- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz MageRG #15738 üzenetére
Amíg Early Acces addig nem kezdenék semmibe. A másik meg klasszikus Dungeon Crawler, abból a magyar játék tetszett nagyon az Operencia
Inkább Ilyen Staker, Robocop, Terminator szerű fpseket keresnék, ahol némi fejlődés van, loot, mellékküldetések, vagy valamilyen csapatalapú rts rpg.Minden jó, ha a vége jó!
-
-
FehérHolló
veterán
válasz MageRG #14499 üzenetére
6-7-8-hoz hasonlított emlékeim szerint.
Nem biztos, hogy poszt-apo. Lehet, hogy kovboj.
Tudom, nagy segítség vagyok.
Az is biztos, hogy nem a Wasteland sorozat volt.@Tim: Köszi szépen! Grimrockot ismerem. Első résszel egész jól elvoltam, de a második nem fogott meg annyira.
Atom RPG egész ígéretesnek tűnik, bár inkább Fallout Tactics/Jagged Alliance klón. Underrail is kicsit.
The Fall - Last Days of Gaia mindennek az egyvelege.@De4d: Köszi! Ránézek, de biztos nem ez volt.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz MageRG #14257 üzenetére
Na azért ne nézd már le ezt a konfigot ennyire. Biztos jó játékok amúgy, de ezek egy 1.ts Gen-es Core 2 Duo procin is simán elfutnak 4GB RAM-al, valami alap VGA-val.
Most próbáltam ki a Turing Test-et (2016) és kb. közepes beállításokkal egész jól fut. 60fps biztos nincs, de még élvezhető. A Wolfenstein New Order esetleg még szóba jöhet?
-
törölt tag
válasz MageRG #14237 üzenetére
A Google Play link nem működik, ráadásul a link sem lehet jó, mert az a Train Adventure 2-re mutat, miközben repülőkről van szó.
A honlapjukon vagy a Kids Airport Adventure vagy a Kids Airport lehet az.
-
De4d
őstag
válasz MageRG #14212 üzenetére
Végül megvettem az ubi oldalán, tartalmazza a magyar feliratot. Mondjuk engem csak a single sztori érdekelt.
Egyelőre nagyon bejön. Tavaly az Operencia fogott meg hasonló stílusban, de biztonyos szempontból ez jobban tetszik, mert "open" worldösebb, lehet több felé barangolni, vannak mellékküldetések, lehet kereskedni, jó a fejlődési rendszer. Míg ezek erősen lebutítva voltak az Operenciában, de szerettem.Minden jó, ha a vége jó!
-
-
Laslow
senior tag
válasz MageRG #13719 üzenetére
Jó tipp, eddig még nem is hallottam róla, köszönöm.
Kerestem pár YouTube videót best RTS games témában, ezt a listát sikerült kijegyzetelnem:Spellforce 3
Bannermen
Age of mithology
Empire Earth III
A year of rain
Settlers (2020)
Medival Kingdom Wars
Empires ApartEzzel így már el leszek. :)
(Közben az is kiderült, hogy időközben a Starcraft 2 első "évadja", amikor az emberi fajt irányítom, ingyenessé vált. Nagyon sok éve kb tízezer forintba került, de úgy is megérte.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
törölt tag
válasz MageRG #12884 üzenetére
Érdekes. A Sacred is elég durván multira is kihegyezett játék volt, de abban valahogy el tudták különíteni rendesen a két játékmódot. Konkrétan multiban egy olyan szigetről indultál, ami single-ben nem is volt elérhető. Single-ben meg volt rendes mentés. Csak akarni kell.
-
törölt tag
válasz MageRG #12882 üzenetére
Nem, ez egy fasság. Semmi más célja, mint a játékidő növelése. Pláne, hogy sok esetben egy szerencsétlen cutscene-t is meg kell nézned emiatt tucatszor. És akkor az Ubi és a Crytek azzal indokolja, hogy "mert nem scriptelt az AI". Az nem is, mert olyan nagyon nincs AI-ja az ellenfeleknek. Ráadásul ahhoz képest, hogy nem scriptelt, mindig ugyanazt csinálják. Szóval bullshit.
Egyébként nagyon nem is kell mod sem hozzá. Egy file-ba kell beírni két sort.
Már a Diablo 2-ben is hülyeségnek tartottam, hogy nem onnan folytatod, ahol mentettél, hanem a legutolsó faluból. Csak, hogy esetleg el kelljen kutyagolnod egy egész pályányit, hogy x-edjére is megütközz valakivel.
[ Szerkesztve ]
-
KFORboy
senior tag
válasz MageRG #12826 üzenetére
És banyek, tényleg ezaz ! :"D
Tizen sok év relytéje zárult le... Gameplayeket nézve tényleg igazad lehet, sokat szépítettek rajta az emlékek :"D mint amilyen a valóság...12830: Szerk; igen, épp most néztem és írtam neked :"D
Köszi ![ Szerkesztve ]
Cartman: -Tyű || Butters: - Dupla TYŰ !
-
törölt tag
válasz MageRG #12378 üzenetére
Igen, de a PUBG-ben mintha nem ők lennének a szereplők. És annyi cuccal már maximum sétálnak, esetleg poroszkálnak.
Az átlag US Marine vagy bármely speciális egység katonája meg tipikusan nem átlagember fizikumra.
A fent vázolt elképzelés egyébként max a DX világában működik.
-
Amur
addikt
válasz MageRG #11961 üzenetére
Serious Sam is megvan. iszonyat sokat kell benne mászkálni anélkül hogy egy lélek is lenne.
Tiszta labirintus 1-1 pálya. Hamar ráuntam. Sokkal-sokkal pörgösebb kell!
Strafe-et megnézem, köszi.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
bandi0000
nagyúr
válasz MageRG #11787 üzenetére
én nem azért jöttem h kártyát mondjatok
csupán hallottam hogy van 1-2 játék aminél pl med-high váltás szemléletes míg egy high-ultra már annyira nem
mondhatok játékokat ha az segít bf1 tök jól fut kis kártyákon is, míg pl witcher eléggé zabálja a kártyákat...
Xbox One: bandymnc
-
Fernet
senior tag
válasz MageRG #11629 üzenetére
Köszi, megkérdezem ott is, bár nem számítok sok jóra. Van ezen is módváltó, de ebben a programban (walking dead) nem segít. Max maradok a bill+egérnél.
(#11628) morfondőr
Köszönöm neked is a választ, lehet szerezek kölcsönbe egy x360-as kontrollert, hogy azzal megy-e rendesen. A későbbi tervekben úgyis egy konzol szerepel (gyerek nyüstöl vele, hogy szeretne egyet, de max karácsonyra kaphat) akkor már biztos nem lesznek ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Windows 11
- PlayStation 5
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest