem sajnos egyik verzió sem indult el...Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
MageRG
addikt
A hardwired döglött, legjobb tudomásom szerint ez maradt belőle.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
moma
őstag
Köszi! az egyik linked hszeiből rájöttem, a hardwired-volt az, akkor ezek szerint az csak valami ideiglenes partnerség volt anno. csak eszembe jutott mi lehet velük, tetszett ott a fórum (ami külön volt). most rákerestem és már úgy tűnik nem léteznek.
köszi neked is FehérHolló !
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Bencus88
nagyúr
Köszi szépen!
-
Golden9
veterán
válasz Bencus88 #13528 üzenetére
Milyen billentyűzetet vegyek topik. Téma összefoglaló
Milyen egeret válasszak topik. Téma összefoglaló[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Hosszú idő után, váltottam pc-re és a segítségeteket kérném. Remélem elfér és helytálló lesz ez a kérdés itt.
Szóval van egy genius billentyűzetem 2-3 ezer ft-os kategória, és egy logitech prodigy g10 egerem. Ha az egeret nem is, de a billentyűzetet szeretném lecserélni, de jöhetne egér ajánlás is, mert nem vagyok teljesen képben. Nem kell a legdrágább legjobb, valahol ár arány kategóriába keresem a legjobbat. mondjuk egy 20-as szánnék a kettő dologra, vagy billentyűzetre 10-et. Voltam a tescoban láttam egy trust gxt 830rw, ez egész jól nézett ki, valami hasonlóban gondolkozok. Nem lényeges, hogy villogjon semmi egy egyszerű letisztult csendes, jól működi billentyűzet a lényeg. Köszönöm
-
moma
őstag
Volt itt a PH-n a gamepod előtt egy játék magazin, az mi is volt?
we all deserve a bit of luck.
-
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Fiam szeretne vmi F1 játékot, nem kell max. élethűség, de azért ne is Tuxkart...
PC, kormány, pedálok, stb. van, ingyenes jó lenne, ha tudtok ajánlani vmit.Köszönöm!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xkoti
senior tag
Sziasztok.
A következő kérdésem lenne haverral gondolkozunk, hogy kockulni kellene valamivel.
Vannak is lehetőségek és találtam egy érdekes játékot de normális magyar videóst már annál inkább. Ezért aki ismeri ezt a játékot ->Outward megosztana pár infót ?
A küldetés rendszere milyen ? Mennyire testreszabhatóak a karakterek és miket is kell lényegében csinálni ?KO
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /urak!
Unokatestvéremnek vennék fel játékmenet videókat milyen egyszerű programmal lehetne megoldani? Fraps pl? Fhd-ban játszok, most egyébként a FEAR első része van porondon.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
trialboj
őstag
Aki tolja innen a dead cells játékkal, tudna segíteni picit. Első pro tipp, ha nehéz a játék a kardal és íjjal, próbáld meg pajzzsal sokkal könnyebb lesz, amint hozzászoksz, 2. nekifutással végigvittem.
Viszont a kérdésem az lenne, hogy 2 fő képességem még hiányzik, és nem tudok hogy kellene megszerezni. Nem tudok falra futni, mászni, és a földön lévő hieroglifákat sem tudom áttörni, hogy lejussak mindenféle verembe, erre tudna valami tippet adni?
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
wrongduke
aktív tag
válasz xcom169 #13513 üzenetére
Szia!
Szerintem nincs. HDD-vel ahogy én tapasztaltam csak egy sima windows elérés legtöbbször annyi idő, mintha frissen boot-olna és általában így is újra kell indítani. Érvényes az alvóállapotra és a hibernálásra is. Én SSD-vel (win SSD, játék HDD) kb 1p 20m alatt érek el játékig, konkrétan oda, hogy megnyomom a continue gombot.
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
robogo81
senior tag
válasz xcom169 #13513 üzenetére
A kikapcsolásnál az alvó állapot? semmit nem állít meg,meg ki sem lép,csak leáll,de a memóriában benne marad minden,indításkor meg onnan ahol volt,a folyó programok se állnak meg,meg a játékok.
Akkor bukta ha áramszünet van,meg sok játéknál ahol igényli az aktív netkapcsolatot(ha egyjátékos is akár,vagy a kliens miatt),az ébresztéskor kapcsolatot bont(hat),mert a net még nem aktív egy kis ideig.[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
xcom169
csendes tag
Sziasztok!
PC-re van olyan megoldás, mint pl. PS4-re, hogy játékkal együtt suspend-del a gép? Tehát OS boot nélkül lehet ugyanott folytatni, abból abbamaradt? -
törölt tag
válasz wrongduke #13511 üzenetére
Nem, az tuti nem, arról még nem is hallottam.
Most majdnem írtam, hogy az egyik Medal of Honor játék volt, de ott a Pacific Assault volt erdős kültéri, de az dzsungeles volt.
Még az is lehet, hogy a CoD vagy Battlefield egyik része volt, de már nagyon régen volt tényleg nagyon ködös emlékeim vannak.(#13510) ollie
4?! Oooh, gyorsan le kell nyomnom az elkezdett játékokat, hogy ide eljussak.[ Szerkesztve ]
-
válasz #75501312 #13509 üzenetére
Tetszeni fog a DXHR, mert a sztori is eszméletlenül jó, és többfajta játékstílust megenged, szó szerint lehetsz rambo, de akár végig lopakodhatsz is. A befejezés is több lehet, így érdemes a vége előtt menteni, majd mind a 4 (ha jól emlékszem ennyi van) lehetőséget végignézni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz wrongduke #13507 üzenetére
Igen, rájöttem közben.
Meg végignéztem a listámat 4 kliensben is és megvan a Styx is, de azt még nem kezdtem el, a Shadow of Mordor valahol féltávon van, a Metro-t meg éppen befejeztem.
Hitman-re ránézek még.
Amin nagyon meglepődtem az a Batman széria, azt láttam több YT listában is.
AC-ból megvan pár alkotás, de nem nagyon vettem még rá magam, hogy elkezdjem, videókon nagyon szívesen nézem de még valamiért nem álltam neki egyiknek sem.(#13508) ollie
YT-on láttam pacifista videót a DXHR-re. GOTY verziót nem láttam csak Director's Cut-ot.
Ha a fő ellenfeleket meg kell ölni, azzal nincsen bajom (nem vagyok 1000% pacifista), ami jobban zavar az ha értelmetlen lövöldözésbe torkollik a sztori vagy a minibossok. Inkább a lopakodás izgalmas meg az, hogy ki kell taktikázni, hogy honnan támadsz és milyen eszközöket tudsz használni ahhoz, hogy ezt véghez vidd vagy elkerüld a figyelmet.Remélem ez a pár játék most majd kitart egy darabig . Megvettem tegnap a Splinter Cell Conviction-t és Blacklist-et is.
Illetve még egy kérdés: nem nagyon rajongok a VH-s játékokért, de volt egyszer egy, ami talán Olaszországban játszódott ha jól emlékszem. Az tuti, hogy voltak benne takaros kis romos olasz épületek és citrus fák. Nem tudom már melyik játék volt az, de ott is nagyrészt lopakodni kellett, igaz volt lövölde része is.
Ez tetszett a Metro Exodusban is meg a Sniper Elite 3-ban is (azt hiszem a 4 is ilyen, de az még pihen a Steam könyvtárban), hogy erdős vidéken kellett haladni.
Van ehhez hasonló, ami környezetben hangulatos és nem minden akció belső térben zajlik?De lehet már itt érkeztünk el az AC szériához és körbe is jártuk a témát?
[ Szerkesztve ]
-
válasz #75501312 #13503 üzenetére
Nincs mit.
A DXHR-t végig tudod játszani úgy is, hogy senkit sem ölsz meg az egész játékban, és végig csak lopakodsz. Az eredeti kiadásban mondjuk a fő ellenfeleket meg kellett ölni, de a GOTY verzióban már azt is megoldották, hogy azokat sem kell (ha jól emlékszem, a GOTY-val nem játszottam).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wrongduke
aktív tag
Metal Gear Solid széria
Mark of the Ninja (oldal nézetes)
Hitman széria
Thief széria
Styx széria
Ghost Recon Future Soldier, Wildlands, Breakpoint (sok lopakodás, de így vagy úgy konfrontálódásba torkollik)
Batman Arkham széria (jelen van a lopakodás és többnyire ajánlott is)
Metro 2033, Last Light (Redux)
Lord of the Rings Shadow of Mordor, War (sok lopakodás, de mindig konfrontálódásba torkollik)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Belefutottam még a Tom Clancy féle sorozatba, de zavarba ejtően sok játék készült. Ha jól értem akkor a Splinter Cell sorozat lehet még lopakodós?
YT videó alapján a Blacklist, Conviction az volt, de akkor jó vásár lehet a sorozat?
Esetleg még a Ghost Recon sorozat legutóbbi pár darabja (Future Soldier, Wildlands)? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest