Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Gran Turismo szerű játékot keresek PC-re. Project Cars nem jó, az szerintem messze elmarad tőle. Pl. karrier módban egyből valami gokartos hülyeséggel kezdődik Gran Turismoban pedig licence-et kell szerezni a versenyzéshez, sokkal jobban felépített. Az autók viselkedése is realisztikusabb számomra, jobban érezni az autó "súlyát" (nem tudom másképp fogalmazni) sokkal inkább szimulátor érzés, jobban felépített a játékmenet is.
-
tasiadam
veterán
cod2ben letezik megoldas az uj vga/keves fps problemara? Regen a 8800GT tudott 333fps-t fixen. gtx260 meg osszeset. Gt620 125ot kb, az rx580am meg csak 250et (mind a 2 eleg eros a 333hoz) Ugy tudom h azert, mert szoftveresen kell visszabutulniuk a dx7-9-re.
Ezt jepenleg hogy oldjak meg? Tudtommal steamen vasarolhato a cod2. -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
wjbhbdux #13758 üzenetére
Most ezzel a mod-al szenvedek, nem lehet a játékon belül beállítani rendesen az analóg stick-eket az irányításra. Erre mi lehet a megoldás? Próbáltam a Steam saját Controller felülírását bekapcsolni hozzá, de úgy tűnik semmi hatása sincs. Vagy hogy kell ezt pontosan csinálni?
Köszi!
-
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, keresek egy játékot.
Lehet már 10 éve is, hogy játszottam, de nem találom sehol és nincs meg a címe.
A történet az volt, hogy van egy tudós, aki feltalált egy időgépet és elrontotta a múltat, ami nem várt eredményeket hozott a jövőben.
A főszereplő dolga az, hogy a tudóssal karöltve visszamegy mindenfelé és próbálja rendbe tenni a dolgokat, ami koránt sem egyszerű.
Emlékszem pár részletre belőle, de ami biztos, az a legvége: Mikor minden küldetés teljesítve és elméletileg minden a helyén, a főhőssel visszatérünk a jelenbe és az amerikai zászló helyén egy női bikini lobog.Emlékszik erre még valaki?
Előre is köszönöm
-
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok :)
Játék ajánló ügyében járok itt, mert teljesen kifogytam az ötletekből. A 4 fős pc-s kis közösségünk kezdetben a R6 Siege-et tolta nagyon hosszú ideig, majd egy kis Titanfall 2 után atnyergeltunk a 2019-es Call of Duty részre, de most ismét váltás következne, csak nehéz megegyezni. A CoD BO: Cold War-t próbáltuk, de nemgyerebe, Overwatch és Valorant pedig szinte 100% H felejtős.
A "kritériumok":
-lehessen egy csapatban játszani
-mindenképp FPS
-lehetoleg legyen kompetitiv, de nem letszükségletÉn eddig az Insurgency: Sandstorm-ot illetve a SQUAD-ot javasoltam, de még nem igazán nyert hangszórót egyik se.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
OutcasT24 #13767 üzenetére
Szia!
Bocs, kicsit elvoltam
Win 10 kell, friss driverekkel (főleg VGA) és ezzel a géppel vedd feljebb a grafikát, ha minimumon használod még rosszabb. Érdemes ha van lehetőség a játékban állítsa be ami szerinte jó és onnan csúszkálni felfelé vagy kicsit lefelé. Sokszor ha ilyen árnyékos dolgokat kikapcsolgatsz megold sok problémát.
Arra tudok még gondolni ha elég a táp és az alaplap is rendben van akkor valami más progi kavar be, érdemes szétnézni mi fut játékkal együtt. -
Golden9
veterán
válasz
csemege86 #13787 üzenetére
Egy Orosz oldalon írják, hogy
"A játékcsomagolók gyakran használják a játékfájlok fogásának maximalizálása érdekében. Ezért az ISDone.dll hiba leggyakrabban a 8 GB-nál nagyobb játékok RePack-verzióiban található, ami viszont a torrenten keresztül oszlik meg."
"Ha nem akarja zavarni az ISDone.dll hiba megoldását, amikor az Unarc.dll visszaadja a hibakódot, vásárolja meg a játékot a Steam-en."
-
csemege86
tag
Mafia III telepítő a végén egy felugró ablakban ezt dobja: "ISDone dll error" és visszapörgeti az egész telepítést. Google-on azt találtam, hogy a virtuális memória/lapozófájl mérete nem elég nagy az adott meghajtón ahhoz, hogy a telepítőprogram ideiglenesen eltárolja az archivált fájlokat. Manuális megnöveltem, de a hiba maradt. Egyéb ötlet?
-
attiati
veterán
Surviving Mars -al játszik valaki?
-
válasz
grizlisandor #13777 üzenetére
BATTALION 1944 pl., az kimondottan annak készült, de elég vegyes az értékelése, és kérdés mennyien játszanak még vele.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sajnos kicsit elmaradtak a AAA játékok az utóbbi 5-8 évben.
Az új CoD rész multija jelenleg ingyenes és nagyon tetszik, visszahozta a régi Cod2 időket, csak ez a sok játék közben extrák(mindenféle bombák, feloldott extra hülyeségek) nem tetszenek.
Létezik valami modern grafikás CoD2? -
Shaza
senior tag
Hello!
Próbálom elindítani a Ubisoftról a Hyper Scapet és ezt írja :Failed to launch game.(valami probléma van a Battleye-al )
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Van amúgy más gondom is, még mindig a Controller-el. A HL2 és a hivatalos folytatásokkal nem volt gond és a Transmission Mod-al sem, de az Amalgam-ben sehogy sem volt jó az XBOX 360 Controller-em, csak ha bekapcsoltam a Steam saját XBOX-os Controller támogatását, de így sem volt az igazi. A futást pl. nem lehetett csak a színes gombokra rakni, az analóg Stick-es irányítás érzékenységét pedig egyszerűen nem lehet rendesen beállítani.
De mondom tovább: megcsináltam ezt a Steam Launcher Mod-ot, hogy minél kevesebbet erőforrást egyen, erre most kiírja, hogy futtassam "Big Picture" módban, ha a legtöbbet akarom kihozni a Controller-emből. Ez mit akar jelenteni? Mert a Big Picture mód bekapcsolása után egyből 30%-ot kezdett el zabálni a CPU-ból a Stream.
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom hírtelen hol kérdezzek rá, szóval akkor itt:
Van néha, hogy lefagy a játék, pontosabban a gép a játéktól. De egyikben sem vagyok teljesen biztos, mert ilyenkor fekete a képernyő, a gép semmire nem reagál, csak a winyó (SSD) műveletet látom a ház LED-jén, hogy az még van. Legutóbb ALT+F4, Win+D, CTRL+ALT+DEL és az ESC gombkombókra sem reagált, ki kellett kapcsolnom a be/kikapcs gombbal. Eddig csak HL2-vel csinálta, egyszer az Episode 1-ben, egyszer pedig az Amalgam Mod-ban. Win 10. Van ötlet rá mit lehetne ilyenkor még megpróbálni (megnyomni)?
Köszi!
-
t420s
aktív tag
válasz
FehérHolló #13771 üzenetére
ami érdekes: egymásra lehet tenni egy dobozt meg egy hokedlit és fel lehet rá ugrani. de
még ekkor sem lehet beugrani egy erkélyre, noha magasabban állok mint a korlát... khm érdekes.na és a rádió? a világ végét jelenti be? brother after sister.... stb...
-
t420s
aktív tag
üdv!
Az Its Winter nihil játékban tényleg SEMMIT se lehet csinálni?
Szóval kinyitom az ajtómat lemegyek a lépcsőházban az utcára és... és ennyi? semmit se lehet egybete csinálni? sehova se lehet benyitni hiába kopogok, nem lehet bemászni az erkélyekre sem (miért nem?) és még a horrortraktor se tud semmit? -
Ezekiel.
tag
válasz
OutcasT24 #13767 üzenetére
Hasonló gépem van csak egy picit gyengébb procival és videókártyával. GTA V Full HD-ban nem a legalacsonyabbra véve kb. közép-magas beállitásokon bőven megvan a fix 60 fps (ha nincs lekorlátozva akkor lehet fölé is menne).
Tehát ne aggódj, szerintem valami más probléma lesz, bár nem tudom hogy micsoda de a nálam okosabbak majd leírják :D
ui: RAM helyett egy új monitor legyen a kövi beruházás szerintem. (Szerk.: Ja gondolom 1-2 hét múlva lesz)
-
OutcasT24
újonc
válasz
wrongduke #13765 üzenetére
Nos Röviden az van hogy volt egy keretosszegem egy olcsobb gepre. Monitor nelkul vettem egy regi crt monitor van, szoval dsub-display port atalakitoval hasznalom a gepet 1-2 hetig . Wgy rx580 8gb/r3 2200g/8gb g skill 3000mhz ram. A game amiket probalom 1024x768/75hz(még leirni is ciki
) Gta 5 (40-60fps) , Wot (65-185 fps), kiakartam probalni a COD warzonet , de játszhatatlan.?? Nem is ertem, a gameplay videokban fhd-ba kompromiszumokkal ugyanez a specs megvan a 60 fps, pl a warzoneba, nekem.meg nem megy ilyen felbontason. Tudom a 8 gb ram.keves,lesz bovites, de kizart hogy plusz 8 gb ramtol megtaltosodna a gep, akar +40-50fps el. Tanacstalan vagyok
-
wrongduke
aktív tag
-
OutcasT24
újonc
Üdv. FPS szám nagy esését mi okozhatja megfelelő konfig esetén?
-
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta két monitort használok az eddigi egy helyett és szeretném a kurzort mozgatni tudni a játék és a második monitor (pl. böngésző) között. Ezt azonban még borderless windowed, de még windowed módban sem(!) engedi a gép. Miért? Hogyan tudnám megoldani?
VGA: RTX 2060 SUPERKöszönöm!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SunMount3r #13756 üzenetére
Steamen is lehet a beállítások közt részletes konfigurációt találni, ha felveszed a játékot non-steam játékként a bal alsó sarokban akkor indításkor ugyanúgy találhatsz mások által a felhőbe mentett controller konfigurációkat az egyes játékokhoz mint a Steamesekhez.
-
Viktor77
titán
válasz
SunMount3r #13756 üzenetére
Én régebbi játékokhoz a JoyToKey-t használom.
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
anonymus89 #13754 üzenetére
Nálunk sajnos még nem kapható, legfeljebb külföldről importálva felárral láttam pár konzolos boltban régebben. Viszont digitálisan lehet egymásnak ajándékozni Steam feltöltést.
-
anonymus89
addikt
Srácok nálunk van ilyen, hog Steam Kártya? (cs go-hoz mondta haverom)
Nem tudom mire jó ennyit mondott, hogy járjak utána itthon lehet-e kapni üzletekben. -
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SunMount3r #13746 üzenetére
A HL2 modok többsége nem a Steamen van, hanem pl a ModDB oldalon kell levadászni és bemásolni a Steam/Steamapps/Sourcemods mappába, mert régen amikor készültek még nem lehetett csak úgy modokat feltölteni a Steamre.
A RunThinkShootLive (volt PlanetPhillip) oldal a HL1/HL2/episode modok tesztelésére szakosodott, a play menüben találsz rendezhető listákat az oldal meg az olvasók értékelése alapján is, a Hall of Fame meg a legjobbaknak tartottakat tartalmazza.
Most aktuális hogy a Black Mesa mellett az egyik legrégebb óta fejlesztett Source project, a G String pár hete jött ki a Steamen, magyar származású a fejlesztője.
wrongduke: a Halo 4 megjelenése óta már van crossplay a PC és Xbox játékosok között is, így nem hiszem hogy gond lesz a játékosok számával.
-
-
wrongduke
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem megvenni a Halo Master Chief Collection-t steam-en. Ha ott veszem meg és nem MS store-on akkor is tudok együtt játszani a MS store-os emberekkel? Gondolom steam auth után jön az xbox auth (kell az MS xbox fiók). Van még élet a multiban PC-n?
-
SunMount3r
nagyúr
Az én új kérdésem az lenne, hogy mik az eddigi legjobb Half Life 2 mod-ok?
Ilyesmikre gondolok, mint az Amalgam, vagy a Logistiuque Act. 1 (mert eddig ezek dobta fel a Steam, de ezekről se tudom mennyire jók).Köszi!
-
wrongduke
aktív tag
válasz
aquark #13738 üzenetére
Titanfall 2:
Abban úgy van, hogy töltelékként ad hozzá a játékhoz, vagy van ilyen harvester mód, ahol meg hullámokban jönnek. Azt hiszem elengedi indítani egyedül is de besírsz olyan nehéz lesz.A többivel vagy nincs vagy alig van tapasztalatom. Talán a Battlefront 2-ben van még olyan mod ahol lehet botok ellen nyomni a TDM-et.
Viszont ajánlom figyelmedbe a CoD Black Ops 2 és CoD WWII. CODBO2-t Xbox360-on nyomtam botokkal de PC-n is jelen vannak, a CODWWII pedig PS4-en van így, de szerintem ugyan az PC-n is. 90%-ban ugyan az a kettő, csak "át van skinnelve". Multiplayer vagy egyből Local Match, aztán set bots majd lehet csapatni.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
melega #13732 üzenetére
Szia!
Starcraft + broodwar ~500 óra (de szerintem még annál is több, 1999-2010 között volt igen aktív)
Diablo II ~100-200 óra
Warcraft 3 (+Frozen) ~200 óra
Fallout 3, New Vegas, 4 ~100-200 óra/játék
Skyrim ~200(virágbolti, mielőtt meg lett a dobozos antalogy)+100 óra
Witcher 1 (~100-120 óra), 2 (~100 óra), 3 (~250)
Warhammer 40K (vegyesen a Dawn of War-tól a Soulstorm-ig) ~100 óra
Mass Effect 2 (8 végigjtátszás, minden DLC, ~160 óra) -
wjbhbdux
veterán
válasz
Bazs1981 #13742 üzenetére
epicgames.com
nem tudom a holnap esti kitétel honnan jön, de ha ajándékozni szeretnéd valakinek akkor legfeljebb az ingame boltban levásárolható v-bucks kártyákat tudsz keríteni, maga a játék ingyenesen letölthető. Pár hónapja postán láttam ilyen kártyát az sorsjegyek meg az xbox live kódok között, nem tudom még hol árulhatják.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Holnap estig honnan tudnám beszerezni a Fortnite játékot PC-re?
-
Viktor77
titán
válasz
l.skywalker #13740 üzenetére
A Microsoftnak van!
-
Sziasztok!
Régen nagyon szerettem a Battlefield 2-be gyárilag berakott bot-ok ellen „multizni”. A Quake Wars-t is így szerettem játszani, aztán megvettem a Battlefield 3-at, és abban nincsenek gyárilag bot-ok. Most vennék csak újabb multis FPS-t, de nem tudom, melyekben vannak bot-ok (lehetőleg csak olyat vennék)Ezeken gondolkozom:
Battlefield 4
Battlefield 1
Battlefield V
új Battlefront 2
Titanfall 2
Szóval ezek közül melyekben vannak? -köszi. -
l.skywalker
titán
válasz
melega #13732 üzenetére
Heroes 3-al megjelenés óta játszok szerintem. Nem telik el úgy hét, hogy ne lépnék be, ott már órát nem lehet számolni...
Amióta "modern" kori eszközeim vannak, a Destiny 2-ben van több mint ezer órám, de ugye ez is csalóka, lévén ez egy online játék, a másik ilyen a BF1, amiben van ~400 órám.
Single játékok közül az AC Origins-el én is olyan 170 órát, az Odyssey-vel 230 órát, a Ghost Recon Wildlands-al 140 órát és legutoljára a Kingdom Come Deliverance-val játszottam ~140 órát.
-
melega
őstag
Helló nektek mi volt életetek leghosszabb játékélménye amibe több mint 100 vagy 200 órát belefektettetek?
Nekem a Witcher első része 2 végigjátszás 2*100 óra jó nehéz volt.
Witcher 3 Wild hunt 350 órám volt az alapjátékban sikerült a jó befejezést is megkapnom.Ciri Novigrád hercegnőjévé vált.A Blood and Wine és a Heart of Stone kiegészítők is 2*30 órásak voltak nálam.
Ott is sikerült a jó befejezés.
Akirálynő Anna Henrietta és a testvére Sevilla átölleték egymást és boldogan életek míg meg nem haltak. A végén az otthonomban meg Ciri jött és nyafaogott hogy varázskónővé akar válani.AC ODyssey most az Atlantis dlct csinálom, az alapjátékba a Bloodline legacy dlcvel 200 órát fektettem, de ha valaki nem youtubozik rengeteget hogy melyik kultistát hol találja 300-at is bele lehet fektetni simán.
Viszont a nagyja meglett a kultistáknak 5 vagy 6 maradt el amit ki youtuboztam.
A kultista vonal kész, még a Bloodline legacy vonalon maradtak el kultisták, de ott a főnüküket kiiktattam a Bloodnline legacy dlc sztori vonalon lezárva.DLC Az Atlantis van még hátra. Most ott vagyok Atlantisban.
-
djdaniel
senior tag
válasz
SunMount3r #13729 üzenetére
Gyerekkoromban játszottam vele, nem gondoltam volna h még létezik a teveclub
Anno mekkora divat volt... -
Ezekiel.
tag
válasz
SunMount3r #13729 üzenetére
Haha
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok.
Valaki tud valami online böngészős jó játékot amivel még játszanak is? Régen emlékszem nagyot mentek, és meg is jött hozzá most a kedvem, csak a Shakes and Fidget nem nagyon jön be. Valamilyen menedzselős játék jönne be, csak ne a régi korokba játszódjon (római stb..). Magyar lenne a legjobb de ha angol az se baj, bár szerintem nem nagyon fogtok tudni ilyet de hátha -
MageRG
addikt
Tisztelt hölgyek és urak!
Nemrég kezdtem el a Hellblade: Senua's Sacrifice c. játékot (GOG-os).
Nagyon szép, de van jó pár textúra, ami közelről hányinger szintű low-res valami.Van hozzá valami értelmes textúra mod? Moddb-n, nexusmods-on nem találtam semmit.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
AsakuraDave #13725 üzenetére
Egy gombos megoldásnak ott a windows 10 game bar, nvidia shadowplay, amd relive. Összetettebb az
OBS, használhatod vele is az nvidia nvenc vagy amd vce encodert is az x264 helyett ha nincs elég szabad mag a procidon, azok nem húzzák a teljesítményt számottevôen - de egy benchmark pont nem lesz hiteles így, azt másik PC-re küldött képpel tudnád felvenni zavartalanul capture carddal. -
AsakuraDave
őstag
Lehet nem a megfelelő topic de nem találok olyat így:
Program arra, hogy felvegyem a gameplayt? Pontosabban csak benchmarkokat akarok felvenni videónak. De ugye ezek lehet belassítják a gépet. Van szoftveres megoldás nV és AMD oldalon is ami jó vagy csak capturecard az igazi? -
robogo81
senior tag
válasz
wrongduke #13722 üzenetére
A listákon a quake 4-et mindenki lehagyta,pedig az is egy jó lövölde,ha a doom 3 ment ,akkor ez is,csak egy kicsit kell több kakaó hozzá(annó még egy atlon64/ geforce4 mx 440 64mb-es kombón is játszottam vele veri lów-on,de még megvolt a 24 fps is,pedig ez bőven a minimum alatti volt
),a kültér miatt szerintem.
-
wrongduke
aktív tag
Say no more fam!
Még ezeket tudom ajánlani FPS-ek közül. Emlékeim szerint mind FPS. Én itt kifogytam FPS-ből ami szerintem elmegy az említett gépen.
Chaser
Battle Engine Aquila
Far Cry 1, 2
Star Trek: Voyager – Elite Force 1, 2
Medal of Honor + kiegek
Serious Sam, first, second encounter, 2
Aliens versus Predator 1 (vagy gold), 2
Return to Castle Wolfenstein
Delta Force (-ok)
007: Nightfire
Vietcong 1, 2?
Postal 2 (magyar szinkronnal is) + kieg
Tron 2.0
Chrome, Chrome SpecForce
XIII (ebből van már remaster is)
Warhammer 40,000: Fire Warrior
Star Wars: Battlefront 1, 2 (a régiek)
Oddworld: Stranger's Wrath
Pariah
Bet On Soldier: Blood Sport
Brothers in Arms: Earned in Blood
Starship Troopers
Call of Juarez, és a Bound in Blood
TimeShift
BioShock
Wolfenstein (2009)Kakukktojás: (TPS, "FPS hibrid")
Gunmetal -
SunMount3r
nagyúr
válasz
wrongduke #13714 üzenetére
Köszi, a gond az, hogy ezek közül, ami FPS azt szinte mind kitoltam már anno. A többi pedig vagy vagy nem tetszett, vagy nem az én műfajom. A listáról tán a Shadowgrounds ami még érdekelne, de az is csak mint pótlék. Ott van még a Resident Evil Revelations, amit anno azért hagytam félbe mert unalmasnak találtam és Dark Void, amit nem próbáltam, de a videók alapján nem valami izgalmas. Lehet kénytelen leszek ezekre fanyalodni. Esetleg még a Lost Planet első része, amivel nem játszottam, de ez már rényleg elég régi.
-
Laslow
senior tag
válasz
MageRG #13719 üzenetére
Jó tipp, eddig még nem is hallottam róla, köszönöm.
Kerestem pár YouTube videót best RTS games témában, ezt a listát sikerült kijegyzetelnem:Spellforce 3
Bannermen
Age of mithology
Empire Earth III
A year of rain
Settlers (2020)
Medival Kingdom Wars
Empires ApartEzzel így már el leszek. :)
(Közben az is kiderült, hogy időközben a Starcraft 2 első "évadja", amikor az emberi fajt irányítom, ingyenessé vált. Nagyon sok éve kb tízezer forintba került, de úgy is megérte.)
-
Laslow
senior tag
válasz
FehérHolló #13717 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat!
C&C, Red Alert megvolt annak idején, nem rosszak, de nem annyira az én világom, a Starcraft 2 viszont eredetiben(!) a mai napig megvan. Nekem ami nagyon bejött, az a Warcraft 1-2-3, de főleg a 2. rész, meg a Starcraftok persze. Viszont a fantasy közelebb áll hozzám a sci-finél, ezért keresek gyakorlatilag egy modernebb Warcraftot. De ha jól látom, ilyen nem létezik, az utóbbi 15 évben nem készült egyetlen jó kis fantasy RTS sem, csak egy Warcraft 3 redesign. Ez számomra döbbenetes. Feltelepítettem most a Warcraft 2-t, és imádom most is. A játékélmény pazar, a hanghatások abszolút csúcs, de a grafikán nagyon látszik a huszonpár év. A Civilizationból tudom, hogy vannak újabb és modernebb részek, de az azért kicsit más mint az emberek és az orkok háborúja. Az menedzsment, ez meg akció, pont jó arányú építkezéssel, fejlesztéssel, felfedezéssel, harccal. Nem tudom miért nincs 15 éve erre igénye a játékosoknak. Értem, hogy miért jó a WoW, miért jók a FPS-ek, de hogy egy fantasy real-time stratégia se legyen...?! -
FehérHolló
veterán
válasz
Laslow #13715 üzenetére
Starcraft 2.
Total War - Warhammer sorozatra, abból is a 40000-es RTS-ekre lenne talán érdemes ránézned még.
Command & Conquer-ből is nemrég jött ki egy remastered verzió, ami a Red Alertet is tartalmazza össze kiegészítővel.
Supreme Commander: Forged Alliance is tetszhet esetleg. Viszont a második részét kerüld el messziről!
-
Golden9
veterán
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi évtizedekben nem igazán követtem a PC-s játékokat, most azonban kedvem lenne játszani kicsit.
Multiplayer nem érdekel, csakis single. Az etalon a több mint 20 éves Warcraft II. A Warcraft III/Starcraft játékokon túl mit ajálanátok, ami hasonló, de picit korszerűbb? -
wrongduke
aktív tag
válasz
SunMount3r #13713 üzenetére
Szia!
Így hirtelen ennyi. Életem legszebb gémer évei. Sulinetes gépek, LAN partik, internet kávézók...stb. Én kb ezekkel töltöttem az időmet akkoriban. Ha kell még szólj, ez csak 3 év, plusz néhány innen-onnan.
Random
Soldier of Fortune 1-2
No One Lives Forever 1-2
Freelancer
Tachyon
Free Space 2
Descent 1+2+3
Space Siege
Dungeon Siege 1+2 valamint Legends Of Arana (1 kieg) és Broken Worlds (2 kieg)
Stronghold: Crusader vagy Crusader Extreme
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 1+2+2 kieg, The Rise of the Witch-King
Call of Duty 1+kieg, 2, (3-at ne keress, konzol exkluzív), 4
Starcraft+broodwar
War Craft 3 + Frozen Throne
Unreal Tournament 2004, 2003, 2001 (magyar szinkronnal is)
SWAT 4+kieg
Diablo 2 + Lords Of Destruction
Warhammer 40K + Winter Assault
Star Wars:
- Knights of the Old Republic 1+2
- Jedi Knight, Jedi Academi
- Republic Commando
Unreal 22006
Prey
Star Wars: Empire at War + kieg vagy a gold-ban benne van mind a kettő
Just Cause
Dark Messiah of Might and Magic
DarkStar One
Devil May Cry 3: Special Edition2007
BioShock
Call of Duty 4: Modern Warfare
Company of Heroes
Gears of War (nekem a doboz verzió csak úgy működik ha 2008-ra állítom a rendszer időt)
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Unreal Tournament III
S.T.A.L.K.E.R.
Jade Empire: Special Edition
Overlord
Age of Empires III
Titan Quest
Shadowgrounds
Medal of Honor: Airborne
Halo 2 (Win Vista vagy 7)
TimeShift
Hellgate: London
Need for Speed: ProStreet (és ezelőttiek, kiváltképp az underground 2 és most wanted)
Kane & Lynch: Dead Men
Painkiller: Overdose
F.E.A.R.
BlackSite: Area 512008
Crysis + warhead
GTA 4
Dead Space
Devil May Cry 4
Prince Of Persia
Frontlines Fuel of War
Fallout 3
Mass Effect
The Witcher
Call of Duty World at War
Assassin's Creed
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm
Turok (fontos hogy a 2008-as) -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
2008-ban összerakott (akkor elég erősnek számító) konfig-om van: 2.5GHz C2D, 4GB RAM, 9800GT (DX 10). Ehhez keresek "jófajta" játékokat, főleg FPS-t, ami rendesen fut még ezen a gépen. Doom 3, HL2 már megvolt. Mit tudnátok még ajánlani?
THX!
-
Golden9
veterán
A harmadik.: Steamladder.
Itt már az első helyezett is téves. -
Golden9
veterán
Találtam mégegyet.: Top List - Bought Steam games total
-
Shaza
senior tag
Hello!
Tudtok pc -s játék gyűjteményes oldalt vagy valamilyen közösséget.blogot stb?
Köszi!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Golden9 #13700 üzenetére
nem, egyik sem ez valami AAA játék mellékküldetése volt... valami
"rájöttünk a [sztoriban levő főszál egy kulcsmomentumával kapcsolatos infó]ra de bent van a gépben amit egy vírus eszeget éppen, bedigitalizálunk és szedd már ki pls."
cucc. mint az AC-ben az animus szekciók de ilyen animus környezetre nem emlékszem ac3-ig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest