- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz BlackGoku63 #15596 üzenetére
2. megoldas:
Go to your >"edit power plan settings" > "advance power settings" > "Processor Power " > "Minimum Processor state" and set it to "1% " and then apply and save and see if that helps when u run the game again.
Egyelore ennyi, google elso 2 talalat (kivancsi vagyok az eredmenyre)
-
Healbacsi
őstag
válasz BlackGoku63 #15592 üzenetére
nem kell monitorozni .. Akad a jatek? Nem. Akkor minek a monitorozas?
Ezt sose ertettem, hogy sokan futtatnak ehhez hasonlo programokat es a haszon amit elernek vele semmit sem er, de cserebe megeszik egy rakas eroforrast. -
Healbacsi
őstag
válasz BlackGoku63 #15587 üzenetére
Elso kerdes: Mi a gond azzal, hogy a proci kb. 60%-n uzemel?
Masodik kerdes: Hany %-on kellene, hogy menjen, 10%-on (mi lenne az elfogadhato ertek)?A windows altal kijelzett adat csaloka, mert nem all core terhelest mutat. Bizonyos magok, foleg a 2 legjobb max orajelen megy, de a tobbi mag biztosan csak felgozzel.
A proci terhelese sokat fugg a felbontastol is. 1080p (vagy alatta) inkabb proci alapu terhelest jelent, ahogyan emeled a felbontast (4k fele), onnantol mar a videokartya lesz a szuk keresztmetszet (illetve a rendszer savszelessege).Ha csak annal a jateknal jelentkezik ez a "hiba", erdemes rakeresni a neten, hogy mely ingame beallitasok okozhatjak ezt. Ha nincs ilyen beallitas, akkor az azt jelenti, hogy minden normalis.
Szerk: rakeresve a neten a "fortnite high cpu usage" keresoszora. A Reddites postok szerint kvazi normalis mukodesrol van szo.
[ Szerkesztve ]
-
rlaci10
csendes tag
A Satisfactory az egy gyárépítő szimulátor, a logisztika, automatizálás, optimalizálás a fő tevékenység. A felfedezés is egy fontos része a játéknak viszont túlélés az nagyon minimális.
A Breathedge az gyakorlatilag egy űrsubnautica egy eléggé sajátos humorral megspékelve. -
BlackGoku63
kezdő
Sziasztok lenne egy problemam a fortniteal hogy a proci 60 70%on porog
config:
ram:ddr4 3600mhz kingston renegade
videokartya:rtx 4070
cpu: i7 12700k
Ssd: kingston kc3000
Alaplap: asus tuf gaming b660me d4.
a proci felvan huzva auto tuningra es 4,9 4,8 ghz porog/mag
vmint 50-60 fok gamek alatt… de ez a fortnite nem ertem miert eszi meg a gepet mi kell neki 50 magos proci?? -
Motorsport Manager elég kiforrott progi, kb. 2016-os, stabil, tudtommal már nem fejlesztik. Legális Steames verzióval akadt problémám, minden kiegészítője megvan. Az utolsó mentésem (Endurance B kupa, első év, első verseny (Milánó) időmérő előtt) betölt, megyek egy mért kört, és mikor beáll a boxba, kilép a Windowsba a progi. Ha rányomok az új kör gombra, szintén. Bármit csináltam (fájlellenőrzés, újratelepítés, beállítások visszaállítása, stb.) mindig ugyanott kilép. Az tuti, hogy programhiba, de nem tudom, mit lehetne tenni, hogy tovább tudjam folytatni a szezont? Segítsetek plz!
-köszi! -
boborján2
aktív tag
Days Gone pc verzióban az normális hogy a chapteren belül bárhol is mentek és azt visszatöltöm , mindig a chapter eleéről folytatja?
Erről a részről van szó egyébként.
Ezt már elhagytam , tettem bele vagy 45 percet és ide tesz a mentésignored users : snyper990 | SlayR0113
-
DrDobos
őstag
válasz shadow1901 #15582 üzenetére
Nem feltetlen gyerekkel játszhatot köszi megnezem amiket irtal
Samsung Galaxy A55 5G
-
shadow1901
aktív tag
válasz DrDobos #15581 üzenetére
Gyerekekkel játszhatót?
Magicka jutott eszembe de rég láttam már, a leírásban pedig nincs local coop. Én másképp emlékszem. LEhet rosszul.
Gish talán csak 2 személyes.
Overcooked, Golf with friends, Pummel party, Fifa/NBA/NHL
Bomberman! GeneRALLY
VAn kereső steamen
Vagy így[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mimecraft Dungeons, Sackboy, illetve Stardew Valleyhez hasonló, 3 fővel játszható local coop játékokat keresek. Tudtok segíteni?
Samsung Galaxy A55 5G
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a S.W.I.N.E-hoz hasonló játékokat?
A GTA V-höz milyen laptopot javasoltok?
-
válasz flash- #15571 üzenetére
Forza horizon 4 még tuti elfut rajta, de talán nagyon low-on az 5 is, amik szerintem a legjobb nem szimulátor kategóriában, legalábbis én 140 órát beleöltem a 4-be. Ezen kívül sajnos az elmúlt 5 évben nem igen találkoztam hasonlóan jó autóversenyzős játékkal, de az NFS Heat és Payback is úgy nézem még elfutna, az Unbound már valószínűleg nem. Ezeken kívül a Dirt rally 2.0 és az Assetto Corsa Competizione ami az elmúlt 5 évből még említhető és valószínűleg tudod játszani. FPS-eknél már nehezebb a helyzet, talán a 2019-es COD Modern Warfare elfutna, de a legtöbb hasonló játék a videókártya miatt nem annyira ajánlható, ha esetleg nem próbáltad PC-n a Gears of War-okat akkor azok nagy eséllyel, Metro sorozat, Bioshock sorozat, Borderlandsek, Wolfenstein és Doom sorozat.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
wrongduke
aktív tag
válasz flash- #15571 üzenetére
Szia!
Megnézed mi a játék minimum és ajánlott követelménye és ha a kettő közé esik a konfigod, akkor sanszosan menni fog. Ha csak a minimumot éri el vagy az alatt van, akkor necces, sokat kell mókolni vagy el sem indul.
Egy tipp, ahol az SSD ki van írva mint ajánlott hardver, oda valóban nagyon kell."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
MageRG
addikt
válasz mcwolf79 #15570 üzenetére
Dualshock 4-ről tudok nyilatkozni.
A Steam támogatja elvileg, be is tudod állítani hogy melyik gomb minek feleljen meg. Gyakorlatban inkább játéktól függ.
A jó hír, hogy van többféle segédprogram (DS4-hez ezt, használtam) ami gyakorlatilag XBox kontrollert csinál belőle, amit meg alapból kezel a Windows.
DualSense-hez neked ez lehet érdekes. A fullos úgy látom fizetős."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
flash-
veterán
A configomon milyen mostani AAA(elmúlt 1-5év)játekok futnának kozepes grafikán jól full hd-ban?
(főleg fps ill. shooter, vagy autóversenyzős érdekelne..
R9290oc vga, i5-3570k cpu, 16gb ddr3 ssd
Előre is koszi
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Hátha tudja valaki a választ:
Ha PC-re ràdugom a kontrollert (Dualsense) és elinditom a játékot, akkor kell konfigolni a gombokat , vagy beállítja magának a default beállítást (ami pl. Playstation -ön érvényes)?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
wrongduke
aktív tag
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Most készülök összepakolni egy PC-t a nappaliba. Egy Oled TV lesz a megjelenítő.
A hangot a TV-re hogy tudom kirakni ? A HDMI kábelen átmegy a hang? Vagy hogy tudom megoldani?
KösziIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem a tavaly lecserélt asztali gépemben Intel I5 4440-es CPU volt, az integrált videó kártyájával. Sniper Elite, Far Cry (első részek) játékok szépen elfutottak rajta, teljesen élvezhetően.
Én magam is meglepődtem, emlékeim szerint a Far Cry játéknak megjelenésekor komoly videókártya kellett, akkoriban egy Radeon 9600pro kártyát vettem hozzá (9800 pro volt a komoly kártya mondjuk akkoriban). -
törölt tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítségeteket
Melyik Need For Speed-eket, F1-eket, Test Drive, Driver ajánljátok, amit még viszonylag jól elfuttat?
A S.W.I.N.E Remastered jól menne?
Ezekhez hasonló játékokat tudtok még?A Super Mario játékot valahol meg lehet még venni?
[ Szerkesztve ]
-
Healbacsi
őstag
válasz #31816946 #15558 üzenetére
Annyira azert nem siralmas a helyzet mint amennyire Ollie allitja.
A kiprobalas legegyszerubb modja, hogy ha az adott jateknak van demo verzioja, akkor az jo tampontot adhat.
De valoban nem a 0. napos jatekok amiket meg kell celozni. Ha pl. raguglizol, akkor vannak gameplay videok, amelyek hasonlo procival keszultek, es nehany jatek "szepen" (amennyire egy ilyen rendszertol elvarhato) fut, persze nem max grafon.
Ha ugyesen megalkudsz a beallitasokon, akkor eleg sok jatek szoba johet, de megjeloltel 3 oriasi kategoriat. -
válasz #31816946 #15558 üzenetére
Ezen a CPU-n az integrált grafikájával még az is szerencse, ha minimum grafikán elfut bármi is. De a modern játékok közül a legtöbb nem fog futni, vagy olyan lassan (még minimum grafikán is), hogy elindítani sem lesz hozzá kedved.
Vagy ilyen 10-20 éves játékokra gondolsz? Azok többnyire működni fognak, de azok is csak minimum grafikán.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Intel Core i3 10100 CPU, integrált Intel VGA, és 8 GB RAM-al, Windows 11-en milyen autóverseny, stratégiai, FPS játékok mennek közepes vagy magas grafikai beállításokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Werkly #15553 üzenetére
Nem jobb egy ubi+ -szal végigtolni? 5-6e-ből van egy hónapod meg játszhatsz mást is (vagy pl megvárod az AC-t és egy kalap alatt azzal letolod, addig ezt is még javítgatják). Lehet, ha nem használtad még a 14 napos trialt is engedi, aztán akkor nullából megvan, nem kell refundolgatni se meg semmi, igaz sose követtem mennyire van ott esetleges limitálás új címekre trialnál (már, ha még engedik).
(#15555) Werkly: egy sima subscription, belépsz az accountodba, rányomsz az előfizura, megadod a kártyát, levonja a pénzt (szerintem, ha létezik még a trial csak ellenőrzi és csak 14 nap utána vonná) és hozzáférsz a felsorolt játékokhoz az accountoddal, ami az előfizetés alá tartozik. Utána meg lemondod, vagy csak az utolsó pár napban (én nem szoktam sose rizikózni, ha valahol hülye lenne a rendszer, így utolsó napokra hagyom a lemondást, nehogy ne tudjam addig is használni ), kártyát eltávolítod a fiók alól és le van tudva.
Legalábbis nem hiszem, hogy sokban eltér a szokásos előfizetési sablonoktól, pontosabban én se tudom, de majd a többiek elmondják, ha lenne még valami extra.[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz Apophis #15550 üzenetére
Pl akkor The Signifier vagy fikarcnyi esélyben a Get Even? Bár inkább akkor az első, mert az volt 20 körül. Még egy jutott eszembe, de csak látványról emlékszem, kicsit future, kicsit nyomozós beszélgetős, kicsit logikai, közepes graffal, de ott nem tudom kellet-e "emlékezni". Majd a címe is beugrik, lehet fent van xbox kívánságlistán vagy könyvjelzőzve.
.
-
-
Hintalow
senior tag
válasz Apophis #15543 üzenetére
Nem derül ki a leírásodból, hogy ez most konkrétan fps, szóval harcolni/lövöldözni kell benne, vagy inkább kalandjáték jellegű, de akármelyik, kis ráfordítással itt meg fogod találni:
Mivel nagyjából az évet is tudod elméletileg, nem is kell sokat átnézned szerintem
(lehet, hogy be kell rendezni a listákat kiadási év szerint, mert nem úgy nyílnak meg)[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Golden9
veterán
válasz Werkly #15546 üzenetére
Epicen milyen szöveggel utasítja el?
Refund policy for digital purchases on the Ubisoft Store
(Visszatérítési szabályzat a Ubisoft Store digitális vásárlásaira.)You can request a refund for a digital PC game within 14 days of your purchase, as long as the game has not been played for more than two hours.
(A vásárlástól számított 14 napon belül kérhetsz visszatérítést egy digitális PC-játékért , feltéve, hogy a játékot két óránál tovább nem játszották.)
EPIC GAMES STORE REFUND POLICY
(Az EPIC GAMES ÁRUHÁZ VISSZATÉRÍTÉSI IRÁNYELVE)Games and apps are eligible for refund within 14 days of purchase if they are marked as “refundable” or “self-refundable”. However, you must have less than 2 hours of runtime on record. Offers that include virtual currency, consumables, and offers marked “non-refundable” are not eligible for refund. Most in-app purchases are non-refundable.
(A játékok és alkalmazások a vásárlástól számított 14 napon belül visszatérítésre jogosultak, ha „visszatéríthető” vagy „önként visszatérítendő” megjelöléssel vannak ellátva. Azonban 2 óránál kevesebb futásidővel kell rendelkeznie. A virtuális valutát, fogyóeszközöket és a „nem visszatéríthető” megjelölésű ajánlatokat tartalmazó ajánlatok nem jogosultak visszatérítésre. A legtöbb alkalmazáson belüli vásárlás nem térítendő vissza.)
[ Szeretkezve ]
-
Werkly
őstag
A SW Outlaws 2 órán belül refundolható Ubin-n vagy sem? Mert látom Epicen nincs rá mód. Kösz!
-
Apophis
őstag
Üdv! Keresek egy játékot, egyszerűen semmilyen promttal nem találom: 2020-22 környéki lehet, FPS, a főszereplővel halott emberek szimulált agyába belépve járunk be helyszíneket, nyomokat keresve. Felgöngyölítünk egy magas szintekre vezető összeesküvést, a végén kiderül, hogy mi is halottak vagyunk, és csak a mentett tudatunk élte ezt át. A grafika realisztikus, de a fragmentált tudatokban torzított. Az első helyszín egy lepukkant környéken lévő emeleti lakás.
All was naught but to serve the void...
-
-
válasz Zoli bácsi #15540 üzenetére
Bármelyik gépen játszhatsz a játékaiddal, bár lehet, hogy maximalizálva van bizonyos játékoknál, hogy hányszor aktiválhatóak. Mentések nem tudom az Ubisoftnál hogy működnek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zoli bácsi
őstag
Üdv! Vettem egy laptopot, Geforce 4050-es dedikált GPU van benne. Teszteket nézve meglepően vettem észre, hogy erősebb mint az asztali gép Geforce RTX 3050 kártyája. Nem vagyok nagy játékos, így 55 évesen kizárólag a Far Cry játékokat toltam, jobbára hosszú téli estéken. De ki kéne próbálni, mit bír ez a laptop (Asus TUF Gaming A15)
Kérdés: Ha letöltöm a laptopra is az Ubisoft szoftverét, és bejelentkezem, letölthetem, illetve játszhatom laptopon is a játékaimat, esetleg folytathatom, ahol asztali gépen abbahagytam?
Vagy csak egy gépre szól a kulcs? -
boborján2
aktív tag
-
KISDUCK
addikt
válasz grizlisandor #15534 üzenetére
A cellshaded grafika szerintem feldobja a játékot. Már nem vagyok benne biztos, de szerintem a kontúr erősségén lehet állítani, ha máshogy nem moddal biztos.
Jók a harcok és boss fightok a játékban, és van egy morbid humora. Kapott némi rpg részt is a játék, szóval van szint lépés és talent fa / skill tree. Epicen szórták ingyen a handsome jack collectiont amibe benne van a 2. rész és a the pre sequel + a 3. rész is volt ingyen, ha esetleg valamelyiket behúztad anno akkor én azt mondom egy próbát megér. -
válasz grizlisandor #15534 üzenetére
Próbáld ki a Borderlands-et, szenzációs játék. A kinézetét meg majd megszokod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
JoolsNOS
veterán
válasz juliensorel #15531 üzenetére
Nekem se jött be. Ha alien akkor legyen akció. Pedig VRban is nyomtam, de nekem nagyon "lassú".
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
grizlisandor
veterán
Single része is idétlen volt, multihoz meg nincs idegzetem.
BG3 meg hatalmas siker lett, de nem az én világom.(#15530) KISDUCK:
Köszi az ajánlásokat.HZD ez érdekes, na majd rápillantok.
DOS2 kiesik az RPG miatt.
Hadest már kinéztem magamnak.
Borderlands kinézete taszít, ezért sosem játszottam a LOL-lal.
Az első X-COM-ot végigjátszottam, majd jönni fog a második is.(#15531) juliensorel:
Nagyon hangulatos a játék, imádom az Alien-univerzumot, de nincs már türelmem, minden zugot végig nézni, megtalálni a tovább haladás irányát. -
boborján2
aktív tag
Azt én is tolni akartam ,de az epic verzió természetesen valami dll hibával kifagy
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Nem mindenkinek bírja a szíve.
-
juliensorel
senior tag
válasz grizlisandor #15528 üzenetére
Alien isolation-nél mi volt az oka, hogy csak ennyi?
Rettenetesen jó játék sztem, magyarul végigolvasva a legkisebb naplóbejegyzéseket is már-már egy jó könyvvel felér. Persze ha valami lövöldőzős akció fpst vártál akkor nem. -
KISDUCK
addikt
Nem a lista elején van, de a Horizon Zero Dawn-t tudom ajánlani. A story jó és a harcok élvezetesek tudnak lenni és kell kicsit taktikázni, no meg szép.
A divinity original sin 2 is jó, bár szüneteltetem a játékot. RPG-nek rpg és szépen is néz ki.
A Hades az meg nem az én műfajom, ez a fight, die, repeat nem az én világom, ha lett volna belőle demo akkor nem veszem meg.
Látom van borderlands játék is a listán, elég jó looter shooter, az első 3 részben a storyt végig nyomtam, megéri kipörgetni ha van rá mód.
Látom van xcom is, én abból a 2.-t ajánlanám a kiegészítővel. A steames verziót könnyű modolni és elég jó skinek vannak egységekhez, plusz van rengeteg kisebb mod is ami picit belenyúl a játékba pl.: több gránát/katona. -
A Battlefront alapvetően multis játék, ott nem is kell hosszú kampányra számítani. Viszont pl Baldur's Gate 3 végigjátszása 100+ óra, és akkor még a játék felét sem láttad (nem tudsz egy karakterrel mindent megtapasztalni a játékban, nekem 300 órám van benne, de még mindig nem láttam mindent).
-
grizlisandor
veterán
Igen az lemaradt, hogy minden vacakkal én sem akarok játszani.
Most lement a SW Battlefront 2 (2017) 2 óra 40 perc alatt ment a kampány, teljes árú játéknál üvöltöttem volna ennyi single játékóra miatt.
Alien Isolation nagyon vártam, de bő fél óra után elengedtem a kezét.(#15525) MageRG:
Nem tudom, nekem nem valami következetesen ajánl a steam.
-
MageRG
addikt
válasz grizlisandor #15523 üzenetére
A Steam ad ajánlatokat a wishlisted alapján (meg az alapján amit vettél).
Van a Steampeek, ahol tudsz ez alapján keresni is."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
válasz grizlisandor #15523 üzenetére
Az a lista nem rossz, nyugodtan kezdheted azzal. Persze bepótolni nem fogod tudni a lemaradást, mert naponta 40-50 játék jelenik meg Steamen (és ez csak steam), és nincs az a pénz, ami elég lenne az összes megvásárlásához.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Fejlesztettem a gépemen 1600AF->5800X, RX580->RX6750XT, bepótolnám az elmúlt ~15 év játékait, metacritic-en találtam listát, esetleg ennél létezik jobb lista?
Ismertek valami oldalt, ahol bejelölném, hogy mi tetszett és ajánl hozzá hasonlókat? -
JoolsNOS
veterán
válasz boborján2 #15521 üzenetére
Lehet hogy "duplán" foglalja. Először letölt mondjuk 50gigát, és abból akarna telepíteni megint 50et. És máris elfogy a hely annak ellenére, hogy csak 50 a frissítés. Persze csak tipp.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
boborján2
aktív tag
Game pass CoD MW 3 játáknak mi a baja?
91Gb szabad hely van a meghajtón, de létezne hogy ennél nagyobb frissítést akar letölteni?
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Tényleg nincs egy általános multiplayer-coop topic itt a prohardveren? Vagy ki hol keres multira vagy coopra játékostársakat? A First Dwarf ragadott magával a Witcher sorozat óta nem volt ilyen. Szívesen kipróbálnám coop módban is, de magyar fórumokon még csak nem is nagyon említik ezt a játékot. Discordon meg a játék specifikus szobákban nem igazán lehet más játékkal kapcsolatos játékosokat keresni.
Egyébként a demó verzió ingyen játszható a Steamen, esetleg ha valaki kipróbálná
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Minap újra telepítettem Wint, és az egyik VR játékom (In Death) nem indul. Előtte sokat játszottam vele, minden más játék megy. Tippre valamelyik Microsoft visual c+ lószar hiányzik. Hol tudom ellenőrizni melyik kellhet nekem?
KösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
sinick
senior tag
Sziasztok.
Van valahol olyan weboldal, csoport, topik, lista, stb. ami olyan mobil multiplayer játékokat tartalmaz, ami kettő vagy több személy (mobiltelefon) játszhatja egymás ellen vagy egymással. Ilyen sakk, rorpedó, autoverseny, pingpong játékokra gondolok, de jöhet bármi.
Esetleg ti is ajánlhattok párat.
Koszi2, sinick
-
l.skywalker
félisten
Azzal indokolták, hogy a játék mérete már komoly kihívást kezdett okozni nekik, de persze ez nem feltétlenül igaz, ha azt nézzük, hogy most több a tartalom benne, mikor bevezették a content vaultot. Amit azóta kivezettek, tehát újabb egység nem fog az első 4 sorsára jutni, csak azokat meg nem kapjuk vissza
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Shaza
senior tag
válasz l.skywalker #15513 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes leírást.
Nem értem miért kell kivenni a játékból olyan elemeket ,ami érdemileg sokat tesz hozzá.
Sajnos nem ugyanaz játszani és végignézni egy olyan dolgot ,amit arra találtak ki hogy játszanak vele.
Ezért nem értem a végigjátszásokat sem.
Még egyszer köszönöm. -
l.skywalker
félisten
Ezek voltak a játék főbb történeti részei:
1. Alapjáték - Red War Campaign (kivették)
2. Curse of Osiris DLC (kivették)
3. Warmind DLC (kivették)
4. Forsaken DLC (kivették)Ami még mindig elérhető:
0. The New Light - bemutatkozó küldetés
5. Shadowkeep DLC
6. Beyond Light
7. The Witch Queen
8. Lightfall
9. The Final ShapeA 4 kivett történeti részből én a Red War-t nagyon szerettem, a Curse of Osiris és a Warmind abszolút felejthető volt, de a Forsaken az egyik közönségkedvenc volt.
A megmaradtak ill. az azóta megjelentek közül:
A New Light kb. egy tutorial, ahol kapsz egy gyors sztori összefoglalást és megismerkedhetsz a játék alapjaival.
A Shadowkeep és a Lightfall tartalomban és "minőségben" kevesebbek, de pl. a The Witch Queen nagyon jó volt, nagyon szép a helyszín és a The Final Shape lore rajongóknak hatalmas történet.Érdemes esetleg egy sztori összefoglalót megnézni a Destiny 1-el kezdődően a Forsaken-ig, mert maga a történet magával ragadó.
Egyébként túl hosszú sztorikra ne számíts, darabonként 4-5 órásak ezek, de egyben el lehet vele lenni, mert a történet szerintem jóra sikerült.Arra figyelj még, hogy elképzelhető, hogy lesznek a sztoriban olyan lépések - de ebben nem vagyok biztos - amikor a matchmakinges részben kell majd részt venned. Egy strike vagy egy open world részen valami patrol. Ezekben mindig lesznek becsatlakozott más játékosok, de mondom nem emlékszem már pontosan, hogy volt-e ilyen és ha igen mennyi.
szerk.: ja és jelenleg minden érdemi sztori fizetős DLC mögött érhető el. Az alapjáték sztorija, ami F2P - a The New Light - az nem nagy cucc
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Shaza
senior tag
Hello!
A Destiny 2-ről érdeklődnék ,sajnos a topicja nem nagyon pörög.
Elsősorban a story érdekelne ,de úgy tudom kivettek "részeket" a játékból, ami már nem játszható ki.
Miből maradok le ,ha most elkezdem?(kieg stb.)
Köszi!
-
őstag
Sziasztok!
Steamnél működik a családi könyvtármegosztás.
Tudja valaki hogy EPIC-nél, Ubisoft Connect-nél, és EA Play-nél is van-e hasonló megosztás?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
félisten
Hmmm, ez talán megérne egy cikket a Gamepodon.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
boborján2
aktív tag
Epic games - Alien Isolation működik nálatok?
Nekem vagy el sem indul ,vagy dll hiba van.
Megoldást nem találtam rá.
-
Nem tudom de amit én néztem (volt jó pár) akár szintetikus akár játéktesztet az 5600x simán verte a 8 magost. Kivéve persze nálam.
Ehhez jön a jobb chipset + a PCI4. Együtt simán 15%-ot vártam volna. Persze pluszban.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz mefistofeles #15504 üzenetére
Mert a 8 magos procit 6 magosra cserélted? De felejtsd el a user benchmarkot, az egy haszontalan és megbízhatatlan benchmark.
Ha CPU teljesítményt akarsz mérni, akkor pl a PassMark sokkal megbízhatóbb.
Ha játékokban akarod mérni, akkor a 3DMark is jobb a user benchmarknal, de ott a célszerűbb egyenesen a játékokban nézni a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
Bocsánat, hogy ide hozom de nem találtam megfelelő topicot, ahol feltettem nem reagáltak és itt azért a szakiknak biztos lesz tippje....
Üdv!
AZ, miként lehet, hogy ha kicseréltem az alaplapomat Tuf Gaming B450M-ről B550M-re és így a VGA-m (Sapphire pulse RX 5600XT) PCI3 helyett már PCI4-ben csücsül és a processzor is Ryzen7 2700X helyett Ryzen5 5600X, az userbencsmark 2000 pontal kevesebb? A driver (24.7.1) és a többi hardver azonos.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
MageRG
addikt
Egy youtuber (Ross az Accursed Farms csatornáról) indított egy Európai polgári kezdeményezés az EU parlamentje számára.
A célja, hogy a játékkiadók azután is játszható állapotban hagyják a játékaikat, miután már nem támogatják őket.
Pl. lehet egy játékban olyan DRM, ami egy szerverhez kötődik. Ha lekapcsolják a szervert, nem játszhatsz többet (kivéve ha felhúzod a halálfejes lobogót, de az ugye más tészta...).Ha ez a javaslat az EU-s jogalkotók elé kerül, akkor legalább az EU-ban örökre mienk lehet egy megvásárolt játék. Viszont ehhez legalább 1 millió aláírás kell (18+ évvel).
Írjátok alá minél többen!Itt lehet aláírni
Kitöltési útmutatóFogalmam sincs hova lehetne ezt posztolni, úgyhogy bocs, ha rossz helyre ment.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest