- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
A Simcity (2013-as) fut windows10 alatt? Mert innen onnan csak azt olvasom, hogy nem megy, de azt a virágbolti verzióra írták, én meg szeretném venni az eredetit, de csak ha van olyan ember, aki win10-et használ és tud alatta simcity-zni, és ezt ideírja nekem
Pénzt kidobni nem szeretnék egy nem működő játékért.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
-
mmdms
addikt
A TT Isle of Man játéknak nincs topicja, vagy nem találom?
Készítettem az előbb már egy frametime grafikont is kíváncsiságból, átlag 28 msec, minimum 42 fps de ha a mocival 260 felett megyek nem tűnik folyamatosnak a kép, néha néha vannak mikrolagok igaz, de így nem jó játszani. Másnál is ilyen?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
batman91
őstag
Helló!
Az volna a kérdésem mi okozhatja a Call of Duty 4-ben azt, hogy nem működik rendesen a ragdoll. Hiába van bekapcsolva, szinte mindig az előre megírt meghalásokat produkálja. Eléggé érdekes hullák vannak így, lebegnek a levegőben, félig benne a falban. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen. Ha tudtok rá megoldást kérlek írjátok le. Köszönöm!
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
sbai
tag
válasz Lézerparaszt #12292 üzenetére
Igen, csak ennél a játéknál. Most a notebookomon játszok vele, de ott is csak minimálisan jobb. Framedrop itt is megvan, de annyi a különbség, hogy csak amikor kiírja, hogy X.nap, akkor fagy be és nem tölt tovább.
Hang nem loopol és nem is indul újra a gép.[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
Mafia 3 segítséget kérek!
Üdv guruk!Hogyan lehet a játékban saját autót szerezni amit lehet tuningolni és esetleg elmenteni?
A Sami bárját már újjá építettem, minden küldetést megcsináltam. Saját autót még nem tudok.
Köszi előre is a segítséget.
Józsi -
sbai
tag
Sziasztok!
Szeretnék játszani a Firewatch-al, de nálam egy katasztrófa a játék. Folyamatos súlyos framedropok (100-ról 30-ra), állandó fagyás (néha beakad a kép, viszont a hang megy tovább, néha az egész játék befagy és csak a reset segít). Párszor újraraktam már a játékot, de semmi javulás. Más játék alatt semmi gond. Konfig az adatlapomon. Tapasztalt valaki hasonlót? Természetesen eredeti a game.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Milyen Tomb Raiderhez / Indiana Joneshoz / Deadfall Adventureshöz hasonló játékot tudnátok ajánlani? Szeretem az ilyen nyomozgatós, felfedezős játékokat, amiknek van hangulata, atmoszférája és különböző helyeken játszódik, miközben egy izgalmas sztorit kell kibogozni. Szeretnék Kalandor lenni pár órára.
PC-re kellene és kb. az elmúlt 8 évből.[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Feltettem a Postal 2 + Apocalypse Weekend-et a laptopomra es olyan problemam akadt, hogy a jatek nem hasznalja a dedikalt (mx150) videokartyat, csak az integraltat (ami pedig barmilyen meglepo, nem eleg).
Az alapjatek eseteben a megoldas az volt, hogy a postal2.ini-ben atiratam a kovetkezot:
[Engine.Engine]
RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice
;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice
: RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDeviceerre
[Engine.Engine]
;RenderDevice=D3DDrv.D3DRenderDevice
;RenderDevice=Engine.NullRenderDevice
RenderDevice=OpenGLDrv.OpenGLRenderDeviceAzaz OpenGL-re valtottam a jatekot, es igy egybol elkezdte hasznalni a dedikalt videokartyat (enelkul akkor sem hasznalta, ha az Nvidia Control Panel-ben beallitottam, hogy hasznalja).
Ugyan ezt probaltam megoldani az Apocalypse Weekend-ben is, de ha ezt beallitom, akkor a jatekban textura bugok lesznek. Peldaul a lift teljesen fekete, az ablakok teljesen feketek satobbi. Erre van valami megoldas?
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
köszi a tippeket, rálesek
-
Heavyrain
őstag
Ahogy az előttem lévők is mondták. Mással nem is érdemes próbálkozni.
Voidu-n -83% van rá ráadásul még 3% lejön a Voidu3 kuponnal. Pár cent híján historical low az ár.
A bolt meg legit, csak pár ember jelezte, hogy ha nem ugyanaz a regisztációs emailed mint a paypalos emailed, akkor nem kapod meg a kulcsot, hanem rögtön visszaküldik a pénzt. -
k-adi
nagyúr
Hi..
tudna valaki ajánlani jó+szép grafikájú város-menedzselős játékot?
Amiket én ismerek: Anno sorozat, pl. 2205, (az új 1800 még nem jött ki) simcity 4, + a Tropico 6-ra is várok még...stb... ötlet?
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #12278 üzenetére
Közben meglett.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Tudja esetleg valaki, hogy a Darkness 2 multi hostolásához milyen portokat kell kinyitni?
Google nem a barátom sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Hasonló jatékok:
-Fahrenheit: Indigo Prophecy
-Beyond: Two Souls
-Detroit: Become Human
-Esetleg még a Telltale játékok -
DrojDtroll
veterán
Thevr vidókat keresek:
A következő végigjátszások nagyon bejöttek:
A way out
Heavy Rain
Until Dawn(lehet még kihagytam valamit)
Ezek alapján tudtok ajánlani gameplay-eket?
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Tudtok 2 szemelyes coop jatekokat?Rayman origins,legend,trine 2-3 stb...Ilyesmire gondolok ami minosegi.
Ne szemetelj ! = Steam
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz wrongduke #12265 üzenetére
Szerintem a gamepad jRPG-khez, beat 'em up-okhoz (bár ide jobb az arcade stick) és platformerekhez abszolút ideális, kormány híján autózgatni is lehet vele az analóg stick miatt, de minden másra agyrohasztó.
Kell hozzá speckó software és kontrolleren is azt bájndolsz arra, amit és amire akarsz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12261 üzenetére
AC-re teljesen jó a kontorller, magam is szívesebben játszottam úgy.
Jobb szeretem a billentyűzet+egér kombót, de nekem egyszerűen kényelmesebb volt.
Az én meglátásom, hogy autós és TPS játékokhoz kontroller, minden másra bill+egér. Nagy meglepetés volt számomra a Halo Wars, RTS kontrollerrel? Szinte jobb mint egérrel Azóta szívesen kísérletezek.(#12264) [oWn]f4te:
Bár működne kontrollerrel is. Kevés játék engedi.[ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Rebind keys.
Alapvetően egyszerűbb, mint vásárolgatni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
szupermacs
veterán
Könnyebb lesz vele. Ha van, akkor érdemes azzal elkezdeni. Ha nincs, akkor egy olcsóbbat is beszerezhetsz hozzá. Én évekig egy 2500 Ft-os Geniust használtam, ami kényelmesebb és jobb volt a 360-asnál.
-
eeXaa
addikt
...szerintem nem is kérdés... kimondott fps-en kívül, ahol nem eszenciális a villámgyors célzás, elég le tudja egyszerűsíteni a dolgokat... főleg kampány alatt... persze mindig akad ilyen olyan kivétel... de én pl. 80% ban kontrollert használok a játékoknál...
-
Project: A
tag
válasz szupermacs #12256 üzenetére
Alapból annyi hülye kombináció van. Shift + num1 + kattintás..
Elgondolkoztam a kontrolleren AC-re. Szerinted/Szerintetek? -
eeXaa
addikt
...lehet azt, csak hozzá kell szokni
....más kérdés, hogy bill, egér ellen nincs sok esélye... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #12258 üzenetére
*bármilyen fps-t
Egy bánat az.
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12255 üzenetére
AC-nál az egyetlen problémám a billnél csak annyi volt, hogy a játék nem azt mutatja milyen gombot nyomj, hanem azt, milyen akciót csinálj (a menüből neked kell kideríteni melyik akció melyik billhez van beállítva). Ez engem zavart, miközben kontrollerrel mutatja, hogy A, B, X, stb.
-
k-adi
nagyúr
válasz Project: A #12253 üzenetére
nekem semmi bajom nem volt billentyű + egérrel...
ugyanezt kérdezik FIFA-nál is... ott is elvagyok billentyű + egérrel... sokan meg kb lépni nem tudnak csak kontrollerrel... kinek ez kinek az
-
tag
válasz FehérHolló #12252 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Más kérdés:
Assassins Creed sorozatot PC-n billentyű + egérrel vagy kontrollerel jobb/egyszerűbb játszani? -
FehérHolló
veterán
-
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12250 üzenetére
Starcraft: Brood War (ingyenes)
Starcraft 2 (Co-op)
Keep Talking And Nobody Explodes
Left 4 Dead
Borderlandsés még van sok [link]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12248 üzenetére
A Heroes-félékre gondolsz, vagy bármilyen műfaj ér?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz Project: A #12246 üzenetére
Nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
tag
Valamelyik SIMS játék játszható multiplayerben? (Két gép között.)
-
válasz Project: A #12242 üzenetére
The Elder Scrolls Online
Eve OnlinePénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12242 üzenetére
Metin 2!
-
tag
Esetleg tudtok ajánlani valami jó MMORPG-t?
Ameddig nem szűnt meg addig az Archlord volt a kedvencem, tehát ha ahhoz hasonló az nem hátrány, sőt..
Van neki törtszervere de az nem az igazi. Sok csalás, magyar alig-alig,- mondjuk ez csak részletkérdés..[ Szerkesztve ]
-
tag
Köszönöm mindenkinek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Project: A #12236 üzenetére
Így hirtelen Magic Duels vagy War Thunder, ahogy előttem is írták.
-
Heavyrain
őstag
Gwent
-
laskr99
addikt
War Thunder
-
hitvanyalak
senior tag
A tankot sohasem próbáltam,de az Elder Scrolls Legends egy elég korrekt kártyás játék. Fillér nélkül lehet játszani és fejlődni.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
tag
Olyan játékot keresnék, ami mechanikában hasonló a World of Tanks-hez, Heartstone-hoz, azaz lehet fejleszteni és egy-egy játék maximum 30 percet vesz igénybe. Nem szeretnék olyan játékot, ami egy személyes.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
The division-ban dark zone bol hogy lehet fertozott targyat kihozni? -
addikt
Tudnátok játékot ajánlani, ami megfelel az alábbi leírásnak?
Olyan középkori/ókori real-time stratégiai játékot keresnék (RTS), amiben várost kell építeni, nyersanyagokat beszerezni, pl favágás, bányászat, és a nyersanyagokból építkezni, és felállítani hadsereget más népek legyőzésére.
Nálam az etalon a Knights and Merchants, de szerettem az Age of Empires-t és a Settlers-t is. A Rise of Nations-be és az Anno szériába belekóstoltam nemrégiben, és lehet, hogy annak idején ezek mind remek játékok voltak, de sajnos nem jól korosodtak, a technikai korlátok (pl túl kicsi a pálya, gyenge grafika) mára már rombolják az élményt, elavultak.
Van-e modernebb remek játék ebben a műfajban? Tehát nem 15-20 éves.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Hasonló játékokat keresnék iOS-re ezt milyen stílusnak hívjak, vagy milyen keresőszóval próbálkozzam?
Video: [link] -
wrongduke
aktív tag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Mobile Forces (video) vagy Unreal Tournament 2004? Esetleg még Frontlines Fuel of War, bár ez 2008 (video).
[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
válasz Project: A #12222 üzenetére
Nem 2005, de a többi megegyezik azzal amiket leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Ha már így belelendültem akkor kérdezek még.
Valaki esetleg nem ismeri a következő játékot? :
Egy sivatagi pálya rémlik leginkább benne, de egyértelműen volt több is.
Ha jól emlékszem 3 járművel lehetett közlekedni, homokfutóval, teherautóval és tankkal.
Valami lövöldözős játék volt, amiben volt zászló rablás A-B -be, talán bomba élesítés.... sajnos erről csak ennyire emlékszem. Olyan 2005 környéki játék lehetett.Előre is köszönöm ha valakinek van tippje rá
[ Szerkesztve ]
-
Magnézium
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy játékot felvenni Open Broadcaster Software programmal. Két videókártya van a laptopban: Radeon R5 M420 és Intel HD Graphics 620.
OBS-en belül csak akkor mutat előnézetet a program,ha az integrált kártyát választom ki. Azonos beállítással ha a Radeon kártyát választom ki, nem mutat előképet.Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
M. -
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12219 üzenetére
Szívesen. Csak FreddyD miatt ismerem a Rossz PC Játékok Sorozatból.
-
tag
válasz szupermacs #12218 üzenetére
El sem hiszem.
Ez az... pedig mennyit kerestem.
Nagyon szépen köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz Project: A #12217 üzenetére
Ezt keresed. A film alapján készült.
-
tag
Sziasztok!
Régóta keresek egy játékot.
Igazából, még 99 környékén játszhattam vele, de az is lehet hogy később pár évvel.
Egy fújós kemotoxal kellett benne menni, azt nem tudom volt-e más fegyver, talán íj.. Pókok támadtak a városra/világra és egy pláza szerűségben kellett ellenük harcolni. Ahogy kijutottam a tetőre (nem biztos) ott volt egy óriási pók azt kellett legyőzni.
Kérlek segítsetek megtalálni ezt, már hónapok óta keresem.Előre is köszönöm.
Üdv.:
Projekt A -
FehérHolló
veterán
válasz szupermacs #12215 üzenetére
Talán mostanság a Shadowrun sorozat hasonlít rá, de nehézségben alulmúlja.
-
De4d
őstag
válasz szupermacs #12213 üzenetére
Inkább taktikai rpg-nek mondanám.
pályáról pályára kell haladni, a feladatmegoldásokért, meg amit a pályákon lehet találni felszereléssel fejlesztheted (no meg xp-vel) a karaktert illetve a felszerelésed, de nagyon nem mindegy mikor melyik küldetést vállalod, és hogy hogyan.Minden jó, ha a vége jó!
-
Cheesus
senior tag
válasz Cheesus #12211 üzenetére
Star Wars: Jedi Knight 2: Jedi Outcast + Win10
Úgy tűnik megoldódott, úgyhogy itt hagyom az infót az utókor számára.
Szerencsére nem kellett semmi ördöngősség.
1. Játék Installál
2. OpenGl-t be kell másolni a főkönyvtárba
3. Ezek után már lehet modokat hozzáadni, nem akadnak össze a dolgok.https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Próbálta valaki mostanság a Jedi Knight II. - Jedi Outcast-et Win10-en?
Hétvégén cimborámnál felraktuk egy Win10-es laptopra a játék csúnya verzióját, és az elindításához kellett egy OpenGL fájl, amit innen töltöttem le, és ez meg is oldotta ott a problémát.Viszont hogy hazatértem, énis kedvet kaptam a játékhoz, és mivel nekem Steam-es verzióm van így nyilván azt telepítettem. Viszont mivel eljárt a játék felett az idő grafikailag, úgyhogy letöltöttem ezt a mod-ot, és a leírása alapján a konzolban is ügyködtem játékon belül, de ezen kívül mást nem machináltam. A játék tényleg szép is lett, viszont a legelső pálya felénél nekem is becrashelt a játék, így énis bemásoltam a játék könyvtárába azt a bizonyos OpenGL fájlt.
Most perpillanat ott tartok, hogy a játék maga elindul, viszont minden beállítást visszatett minimumra, illetve ha próbálom visszatölteni a legutóbbi mentésemet akkor ugyanúgy kidob az asztalra.Még nem próbáltam, de elképzelhető hogy a grafikai tuning tett be a dolognak, vagy máshol kellene keresni a problémát?
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Chabee
tag
Üdv Mindenkinek!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ha nem akkor szívesen veszek mindenféle iránymutatást!
Szóval! Megszállt az ihlet, hogy kipróbáljak valami autós játékot. A dologra az is rásegített, hogy sikerült kölcsönkapnom egy Thrustmaster Ferrari 458 rw xbox 360 v.4 kormányt. A dolgot viszont nehezíti, hogy "csak" olyan gépem van ami a profilom leírásában található (AMD A8-7600, Radeon R7 GPU-val, 2x4 GB DDR3). Nyilván nem mai játékokkal szeretnék játszani, hanem ami elfut ezen is FHD-ban. Elsősorban az élményt keresném és nem a kihívást. Pálya verseny, utcai száguldás vagy rallye az mindegy. Talán egy 4-5 éves játék jó lehet? Mivel nálam teljes a sötétség ez ügyben minden tippet szívesen veszek!
A segítséget előre is köszönöm!
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
laskr99
addikt
Lenne két kérdésem:
Van valaki aki játszik unturneddel? Egyedül kicsit húzós néha, mert csapatoznak sokan, és 3v1 nem nyerő.
Másik:
Keresek egy játékot amiben(akinek kell leírta) egy csontvázat kell össze rakni, meg mutatja,hogy mi mi, és felrobban, időre kell összerakni, XP korszak, 7-en nem futott már el azt mondta.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A-a.
BG-ben van lehetőség tényleges szerepjátszásra, partin belül és kívül egyaránt. Kettőben még inkább.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz OddMan #12204 üzenetére
Persze, hogy könnyebbnek tűnik, mert az IWD hack 'n slash, nem RPG..
-
válasz OddMan #12204 üzenetére
Az IWD nagyon jó választás. Én imádtam, többször is végigjátszottam, még a legnehezebb fokozaton is. Varászlatos világa, zenéje, és grafikája van (szerintem még most is szép). Na meg imádom a D&D-t (ez még AD&D 2nd Edition).
Egy jó tanács: kapcsold be az automatikus szüneteket a beállításokban, úgy kvázi körökre osztott, taktikai harc lesz az eredmény. Amúgy is körökre osztott a harc, csak nem áll meg a körök végén, ezért tűnik real time-nak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
OddMan
őstag
Köszönöm mindenkinek a címeket.
Jelenleg a gog-os Icewind Dale-el kezdtem el játszani, ennek az angolja könnyebbnek tűnik így elsőre. A grafika már egy kicsit megkopott, de azért még elviselhető. A PoE sokkal szebb, de persze jóval újabb is. Na mindegy is, elsőnek jó lesz az IWD aztán majd utána nekifutok újra a PoE-nek.
Amúgy meg az olyan (rpg) játékokat szeretem, ahol nem pörög el a szöveg magától. Úgy nehéz tanulni, ha állandóan továbbmegy a szöveg, még mielőtt le tudnám fordítani. Szóval ezek a régebbi BioWare, Obsidian game-ek nagyon jók.
Ha lesz egy kis időm, akkor azért majd utánanézek a többi címnek is.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
addikt
válasz OddMan #12199 üzenetére
Oblivion, Skyrim, Fallout 3, kivéve a könyveik. Ráadásul ezeket le is fordították. Mass Effectek. Witcherek. AC Origins. Dark Soulsok. Borderlandseket már nem mondom, mert azokban olyan kifacsart humor van hogy amiatt nehéz megérteni. Vagy az olyan akció-RPG-hack&slashek, amiben kevesebb a szöveg (Diablo, Torchlight pl.).
PoE, Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Fallout 1+2 és hasonló régebbi, jellemzően izometrikus RPG-k még a régi, könyves vonalat képviselik inkább, amiben mindenki szeret sokat és választékosan beszélni, a tárgyak leírása is többoldalas, meg az óriási lore miatt is sok bennük a szöveg.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz OddMan #12199 üzenetére
Persze, de fölösleges ilyen kikötéseket tenni; majdnem középszintű angoltudással viszonylag gördülékenyen játszhatsz uszkve bármit. Anno középszótár pihent mellettem az asztalon, szóval első kézből mondom, hogy simán kivitelezhező a történet és ha ez(eke)t végigjátszod, garantáltan érezhetőt dob a nyelvtudásodon.
Szóval Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2, Planescape Torment, Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2, Mass Effect 1-2-3.
Ezzel meg is van a western PC RPG-k krémjének a krémje és közben még idegen nyelvi kurzust is tartottál magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest